ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Evli olmasam napiym burda kiz cocuk yok olmuyo bi yildir sende varmi
Bende onumuzde ki ay 2 yilim olucak bundan once dusunmuyoduk 6 aydirdrda duaunuyoruz olmuyo dk banna simir testnde dediki kafana takma bi sene bi dene vucut siperlere alissin sonrabolmasagel dedi ama ister istemez takiyorum hemde ende varmi[/QUOTE]

Neyse kizlar ben uyuyorum yarin 11 randevu var icmden bi ses diyorki hamile deylsin ama bi umut iste ya bakalim sanki% 100 deyilm gibi ama neyse ya duygularim cok karisik hayrlisi ne dyim yarin size sonuvu yazicam ama bn demistim demek istem ama bnce hamile deyilim.

İnşallah güzelim
triton-x, post: 41850900, member: 691362"]Çalışın tabi cnm allah ne zaman verirse artık, adet baslamadan bazen birlikte olduğumuzda hafif kan gelebiliyor bizde de ama bilmeden oluyor günah olmuyordur inş. Buarada ben birde saat 9.30 ta yaptım nerdeyse hiç 2. Çizgi çıkmadı:/ böyle dalgalanmalar olabiliyor mu ya? Yarın oto hesaplayıvıya göre yum günüm bakıcaz artık kısmet

Gelsin bıdık bekletmesin annişini inş. Buarada geçmiş olsun bol su iç tatlım ancak öyle temizlenir vücudun[/QUOTE]
İnsallah

Bende onumuzde ki ay 2 yilim olucak bundan once dusunmuyoduk 6 aydirdrda duaunuyoruz olmuyo dk banna simir testnde dediki kafana takma bi sene bi dene vucut siperlere alissin sonrabolmasagel dedi ama ister istemez takiyorum hemde ende varmi
[/QUOTE]
1 yillik evliym uc dort ay olmadi bend arastirmaya bsladm yum gunu diye bisey varms bilmiyodm onu ogrendm 6 ay daha denedk olmadi sorun war olsa olurdu diye dusunup doktora gdp rahime tuplere bktrdm ameliyatla gelecek ay tekrar calismaya baslycm olur umarm artik

1 yillik evliym uc dormadi bend arastirmaya bsladm yum gunu diye bisey varms bilmiyodm onu ogrendm 6 ay daha denedk olmadi sorun war olsa olurdu diye dusunup doktora gdp rahime tuplere bktrdm ameliyatla gelecek ay tekrar calismaya baslycm olur umarm artik[/QUOTE]
Olur canimins allah kimsenin kucagini bos birakmasn bibuctada bizleri ins olur tuplere nasl bakiyolar zor dye duydm dogrumu bide yumurtakik sayimi naslbzormu?

Olur canimins allah kimsenin kucagini bos birakmasn bibuctada bizleri ins olur tuplere nasl bakiyolar zor dye duydm dogrumu bide yumurtakik sayimi naslbzormu?[/QUOTE]
Benimki anestezi ile oldu hc hissetmdm hormon testi yaptrcn sen kan vercen sadce kolay tbiki onda ne var

Herkze gunaydin ark bgn test yaptrmaya gidicm ama hc i deyilm dun temizlik yaparkrn domestosla porcozu karstrdm oksur okur oldm bgnde midem bulanyo icme isledi kokusu bogazlarm agryo bakalm halilemiym deylmym ama pek sanmyorum deyilmdir.

Seninkide dgsik bisi cok kucuk bisi neyki acaba benim bi ay oldu 5 cm di yum catlamadi iki ay buyudu sonra yok oldu seninki daha farkli hayirli olsun sonu
kuzucum doktorun dediğine gore yeni oluşmuş ya ben alttan hep böyle problem çekiyorum bu ayki adette adet gibi değildi pihti nerdeyse hiç atmadim ağrım hiç yoktu normalde geberirdim agridan

bende çok arastirmaciyim ama eşimi gördükten sonra kendime arastirmaci demeyi birsktim bende acaba eşi eczacı kendine doktormu dedim

Herkze gunaydin ark bgn test yaptrmaya gidicm ama hc i deyilm dun temizlik yaparkrn domestosla porcozu karstrdm oksur okur oldm bgnde midem bulanyo icme isledi kokusu bogazlarm agryo bakalm halilemiym deylmym ama pek sanmyorum deyilmdir.
Günaydın hayirlisi olsun inşallah

Canım yarın kan testi yaptıracam.regl günüm yarın evet ilk idrarla da yapmadım.benim kahverengi lekelenmeler olurdu regl başlamadan o olmayınca şüphelendim.
Ins allah hayrli saglikli evlat nasip eder dua edicm ins hamilesindir dk sabah git 11 galan kan verden ertesi gbe kalma ihtimali var hc bekleme sabah erkenden gt bndlce halilesindir kesin yarn sonucda az bizlere

Darısı isteyen tüm arkadaşlarımIn başına.ya bir de bu testi ben hiç duymadım çok ucuza aldım.Al Bi gebelik testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…