ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Aman kuzum ben kaç kişinin umudunu boşa çıkardım. Sıra sen de ben bu sefer ii çalıştım ama gene tırt olur yaa.umut yok. Senin inşallah olur bu ay

Kızlar günaydın, az önce bu testi yaptım ve ben bu sabah, son Çalışmamı yaptım :) birazdan yola çıkıyorum , esim gelmeyecek . umarım iyi sonuçlanır :)

Eklentiler

• 1436159015383.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 105
Bu da yine bugünde, hadi ben havaalanindayim, artik çalışma bitti, kismetse gelir

Eklentiler

• IMG_20150706_080828.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 89
Gunaydinlarrrr mutlu hafta olmasi dilegiyle calismalar durumlar nasil gidiyor kizlar :)

Eklentiler

• 14361989185301536381896.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 83

Normalde iki gun pozitif olmuyordu ilk hamileligimde oyleydi en azinda ama bu ay ilk kez yaptim iki gun pozitif gordum bugunde iliski olacak mecbur dort gun ust uste olacak bakalim kismet artik ama yumurtam catladimi catlamadimi onu anlamadim iki gun ust uste pozitifi gorunce kizlar yorum yaparsaniz sevinirim...

Kızlar günaydın, az önce bu testi yaptım ve ben bu sabah, son Çalışmamı yaptım :) birazdan yola çıkıyorum , esim gelmeyecek . umarım iyi sonuçlanır :)

Bu da yine bugünde, hadi ben havaalanindayim, artik çalışma bitti, kismetse gelir

Hayırlısı inşaAlah canım, testi tam yakalamışsın hadi bakalım güzel haberler ver bize..

Ben de olsam riske atmazdım inşaAllah tutmuştur canım

Sağ ol canım, gerçekten doğru zaman oldu bir günle kacirsam uzulurdum, :)

Benimde 11. Gun boyleydi 14 ve 15 te koyu cizgiyi yakaladim. Seninde daha koyulasacak ama sen gun asiri devam et iliskiye. Ben oyle yaptim sadece 13 14 15 ustuste oldu iliski. 16 temmuzu bekliyorum
Canım yorum için teşekkürler, reglin 15. günü eşim gidiyor. Bu yüzden en son 14. gün şansım var. Bakalım kısmet tutmadı diğer ay inşaAllah

Herhangi bir sorun varmiydi sende. Ben haziran 26 da hsg cektirdim tek tupum acik digeri sezeryanda zarar gormustu hic geçiş olmadi. Ama doktorum hamilelik olur sorun yok dedi. Benim nasipse 2. cocugum olcak ilkindede hsg den hemen sonra hamile kamistim yine tek tuple

"BitterSever, post: 41680622, member: 687623"]Canım yorum için teşekkürler, reglin 15. günü eşim gidiyor. Bu yüzden en son 14. gün şansım var. Bakalım kısmet tutmadı diğer ay inşaAllah[/QUOTE]
Guzelim km smet aslında, bilemeyiz ki. Oğlum 3.5 yasında ve ovulasyon nedir bilmezken, aslında mayıs ayında korunmayı bırakacaktır, bir arkadaş nisan da bir defa korumasız dene, beden alissin dedi, bir tek korumasız oldu ve sonuç oğlum doğdu :)

Bitter arkadasim birde akintinin en yogun oldugu gunlerde iliski oluyorsa tutacaksa tutuyor ben ilk bebegimde sadece bir kez iliski olmustu ve 2 gun sonra kontrole gittigimde 22 mm yumurtan var demisti doktorum o yumurta 3. Gun dollenmis simdi kizim 4 yasinda maşallah. Darisi ikinciye ve isteyen herkese

Aynen katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…