ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Balimmmm sen sahipsiz koyma buraları. Ben pek giremiyorum. Zaten gene adet olurum ben ..olmuyor gelmiyo benim velet

Bu arada kizlar. İki günlük yum. Günleri çalışmalarım gene tırt galiba ..adete yakın ki akintim gene benle. 8 gün var sanırım

Voranes, akinti olayını detaylı anlatır misin, bilmiyorum, bu arada ben de 20 temmuzu bekliyorum, kaldı 11 :)

@voranes Bir de 8 gün var yaklaşık demissin, ama yakin değil ki :) nasıl baktiğına bağlı, ayrıca karamsarsin, biraz daha rahat ol, olumlu düşün, ben yapım gereği fazla rahatim, cocuga hamile kaliyorum, doğuyor emziriyorum, oğlum onunla baya ilgili ben önümüzdeki yılın tatil planını bile yapıyorum :) şaka bir yana , bazen olumlu bakmanın işe yaradığını düşünüyorum, ve de rahat olmanın.

Kuzuuuummm evi taşındık internet sadece cepte var. O yüzden gireemiyorum pek. Ben baya baya göbekli oldum senin hamişlik nasıl gidiyor? Hep aklımdasınız

Kuzuuuummm evi taşındık internet sadece cepte var. O yüzden gireemiyorum pek. Ben baya baya göbekli oldum senin hamişlik nasıl gidiyor? Hep aklımdasınız
Oyyyy kıyamam ne güzel olmuşsundur bebişler nasıllar cinsiyetleri bellidir artık,bende iyiyim kuzum şimdilik bir sorun yok şükürler olsun salı günü gördük kesede ters dönmüş yatıyordu

Oyyyy kıyamam ne güzel olmuşsundur bebişler nasıllar cinsiyetleri bellidir artık,bende iyiyim kuzum şimdilik bir sorun yok şükürler olsun salı günü gördük kesede ters dönmüş yatıyordu
Eh 5 kilo aldım idare etmeye çalışıyorum evet kuzum ikisi de erkek darısı başta burdakiler olmak üzere tüm isteyenlere inşallah Ayy yerim ben onu. Ben boyutlarını meyvelerle kıyaslıyordum seninki kayısı kadar filan galiba, benimkiler de muz kadarlar

Oyyy maşallah senin muzlarına yakışmışta ikiside erkek olunca çok iyi gelmişsin canım bu haftaya kadar 5 kiloyla hemde ikizlerle özletme kendini uğra ara sıra buralara

10. 11. 12. Günlerde ovulasyonda hiç çizgi oluşmadı çok üzülmüştüm.12. Günün Akşamı oluşmaya başladım.Bugün sabah tamamen çift çizgiyi yakaladım çok mutluyum geçen ay ilk denemeydi misafirim gelmişti 13. 14. 15. Günler boş geçmişti.Belki de ondan olmamıştır.inşallah bu ay olur.malum ÖĞRETMEN olunca tatilleri de düşünüyorum

çift çizgiyi yakaladıysan bugünü ve silikleşmeye başladığı yarını değerlendir inşallah bu ay tutunur bebeğin sana

Aaa çok ilginç öğretmenler odası gibi derdik topic é gene aynı havalar da. Ben pek giremiyorum tatildeyim internet çekmiyor burada yahu

Ben de şaşırdım canım, üstelik her branştan var :)

Bu arada kizlar. İki günlük yum. Günleri çalışmalarım gene tırt galiba ..adete yakın ki akintim gene benle. 8 gün var sanırım

adete yakın 8 gün çok olmuyor mu? Biraz daha bekle ve çok düşünmemeye çalış. Benim bat 22 temmuz . Bayram sonu belli olur..

Ben de Öğretmenim

Hoş geldin canım, arkadaşlarla meslektaş olmak ayrı bir sevindirdi beni..

Yorumlarına katılıyorum, vorones biraz fazla karamsar. Bu zamana kadar olmadıysa var bunda bir hayır yaklaşımını edinmelisin canım. Belki sağlıklı bir gebelik olmayacaktı ya da bebekte ciddi sorunlar olacaktı. Sebepler bitmez, biraz olumlu düşün. Ben inanıyorum tez zamanda inşallah güzel haberler vereceksin bize..

Canım benim de 11. ve 12. günler çizgi oldu ama öyle çok net değil. 12. gün daha netti. 13. gün iki kez yaptım buraya da ekledim ama test mi bozuk nedir anlamadım. İkisi de geçersiz sonuç verdi. Bugün 14. günüm ve 1 saat sonra tekrar yapacağım. Muhtemelen çizgiyi göremeyeceğim. Benim test 11.-12. günler için geçerliydi. Sadece 12. günün gecesi ilişki oldu. Bu ayı tek ilişkiyle kapatıyoruz. Kızımda da tek ilişkiyle olmuştu. Bakalım artık.

Kizlar biri bana yardimci olabilir mi 3 gundur ikinci cizgiyi ayni koyulukta ve baya koyu görüyorum ben yumurtlayamiyormuyum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…