Sana katılıyorum. Kist adetle gidermisO kist ne kadar buyuklukte bu aydan kalma olamaz catlamayan yumurta kiste donustuyse ta onceki aydan kalma oluyo bu ayki daha kucuktur kist olmaz bi ay bekle catlamayan yum. Kisti bir bucuk ayda kendilgndn kayboluo cikolata kistiyse ameliyat lazm benimki gbi laporoskopi ile gobekten bide kasiktan grip aliyolar bend kist yok gobekten bkti cikti sadce polikistiksen ilac verir sen simdlik icme adetin bitnce yum gunu doktora gt bence o zaman ortaya cikar ne oldugu
Arkadaslar bende araniza yeni katldim 2 senelik evliyim 6 aydir korunmuyoruz henz bisey yok bu ay adetim 3 gun geciktibyarin test yaptrcamnins hamileymdir dua edinArkadaşlar henuz regl günümdeyim ama 3 gün sonra bitecek. Testleri internetten aldım ama tam olarak nasıl kullanılır bilemedim. İkinci çizgi silik cikiyor bazen çıkmıyor. En koyuyu mu yakalamak gerekir. . Çifti gördükten sonra o gece ve sonrası mi ilişki olmalı . Üst üste denemek Sperm kalitesini düşürmez mi ya da gün aşırı olunca ya kaçırırsak günü. ... sorular sorular. Yardım edelim birbirimize
Arkadaşlar henuz regl günümdeyim ama 3 gün sonra bitecek. Testleri internetten aldım ama tam olarak nasıl kullanılır bilemedim. İkinci çizgi silik cikiyor bazen çıkmıyor. En koyuyu mu yakalamak gerekir. . Çifti gördükten sonra o gece ve sonrası mi ilişki olmalı . Üst üste denemek Sperm kalitesini düşürmez mi ya da gün aşırı olunca ya kaçırırsak günü. ... sorular sorular. Yardım edelim birbirimize
Yum gunundn sonra iliski oldu cnim pek ihtimal vermyrm kanamam hafif vardi duzenim dgsti hem rahm hem gobekten islem olduya esimle adetten 8 gun once dn yum gunu bitimine kadar 20 gun iliski yasamadk adet oncesi ben istemdm bikmstm adt bitince de ani bi kararla ameliyaj oldm iliski olmadi ameliyat sonu bi hafta yasakti esim dayanamdi 14.gun iliski oldu oda uzuldu minik kanadi daha yaklasmadi bna o agrili kotu ilıskidn bebek olurmu hc sanmam ameliyat sonrasi bi ay adet duzeni degsebilirmis ins degismezHım. İnşallah reglin düzenli gelir . Doktor kontrolün de istediğin gibi olur.. Merak ettim bakalım doktor ne diyecek . Hamis olma ihtimal in nedir .belki hamişsindir. Değerlendirmış mıydın geçen yum. Gününü
Canım napdinSevgili arkadaşlar,
ben 31 yaşındayım, 6 yıllık evliyim. Henüz yeni yeni çocuk düşünmeye başladık
evliliğimin başından bu güne kadar "çocuk yok mu" diye soranlara tek bir cevabım oldu
Allah isteyen herkese, istediği zamanda, hayırlı evlatlar versin.
Hepimiz hayatta belli süreçlerden geçtik, inişli-çıkışlı günlerimiz oldu
Bazen isyan ettik ama çoğu zaman tevekkül ettik.
Evet arkadaşlar, şimdi tevekkül zamanı. Kendimizi Allah'ın bize nasip edeceği, hayırlı bebişleri bekleme zamanı
Lütfen isyan etmeyelim, lütfen moral bozmayalım
bu arada bat 21 Temmuz
hayırlısı......
kuzucum 46 MM kistin boyutu adetim biteli 5 gün oluyor diğer adette 2, gün gitcem doktora aslında 2 senedir duzenliydi 2 ay önce geç oldum bu ayda erken hayırlısı bakalım hormon testlerindede birsey çıkmadıO kist ne kadar buyuklukte bu aydan kalma olamaz catlamayan yumurta kiste donustuyse ta onceki aydan kalma oluyo bu ayki daha kucuktur kist olmaz bi ay bekle catlamayan yum. Kisti bir bucuk ayda kendilgndn kayboluo cikolata kistiyse ameliyat lazm benimki gbi laporoskopi ile gobekten bide kasiktan grip aliyolar bend kist yok gobekten bkti cikti sadce polikistiksen ilac verir sen simdlik icme adetin bitnce yum gunu doktora gt bence o zaman ortaya cikar ne oldugu
ayyy oyle deme bi olsunda varsın kivranalimKızım sen de nasıl baktın teste . O test lh testi ve t den eser yok baci . Zaten alelen belli hamislik yok tu. Kivrandiriom ama kaç aydır seni burdaki kızları . Yani hakkın da var öyle demeye
Bu eşler dayanamio bizde uyuyoz yahu.Yum gunundn sonra iliski oldu cnim pek ihtimal vermyrm kanamam hafif vardi duzenim dgsti hem rahm hem gobekten islem olduya esimle adetten 8 gun once dn yum gunu bitimine kadar 20 gun iliski yasamadk adet oncesi ben istemdm bikmstm adt bitince de ani bi kararla ameliyaj oldm iliski olmadi ameliyat sonu bi hafta yasakti esim dayanamdi 14.gun iliski oldu oda uzuldu minik kanadi daha yaklasmadi bna o agrili kotu ilıskidn bebek olurmu hc sanmam ameliyat sonrasi bi ay adet duzeni degsebilirmis ins degismez
Gittigidiyor dan aldım ben . Yum. Günü nu belirlersin . İlişki olur hamis kalırsın .Bide bu ovusyon testi nedir duymustm ama tamnolar bilmyorun ne dir nasl yaplir nerden alcam
İnşallah hamişsindir. Hoşgeldin . Ne iş yaparsın merak ettim..Arkadaslar bende araniza yeni katldim 2 senelik evliyim 6 aydir korunmuyoruz henz bisey yok bu ay adetim 3 gun geciktibyarin test yaptrcamnins hamileymdir dua edin
Ins canim ya yarin has gidicem bakalim test yaptrcam umutli deyilim ama bakalim ins sizlere gzl haber verim bu ovusyon testi tam olar nasl yapiliyor yani hc anlamadim bndeGittigidiyor dan aldım ben . Yum. Günü nu belirlersin . İlişki olur hamis kalırsın .biraz araştır istersen tatlım sonra yap testleri bakalım beraber .. Çift koyu cizgi çıkınca çalışma ya gondeririz seni. Mis gibi bebisin olur
Bend hc ameliyat olmamstm o gune kadar cnım laporoskopi ile tuplere bakiyo en iyi yontem uyudugn icin kasilma yok rahm filmi oyle dgl anestezi yok kasilmadan tup kapali gorulebiliyor kapaliysa tekrar lapo yapilio acmak icin histereskopi d rahm d polip miyom tabakalasma yapisma warmi bakiliyor o an mudahele ediyo tupler herkesin acik olck diye bi kural yokki dogustan hc tupu olmayan war teki kapali olan bunu anlamanin yolu bu islemlerdn geciyor rahmde perde oluyo mus bazilarnda yada rahm egri olabiliyo bunlar ultrasonda gorulmuyo sonucta ben 7 8 kez vajinal karin ultrasnu yaptrdm normal sorun yok dedi histereskopid polip gbi bisi wardi aldm dedi belki beni kandirdi belki dogru zaman gosterecek ama su varki bend ise yarasin yada yaramasin bunlar gereksiz islem dgl haa rahim fılmi cektirip sonra histereskopi olsa gobegm d dikis olmazdi ikisid rahimdn yapilio gobuste bi zarar wermdi dikis war delikte minik bi iz olck olsun anestezi d hc hissetmdm uyurken oldu hepsiÖyle . Bilmiom pek. De . Doktor eğer bi karin ameliyatı falan gecirmediysen .rahim yapisikligin falan yoktur. O testler yapılır ama sonuç hem olumlu dur.dedi.. Hayırlısı
Adet döngün kaç ona göre deyim.ben. Ya da şöyle yapalım. Bence sen hamişsindirIns canim ya yarin has gidicem bakalim test yaptrcam umutli deyilim ama bakalim ins sizlere gzl haber verim bu ovusyon testi tam olar nasl yapiliyor yani hc anlamadim bnde
Hayr canm dogal yontemle hc ilac falan kullamadm bn yarn hamile deylsem eger yumurtaliklarima bakrtcam bi ark soyledi yumurtalik sayimimi ne varmis onu yaprltrcam o nasl oluyor aranizda bilen varmiİnşallah hamişsindir. Hoşgeldin . Ne iş yaparsın merak ettim..korunma ilaçla mi oldu peki..
Normalde muasebe isi yapyirum ama 6 aydir evdeym calismiyorumHayr canm dogal yontemle hc ilac falan kullamadm bn yarn hamile deylsem eger yumurtaliklarima bakrtcam bi ark soyledi yumurtalik sayimimi ne varmis onu yaprltrcam o nasl oluyor aranizda bilen varmi
Minicikmis belki gtmstir adetle imkanin varsa bi baktir icin rahat edrkuzucum 46 MM kistin boyutu adetim biteli 5 gün oluyor diğer adette 2, gün gitcem doktora aslında 2 senedir duzenliydi 2 ay önce geç oldum bu ayda erken hayırlısı bakalım hormon testlerindede birsey çıkmadı
Canım yanlış anlama ben sana seninkiné gereksiz demedim. . Doktor saf.başından atmak için de demiş olabilir .ama tabi seni eleştirdiğim kısmı şurası . tedavi süreci başlar bunlar asilama öncesi ya da çatlatma iğnesi öncesi yapilir mi bilmiom. Önce onları deneyip sonra mı bunlara bakilsaydi . Kesin temiz çıkacak diye birşey yok ama sen ben gibi sağlıklı kişilerde yapisiklik egrilik yokluk neyin cikmio. Gerekszligi orda . Ha kesinligi yok o ayrı .Bend hc ameliyat olmamstm o gune kadar cnım laporoskopi ile tuplere bakiyo en iyi yontem uyudugn icin kasilma yok rahm filmi oyle dgl anestezi yok kasilmadan tup kapali gorulebiliyor kapaliysa tekrar lapo yapilio acmak icin histereskopi d rahm d polip miyom tabakalasma yapisma warmi bakiliyor o an mudahele ediyo tupler herkesin acik olck diye bi kural yokki dogustan hc tupu olmayan war teki kapali olan bunu anlamanin yolu bu islemlerdn geciyor rahmde perde oluyo mus bazilarnda yada rahm egri olabiliyo bunlar ultrasonda gorulmuyo sonucta ben 7 8 kez vajinal karin ultrasnu yaptrdm normal sorun yok dedi histereskopid polip gbi bisi wardi aldm dedi belki beni kandirdi belki dogru zaman gosterecek ama su varki bend ise yarasin yada yaramasin bunlar gereksiz islem dgl haa rahim fılmi cektirip sonra histereskopi olsa gobegm d dikis olmazdi ikisid rahimdn yapilio gobuste bi zarar wermdi dikis war delikte minik bi iz olck olsun anestezi d hc hissetmdm uyurken oldu hepsi
Ya deyisiyo 30 ve 31 bi oluyorum ama bazi aylar stresten 3 5 aksiya biliyo hanile saniyorum pskolajik cok kotu bsy ya bu dusunmek nedn olmyo dyeAdet döngün kaç ona göre deyim.ben. Ya da şöyle yapalım. Bence sen hamişsindir
Hcg testi yap yarın hamis değilsn .testleri alıp . Laflasiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?