ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Yayladayım eczanede iki buçuk liraya bunu buldum.Certain i biliyorum geçen ay denemiştim.

Eklentiler

• image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar bn smdi kan sonucmu aldm hamile deyil ya uf cok mutsuzum yaarn dk gtcm izmirdeck i bi dk vr özel ck imis yarn knt gidcm 6 aydr ndn olmyo bklm dua edin bsy ckmsn kizlar

Bugün yumurtlama günüm olarak gösteriyordu ama yine koyu silik çıktı ben anlamadım bu işten ben daha yumurtlamadımmı şimdi:/
Birde bugüne kadar hergün ilişki oluyordu, şimdi ara versek dert bermesek dert bilemedim kafam çok karıştı:/

Öylemi bugün diğer günlerr göre daha koyu çıktı ozaman değerlendirmek lazım değilmi hayırlısı... İlk gebelîğimde hiç hesap kirap yapmadan ilk ayda tutmuştu, ama kaybettim şimdî de hesap kitap yapıyoruz inş tutar allahın takdiri ya...@sevdabuzer

insallah canım allahım gönlünüze gore versin

Ahahaa yok öyle demeyin tırt fln değilsiniz, sadece hepimiz için bi doğru zaman var onu bekliyoruz... Kaç ay oldu çalışmalara baslayalı? Birde bransınızı merak ettim :)
cnm normalde 2 yilik evliyim vajinismusu nisan ayinin basinda yendim 4 aylik evli gibiyim yaniama burda herseyi öğrendim yumurtlama nedir bilmezdim o yuzden bu topikteyim bransimda asil sinif esimin yanina gelebilmek icin alan değiştirdim teknoloji tasarima geçtim

Ahahaa yok öyle demeyin tırt fln değilsiniz, sadece hepimiz için bi doğru zaman var onu bekliyoruz... Kaç ay oldu çalışmalara baslayalı? Birde bransınızı merak ettim :)
kendimce konttol ediyorum adet duzenim neymis kacinci gun yumurtluyom yumurtlama oldugunda belirtiler neler herseyi burda o grendim keyfine meraktan ovu testlerini kullanmaya başladım onumuzdeki aydan itibarende düzenli ve ilgilenerek yapayim diyom hakimizda hayirlisi allahim herkese hayirli zmanda hqyirli evlatlar nasip etsin

Ay tahmin edebiliyorum. . Hasta gibi hissedersın istemeden o da ilişkinin kalitesini etkilio .. Neyse aman belki hamişsindir. Çok kaliteli istekli his li ilişki yaşadık da ne oldu tırt tırt
Sekerjim nasilsin merak etttim.seni gelismeler nasil ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…