Darısı isteyen tüm arkadaşlarımIn başına.ya bir de bu testi ben hiç duymadım çok ucuza aldım.Al Bi gebelik testi
Evet tatlım hamilesin hayırlı olsun :) darısıda bize inş...Kızlar bir bakar mısınız çok silik ama
üzülme canım allahim en hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsinKizlar testi aldim hamile deyilim mutsuzum........
Bugün yumurtlama günüm olarak gösteriyordu ama yine koyu silik çıktı ben anlamadım bu işten ben daha yumurtlamadımmı şimdi:/
Birde bugüne kadar hergün ilişki oluyordu, şimdi ara versek dert bermesek dert bilemedim kafam çok karıştı:/[/QU]
benim yumurtlama gununde bile lh düşük cikiordu belkide seninde oyledir ben kasık sancusindn anlıyorum artık
b3nimde 2 gun sonra yumurtlama zamanı ama eşim bugun gittivorones ben regl oldum
önümüzdeki yumurtlama tarihinde de eşimle ayrı olacak
diğer aya çalışmalara devam inşallah...
Benîm de bu aylarda tutmazsa iş için eylülde haftanın 3-4 günü devamlı ayrıyız eşimle... İnş herkese hayırlı zamanda nasip eder allahb3nimde 2 gun sonra yumurtlama zamanı ama eşim bugun gittidiger aya aynen bende onu bekliuim
insallah canım allahım gönlünüze gore versinÖylemi bugün diğer günlerr göre daha koyu çıktı ozaman değerlendirmek lazım değilmi hayırlısı... İlk gebelîğimde hiç hesap kirap yapmadan ilk ayda tutmuştu, ama kaybettimşimdî de hesap kitap yapıyoruz inş tutar allahın takdiri ya...@sevdabuzer
ne iş yapıyorsunuzBenîm de bu aylarda tutmazsa iş için eylülde haftanın 3-4 günü devamlı ayrıyız eşimle... İnş herkese hayırlı zamanda nasip eder allah
Akademisyenim ya siz?ne iş yapıyorsunuz
burdaki çoğu bayan gibi bende öğretmenim ogretmenlerde tirtlik var belliAkademisyenim ya siz?
Ahahaa yok öyle demeyin tırt fln değilsiniz, sadece hepimiz için bi doğru zaman var onu bekliyoruz... Kaç ay oldu çalışmalara baslayalı? Birde bransınızı merak ettim :)burdaki çoğu bayan gibi bende öğretmenim ogretmenlerde tirtlik var belli
cnm normalde 2 yilik evliyim vajinismusu nisan ayinin basinda yendim 4 aylik evli gibiyim yaniama burda herseyi öğrendim yumurtlama nedir bilmezdim o yuzden bu topikteyimAhahaa yok öyle demeyin tırt fln değilsiniz, sadece hepimiz için bi doğru zaman var onu bekliyoruz... Kaç ay oldu çalışmalara baslayalı? Birde bransınızı merak ettim :)
kendimce konttol ediyorum adet duzenim neymis kacinci gun yumurtluyom yumurtlama oldugunda belirtiler neler herseyi burda o grendim keyfine meraktan ovu testlerini kullanmaya başladım onumuzdeki aydan itibarende düzenli ve ilgilenerek yapayim diyom hakimizda hayirlisi allahim herkese hayirli zmanda hqyirli evlatlar nasip etsinAhahaa yok öyle demeyin tırt fln değilsiniz, sadece hepimiz için bi doğru zaman var onu bekliyoruz... Kaç ay oldu çalışmalara baslayalı? Birde bransınızı merak ettim :)
Sekerjim nasilsin merak etttim.seni gelismeler nasil ?Ay tahmin edebiliyorum. . Hasta gibi hissedersın istemeden o da ilişkinin kalitesini etkilio .. Neyse aman belki hamişsindir. Çok kaliteli istekli his li ilişki yaşadık da ne oldu tırt tırt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?