ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Sana katılıyorum. Kist adetle gidermis

Arkadaslar bende araniza yeni katldim 2 senelik evliyim 6 aydir korunmuyoruz henz bisey yok bu ay adetim 3 gun geciktibyarin test yaptrcamnins hamileymdir dua edin

Yum gunundn sonra iliski oldu cnim pek ihtimal vermyrm kanamam hafif vardi duzenim dgsti hem rahm hem gobekten islem olduya esimle adetten 8 gun once dn yum gunu bitimine kadar 20 gun iliski yasamadk adet oncesi ben istemdm bikmstm adt bitince de ani bi kararla ameliyaj oldm iliski olmadi ameliyat sonu bi hafta yasakti esim dayanamdi 14.gun iliski oldu oda uzuldu minik kanadi daha yaklasmadi bna o agrili kotu ilıskidn bebek olurmu hc sanmam ameliyat sonrasi bi ay adet duzeni degsebilirmis ins degismez

Canım napdin
Bat 21 temmuz demiştin . Umarım bebis vardir

kuzucum 46 MM kistin boyutu adetim biteli 5 gün oluyor diğer adette 2, gün gitcem doktora aslında 2 senedir duzenliydi 2 ay önce geç oldum bu ayda erken hayırlısı bakalım hormon testlerindede birsey çıkmadı

Bide bu ovusyon testi nedir duymustm ama tamnolar bilmyorun ne dir nasl yaplir nerden alcam

Kızım sen de nasıl baktın teste . O test lh testi ve t den eser yok baci . Zaten alelen belli hamislik yok tu . Kivrandiriom ama kaç aydır seni burdaki kızları . Yani hakkın da var öyle demeye
ayyy oyle deme bi olsunda varsın kivranalim

Bu eşler dayanamio bizde uyuyoz yahu. insallah olur . Belli olmaz . Öyle olur belki.. bende adet bitti mi bitmedi derken . Çalışmalar başladı günah diye duydum dà. .Öyle yoğun gün de yapmadik tabi. Hani beni eşimi rahatsız edecek bı akıntı yoktu

Bide bu ovusyon testi nedir duymustm ama tamnolar bilmyorun ne dir nasl yaplir nerden alcam
Gittigidiyor dan aldım ben . Yum. Günü nu belirlersin . İlişki olur hamis kalırsın . biraz araştır istersen tatlım sonra yap testleri bakalım beraber .. Çift koyu cizgi çıkınca çalışma ya gondeririz seni. Mis gibi bebisin olur

Arkadaslar bende araniza yeni katldim 2 senelik evliyim 6 aydir korunmuyoruz henz bisey yok bu ay adetim 3 gun geciktibyarin test yaptrcamnins hamileymdir dua edin
İnşallah hamişsindir. Hoşgeldin . Ne iş yaparsın merak ettim.. korunma ilaçla mi oldu peki..

Ins canim ya yarin has gidicem bakalim test yaptrcam umutli deyilim ama bakalim ins sizlere gzl haber verim bu ovusyon testi tam olar nasl yapiliyor yani hc anlamadim bnde

Öyle . Bilmiom pek. De . Doktor eğer bi karin ameliyatı falan gecirmediysen .rahim yapisikligin falan yoktur. O testler yapılır ama sonuç hem olumlu dur.dedi.. Hayırlısı
Bend hc ameliyat olmamstm o gune kadar cnım laporoskopi ile tuplere bakiyo en iyi yontem uyudugn icin kasilma yok rahm filmi oyle dgl anestezi yok kasilmadan tup kapali gorulebiliyor kapaliysa tekrar lapo yapilio acmak icin histereskopi d rahm d polip miyom tabakalasma yapisma warmi bakiliyor o an mudahele ediyo tupler herkesin acik olck diye bi kural yokki dogustan hc tupu olmayan war teki kapali olan bunu anlamanin yolu bu islemlerdn geciyor rahmde perde oluyo mus bazilarnda yada rahm egri olabiliyo bunlar ultrasonda gorulmuyo sonucta ben 7 8 kez vajinal karin ultrasnu yaptrdm normal sorun yok dedi histereskopid polip gbi bisi wardi aldm dedi belki beni kandirdi belki dogru zaman gosterecek ama su varki bend ise yarasin yada yaramasin bunlar gereksiz islem dgl haa rahim fılmi cektirip sonra histereskopi olsa gobegm d dikis olmazdi ikisid rahimdn yapilio gobuste bi zarar wermdi dikis war delikte minik bi iz olck olsun anestezi d hc hissetmdm uyurken oldu hepsi

Ins canim ya yarin has gidicem bakalim test yaptrcam umutli deyilim ama bakalim ins sizlere gzl haber verim bu ovusyon testi tam olar nasl yapiliyor yani hc anlamadim bnde
Adet döngün kaç ona göre deyim.ben. Ya da şöyle yapalım. Bence sen hamişsindir
Hcg testi yap yarın hamis değilsn .testleri alıp . Laflasiriz

Selam kızlar, farklı ülkenin farklıyyemekleri, sanırım virüs kaptim, barsaklarim fena çok fena ishal oldum, ayrıcasancim sabahtan beri devam eediyor, tüm gün yattımteknede neredeyse. Bu arada regl olmadım testlerimde negatif, bekliyoruz paşayı :)

İnşallah hamişsindir. Hoşgeldin . Ne iş yaparsın merak ettim.. korunma ilaçla mi oldu peki..
Hayr canm dogal yontemle hc ilac falan kullamadm bn yarn hamile deylsem eger yumurtaliklarima bakrtcam bi ark soyledi yumurtalik sayimimi ne varmis onu yaprltrcam o nasl oluyor aranizda bilen varmi

Hayr canm dogal yontemle hc ilac falan kullamadm bn yarn hamile deylsem eger yumurtaliklarima bakrtcam bi ark soyledi yumurtalik sayimimi ne varmis onu yaprltrcam o nasl oluyor aranizda bilen varmi
Normalde muasebe isi yapyirum ama 6 aydir evdeym calismiyorum

Minicikmis belki gtmstir adetle imkanin varsa bi baktir icin rahat edr

Canım yanlış anlama ben sana seninkiné gereksiz demedim. . Doktor saf.başından atmak için de demiş olabilir .ama tabi seni eleştirdiğim kısmı şurası . tedavi süreci başlar bunlar asilama öncesi ya da çatlatma iğnesi öncesi yapilir mi bilmiom. Önce onları deneyip sonra mı bunlara bakilsaydi . Kesin temiz çıkacak diye birşey yok ama sen ben gibi sağlıklı kişilerde yapisiklik egrilik yokluk neyin cikmio. Gerekszligi orda . Ha kesinligi yok o ayrı .

Adet döngün kaç ona göre deyim.ben. Ya da şöyle yapalım. Bence sen hamişsindir
Hcg testi yap yarın hamis değilsn .testleri alıp . Laflasiriz
Ya deyisiyo 30 ve 31 bi oluyorum ama bazi aylar stresten 3 5 aksiya biliyo hanile saniyorum pskolajik cok kotu bsy ya bu dusunmek nedn olmyo dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…