ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar az önce yaptım son testi(14. gün).
Artık eminim en net günüm 12. gündü. Son kez öncekilerle beraber bugünü de ekliyorum.
Daha test yapmayacağım zaten bitti :) Bat 22 temmuz. Beklemedeyim.

İyi gidiyor canım şükürler olsun salı günü kontrolüm vardı büyümüş minnak kocaman olmuş 26mm sen nasılsın canım benim cinsiyetiniz belli olmuştur artık
Maşallah minnoşuna Bizim de 13 temmuzda kontrolümüz var. Kızımız geliyor teyzesi nasipse

Ben de ayni sekilde tatilleri düşünerek, ikinci dönemi kapatirim diye gecen ay başladı. Ama kimyasal gebeliklerdessonuçlandı, allah hayirlisini versin bu ay demiyorum, sanırım ikinci dönemin kapatabilmek için başka şansımız yok değil mi :) olmadi seneye . İlk çocuğumda tek denemeyle olunca, bunda da oyle olur sanmistim :)

Oyyy maşallah senin muzlarına yakışmışta ikiside erkek olunca çok iyi gelmişsin canım bu haftaya kadar 5 kiloyla hemde ikizlerle özletme kendini uğra ara sıra buralara :::
Sağ ol canım bakalım seninkinin cinsiyeti ne olacak başlarda aşırı bulantım vardı anca toparladım sanırım. Geleceğim tabi, hepimiz hamile kalmadan terk etmek yok, öyle anlaştık başta

Ayyyy ayy çok tatlısınzz yaaaa. Maşallah. Bebisler erkek demek. Ay çok eğlenceli

Yaa şimdi bile anlıyorum iyiki kışın olmamış hayırlısı bu diye. Bundan sonra gelir inşallah bebiş mm

selam iyi geceler kızlar elbet geçmişte konuşulmuştur ama yine sormak istiyorum hangi marka ovulasyon testini tavsiye edersiniz

Merhaba arkadaslar kasımda 10 haftalık bebeğimi düşürdükten sonra, ancak geçen ay kendimi hazır hissettim ve çalışmalara başladık...ancak dün gece adet oldum...bu aylarda bebişin tutmasını çok istiyoruz, çünkü eylülden sonra iş için farklı yerlerde oluyoruz ve yumurtlama günlerini denk getirmek çok zor olucak...bende bugün obul testi almaya karar verdim, umarım sıkıntı ve stres olmadan sağlıkla bebişlerimiz gelir, takip ederiz buradan...

Oyyyy kıyamam ne güzel olmuşsundur bebişler nasıllar cinsiyetleri bellidir artık,bende iyiyim kuzum şimdilik bir sorun yok şükürler olsun salı günü gördük kesede ters dönmüş yatıyordu
merhaba canım ben en son 8 haftalıkken gıttım doktor bır ay sonra goruselım dedı kontrol artık 24 temmuzde ters donmus yatıyor demıssın ya bızım aramızda az bı gun var ondan sorayım dedım baya boyle sekıl almıs mı hareket edyrmu ben gttıgımde 12 hafta 4 gubluk fılan olucam :) cok merak edyrumda

Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ben gittiğimde 9+5tik kolu bacakları kafası belirgindi hareketlerini göremedik küçüktü daha ama sen gittiğinde 12 haftalık olacakmışsın baya büyük olacak mutlaka görürsün her şeyini hareketleri falan da belli olur o zaman

hmmmm yerimmm ben onunkolunu bacagını ya annesiii :) iyiyim canım asırı bulantılarımazaldı allaha şükür :)

o zaman daha da heyecanlandım bak şimdi hareket ettgını gorucem yanı inşallah :) bi bakarsın cinsiyetını gösterir benimki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…