ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar ben hiçbirşey bilmiyorum bu testlerle ilgili bişi diyin
büyük ihtimalle yumurtlama günün bugün yumurtanın çatlaması da 12-36 saat içinde oluyormuş,bugünü değerlendirin yarın silikleşecektir sanırım yarını da boş geçmeyin test yapmaya devam et bu arada canım

Canım yumurtlama zamanı yakın. Bu günü mutlaka değerlendir. Test yapmaya devam et. Koyuluktan anlarsın zaten. Benim testlerimde en koyu gün bile bundan daha silikti.
Çok tşk ederim kızlar Hakkımızda hayırlısı olsun sizde olmasanız kimse sesimi duymuyo

Kizlar hepinize slmlar.bnde bu ay ilk defa ovi testi aldim.laboquikc adi.bnde pko war adet duzenim nerdeyse yok..ilacla oluyorum.suan glifor iciyourum ve folidoce(folikasit)yani.smdi szlere sorum su ben testi gunde iki kere mi yapmaliyim bir kere mi???????benim gbi olup ovi testiyle hamile kalan war mi ????

Bi kere aynı saatler de yapman yeterli canım. Senin durumun da olan var mı taam bilmiyorum. Adetlerin düzensiz se ovu.testleri tam senlik

Benim 29 oldu yaş felsefe Grubu öğretmeniyim. Topic açtıktan beri bekliyorm. Artık tek gün yapıyorum ovu testini çünkü hep 12 13 . Gun koyulaşma olduğunu biliyorum sabit yani. Bat 16 temmuz olması lazım. Beni karamsar die bilirler ki bu ay da öyleyim ..İnşallah senin olur .

Çok memnun oldum hocam diyeyim ozaman:) benim babamda 30 senelik delsefe grubu hocası, emekliliği geldi ama kardeşimin okulu bitene kadar çalışmsya devam etmek istiyor..ben geçen ekimde doktoramı bitirdim, o zamana kadarocuk düşünmem çok zordu...uğrastığım deneyler ve kimyasallar tehlikeliydi, ayrıca stres küpü bir hocam vardı...ne zaman hamile kadım eylülde dr savunma stresi yada baska bişey bilmiyorum kasımda 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi... Ozaman çok kızdım kendime ama şimdi hayırlısı buydu demekki, belkide sakat olucaktı diyorum...
Tatlım eşin ve sen dr a gittinizmi? Eşine bi spermiyogram testi yapılabilir, sende rutin bi kontrolden geçebilirsin? Böylece daha rahat beklersin kontrolünü...
Benimde telde bi yygulamam var yumurtlama gününü 22si gösteriyor bakalım tutacakmı...? Bi gelsin öğrenicem şu ovu testini ve bu ay burada bekleyen tüm arklar hamile olucaz inş. Bende hep kötümserimdir biliyormusun, ama buaydan itibaren olmayalım...

triton-x 41745668 .!.:
Evet bende test yapmsya buay baslıcam ama gayet güzel koyu gözüküyor, değerlendirmek lazım derim:)
Dun gece seni ruyamda gördüm, 39 günde bir regl oluyorum, 17+20 oldu kaldı 2 gün dedin bana, simdi anlamsiz gibi ama 2gun sonra yumurtlayacağını dusunup, bekliyorduk,heyecanliydik :)

Son düzenleme:
Cevapla diyorum tam yazarken boşluk bırakınca birsen alıntının içine kayıyor, yazi çubuğu, yazılarım karışıp gidiyor,
tiriton-x üstteki mesajda senin mesajına cevap yazmıştım, düşün karışıklığı :)

Ben ovulasyon testine ara ara devam ediyorum ilk başlardaki gibi silik çıkmaya devam, 6 temmuz çift çizgiyi simdi ben 20 -21 temmuz gibi regl olacağım değil mi? Normalde digerleri 18-19 gibi oldu son aylarda, ama çift çizgiyi baz alirsam bu tarihlere denk gelmiyor.

Dun gece seni ruyamda gördüm, 39 günde bir regl oluyorum, 17+20 oldu kaldı 2 gün dedin bana, simdi anlamsiz gibi ama 2gun sonra yumurtlayacağını dusunup, bekliyorduk,heyecanliydik :)
Aa hayır oldun inş:) inş rüyalarımız gerçek olur ve önce burda sen, sonrads ben hamile olduğumuzu paylaşırız tatlım

Evet tatlım normalde yumurtlama gününden 14 gün sınra adet oluyorsun, ama sen adet olmayacaksın ki :)))

[/QUOTE] , post: 41747243, member: 691362"]Evet tatlım normalde yumurtlama gününden 14 gün sınra adet oluyorsun, ama sen adet olmayacaksın ki :)))[/QUOTE]

Belirtilerimden bahsetmeyecegim, ama umutluyum :) yine de hangi tarihi bekleyeyim bilemedim, gonlum erkenden yana ama biligorum ki gec olan gercek :) inşallah haftaya herkes güzel sonuçları paylaşır :)

Gecen ay kimyasal gebeliğimde, yumu rtlama günümden başlayan, bana ait olmayan fiziksel rahatsızlıklar ve duygusal inişçikislar vardı, o zaman dedim gebeyim diye ama sağlıklı bir sonuç olmayacağı, endisemden belliydi. Bu seferde belirtiler var ama iyiyim, rahatsızlık boyutunda değil, beklemedeyim.

Bende düşük yaptığım gebeliğimi hissetmiştim, gerçi buayda hissettim bişeyler hatta notlar aldım ama fos çıktı:/ daha benim beklenmeyen batım 5 ağustos çokk var :) daha çalışma yapacağız bakalım, şimdi ovulasyon twstlerim geldi, umarım hersey güzel olur çift çizgi bariz belli olursa burdan oaylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…