ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

amannnn neler yaptırmışsin oyle peki sorun ciktimii

Belki de çok su içtin . Bi gün koyu ya biraz . O gün keşke iki tane yapsaydın .ğerci senjn 14.gün den sonra olur gene
Oooo günde 10-15 bardak su içerim çay kahve hariç ama dikkat etmeye çalıştım da pek disiplinli olamadı buayda böyle olsun bakalım nasip saldım gitti

cok haklısın canım çoğu şeyi biz hep burda birbirimizden öğreniyoruz bende plajdaki düşmeden sonra kanama olduğunda doktora gittik kuyruk sokumunda bir sorun yok ama yumurtalıkta kist varmış bide apandisitte sorun çıktı doktor ilaç yazdı kist için bizde aldık kullanmadan önce okuyayım dedim doğum kontrol hapiymis aydina geldiğimde tekrar gittim kullan bunu birsey olmaz dedi bu özellikte olmayani yokmu dedim var ama gerek yok sen bunu kullan dedi yaaa belki ben korunmak istemiyorum bi sorsana

Aa adı ne hapiinn. Ya kullanmasan mi ki. Evet düzene sokar adeti ama kist için başka bi ilaç yokmu kı. . Gecmis olsun canım sana da ..

Oooo günde 10-15 bardak su içerim çay kahve hariç ama dikkat etmeye çalıştım da pek disiplinli olamadı buayda böyle olsun bakalım nasip saldım gitti
Senin iki gün sonra olacak gibi. Sabah ikinci idrar la neyin yap. Çok su içmeden . Salma kız dur. Azcık sık dişini yum. Günü geçsin sonra Boşverirsin

Qlairista canım.baskasi varmış ama vermedi bir ay kontrol edelim dedi
Hı duymadım. Onu da . Hayırlısı bakalım. .Ben de burada kavinvalidelerdeyim. Gelen bebek soruyor. Savaş var.artık gülerek cevap veriyorum . nasipppp

amannnn neler yaptırmışsin oyle peki sorun ciktimii
Ben de merak ediyorum gelmiyor da baciiii. . Bunları doktorumà anlattım ne gerek var öyle acilara falan filan dedi . Hepsini gereksiz buldu .inşallah ayse 8 é çözüm olur hamis olur da . BizÉ umut olur

Bakalm cnim ise yaricakmi bosami yaptrdm zaman gostercek kist varmis send dmek nasl bi kist catlamayan yumurtami.cikolata kistimi.polikistk overmi ama ben diodm sana adetin duzensizdiya cnim
Şimdi regl misin canım . Benim dün bitti . Durum ne sende

Deli kiz atla atlaaa adetim dün bitti . Gece çalıştık . 26 si yum . Günüm ama salonda yatarz misafirlikte . Na mümkün çalisma
hadi ya kız nasıl heyecan yaptım amannnnnnn olacağı güne kadar bizi böyle kivrandirir bende annemlerdeyim aynen rahat değil tabiki ve eşim yarın gidiyor düğünler falan var

Bakalm cnim ise yaricakmi bosami yaptrdm zaman gostercek kist varmis send dmek nasl bi kist catlamayan yumurtami.cikolata kistimi.polikistk overmi ama ben diodm sana adetin duzensizdiya cnim
kuzum hicbirsey demedi doktor yumurtada catlamamis olabilir dedi bir ay bekleyelim dedi eğer bir ay sonra yine çıkarsa ilacı kulanirsin dedi ben tatilde dustumya erken adet oldum sett düşmeden kaynaklı 10 gün önceden oldum o yüzden yumurta catlamamistir diye düşünüyorum

Şimdi regl misin canım . Benim dün bitti . Durum ne sende
Bugun adet gunum gelmdi pet koydum yinede ameliyattan sonra hep bozuk para kadar kan oluyo ilk gunler daha coktu tbi camasir kan oluyodu biraz bugund az geldi bikaç damla adetmi bilmiyorm yarin belli olur cnim daha kontrole d gtmdm gecen cuma gtmem gerekti bayram girdi araya gdemdm daha

Ben de merak ediyorum gelmiyor da baciiii. . Bunları doktorumà anlattım ne gerek var öyle acilara falan filan dedi . Hepsini gereksiz buldu .inşallah ayse 8 é çözüm olur hamis olur da . BizÉ umut olur
inşallah canım ama snki çok açılı bir süreç bu

Hım. İnşallah reglin düzenli gelir . Doktor kontrolün de istediğin gibi olur.. Merak ettim bakalım doktor ne diyecek . Hamis olma ihtimal in nedir .belki hamişsindir. Değerlendirmış mıydın geçen yum. Gününü

O kist ne kadar buyuklukte bu aydan kalma olamaz catlamayan yumurta kiste donustuyse ta onceki aydan kalma oluyo bu ayki daha kucuktur kist olmaz bi ay bekle catlamayan yum. Kisti bir bucuk ayda kendilgndn kayboluo cikolata kistiyse ameliyat lazm benimki gbi laporoskopi ile gobekten bide kasiktan grip aliyolar bend kist yok gobekten bkti cikti sadce polikistiksen ilac verir sen simdlik icme adetin bitnce yum gunu doktora gt bence o zaman ortaya cikar ne oldugu

hadi ya kız nasıl heyecan yaptım amannnnnnn olacağı güne kadar bizi böyle kivrandirir bende annemlerdeyim aynen rahat değil tabiki ve eşim yarın gidiyor düğünler falan var
Kızım sen de nasıl baktın teste . O test lh testi ve t den eser yok baci . Zaten alelen belli hamislik yok tu . Kivrandiriom ama kaç aydır seni burdaki kızları . Yani hakkın da var öyle demeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…