- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
amannnn neler yaptırmışsin oyle peki sorun ciktimiiBurdaym cnim okuyom ben sizi hep :) asilamadan once rahm filmi iste cnim belki sorun var ne malum ultrasonda anlasilmiyor biliyosun aralik ayindan subat sonuna kadar doktora gttm vajinal ult. Bkti kan tahlilm hersey cok iyiydi klomen istemstm hersey cok iyi diye tedavi vermdi sadce yum. Gunlerini belirldi doktorum iliski gunu verdi ama sonuc koca bi hc dgr aylardada bekldm mayista owu testi yaptm zaten yum gunu belli 12.gun e ayni doktora gttm film istdm histereskopi yapalm dedi sonra uc ay sonra gebe olmazsan rahm filmi dedi bend olmusken tuplere bakin dedn bird ameliyat oldum laporskopi sadce gobegmdn delikle bkti hala gobus deligm dikisli belki bosuna yaptrdm lapoyu gobegm cok agridi anestezidn kendi cigligmla uyandm polip gbi bisiyi rahmdn aldi histereskopi ile ama onda tup gorunmdgi icin lapo yapti ben istdm sol tupumdn supheleym kapali bence dedm ameliyat bitnce solda hafif tikank lik wardi su verince acildi dedi belkid yalan sole di bosuna ameliyat diye uzulmuym diye suphedeym cunku sorun warsa kasiktan grip tupu aciyolarmis bend sadce gobekten bkip cikmis galiba en dogrusu histereskopi yaptrip sonra rahm filmi yaptrmak vajinadan oluyor dikis mikis olmadan bakalm gorecegz
Oooo günde 10-15 bardak su içerim çay kahve hariç ama dikkat etmeye çalıştım da pek disiplinli olamadı buayda böyle olsun bakalım nasip saldım gittiBelki de çok su içtin . Bi gün koyu ya biraz . O gün keşke iki tane yapsaydın .ğerci senjn 14.gün den sonra olur gene
cok haklısın canım çoğu şeyi biz hep burda birbirimizden öğreniyoruz bende plajdaki düşmeden sonra kanama olduğunda doktora gittik kuyruk sokumunda bir sorun yok ama yumurtalıkta kist varmış bide apandisitte sorun çıktı doktor ilaç yazdı kist için bizde aldık kullanmadan önce okuyayım dedim doğum kontrol hapiymis aydina geldiğimde tekrar gittim kullan bunu birsey olmaz dedi bu özellikte olmayani yokmu dedim var ama gerek yok sen bunu kullan dedi yaaa belki ben korunmak istemiyorum bi sorsanaAy aynen katılıyorum sanà . Zaten bu topic de açık örneği. Sorunlu yani ben... bi hamis kalamadimm. Tam yum. Günü ne çok çalıştım 6 aydır . Hadi öncesi kaçırıyordum günleri ya da hemen wc ye gidiom die olmuyor du desem değil yani. .Ben doktorlarà da gicigimm. Ya . Ben istiommmm arkadaş. Para dökmeye de hazırım. .desene rahim filmi neyim var die. Ben burda sizden duyuyorum falan histereskopi bilmem ne ..
Aa adı ne hapiinn. Ya kullanmasan mi ki. Evet düzene sokar adeti ama kist için başka bi ilaç yokmu kı. . Gecmis olsun canım sana da ..cok haklısın canım çoğu şeyi biz hep burda birbirimizden öğreniyoruz bende plajdaki düşmeden sonra kanama olduğunda doktora gittik kuyruk sokumunda bir sorun yok ama yumurtalıkta kist varmış bide apandisitte sorun çıktı doktor ilaç yazdı kist için bizde aldık kullanmadan önce okuyayım dedim doğum kontrol hapiymis aydina geldiğimde tekrar gittim kullan bunu birsey olmaz dedi bu özellikte olmayani yokmu dedim var ama gerek yok sen bunu kullan dedi yaaa belki ben korunmak istemiyorum bi sorsana
ayyyyy heyecan yaptım atlasammi syfalari okumadan senin durum ne oldu diyeKızlar adete 2 gün kala ki ovu. Testim. Şimdi hastaneye gidiyorm
Senin iki gün sonra olacak gibi. Sabah ikinci idrar la neyin yap. Çok su içmeden . Salma kız dur. Azcık sık dişini yum. Günü geçsin sonra BoşverirsinOooo günde 10-15 bardak su içerim çay kahve hariç ama dikkat etmeye çalıştım da pek disiplinli olamadı buayda böyle olsun bakalım nasip saldım gitti
Qlairista canım.baskasi varmış ama vermedi bir ay kontrol edelim dediAa adı ne hapiinn. Ya kullanmasan mi ki. Evet düzene sokar adeti ama kist için başka bi ilaç yokmu kı. . Gecmis olsun canım sana da ..
Deli kiz atla atlaaaayyyyy heyecan yaptım atlasammi syfalari okumadan senin durum ne oldu diye
Hı duymadım. Onu da . Hayırlısı bakalım. .Ben de burada kavinvalidelerdeyim. Gelen bebek soruyor. Savaş var.artık gülerek cevap veriyorum .Qlairista canım.baskasi varmış ama vermedi bir ay kontrol edelim dedi
Ben de merak ediyorum gelmiyor da baciiii. . Bunları doktorumà anlattım ne gerek var öyle acilara falan filan dedi . Hepsini gereksiz buldu .inşallahamannnn neler yaptırmışsin oyle peki sorun ciktimii
Bakalm cnim ise yaricakmi bosami yaptrdm zaman gostercek kist varmis send dmek nasl bi kist catlamayan yumurtami.cikolata kistimi.polikistk overmi ama ben diodm sana adetin duzensizdiya cnimamannnn neler yaptırmışsin oyle peki sorun ciktimii
Şimdi regl misin canım . Benim dün bitti . Durum ne sendeBakalm cnim ise yaricakmi bosami yaptrdm zaman gostercek kist varmis send dmek nasl bi kist catlamayan yumurtami.cikolata kistimi.polikistk overmi ama ben diodm sana adetin duzensizdiya cnim
hadi ya kız nasıl heyecan yaptım amannnnnnn olacağı güne kadar bizi böyle kivrandirirDeli kiz atla atlaaaadetim dün bitti . Gece çalıştık . 26 si yum . Günüm ama salonda yatarz misafirlikte . Na mümkün çalisma
kuzum hicbirsey demedi doktor yumurtada catlamamis olabilir dedi bir ay bekleyelim dedi eğer bir ay sonra yine çıkarsa ilacı kulanirsin dedi ben tatilde dustumya erken adet oldum sett düşmeden kaynaklı 10 gün önceden oldum o yüzden yumurta catlamamistir diye düşünüyorumBakalm cnim ise yaricakmi bosami yaptrdm zaman gostercek kist varmis send dmek nasl bi kist catlamayan yumurtami.cikolata kistimi.polikistk overmi ama ben diodm sana adetin duzensizdiya cnim
Bugun adet gunum gelmdi pet koydum yinede ameliyattan sonra hep bozuk para kadar kan oluyo ilk gunler daha coktu tbi camasir kan oluyodu biraz bugund az geldi bikaç damla adetmi bilmiyorm yarin belli olur cnim daha kontrole d gtmdm gecen cuma gtmem gerekti bayram girdi araya gdemdm dahaŞimdi regl misin canım . Benim dün bitti . Durum ne sende
inşallah canım ama snki çok açılı bir süreç buBen de merak ediyorum gelmiyor da baciiii. . Bunları doktorumà anlattım ne gerek var öyle acilara falan filan dedi . Hepsini gereksiz buldu .inşallahayse 8 é çözüm olur hamis olur da . BizÉ umut olur
Hım. İnşallah reglin düzenli gelir . Doktor kontrolün de istediğin gibi olur.. Merak ettim bakalım doktor ne diyecek . Hamis olma ihtimal in nedir .belki hamişsindir. Değerlendirmış mıydın geçen yum. GününüBugun adet gunum gelmdi pet koydum yinede ameliyattan sonra hep bozuk para kadar kan oluyo ilk gunler daha coktu tbi camasir kan oluyodu biraz bugund az geldi bikaç damla adetmi bilmiyorm yarin belli olur cnim daha kontrole d gtmdm gecen cuma gtmem gerekti bayram girdi araya gdemdm daha
Öyle . Bilmiom pek. De . Doktor eğer bi karin ameliyatı falan gecirmediysen .rahim yapisikligin falan yoktur. O testler yapılır ama sonuç hem olumlu dur.dedi.. Hayırlısıinşallah canım ama snki çok açılı bir süreç bu
O kist ne kadar buyuklukte bu aydan kalma olamaz catlamayan yumurta kiste donustuyse ta onceki aydan kalma oluyo bu ayki daha kucuktur kist olmaz bi ay bekle catlamayan yum. Kisti bir bucuk ayda kendilgndn kayboluo cikolata kistiyse ameliyat lazm benimki gbi laporoskopi ile gobekten bide kasiktan grip aliyolar bend kist yok gobekten bkti cikti sadce polikistiksen ilac verir sen simdlik icme adetin bitnce yum gunu doktora gt bence o zaman ortaya cikar ne oldugukuzum hicbirsey demedi doktor yumurtada catlamamis olabilir dedi bir ay bekleyelim dedi eğer bir ay sonra yine çıkarsa ilacı kulanirsin dedi ben tatilde dustumya erken adet oldum sett düşmeden kaynaklı 10 gün önceden oldum o yüzden yumurta catlamamistir diye düşünüyorum
Kızım sen de nasıl baktın teste . O test lh testi ve t den eser yok baci . Zaten alelen belli hamislik yok tuhadi ya kız nasıl heyecan yaptım amannnnnnn olacağı güne kadar bizi böyle kivrandirirbende annemlerdeyim aynen rahat değil tabiki ve eşim yarın gidiyor düğünler falan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?