ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bende öğretim üyesiyim eşimle 3 saatlik mesafelerde çalılıyıruz. Ben haftanın 3-4 günü diğer şehirdeyim, git-geller çok yordu. Benimde imkanım olsa alanımı değiştirir eşimin yanına gelebilirim ama illaki kadro bulmak lazım oyğzden gelemîyorum...eşimde mesleğinin önü çok açık benim olduğum şehire gelirse körelecek ama bir ihtimal üniv teyi tekrar zorlayacağız o da girsib diye yoksa hayat böyle geçip gidiyor...
Vajinusmus çok zordur eminim ama çok güçlğ ve azimliymişsinizki bu durumu yenmişsiniz. Çocuk olayı da hopp gelir bu azimle ben eminim

Kuzular tecrübeliler bi el atın şimdi çift çizgi net çıktı hatta fotosunu da yüklüyorum. Şimfi 19undan beri hergün ilişki oldu, beklemedik bugün ve yarında üstüste ilişki olsun mu? Yada bugün bekleyip yarınmı yapalım? Ama öyle olursa geç olur gibi, riske atmakta istemiyorum?

Sekerjim nasilsin merak etttim.seni gelismeler nasil ?
Aynı devam canım ya . tırt başlığı acicam yakında toplascaz kizlarla. Yum . Günlerine giriyorz bakalım. Değerlendirme yapabilirsek önümüzdeki ayı dà bekliyciz. Tedavi falan düşünmüyorum şu an. Aşılama tüp neyin. Acele etmiyorum bebek için. Ekim kasim gibi olabilir yani

Sen de yaşadığım ikilemleri yaşıyor sun . Ay bilemedim.. Keske öncesinde çalışma olmasa idi de .bundan sonra üst üste çalışırdıniz sağlam olurdu. Napcan mecbur çift ı gördün çalışma olsun derim

Seni de tanımış oluyorz boyle memnun oldum.

Benim.yanımda test falan yoktu.. Dün adetin geçtiği 2 . Günü falandi. Kasikta sancim oldu yum . Günü gibim.değerlendirdik bakalım ama bilmiom

Ya varya sırf 22 di oto yum hesaplayıcıdonda gözüküyor diye kafam karıştı rşske atmak istemedim dün dedi aslında eşim dinlenelim diye de ben dinlemedim, bu kadar üstütsre yaptık bunda da olsun dedim. Off çok fena ikilem cnm sorma ya yemin ederim doktıra savunmasında bu kadar zorlanmamıştım :/
Buarada bir dr un makalesinde yaptıkları araştırmada gergün yapılan cinsel ilişkinin %12 oranında sperm kalitesini arttırdığını saptamışlar. Hasarlı olan dna lar atılıp yerine iyi dna lar oluşturuluyormuş.. Hayırlısı ya o dr a inanıp pozitif düşüneceğim inş. Kısmet tutarsa tutar, tutmazsa diğer ay çok bekleticem eşimi:/

Kızlar bu nedir Allah aşkına ya oviyi tespit ediyim acabalarla kafa bulandırmiyim dedim daha da beter oldu t çizgilerinde ince çıkıyo kalın olması lazım değil mi silikte olsa bugün takvime göre ovu günü ama bişicik yok imdatttttt

Eklentiler

• IMG_20150723_131225.webp
    16 KB · Görüntüleme: 107
Yaa evet canım senin dündü deme hep bu hesaplayicilar mahfetti bizi ama ovi testin süper çıkmış bence devam et ilişkiye riske atma daha öncede böyle hergun iliski denemismiydin

Yaa evet canım senin dündü deme hep bu hesaplayicilar mahfetti bizi ama ovi testin süper çıkmış bence devam et ilişkiye riske atma daha öncede böyle hergun iliski denemismiydin
Evet tatlım hergün ilişki diye düşünmüştüm dediğin gibi ama insanın aklı karışıyor ister istemez... Bu çift çizgiyi gördükten 24-36 saat sonrasında yumurta çatlıyormuş... 24 saatte yumurta canlı kalabildiğine göre ozaman 1 gün beklenebilir mi diye düşünerek aklımı karışturıyorum...ama varya ilk defa çatlama gününü bilmek çok güZel bir duyguymuş... Hiç o iki çizgiyi göremicem zannediyırdum:/ halen kararsızım off önceki günler bekleseydim hiç sıkıntı çıkmazdı ama allah bilir gerisini...

Tatlım evet seninkide benimki gibi daha geç çatlayacak demekki, ama koyulaşmış gibi sanki oyüzden bence yarın yada diğer gün olacak gibi seninki de...

Aynen canım sen dün beklerken bugün çıktı yaa resmen acaba benimde öylemi olur çok ümitsizim bende görcemmi benimde bugün ayyyy sebibiini böyle görünce ümitlendim ben kacırmışımdır diye düşünüyordum elimi zden geleni olduğu kadar yapcaz artık bende bu sabah iliski oldu yarın girursem çift çizgiyi hiç riske atmam üstüste olur

@triton-x Canım sen ilk kezmi ovi kiti kullanıyorsunuz bu ay bide ilk kezmi hergun iliski yaşadın kaç ay oldu korunmayalı bunlardan yola çıkarak ya bugün yada yayın iliski olsun ilklerse buay bence bugünü kaçırma ama yok daha öncede gördüm çifti ve yine o ayda üstüste oldu diyosan bide bugünü es geçip dene diycem ama senden iyi bilemem bunları tabiki inşallah herşey yolunda gider

Hadi ya kaçıncı günündü canım? Ozaman sende erken yumurtluyor olabilirsin...
8 ya da 9.gün olabilir . Normalde 12. Gün oluyor da sanmıyorum pek .ama ya.. Nasip bundan sonra bir araya GELEMİYCEM eşimle

Tatlım bence seninki de benimki gibi olabilir, neden biliyormusun? Benim adet 9 unda gece başladı aslında 10 u sayılır ama ben 9u olarak kabul ettim, 10u diye isaretlesem yum günü 23 ü olarak gösteriyor. Ben bundan sonra sat ı 10 temmuz olarak kabul edicem. Seninde böyle oluyor olabilşr, geç yumurtluyır olabilirsin, umutsuz olma bekle bakalım tatlım.

Tatlım ben kasımda 10 haftalık bebeğimi kaybettim, sonra 7 ay korunduk. Geçen ay çalışmalar başladık ama ovu testini buay kullanmaya basladım. Bizim geçen ay yum günüm diye tahmin ettiğim günde kavga ettik ve olmadı. Diğer günler hergün ilişki olmuştu ama tutmadı, bakalkm bu ay hergün denemeye kara verdim. İnş olur olmazsa da çift çizgi yakalayana kadar eşimi bekleteceğim. Buarada yum gününde bile ilişki olsa tutma sansı %50ymiş, oyüzden biz yapacağomızı yapalım, gerisi allahtan artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…