ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Döngüm 28 günde bir.10. 11.ve 12.günlerde ikinci çizgi hiç oluşmadı canım çok sıkıldı.acaba bir sorun mu var bende

Canını sıkma bence. BAT tan 14 gün önce çıkıyor Lh seviyesi. Yani sen 14-15. Gün gibi beklemen lazım. Şu an silik ya da hiç çizgi çıkmaması normal. Benim Bat a beş gün kala koyulaştı. Hatta ben hamileyim ve hcg seviyem yükseldi sanıp bayram ettim ama dün ve bugün ovulasyon testleri negatife döndü. BAT 8-9 temmuz ve şu an da ne hamilelik ne ovulasyon testim pozitif degil. Hatta adet olacakmışım gibi de değil

Açık olan bugün, koyu olan dun demek ki dun tam gunuymus, sadece dun ve önceki günleri güzel değerlendirdik, bugün eşim de yok yanımda artik geri sayım başladı, 20 temmuz bat görünüyor.hadi hayırlısı artik. Beklemece :)

Eklentiler

• IMG_20150707_164857.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20150706_080828.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 72
Dun fazlasıyla kasık agrim oldu, bugün rahatladim biraz.

ay hadi insallah canim. asil zor olan tarafi simdi, beklemek! :) ama insallah iki hafta icinde ikinci cizgini alirsin. bebegin ben burdayim anneeee der sana. benim BAT ya yarin ya da yarindan sonra. her gun hamilelik testi yapar oldum, yine de hepsi negatif beklemek cok zor!

Canım ilk defa deniyorum ben bakalım ne olacak, ama su an memleketteyim ya akrabaları gezmek , iftar, sohbet derken inanılmaz hızlı geçiyor zaman, yani beklemek gibi durum çok olmayacak, evde olsaydımyalniz olur takardim ne oldu n oldu diye, ,senin iiçinde hayırlısı olsun canım. Hayırlısıise gelsinler tabii kapimiz aaçık, kalbimiz açık. :) E="miranda_1986, post: 41690623, member: 689143"]ay hadi insallah canim. asil zor olan tarafi simdi, beklemek! :) ama insallah iki hafta icinde ikinci cizgini alirsin. bebegin ben burdayim anneeee der sana. benim BAT ya yarin ya da yarindan sonra. her gun hamilelik testi yapar oldum, yine de hepsi negatif beklemek cok zor![/QUOTE]
Canim

Canim[/QUOTE]

hayirlisi canim... benim basimi bir dilim bir de akrabalarim yakiyor... evin en kucuk kardesiyim. ablamlar o kadar cok bebek istediler ki tamam bu ay yapicaz dedim. esiminde ailesinde hic torun yok. olursa bizim ki ilk. her konustugumuzda soruyorlar, vallahi iyicene stres oldum. keske kimseye soylemeseydim

Canım ya, o durum gerçekten zor, ben kimseye bahsetmedim sadece gecen ay ilk denemenizde yani, okuldaki arkadaşlarımla konuşmuştur, o da kimyasal gebelik oldu, insanların sorması, rahatsız ediyor, yani onların merakı asil stres yapan, bu sefer bir arkadaşım ve eşim biliyor durumu, olursa , kismetse yurt dışıtatil ddönüşü doktor kontrolünden sonra söylerim herkese, yoksa zaten sorun yok.

Son düzenleme:

Sonuç gayet güzel tam zamanında bir ayrılık olmuş
Biz bugünü de es geçtik davetim vardı . Yarın ve sonraki gün kalan günlerimiz. Testleri sanırım hamilelik olmasın diye yapmaya başladım

[/QUOTE="BitterSever, post: 41696488, member: 687623"]Sonuç gayet güzel tam zamanında bir ayrılık olmuş
Biz bugünü de es geçtik davetim vardı . Yarın ve sonraki gün kalan günlerimiz. Testleri sanırım hamilelik olmasın diye yapmaya başladım[/QUOTE]

Sağ ol canım, bakalım zaten normalde hic belirtim olmaz benim reglde tüm belirtileri kontrol edeceğim.
Sag

kızlaar selam.bende laboquık kullanıyorum.ılk defa bu ay.benım adetım duzensız sorunlu yanı.pkoyum.6gundur yapıyorum pek bısı anlamadım ben ya???

Kızlar merhaba bende sipariş edicem ama hangı markayı önerirsiniz ?
Canım merhaba, ben de ilk kez kullanıyorum. Arkadaşların önerisi laboquik oldu fiyatı da uygundu. gittigidiyordan aldım ben.
kızlaar selam.bende laboquık kullanıyorum.ılk defa bu ay.benım adetım duzensız sorunlu yanı.pkoyum.6gundur yapıyorum pek bısı anlamadım ben ya???
Reglin kaçıncı günleri başladın canım? Benim mesela reglin 8. günü hiç bişey yok gibiydi. T çizgisi çok çok silikti. Gün ilerledikçe çizgi koyulaştı. Önemli olan adet döngün. Benimki 26 günde bir oluyor. Buna göre de reglin 11. gününden itibaren çizgi belirdi.

bırde buraya ovı testlerının fotolarını nasıl atıyorsunuz cnm ya???
Mesaj yazdığımız yerin sağ alt kısmında Dosya Yükle var. Oraya tıklayıp resmini paylaşabilirsin.

BitterSever , tüm sorulara tek başlıkla cevap vermissin, bravo sana ya :) ben telefondan gidiyorumama mesajlarda alintiyapinca yazmak sıkıntı oluyor :)) günaydın bu arada.

Gunaydinlar, Bu da 20. Günün fotoğrafı, çift çizgiden sonra iyice siliklesmeye başladı :) en çok sevindigim şey, son günün sabahında çift çizgiyi yakalayabilmemdi :) artik siliklessin ki netlessin kafam da bundan sonra yapmayacagim, beklemeye devam :)

Eklentiler

• IMG_20150708_084653.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 68
Ben de gittigidiyordan aldim, laboqick , markası, buradan duydum da aldım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…