Benimde ilk yaptığım testlerim böyle silik çıkıyordu herkesin lh hormon seviyesi farklı fotoğrafta tam görünmüyor ama sanırım 13.gün koyulaşmış sonra silikleşmiş gibi yani 13.yumurtlama olmuş olabilir ama adet düzensizliğin varsa daha geç yumurtlayabilirsin birdahaki adete kadar yapmaya devam et canım
Yok canım bende bir sorun yoktu ama testlerim silik çıkıyordu hep bende en koyu günü değerlendiriyordum diğer günlere göre,2. ayda tuttu 6.hafta düşük yaptım nisan sonunda sonra düzenim değişti sanırım ne zaman yumurtluyorum diye baktım kopkoyu çizgi dedim bir iş var benim ov.testlerim koyu çıkmaz meğer düşüğün hemen ertesi hamile kalmışım buradaki eski arkadaşlar bilir en son doktora gidecektim lh hormonum düşük diye yani o prospektüste yazan her iki çizgi aynı koyulukta ise pozitif diyor ya çok takılma kimisinin daha silik çıkıyor ilk test denemense yapmaya devam et ileriki tarihlerde koyulaşma olmazsa demekki sende diğer günlere göre en koyu görünen günü değerlendireceksinsenın ne sorunun wardı pekı cnm??pkomuydun sende ?yok canım tam kopkoyu olması lazımmıs sılık cızgının yumurtlama olacagı zman..aynen adetım felaket duzensız cnm .sen yoksa ovı testıylemı hamıle kaldın?
Yok canım bende bir sorun yoktu ama testlerim silik çıkıyordu hep bende en koyu günü değerlendiriyordum diğer günlere göre,2. ayda tuttu 6.hafta düşük yaptım nisan sonunda sonra düzenim değişti sanırım ne zaman yumurtluyorum diye baktım kopkoyu çizgi dedim bir iş var benim ov.testlerim koyu çıkmaz meğer düşüğün hemen ertesi hamile kalmışım buradaki eski arkadaşlar bilir en son doktora gidecektim lh hormonum düşük diye yani o prospektüste yazan her iki çizgi aynı koyulukta ise pozitif diyor ya çok takılma kimisinin daha silik çıkıyor ilk test denemense yapmaya devam et ileriki tarihlerde koyulaşma olmazsa demekki sende diğer günlere göre en koyu görünen günü değerlendireceksin
Kafanın karışacağı bir durum yok canım sen günaşırı ilişkiye devam et ama testlerini yapmaya devam et ve atma bir sonraki adetine kadar,eğer 13.gündeki gibi koyuluk yakalayamadıysan demekki her iki çizginin aynı koyulukta olmasını beklemeyecek diğer günlere göre en koyusunu değerlendireceksin ama dahada koyu bir zaman yakalarsan yumurtlaman geç oluyor demekki eğer bu ay tutmamışsa önümüzdeki ay bu ayda yaptığın testlere göre davranacaksınaynen cnm ılk testlerım bunlar.bende pko war ya sanırım lh ve fsh hormonlarımda sorun war ...ama öle nası olacaak kı cnım çok karıstı kafam yaaaa puffff
Merhaba ovu testi hangi gun pozitif sonuc vermisti benim 26. Gun kopkoyudu resimleride var yukarida dun du oda sat 12 haziran 30-35 gunde bir goruyorum pko yok canim ve isin garibi 16. Gunde ben cift cizgiyi gormustum ve bide dun ama 16. Gunu ve sonrasini degerlendirememistik. 26. Gunde pozitif cikmasi nasil bisey olabilir sizin kacinci gunduYok canım bende bir sorun yoktu ama testlerim silik çıkıyordu hep bende en koyu günü değerlendiriyordum diğer günlere göre,2. ayda tuttu 6.hafta düşük yaptım nisan sonunda sonra düzenim değişti sanırım ne zaman yumurtluyorum diye baktım kopkoyu çizgi dedim bir iş var benim ov.testlerim koyu çıkmaz meğer düşüğün hemen ertesi hamile kalmışım buradaki eski arkadaşlar bilir en son doktora gidecektim lh hormonum düşük diye yani o prospektüste yazan her iki çizgi aynı koyulukta ise pozitif diyor ya çok takılma kimisinin daha silik çıkıyor ilk test denemense yapmaya devam et ileriki tarihlerde koyulaşma olmazsa demekki sende diğer günlere göre en koyu görünen günü değerlendireceksin
Kafanın karışacağı bir durum yok canım sen günaşırı ilişkiye devam et ama testlerini yapmaya devam et ve atma bir sonraki adetine kadar,eğer 13.gündeki gibi koyuluk yakalayamadıysan demekki her iki çizginin aynı koyulukta olmasını beklemeyecek diğer günlere göre en koyusunu değerlendireceksin ama dahada koyu bir zaman yakalarsan yumurtlaman geç oluyor demekki eğer bu ay tutmamışsa önümüzdeki ay bu ayda yaptığın testlere göre davranacaksın
ben düşükten hemen sonra hamile kaldığım için adete kaç gün kala ov.testinin pozitif verdiğini bilmiyorum çünkü 25 nisanda düşüğüm başladı ve 10 gün kadar devam etti düzenim muhtemelen değişecekti yaniMerhaba ovu testi hangi gun pozitif sonuc vermisti benim 26. Gun kopkoyudu resimleride var yukarida dun du oda sat 12 haziran 30-35 gunde bir goruyorum pko yok canim ve isin garibi 16. Gunde ben cift cizgiyi gormustum ve bide dun ama 16. Gunu ve sonrasini degerlendirememistik. 26. Gunde pozitif cikmasi nasil bisey olabilir sizin kacinci gundu
Anladim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darisida bizlereben düşükten hemen sonra hamile kaldığım için adete kaç gün kala ov.testinin pozitif verdiğini bilmiyorum çünkü 25 nisanda düşüğüm başladı ve 10 gün kadar devam etti düzenim muhtemelen değişecekti yani
inşallah en yakın zamanda isteyen herkese nasip olur ama önce buradaki herkese inşallah bu topic benim için çok özel sevinçlerimi de üzüntülerimi de hep burada paylaştım ben gerçi şimdilerde eskiler pek uğramıyorlar sanırım ama olsun o yüzden bu topicten kopamıyorum benAnladim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darisida bizlere
İçlerinde en koyu, 12. Gün görünüyor.
İki testin böyle olması ilginç. Yumurtlama 12. gün olduysa sorun yok, tek iliski dün oldu zaten.. Ögleden sonra son testi yapacagım o zaman anlarız. Eşim de diğer ay olursa daha iyi olur diyor. Böylece dönemi bitir iş olurum, izin sorunum olmaz. Hayırlısı artık...bu
Evet sınıf öğretmeniyim.Öğretmen misiniz sizde ?
Aaa öyle mj süper. Branş neBen bastan sona okudum, bastan beri buradaymisim gibi hissettim, yazdığım eski arkadaşlardan çoğu ogretmenmis, ben de MEB de lisede çalıyorum :)
Aaa çok ilginç öğretmenler odası gibi derdik topic é gene aynı havalar da. Ben pek giremiyorum tatildeyim internet çekmiyor burada yahuEvet sınıf öğretmeniyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?