Benim de 28 29 günde canım 14. Gün koyulasir. Biraz bekleDöngüm 28 günde bir.10. 11.ve 12.günlerde ikinci çizgi hiç oluşmadı canım çok sıkıldı.acaba bir sorun mu var bende
Döngüm 28 günde bir.10. 11.ve 12.günlerde ikinci çizgi hiç oluşmadı canım çok sıkıldı.acaba bir sorun mu var bende
Açık olan bugün, koyu olan dun demek ki dun tam gunuymus, sadece dun ve önceki günleri güzel değerlendirdik, bugün eşim de yok yanımda artik geri sayım başladı, 20 temmuz bat görünüyor.hadi hayırlısı artik. Beklemece :)
Canim[/QUOTE]Canım ilk defa deniyorum ben bakalım ne olacak, ama su an memleketteyim ya akrabaları gezmek , iftar, sohbet derken inanılmaz hızlı geçiyor zaman, yani beklemek gibi durum çok olmayacak, evde olsaydımyalniz olur takardim ne oldu n oldu diye, ,senin iiçinde hayırlısı olsun canım. Hayırlısıise gelsinler tabii kapimiz aaçık, kalbimiz açık. :) E="miranda_1986, post: 41690623, member: 689143"]ay hadi insallah canim. asil zor olan tarafi simdi, beklemek! :) ama insallah iki hafta icinde ikinci cizgini alirsin. bebegin ben burdayim anneeee der sana. benim BAT ya yarin ya da yarindan sonra. her gun hamilelik testi yapar oldum, yine de hepsi negatifbeklemek cok zor!
"BitterSever, post: 41680622, member: 687623"]Canım yorum için teşekkürler, reglin 15. günü eşim gidiyor. Bu yüzden en son 14. gün şansım var. Bakalım kısmet tutmadı diğer ay inşaAllahCanım daha önce de yazmıştım, kızımdayken ben de tek iliskiyle hamile kaldım. Üstelik aynı sen gibi bilgisizken.. Yoksa asla ümitsiz değilim. Yine de kısmet insaAllah diyoruz...Guzelim km smet aslında, bilemeyiz ki. Oğlum 3.5 yasında ve ovulasyon nedir bilmezken, aslında mayıs ayında korunmayı bırakacaktır, bir arkadaş nisan da bir defa korumasız dene, beden alissin dedi, bir tek korumasız oldu ve sonuç oğlum doğdu :)
Bitter arkadasim birde akintinin en yogun oldugu gunlerde iliski oluyorsa tutacaksa tutuyor ben ilk bebegimde sadece bir kez iliski olmustu ve 2 gun sonra kontrole gittigimde 22 mm yumurtan var demisti doktorum o yumurta 3. Gun dollenmis simdi kizim 4 yasinda maşallah. Darisi ikinciye ve isteyen herkese
Amin canım , kızıma kardeş istiyoruz. Benimki de ekimde 4 olacak inşaAllah. Beraber müjdeli haberleri veririz umarïm..
Döngüm 28 günde bir.10. 11.ve 12.günlerde ikinci çizgi hiç oluşmadı canım çok sıkıldı.acaba bir sorun mu var bende
Canım benim döngü 26 günde bir. Belki ondandır. Sorun olduğunu sanmıyorum
Açık olan bugün, koyu olan dun demek ki dun tam gunuymus, sadece dun ve önceki günleri güzel değerlendirdik, bugün eşim de yok yanımda artik geri sayım başladı, 20 temmuz bat görünüyor.hadi hayırlısı artik. Beklemece :)
Canım merhaba, ben de ilk kez kullanıyorum. Arkadaşların önerisi laboquik oldu fiyatı da uygundu. gittigidiyordan aldım ben.Kızlar merhaba bende sipariş edicem ama hangı markayı önerirsiniz ?
Reglin kaçıncı günleri başladın canım? Benim mesela reglin 8. günü hiç bişey yok gibiydi. T çizgisi çok çok silikti. Gün ilerledikçe çizgi koyulaştı. Önemli olan adet döngün. Benimki 26 günde bir oluyor. Buna göre de reglin 11. gününden itibaren çizgi belirdi.kızlaar selam.bende laboquık kullanıyorum.ılk defa bu ay.benım adetım duzensız sorunlu yanı.pkoyum.6gundur yapıyorum pek bısı anlamadım ben ya???
Mesaj yazdığımız yerin sağ alt kısmında Dosya Yükle var. Oraya tıklayıp resmini paylaşabilirsin.bırde buraya ovı testlerının fotolarını nasıl atıyorsunuz cnm ya???
Kızlar bende aynı markayı aldım ama bı siteden sipariş ettım 45 tlydi 20 tane testBen de gittigidiyordan aldim, laboqick , markası, buradan duydum da aldım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?