Canım merhaba, ben de ilk kez kullanıyorum. Arkadaşların önerisi laboquik oldu fiyatı da uygundu. gittigidiyordan aldım ben.
Reglin kaçıncı günleri başladın canım? Benim mesela reglin 8. günü hiç bişey yok gibiydi. T çizgisi çok çok silikti. Gün ilerledikçe çizgi koyulaştı. Önemli olan adet döngün. Benimki 26 günde bir oluyor. Buna göre de reglin 11. gününden itibaren çizgi belirdi.
Mesaj yazdığımız yerin sağ alt kısmında Dosya Yükle var. Oraya tıklayıp resmini paylaşabilirsin.
Ben 16. Gun ve 26. Gun dun yani iki kez cift cizgi yi yakaladim nasil oluyosa
Bende bendee anlamadim ne oldugunu bakalim hayrimiza olsun insallah bugun yine tekrarliycam ne cikicak :)
Benim pko yok canim 30-35 gunde regl oluyorum boyle cikti testte dun neyim var anlamadim sanirim iki kez yumurtladim bu ay
Pardon yeniyim canim nasil yapicam alinti? Degerlendirdik dunu evet
Hih tamam oldu galiba canim tesekkur ederimbenden sımdı mesaj geldı ya sana sag kosede cewapla war ona tıkla cnm
Hih tamam oldu galiba canim tesekkur ederim
Benim sorun zaten o canim.reglim duzensiz.11 gunu yapmaya bsladim ben.silikti dun biraz koyulasir gbi oldu anlamadim bu test isini ben bak atiom fotolariEki Görüntüle 1576966
Ben 16. Gun ve 26. Gun dun yani iki kez cift cizgi yi yakaladim nasil oluyosa
Insallah hamilelik belirtisidir ama dun yaptigim ovulasyon testi daha koyudu bugun ki dun ki gibi degilKızlar burdaki yorumlardan anladığım kadarıyla ikinize de aynı cevabı yazıyorum. Bu arada benim de ilk testim ve cidden acemiyim. Arkadaşların yorumlarına göre ben de biraz fikir sahibi oldum..
Yumurtlamaya yakın T çizgisi silik şekilde çıkmaya başlıyor. Yumurtlama zamanı daha koyu belirgin oluyor. Yumurtlama sonrası ise tekrar silikleşip yok oluyor. Regl döneminde aralıklarla iki kez koyuya yakın çizgi varsa sanırım bu hamileliğe işaret. Burda hamileliğini bu şekilde öğrenenler olmuştu.
Kızlar burdaki yorumlardan anladığım kadarıyla ikinize de aynı cevabı yazıyorum. Bu arada benim de ilk testim ve cidden acemiyim. Arkadaşların yorumlarına göre ben de biraz fikir sahibi oldum..
Yumurtlamaya yakın T çizgisi silik şekilde çıkmaya başlıyor. Yumurtlama zamanı daha koyu belirgin oluyor. Yumurtlama sonrası ise tekrar silikleşip yok oluyor. Regl döneminde aralıklarla iki kez koyuya yakın çizgi varsa sanırım bu hamileliğe işaret. Burda hamileliğini bu şekilde öğrenenler olmuştu.
Bilemiyorum canım, seni yanlış yönlendirmeyim. En iyisi doktorunla görüşmen. Hayırlısı inşallah Rabbim gönlümüze göre versin.canım bnde pko war.duzenlı adetım yok.hatta ılac almadan adet olamıyorum...o yuzden glıfor ıcıyorum suan.deneyeyım dedım ovı testını ama bıgun çok acık cıkıyor bır gun bıraz koyu cıkıyor bılemedım
Ben de onu belirtmek istemiştim ama zaman detayını yazmamışım :) Yine de yanlış yorum olmasın düzeltme için teşekkürler canım.. İyi tatiller bu arada ..BitterSilver, güzelim o hamilelik belirtisi olan çift çizgi regl e bir iki gün kala yapılırsa kabul ,yani daha oönceki sayfaları bastan sona okudum regllerine bir gün kala baya iki çizgileri de koyu çıkmış aynen yumuertlama gibi sonra da gebeliklerini, kan testleriyle kesinlestirmisler.
Benimde ilk yaptığım testlerim böyle silik çıkıyordu herkesin lh hormon seviyesi farklı fotoğrafta tam görünmüyor ama sanırım 13.gün koyulaşmış sonra silikleşmiş gibi yani 13.yumurtlama olmuş olabilir ama adet düzensizliğin varsa daha geç yumurtlayabilirsin birdahaki adete kadar yapmaya devam et canımBenim sorun zaten o canim.reglim duzensiz.11 gunu yapmaya bsladim ben.silikti dun biraz koyulasir gbi oldu anlamadim bu test isini ben bak atiom fotolariEki Görüntüle 1576966
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?