Balimmmm sen sahipsiz koyma buraları. Ben pek giremiyorum. Zaten gene adet olurum ben ..olmuyor gelmiyo benim veletinşallah en yakın zamanda isteyen herkese nasip olur ama önce buradaki herkese inşallah bu topic benim için çok özel sevinçlerimi de üzüntülerimi de hep burada paylaştım ben gerçi şimdilerde eskiler pek uğramıyorlar sanırım ama olsun o yüzden bu topicten kopamıyorum benvorones @sevdabuzer @imtisall blueflower @berenay06 0dolunay0 @sevgi8788 nerelerdesiniz kızlar
Ben de ÖğretmenimAaa çok ilginç öğretmenler odası gibi derdik topic é gene aynı havalar da. Ben pek giremiyorum tatildeyim internet çekmiyor burada yahu
Hosgeldinnnn sen de . Senin branş ne felsefe benim.Ben de Öğretmenim
post: 41713421 .!.:Bu arada kizlar. İki günlük yum. Günleri çalışmalarım gene tırt galiba ..adete yakın ki akintim gene benle. 8 gün var sanırım
Buradayım kuzummm, nasıl gidiyor hamişlik ?inşallah en yakın zamanda isteyen herkese nasip olur ama önce buradaki herkese inşallah bu topic benim için çok özel sevinçlerimi de üzüntülerimi de hep burada paylaştım ben gerçi şimdilerde eskiler pek uğramıyorlar sanırım ama olsun o yüzden bu topicten kopamıyorum benvorones @sevdabuzer @imtisall blueflower @berenay06 0dolunay0 @sevgi8788 nerelerdesiniz kızlar
İyi tatiller canımm, keyfine bakAaa çok ilginç öğretmenler odası gibi derdik topic é gene aynı havalar da. Ben pek giremiyorum tatildeyim internet çekmiyor burada yahu
İyi gidiyor canım şükürler olsun salı günü kontrolüm vardı büyümüş minnak kocaman olmuş 26mmBuradayım kuzummm, nasıl gidiyor hamişlik ?
Gelecek o mercimek kılıklı çok yavaştan alıyor ama olsun bakalım hep birlikte bekliyoruz işte annesi teyzeleriBalimmmm sen sahipsiz koyma buraları. Ben pek giremiyorum. Zaten gene adet olurum ben ..olmuyor gelmiyo benim velet
Kuzuuuummm evi taşındık internet sadece cepte var. O yüzden gireemiyorum pek. Ben baya baya göbekli olduminşallah en yakın zamanda isteyen herkese nasip olur ama önce buradaki herkese inşallah bu topic benim için çok özel sevinçlerimi de üzüntülerimi de hep burada paylaştım ben gerçi şimdilerde eskiler pek uğramıyorlar sanırım ama olsun o yüzden bu topicten kopamıyorum benvorones @sevdabuzer @imtisall blueflower @berenay06 0dolunay0 @sevgi8788 nerelerdesiniz kızlar
Oyyyy kıyamam ne güzel olmuşsundur bebişler nasıllar cinsiyetleri bellidir artık,bende iyiyim kuzum şimdilik bir sorun yok şükürler olsun salı günü gördük kesede ters dönmüş yatıyorduKuzuuuummm evi taşındık internet sadece cepte var. O yüzden gireemiyorum pek. Ben baya baya göbekli oldumsenin hamişlik nasıl gidiyor? Hep aklımdasınız
Eh 5 kilo aldım idare etmeye çalışıyorumOyyyy kıyamam ne güzel olmuşsundur bebişler nasıllar cinsiyetleri bellidir artık,bende iyiyim kuzum şimdilik bir sorun yok şükürler olsun salı günü gördük kesede ters dönmüş yatıyordu
Oyyy maşallah senin muzlarınaEh 5 kilo aldım idare etmeye çalışıyorumevet kuzum ikisi de erkek darısı başta burdakiler olmak üzere tüm isteyenlere inşallah Ayy yerim ben onu. Ben boyutlarını meyvelerle kıyaslıyordum seninki kayısı kadar filan galiba, benimkiler de muz kadarlar
Teşekkür ederim.Türk Dili ve Edebiyatı benim branşımHosgeldinnnn sen de . Senin branş ne felsefe benim.
çift çizgiyi yakaladıysan bugünü ve silikleşmeye başladığı yarını değerlendir inşallah bu ay tutunur bebeğin sana10. 11. 12. Günlerde ovulasyonda hiç çizgi oluşmadı çok üzülmüştüm.12. Günün Akşamı oluşmaya başladım.Bugün sabah tamamen çift çizgiyi yakaladım çok mutluyum geçen ay ilk denemeydi misafirim gelmişti 13. 14. 15. Günler boş geçmişti.Belki de ondan olmamıştır.inşallah bu ay olur.malum ÖĞRETMEN olunca tatilleri de düşünüyorum
Aaa çok ilginç öğretmenler odası gibi derdik topic é gene aynı havalar da. Ben pek giremiyorum tatildeyim internet çekmiyor burada yahu
Bu arada kizlar. İki günlük yum. Günleri çalışmalarım gene tırt galiba ..adete yakın ki akintim gene benle. 8 gün var sanırım
Ben de Öğretmenim
@voranes Bir de 8 gün var yaklaşık demissin, ama yakin değil ki :) nasıl baktiğına bağlı, ayrıca karamsarsin, biraz daha rahat ol, olumlu düşün, ben yapım gereği fazla rahatim, cocuga hamile kaliyorum, doğuyor emziriyorum, oğlum onunla baya ilgili ben önümüzdeki yılın tatil planını bile yapıyorum :) şaka bir yana , bazen olumlu bakmanın işe yaradığını düşünüyorum, ve de rahat olmanın.
10. 11. 12. Günlerde ovulasyonda hiç çizgi oluşmadı çok üzülmüştüm.12. Günün Akşamı oluşmaya başladım.Bugün sabah tamamen çift çizgiyi yakaladım çok mutluyum geçen ay ilk denemeydi misafirim gelmişti 13. 14. 15. Günler boş geçmişti.Belki de ondan olmamıştır.inşallah bu ay olur.malum ÖĞRETMEN olunca tatilleri de düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?