Bende onumuzde ki ay 2 yilim olucak bundan once dusunmuyoduk 6 aydirdrda duaunuyoruz olmuyo dk banna simir testnde dediki kafana takma bi sene bi dene vucut siperlere alissin sonrabolmasagel dedi ama ister istemez takiyorum hemde ende varmi[/QUOTE]Evli olmasam napiym burda kiz cocuk yok olmuyo bi yildir sende varmi
[/QUOTE]Bende onumuzde ki ay 2 yilim olucak bundan once dusunmuyoduk 6 aydirdrda duaunuyoruz olmuyo dk banna simir testnde dediki kafana takma bi sene bi dene vucut siperlere alissin sonrabolmasagel dedi ama ister istemez takiyorum hemde ende varmi
Olur canimins allah kimsenin kucagini bos birakmasn bibuctada bizleri ins olur tuplere nasl bakiyolar zor dye duydm dogrumu bide yumurtakik sayimi naslbzormu?[/QUOTE]1 yillik evliym uc dormadi bend arastirmaya bsladm yum gunu diye bisey varms bilmiyodm onu ogrendm 6 ay daha denedk olmadi sorun war olsa olurdu diye dusunup doktora gdp rahime tuplere bktrdm ameliyatla gelecek ay tekrar calismaya baslycm olur umarm artik
kuzucum doktorun dediğine gore yeni oluşmuş ya ben alttan hep böyle problem çekiyorum bu ayki adette adet gibi değildi pihti nerdeyse hiç atmadim ağrım hiç yoktu normalde geberirdim agridanSeninkide dgsik bisi cok kucuk bisi neyki acaba benim bi ay oldu 5 cm di yum catlamadi iki ay buyudu sonra yok oldu seninki daha farkli hayirli olsun sonu
bende çok arastirmaciyim ama eşimi gördükten sonra kendime arastirmaci demeyi birsktimYok cnim ben cok ayrintici detayci biriym hep makale okuyorm her bos animda gunde bi 5 saati buluyor her dalda azimsanmyck bilgiler ediniyorum doktora annemi gotrunce doktor saniolar beni tip sozcuklerine d baya hakimim hobi gbi hc bi isime d yaramiyor aslinda tezimde bitkiler uzerine calisiyorm hep
Günaydın hayirlisi olsun inşallahHerkze gunaydin ark bgn test yaptrmaya gidicm ama hc i deyilm dun temizlik yaparkrn domestosla porcozu karstrdm oksur okur oldm bgnde midem bulanyo icme isledi kokusu bogazlarm agryo bakalm halilemiym deylmym ama pek sanmyorum deyilmdir.
Bnce hamilesin sabahbilknidrarla yapsan daha net olur hemen dk git kan testibyaptr adetn kac gn gectiKızlar galiba hamileyim elim titriyor yazamadım fotoğrafı size de göstermek istiyorum
Ins hamilesindir canim umarim test dogrudur cok sevndm senn adina ama binkan test sartKızlar bir bakar mısınız çok silik ama
Canım yarın kan testi yaptıracam.regl günüm yarın evet ilk idrarla da yapmadım.benim kahverengi lekelenmeler olurdu regl başlamadan o olmayınca şüphelendim.Bnce hamilesin sabahbilknidrarla yapsan daha net olur hemen dk git kan testibyaptr adetn kac gn gecti
Ins allah hayrli saglikli evlat nasip eder dua edicm ins hamilesindir dk sabah git 11 galan kan verden ertesi gbe kalma ihtimali var hc bekleme sabah erkenden gt bndlce halilesindir kesin yarn sonucda az bizlereCanım yarın kan testi yaptıracam.regl günüm yarın evet ilk idrarla da yapmadım.benim kahverengi lekelenmeler olurdu regl başlamadan o olmayınca şüphelendim.
Ismi ne testn bende bgn gebelik testi aldmbyarn ilk idrarla yapcamDarısı isteyen tüm arkadaşlarımIn başına.ya bir de bu testi ben hiç duymadım çok ucuza aldım.Al Bi gebelik testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?