İnşallah canım ama doktorların çoğu tahmin etsede söylemiyor 16.haftaya kadar bekliyorlar 12. Haftada pek belli olmuyoro zaman daha da heyecanlandım bak şimdi hareket ettgını gorucem yanı inşallah :) bi bakarsın cinsiyetını gösterir benimki :)
Evet canım boranın kalbine göre verdi rabbim, hep kız kardeş istiyordu =) Hepimiz sağsalim alalım inşallah, darısı bütün arkadaşlarımızaOyyy maşallah kuzuya bora kız abisi olacak demek çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hosgeldin canımm. Test takip için. .Hele ki senin gibi .nokta atışMerhaba arkadaslar kasımda 10 haftalık bebeğimi düşürdükten sonra, ancak geçen ay kendimi hazır hissettim ve çalışmalara başladık...ancak dün gece adet oldum...bu aylarda bebişin tutmasını çok istiyoruz, çünkü eylülden sonra iş için farklı yerlerde oluyoruz ve yumurtlama günlerini denk getirmek çok zor olucak...bende bugün obul testi almaya karar verdim, umarım sıkıntı ve stres olmadan sağlıkla bebişlerimiz gelir, takip ederiz buradan...
Ben de çok sevindim yaa. Ne uyumlu oldu.kız istiyorduk biz de. Aman da abisi de bebis ki.. Yerim onlari benEvet canım boranın kalbine göre verdi rabbim, hep kız kardeş istiyordu =) Hepimiz sağsalim alalım inşallah, darısı bütün arkadaşlarımıza
Senin ki oğlan mı olur ki. Ay hadi hayırlısıİnşallah canım ama doktorların çoğu tahmin etsede söylemiyor 16.haftaya kadar bekliyorlar 12. Haftada pek belli olmuyor
Ay çok heyecanlı. . Sen kolunu bacağını neyin hep görürmusssn . Hadi inşallahh sağlıkla kontrolün olur. Güzel olur hersey. Tazecik annisssmerhaba canım ben en son 8 haftalıkken gıttım doktor bır ay sonra goruselım dedı kontrol artık 24 temmuzde ters donmus yatıyor demıssın ya bızım aramızda az bı gun var ondan sorayım dedım baya boyle sekıl almıs mı hareket edyrmu ben gttıgımde 12 hafta 4 gubluk fılan olucam :) cok merak edyrumda
Ben de çok sevindim yaa. Ne uyumlu oldu.kız istiyorduk biz de. Aman da abisi de bebis ki.. Yerim onlari ben
Kızlar az önce yaptım son testi(14. gün).
Artık eminim en net günüm 12. gündü. Son kez öncekilerle beraber bugünü de ekliyorum.
Daha test yapmayacağım zaten bitti :) Bat 22 temmuz. Beklemedeyim. Eki Görüntüle 1578403
Eki Görüntüle 1578414
inşallah canım, beraber bekleyeceğiz desene...Kesinlikle 12.gün en koyu.inşallah güzel Şeyler olur bu ay arkadaşım.Benim de bat 23 temmuz
Umarım ağzından bal damlıyor tatlım, ben 30 yaşımdayım ve akademisyenim...buara tatilde olduğum için buralarda takılabimiyorum ancak normal zamanda pek fırsatım olmuyor...sen ne iş yapıyorsun? Senin yaş kaç? Sat ın ve bat ın ne zaman :) ovulasyon testlerini beraber yapıp buradan haberleşelim :)Hosgeldin canımm. Test takip için. .Hele ki senin gibi .nokta atışyapmak isteyenler için süper bişi. Umarım gelir bebis.tanıt ir misin biraz kendinı. Yaş meslek
Hep hayaller kuruyoruz ne kadar güzel:) umarım hepimiz bu hayallerimize çok beklemeden kavuşuruz ve yavruşarımızla oluruz şnş.Ne kadar güzel, bir grup , çoğunluk haftayı bekliyor, benim de bat 20 temmuz. Ne kadar az kaldı, nedense fazla rahatim, umut doluyum yani :) 16 sinda yurt dışına gideceğiz tatile ve ben sadece ovulasyon testlerimi goturecegim yanımda, eğer regl olmazsam, 25 temmuzda istanbul'a dönünce test yapacağım. Regl olursam da zaten kısmet der beklerim :)
Testlerini hergün aynı saatte yapmaya dikkat et sabah ilk idrarla olmasın ama,birde testi yapmadan 4 saat kadar önce sıvı alımını bırak idrardaki lh seyrelmesin bu testin koyulaşacak gibi en koyu günü ve silikleştiği ertesi günü degerlendir inşallah güzel haberi alırsın canımEki Görüntüle 1579597 Kızlar merhaba test istemiştim az önce geldı ilk kez yapıyorum bu testi resmını koydum bana bılgı verırmısınız ne yapmam lazım nelere dıkkat etmem lazım falan
Eki Görüntüle 1579597 Kızlar merhaba test istemiştim az önce geldı ilk kez yapıyorum bu testi resmını koydum bana bılgı verırmısınız ne yapmam lazım nelere dıkkat etmem lazım falan
Canım çok tşk ederim az once yaptım 18.30 da o satte yapıyım ozaman bırde gunde ıkı kere diyorsunuz ya bırde gece 01.30 damı yapıyım ozaman zaten sahura kadar oturuyoruz yaTestlerini hergün aynı saatte yapmaya dikkat et sabah ilk idrarla olmasın ama,birde testi yapmadan 4 saat kadar önce sıvı alımını bırak idrardaki lh seyrelmesin bu testin koyulaşacak gibi en koyu günü ve silikleştiği ertesi günü degerlendir inşallah güzel haberi alırsın canım
Cok tşk ins arkCanım hoş geldin merhaba, testi yapmaya devam et. Bugünden itibaren gün aşırı ilişkiye devam et. Testi hep aynı saatte yap. Ben hep 17.00 da yaptım. En koyu çizgi yumurtlamanın belirtisi. İnşallah güzel haberler verirsin...
@triton-x sen de hoş geldin canım. İnşaAllah bebiş haberleriyle dolup taşacak burası
Onu bilmiyorum ben hiç günde 2 kere yapmadım buradaki çoğu bayanda tek test yaptılar diye hatırlıyorum sadece yumurtlama ve çatlama gününde emin olmak için yapmışlardır sanırımCanım çok tşk ederim az once yaptım 18.30 da o satte yapıyım ozaman bırde gunde ıkı kere diyorsunuz ya bırde gece 01.30 damı yapıyım ozaman zaten sahura kadar oturuyoruz ya
Çok tşk ederim rabbım yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın inşOnu bilmiyorum ben hiç günde 2 kere yapmadım buradaki çoğu bayanda tek test yaptılar diye hatırlıyorum sadece yumurtlama ve çatlama gününde emin olmak için yapmışlardır sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?