Anammmmm kız hcg testi bu. Hamilesin vallaaaArkadaslar Testimi yorumlar misiniz. Ovulasyon testi ile takip edip inofolic kullandim 4 gün geciktim ve sonuc böyle cikti
Anammmmm kız hcg testi bu. Hamilesin vallaaa[/QUO
İnşallah bakalim:) kan verdim sabah bir saat sonra cikacak sonuc :)
Canım sabah baktımda silik çıkıyor daha değil, 22si gibi olucak sanırım söngüm 27 gün bakalım bugün es verdik yarın bakıcaz duruma göreAdet döngün kaç .bugün yum. Günü neyin olabilir dikkat et kaçırma
Çok eğlendik biz tatlım eşimin kuzenleriyleTatil güzel de .evim de olmak istiyorum bazen sıkılıyorum böyle misafirlikte olunca.
Bu da benden size bir güzellik, super bir yer burası, sıcak olmasına rağmen :)
Hayırlı olsun, darısı da inş bizd oldun:)Degerim 58.2 sanirim hamileyim:)) allah isteyen herkese nasip etsin:)
Hayırlı oldun tatlım ozama. Bu ay bizede sans gülsün inş...Arkadaslar kisaca neler yaptigimi paylasmak istiyorum belki faydasi olur sizlere de. İlk ay denedik olmadi ikinci ay ovulasyon testi ile takibe basladim ben gunde iki kere yaptim adet bitiminden sonraki gun basladim. Benim adet dongum 31-32-33 gun yani pek de düzenli degil. Hatta ilk denedigimiz ay 12 gun gecikmisti.Son adet tarihinden 19 gün sonra koyu çizgiyi gördüm iki gün koyuydu ve iki gün ard arda ilişki oldu siliklestigi gün ilişki olmadi. İliski sonrasi ayaga kalkmadim hatta gece yatmadan calisma oluyodu sahura kadar oyle yatiyodum. Bi de hamile oldugunu yeni ogrenen bi arkadasim kendi kullandigi vitaminlerden arta kalanlari bana verdi Bemiks c diye bi c vitamini.Bunu esimle ikimiz kullandik. evicap diye e vitamini var onu da sadece eşim kullandı ama bunlari sadece yumurtlama dönemimde kullanabildim çok düzenli de kullanmadik acikcasi. Böylece simdi ben de bana vitaminleri veren arkadasim da hamileyiz üstelik arkadasim iki yildir çocuk istiyor polikistik over hastasi tedavi görüyordu bazi sebeplerden tedaviye ara verdi ve o ay hamile olduğunu öğrendi. İkimiz de inofolic kullandigimiz ay hamile kaldik. Umarim faydali olmuştur allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kisa zamanda güzel haberler alip burada paylasirsiniz hayirli aksamlar.
Kızlar bugün acaip bir istek var içimde ayıptır söylemesi ve akıntımda gelmiş baya, yumurtlMa günümmü diye test yaptım ama silik çıktı, ama yaz günü su içmeden durulmuyorki ondan dolay silik çıkabilir mi? Birde iki güne bir ilişki olsun istiyordum ama şuan akışına bırakmak istiyorum ve dün gece olmuştu bu gecede olsun. Kural ıygulamak istemiyorum ve olacağı varsa zaten olur değilmi?
Bence de akisina bırakmak en guzeli. Bu testlerden haberi olmayan insanlar nasil denk getiriyor. Allah nasip ederse olur zaten
Ay süper süper haber. Harikasın canımDegerim 58.2 sanirim hamileyim:)) allah isteyen herkese nasip etsin:)
Kız çok alemsin . Ben de de öyle bi istek oluo da .senin yum . Dan değilse de tatilden geldin ya evin rahatlığı hoşuna gitmiştir. Boşver rahat takıl . Kural gibi yapma . Günü kaçırma yeter. Yani bugün çalışıp yum . Günü boş gecmeKızlar bugün acaip bir istek var içimde ayıptır söylemesi ve akıntımda gelmiş baya, yumurtlMa günümmü diye test yaptım ama silik çıktı, ama yaz günü su içmeden durulmuyorki ondan dolay silik çıkabilir mi? Birde iki güne bir ilişki olsun istiyordum ama şuan akışına bırakmak istiyorum ve dün gece olmuştu bu gecede olsun. Kural ıygulamak istemiyorum ve olacağı varsa zaten olur değilmi?
Bu inofolic dediğin .folikasit hapından farklı bir şey mi canım. Ben bırakmıştim içmeyi sıkıldım yahu aylardır her gün ilaç içmekten . Ramazandan beri içmiyorumArkadaslar kisaca neler yaptigimi paylasmak istiyorum belki faydasi olur sizlere de. İlk ay denedik olmadi ikinci ay ovulasyon testi ile takibe basladim ben gunde iki kere yaptim adet bitiminden sonraki gun basladim. Benim adet dongum 31-32-33 gun yani pek de düzenli degil. Hatta ilk denedigimiz ay 12 gun gecikmisti.Son adet tarihinden 19 gün sonra koyu çizgiyi gördüm iki gün koyuydu ve iki gün ard arda ilişki oldu siliklestigi gün ilişki olmadi. İliski sonrasi ayaga kalkmadim hatta gece yatmadan calisma oluyodu sahura kadar oyle yatiyodum. Bi de hamile oldugunu yeni ogrenen bi arkadasim kendi kullandigi vitaminlerden arta kalanlari bana verdi Bemiks c diye bi c vitamini.Bunu esimle ikimiz kullandik. evicap diye e vitamini var onu da sadece eşim kullandı ama bunlari sadece yumurtlama dönemimde kullanabildim çok düzenli de kullanmadik acikcasi. Böylece simdi ben de bana vitaminleri veren arkadasim da hamileyiz üstelik arkadasim iki yildir çocuk istiyor polikistik over hastasi tedavi görüyordu bazi sebeplerden tedaviye ara verdi ve o ay hamile olduğunu öğrendi. İkimiz de inofolic kullandigimiz ay hamile kaldik. Umarim faydali olmuştur allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kisa zamanda güzel haberler alip burada paylasirsiniz hayirli aksamlar.
Bu inofolic dediğin .folikasit hapından farklı bir şey mi canım. Ben bırakmıştim içmeyi sıkıldım yahu aylardır her gün ilaç içmekten . Ramazandan beri içmiyorum
Ay süper süper haber. Harikasın canımdarısı bize
Alışına bıraktık bakalım hayırlısı yaBence de akisina bırakmak en guzeli. Bu testlerden haberi olmayan insanlar nasil denk getiriyor. Allah nasip ederse olur zaten
Tamam inş o günü bi saptayalım boş geçmicem haha çok utandım, buara komşular rahatsız olmuyordur inşKız çok alemsin . Ben de de öyle bi istek oluo da .senin yum . Dan değilse de tatilden geldin ya evin rahatlığı hoşuna gitmiştir. Boşver rahat takıl . Kural gibi yapma . Günü kaçırma yeter. Yani bugün çalışıp yum . Günü boş gecme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?