Aman kuzum ben kaç kişinin umudunu boşa çıkardım. Sıra sen de ben bu sefer ii çalıştım ama gene tırt olur yaa.umut yok. Senin inşallah olur bu ayHadi varones umutluyum senden bu sefer olacak inş. Ben hala regl olmadım. 8gün oldu yaa. Yumurta akına benzer akıntım geldi dün ve sabah. Yoksa regl olmadan bidaha mı yumurtluyorum ben yaa. Dün nedense içime bir kurt düştü. Ama kocacım erkenden yattı
Ovulasyon testimi yorumlarmisiniz kizlar...
Canım 10. günden sonrasını degerlendirmişsindur inşaAllah. 11. Gün gayet koyu yumurta çatlamış ya da 24-36 saat içinde gerçekleşecek. Sakın boş geçme bugünleri. T çizgisindeki koyuluk azalana kadar devam.
Kızlar günaydın, az önce bu testi yaptım ve ben bu sabah, son Çalışmamı yaptım :) birazdan yola çıkıyorum , esim gelmeyecek . umarım iyi sonuçlanır :)
Bu da yine bugünde, hadi ben havaalanindayim, artik çalışma bitti, kismetse gelir
Normalde iki gun pozitif olmuyordu ilk hamileligimde oyleydi en azinda ama bu ay ilk kez yaptim iki gun pozitif gordum bugunde iliski olacak mecbur dort gun ust uste olacak bakalim kismet artik ama yumurtam catladimi catlamadimi onu anlamadim iki gun ust uste pozitifi gorunce kizlar yorum yaparsaniz sevinirim...
Benimde 11. Gun boyleydi 14 ve 15 te koyu cizgiyi yakaladim. Seninde daha koyulasacak ama sen gun asiri devam et iliskiye. Ben oyle yaptim sadece 13 14 15 ustuste oldu iliski. 16 temmuzu bekliyorumBugünkü testim Eki Görüntüle 1575765
Canım yorum için teşekkürler, reglin 15. günü eşim gidiyor. Bu yüzden en son 14. gün şansım var. Bakalım kısmet tutmadı diğer ay inşaAllahBenimde 11. Gun boyleydi 14 ve 15 te koyu cizgiyi yakaladim. Seninde daha koyulasacak ama sen gun asiri devam et iliskiye. Ben oyle yaptim sadece 13 14 15 ustuste oldu iliski. 16 temmuzu bekliyorum
Bende boyle cizgiyi gördükten 3 gün sonra birden koyulastiBugünkü testim Eki Görüntüle 1575765
Aynen katiliyorumBitter arkadasim birde akintinin en yogun oldugu gunlerde iliski oluyorsa tutacaksa tutuyor ben ilk bebegimde sadece bir kez iliski olmustu ve 2 gun sonra kontrole gittigimde 22 mm yumurtan var demisti doktorum o yumurta 3. Gun dollenmis simdi kizim 4 yasinda maşallah. Darisi ikinciye ve isteyen herkese
Döngüm 28 günde bir.10. 11.ve 12.günlerde ikinci çizgi hiç oluşmadı canım çok sıkıldı.acaba bir sorun mu var bendeBugünkü testim Eki Görüntüle 1575765
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?