ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Merhaba herkese, yarın adet günüm. Dün adet belirtilerim vardı tamam kesin adet olacağım dedim. Bugün ise hic belirti yok. Erken gebelik testi siparisim bugün gelecek. Dağıtımdaymış alır almaz testi yaparım. Hamile değilsem diğer aya kadar kilo vermeye çalışacağım. İyi yönünden bakıp fazlalıklarımdan kurtulurum diyorum. Hayırlısı artık...

Ayy canım cumadan beri giremedim bizde bayramda misafirlikteydik hiç bişide yapamadık kaç gündür buay hiç umudum yok yanı anlayacağın

Ayy canım cumadan beri giremedim bizde bayramda misafirlikteydik hiç bişide yapamadık kaç gündür buay hiç umudum yok yanı anlayacağın
Aynen ben de gecen ay güç bela arkadasa gittik neyse de bu ay yolda olucam o günlerde yeni ay için umut şimdiden yok hayırlısı.

Kilo durumun nedir canımm. .iyi de motive oluyir insan . Hamile değilsen atlar ziplar rahat spor yaparsın iii olur . Hayırlısi. İnşallah hamişsindir ama

Harikasın kuzum yaaa.. sayende tatil havası soluyoruz iyi oluyor . Dikkat et kendine ama yaban ellerde

selam millet ben bu ay ovulasyon testi kullandım ve bi kaç gündür gebeliktestinde çift çzgileri görmeye başladım.işe yaradı yani bende.ama tam sevinemiyorum daha adete 2 gün var geçmeden tam emin olamıycam :/
İnsallah hamilesinnnndir yaz bize 2 güne kadar gene .

Eki Görüntüle 1586695 Sanırım dün gece en koyu oldu, gerçi 1-2 gün daha bekleyelim bakalım belki daha da koyu olur...
Bence tam köy ulaşmamış gibi senin 22siydi degilmi ovi tarihin öyle konusmustuk bende hiç düzenli yapamadim köy ulaşacağına gittikçe açıldı sanki

Eklentiler

• IMG_20150721_133551.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 72
Kilo durumun nedir canımm. .iyi de motive oluyir insan . Hamile değilsen atlar ziplar rahat spor yaparsın iii olur . Hayırlısi. İnşallah hamişsindir ama
Kilom 53 canım ama boyum kısa 154. Bu sebeple 5 kilo fazlam var. Bu arada testi yaptım hamile değilim. Diğer aya inşallah deyip aranızdan ayrılıyorum.. Allah bekleyen herkese nasip etsin..

Bence tam köy ulaşmamış gibi senin 22siydi degilmi ovi tarihin öyle konusmustuk bende hiç düzenli yapamadim köy ulaşacağına gittikçe açıldı sanki
Evet tatlım sanırım yarın ama bakalım testler gösterecek... Gitgide koyulaşıyor ama sanki demi silik çıkmıyor, bugün ve yarın ikişer tane yapacağım. Hatta 23 ünde de öyle yaparım. Bende 2 gündür yapıyorum zaten bayramda hiç yapamadm. Seninki de 25 i gibiydi demi? Daha zamanı var seninde...

Evet koyulaşıyor seninki bugün yarın kıvamına gelir gibi

Kilom 53 canım ama boyum kısa 154. Bu sebeple 5 kilo fazlam var. Bu arada testi yaptım hamile değilim. Diğer aya inşallah deyip aranızdan ayrılıyorum.. Allah bekleyen herkese nasip etsin..
Ayrılma be ya . Yaz laf ederz öyle .. Benim de uğramamam gerekir yoksam

Aramızda 10 Cm var da keşke senin kilona ulaşabilsem. Takildim kaldım bende

Senin niye böyle yahu döngün 28 den çok sanırım . Hadi bakalım koyulaşacak gibi .daha var

Tamam tatlım oluruna bıraktım, yok gün asırı olsun yok hergün olsun yapmıcam. Canım isterse yapıcam. Geçen ay bebek odaklı çalıştıkta noldu...
Aynennn canım ya .neler yaptık da olmadi yani. Olmadı olmuyor .iyisi mi takmadan çalışmak . Biz başladık bile çalışmalara ama yum . Günü uzakta daha . Keyfi iyi oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…