ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Benim sorun zaten o canim.reglim duzensiz.11 gunu yapmaya bsladim ben.silikti dun biraz koyulasir gbi oldu anlamadim bu test isini ben bak atiom fotolari

Bende bendee anlamadim ne oldugunu bakalim hayrimiza olsun insallah bugun yine tekrarliycam ne cikicak :)

Bende bendee anlamadim ne oldugunu bakalim hayrimiza olsun insallah bugun yine tekrarliycam ne cikicak :)

ben öğlen we aksam 8den once ıkı defa yapıom cnm.pko war bende.adet duzenım yok.bılmem ne gun yumurtladıgımı?hoş yumurtluyommu o da bellı dııl??? :) senın neyın war?

Benim pko yok canim 30-35 gunde regl oluyorum boyle cikti testte dun neyim var anlamadim sanirim iki kez yumurtladim bu ay

Benim sorun zaten o canim.reglim duzensiz.11 gunu yapmaya bsladim ben.silikti dun biraz koyulasir gbi oldu anlamadim bu test isini ben bak atiom fotolariEki Görüntüle 1576966

Ben 16. Gun ve 26. Gun dun yani iki kez cift cizgi yi yakaladim nasil oluyosa

Kızlar burdaki yorumlardan anladığım kadarıyla ikinize de aynı cevabı yazıyorum. Bu arada benim de ilk testim ve cidden acemiyim. Arkadaşların yorumlarına göre ben de biraz fikir sahibi oldum..
Yumurtlamaya yakın T çizgisi silik şekilde çıkmaya başlıyor. Yumurtlama zamanı daha koyu belirgin oluyor. Yumurtlama sonrası ise tekrar silikleşip yok oluyor. Regl döneminde aralıklarla iki kez koyuya yakın çizgi varsa sanırım bu hamileliğe işaret. Burda hamileliğini bu şekilde öğrenenler olmuştu.

Insallah hamilelik belirtisidir ama dun yaptigim ovulasyon testi daha koyudu bugun ki dun ki gibi degil

canım bnde pko war.duzenlı adetım yok.hatta ılac almadan adet olamıyorum...o yuzden glıfor ıcıyorum suan.deneyeyım dedım ovı testını ama bıgun çok acık cıkıyor bır gun bıraz koyu cıkıyor bılemedım

Bilemiyorum canım, seni yanlış yönlendirmeyim. En iyisi doktorunla görüşmen. Hayırlısı inşallah Rabbim gönlümüze göre versin.

BitterSilver, güzelim o hamilelik belirtisi olan çift çizgi regl e bir iki gün kala yapılırsa kabul ,yani daha oönceki sayfaları bastan sona okudum regllerine bir gün kala baya iki çizgileri de koyu çıkmış aynen yumuertlama gibi sonra da gebeliklerini, kan testleriyle kesinlestirmisler.

Ben de onu belirtmek istemiştim ama zaman detayını yazmamışım :) Yine de yanlış yorum olmasın düzeltme için teşekkürler canım.. İyi tatiller bu arada ..

Benim sorun zaten o canim.reglim duzensiz.11 gunu yapmaya bsladim ben.silikti dun biraz koyulasir gbi oldu anlamadim bu test isini ben bak atiom fotolariEki Görüntüle 1576966
Benimde ilk yaptığım testlerim böyle silik çıkıyordu herkesin lh hormon seviyesi farklı fotoğrafta tam görünmüyor ama sanırım 13.gün koyulaşmış sonra silikleşmiş gibi yani 13.yumurtlama olmuş olabilir ama adet düzensizliğin varsa daha geç yumurtlayabilirsin birdahaki adete kadar yapmaya devam et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…