- 24 Haziran 2015
- 235
- 241
- 18
Kizlar biri bana yardimci olabilir mi 3 gundur ikinci cizgiyi ayni koyulukta ve baya koyu görüyorum ben yumurtlayamiyormuyum acaba
Maşallah minnoşunaİyi gidiyor canım şükürler olsun salı günü kontrolüm vardı büyümüş minnak kocaman olmuş 26mmsen nasılsın canım benim cinsiyetiniz belli olmuştur artık
10. 11. 12. Günlerde ovulasyonda hiç çizgi oluşmadı çok üzülmüştüm.12. Günün Akşamı oluşmaya başladım.Bugün sabah tamamen çift çizgiyi yakaladım çok mutluyum geçen ay ilk denemeydi misafirim gelmişti 13. 14. 15. Günler boş geçmişti.Belki de ondan olmamıştır.inşallah bu ay olur.malum ÖĞRETMEN olunca tatilleri de düşünüyorum
Maşallah minnoşunaBizim de 13 temmuzda kontrolümüz var. Kızımız geliyor teyzesi nasipse
Sağ ol canım bakalım seninkinin cinsiyeti ne olacakOyyy maşallah senin muzlarınayakışmışta ikiside erkek olunca çok iyi gelmişsin canım bu haftaya kadar 5 kiloyla hemde ikizlerle özletme kendini uğra ara sıra buralara :::
Darısı başına o zamanEskilerden haber almak supermis, dolunay senin ikiz olduğunu bilmiyordum, çok güzel bayiiyorum ikizlere,
Maşallah canım çok sevindim senin adınaMaşallah minnoşunaBizim de 13 temmuzda kontrolümüz var. Kızımız geliyor teyzesi nasipse
Teşekkürler canım, senin paşalarına da maşallahMaşallah canım çok sevindim senin adına
Çok teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin canımMerhaba, senin de bastan bu yana yazdiklarini okudum, gozun aydin. Bir erkek, bir kiz guzel ,herkesin istedigi gibi :)
Ayyyy ayy çok tatlısınzz yaaaa. Maşallah. Bebisler erkek demek. Ay çok eğlenceliEh 5 kilo aldım idare etmeye çalışıyorumevet kuzum ikisi de erkek darısı başta burdakiler olmak üzere tüm isteyenlere inşallah Ayy yerim ben onu. Ben boyutlarını meyvelerle kıyaslıyordum seninki kayısı kadar filan galiba, benimkiler de muz kadarlar
Yaa şimdi bile anlıyorum iyiki kışın olmamış hayırlısı bu diye. Bundan sonra gelir inşallah bebiş mmBen de şaşırdım canım, üstelik her branştan var :)
adete yakın 8 gün çok olmuyor mu? Biraz daha bekle ve çok düşünmemeye çalış. Benim bat 22 temmuz . Bayram sonu belli olur..
Hoş geldin canım, arkadaşlarla meslektaş olmak ayrı bir sevindirdi beni..
Yorumlarına katılıyorum, vorones biraz fazla karamsar. Bu zamana kadar olmadıysa var bunda bir hayır yaklaşımını edinmelisin canım. Belki sağlıklı bir gebelik olmayacaktı ya da bebekte ciddi sorunlar olacaktı. Sebepler bitmez, biraz olumlu düşün. Ben inanıyorum tez zamanda inşallah güzel haberler vereceksin bize..
Canım benim de 11. ve 12. günler çizgi oldu ama öyle çok net değil. 12. gün daha netti. 13. gün iki kez yaptım buraya da ekledim ama test mi bozuk nedir anlamadım. İkisi de geçersiz sonuç verdi. Bugün 14. günüm ve 1 saat sonra tekrar yapacağım. Muhtemelen çizgiyi göremeyeceğim. Benim test 11.-12. günler için geçerliydi. Sadece 12. günün gecesi ilişki oldu. Bu ayı tek ilişkiyle kapatıyoruz. Kızımda da tek ilişkiyle olmuştu. Bakalım artık.
Ovula. Kullandım. Laboquick kullandim. Laboquick daha iyi sanirimselam iyi geceler kızlar elbet geçmişte konuşulmuştur ama yine sormak istiyorum hangi marka ovulasyon testini tavsiye edersiniz
merhaba canım ben en son 8 haftalıkken gıttım doktor bır ay sonra goruselım dedı kontrol artık 24 temmuzde ters donmus yatıyor demıssın ya bızım aramızda az bı gun var ondan sorayım dedım baya boyle sekıl almıs mı hareket edyrmu ben gttıgımde 12 hafta 4 gubluk fılan olucam :) cok merak edyrumdaOyyyy kıyamam ne güzel olmuşsundur bebişler nasıllar cinsiyetleri bellidir artık,bende iyiyim kuzum şimdilik bir sorun yok şükürler olsun salı günü gördük kesede ters dönmüş yatıyordu
Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ben gittiğimde 9+5tik kolu bacakları kafası belirgindi hareketlerini göremedik küçüktü daha ama sen gittiğinde 12 haftalık olacakmışsın baya büyük olacak mutlaka görürsün her şeyini hareketleri falan da belli olur o zamanmerhaba canım ben en son 8 haftalıkken gıttım doktor bır ay sonra goruselım dedı kontrol artık 24 temmuzde ters donmus yatıyor demıssın ya bızım aramızda az bı gun var ondan sorayım dedım baya boyle sekıl almıs mı hareket edyrmu ben gttıgımde 12 hafta 4 gubluk fılan olucam :) cok merak edyrumda
Oyyy maşallah kuzuya bora kız abisi olacak demek çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahMaşallah minnoşunaBizim de 13 temmuzda kontrolümüz var. Kızımız geliyor teyzesi nasipse
hmmmm yerimmm ben onunkolunu bacagını ya annesiii :) iyiyim canım asırı bulantılarımazaldı allaha şükür :)Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ben gittiğimde 9+5tik kolu bacakları kafası belirgindi hareketlerini göremedik küçüktü daha ama sen gittiğinde 12 haftalık olacakmışsın baya büyük olacak mutlaka görürsün her şeyini hareketleri falan da belli olur o zaman
o zaman daha da heyecanlandım bak şimdi hareket ettgını gorucem yanı inşallah :) bi bakarsın cinsiyetını gösterir benimki :)Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ben gittiğimde 9+5tik kolu bacakları kafası belirgindi hareketlerini göremedik küçüktü daha ama sen gittiğinde 12 haftalık olacakmışsın baya büyük olacak mutlaka görürsün her şeyini hareketleri falan da belli olur o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?