Oh güZEL bişi mesleğinin olması. .bebisin de tam gelme vakti. Anacığı çok yorulmuyor çalışarakSuan calismyirum muasebe meslegim
Aynen peceteye geldi azcik ama ameliyattan dolayi pisikolojik bi korku huzursuzluk wardi hala war aci yok ama dgsik bi his sanki orasi yara hasta gbi bi hisBu eşler dayanamio bizde uyuyoz yahu.insallah olur . Belli olmaz . Öyle olur belki.. bende adet bitti mi bitmedi derken . Çalışmalar başladı günah diye duydum dà. .Öyle yoğun gün de yapmadik tabi. Hani beni eşimi rahatsız edecek bı akıntı yoktu
Adetin 17 . Günü falan sanırım senin yum.günleri .geçen ay ramazan di değerlendirmeniz nasıl oldu. İnşallah tutmuşturYa deyisiyo 30 ve 31 bi oluyorum ama bazi aylar stresten 3 5 aksiya biliyo hanile saniyorum pskolajik cok kotu bsy ya bu dusunmek nedn olmyo dye
Ay tahmin edebiliyorum. . Hasta gibi hissedersın istemeden o da ilişkinin kalitesini etkilio .. Neyse aman belki hamişsindir. Çok kaliteli istekli his li ilişki yaşadık da ne oldu tırt tırtAynen peceteye geldi azcik ama ameliyattan dolayi pisikolojik bi korku huzursuzluk wardi hala war aci yok ama dgsik bi his sanki orasi yara hasta gbi bi his
Ah o gelsndee keske neden bilmyorum ama hc halile kalamycakmisim gbi geliyo yarn dk gidicem ama olmadigini biliyo hbym.ama bi tarafm yne umutlu tabi yne bi husran yasamak istemyorumOh güZEL bişi mesleğinin olması. .bebisin de tam gelme vakti. Anacığı çok yorulmuyor çalışarak
Tabi cnim seni yanls anladgmdan dgl doktora diyorum ben kuzum ama bi sorun warsada asilama gereksiz olur bunu yaptrip bi uc ay sonra asilama yada klomen daha mantikli sanki gerci hepsi bos allah ol diyecek cnim bide o yonden bakinca doktora daha gidesim gelmiyor sonra calisip olmuyunca yine doktordan care bekliyorumCanım yanlış anlama ben sana seninkiné gereksiz demedim. . Doktor saf.başından atmak için de demiş olabilir .ama tabi seni eleştirdiğim kısmı şurası . tedavi süreci başlar bunlar asilama öncesi ya da çatlatma iğnesi öncesi yapilir mi bilmiom. Önce onları deneyip sonra mı bunlara bakilsaydi . Kesin temiz çıkacak diye birşey yok ama sen ben gibi sağlıklı kişilerde yapisiklik egrilik yokluk neyin cikmio. Gerekszligi orda . Ha kesinligi yok o ayrı .
Takvim dye bir uygulama var ona gre yapyorun 2 gunde bir ama anlamdm olmdadi gece ay kan teslerimide yaptrdm proklatin hormon bsy ckmadi simir testi priklatmi bi baktrdm 16 bi baktrdm 24 ckti ama dk 25 snr seninknde daha bsybyok dediAdetin 17 . Günü falan sanırım senin yum.günleri .geçen ay ramazan dihormon llendirmeniz nasıl oldu. İnşallah tutmuştur
Hamilelik bu ay olmaz da olsada iyi olurmuki 10 gun antibiyotik kullandm bukadar islemdn sonra ilactan snra ne kadar saglikli olur gelecek ay olsun insAy tahmin edebiliyorum. . Hasta gibi hissedersın istemeden o da ilişkinin kalitesini etkilio .. Neyse aman belki hamişsindir. Çok kaliteli istekli his li ilişki yaşadık da ne oldu tırt tırt
Adetin 3.gunu hormon testi yapiliyor cnim en dogru sonuc o gun cikiyor e2 degeri lh prolaktain ve bazi tiroid hormonu hepsine bakilio senin bahsettgn e2Arkadaslar aranizda hic yumurtalik sayimi ne varmis yaptran varmi acaba
Aynennn canım ya .neler yaptık da olmadi yani. Olmadı olmuyor .iyisi mi takmadan çalışmak . Biz başladık bile çalışmalara ama yum . Günü uzakta daha . Keyfi iyi oluo
Çalışın tabi cnm allah ne zaman verirse artık, adet baslamadan bazen birlikte olduğumuzda hafif kan gelebiliyor bizde de ama bilmeden oluyor günah olmuyordur inş. Buarada ben birde saat 9.30 ta yaptım nerdeyse hiç 2. Çizgi çıkmadı:/ böyle dalgalanmalar olabiliyor mu ya? Yarın oto hesaplayıvıya göre yum günüm bakıcaz artık kısmetBu eşler dayanamio bizde uyuyoz yahu.insallah olur . Belli olmaz . Öyle olur belki.. bende adet bitti mi bitmedi derken . Çalışmalar başladı günah diye duydum dà. .Öyle yoğun gün de yapmadik tabi. Hani beni eşimi rahatsız edecek bı akıntı yoktu
Gelsin bıdık bekletmesin annişini inş. Buarada geçmiş olsun bol su iç tatlım ancak öyle temizlenir vücudunSelam kızlar, farklı ülkenin farklıyyemekleri, sanırım virüs kaptim, barsaklarim fena çok fena ishal oldum, ayrıcasancim sabahtan beri devam eediyor, tüm gün yattımteknede neredeyse. Bu arada regl olmadım testlerimde negatif, bekliyoruz paşayı :)
Ewt olabilir bn daha hic bi bilgi sahini deyilim bu hamilelik hakknda ama su 3 v3ya 4 aydr cok arastryirum ve kafama takiyorum sinum hayrli olur ins arkAdetin 3.gunu hormon testi yapiliyor cnim en dogru sonuc o gun cikiyor e2 degeri lh prolaktain ve bazi tiroid hormonu hepsine bakilio senin bahsettgn e2
Sen evlimisi cocuk varmi ayseAdetin 3.gunu hormon testi yapiliyor cnim en dogru sonuc o gun cikiyor e2 degeri lh prolaktain ve bazi tiroid hormonu hepsine bakilio senin bahsettgn e2
kuzu dün tekrar baktirdim yerindeydi :))Minicikmis belki gtmstir adetle imkanin varsa bi baktir icin rahat edr
Evli olmasam napiym burda kiz cocuk yok olmuyo bi yildir sende varmiSen evlimisi cocuk varmi ayse
canım senin esin eczacı olduğu içinmi biliyon bunkariAdetin 3.gunu hormon testi yapiliyor cnim en dogru sonuc o gun cikiyor e2 degeri lh prolaktain ve bazi tiroid hormonu hepsine bakilio senin bahsettgn e2
Seninkide dgsik bisi cok kucuk bisi neyki acaba benim bi ay oldu 5 cm di yum catlamadi iki ay buyudu sonra yok oldu seninki daha farkli hayirli olsun sonukuzu dün tekrar baktirdim yerindeydi :))
Yok cnim ben cok ayrintici detayci biriym hep makale okuyorm her bos animda gunde bi 5 saati buluyor her dalda azimsanmyck bilgiler ediniyorum doktora annemi gotrunce doktor saniolar beni tip sozcuklerine d baya hakimim hobi gbi hc bi isime d yaramiyor aslinda tezimde bitkiler uzerine calisiyorm hepcanım senin esin eczacı olduğu içinmi biliyon bunkariyoksa yasyarakmi ogreniyon valla merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?