- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Tarlım sıkıntı yapma olacağı varsa hertürlü olur bence...ben napayım bu 2 ay daha olmazsa eylülden sonra kimbilir nezaman denk geleceğimiz belli değil8 ya da 9.gün olabilir . Normalde 12. Gün oluyor da sanmıyorum pek .ama ya.. Nasipbundan sonra bir araya GELEMİYCEM eşimle
Yarından ümitliyim inşallahTatlım bence seninki de benimki gibi olabilir, neden biliyormusun? Benim adet 9 unda gece başladı aslında 10 u sayılır ama ben 9u olarak kabul ettim, 10u diye isaretlesem yum günü 23 ü olarak gösteriyor. Ben bundan sonra sat ı 10 temmuz olarak kabul edicem. Seninde böyle oluyor olabilşr, geç yumurtluyır olabilirsin, umutsuz olma bekle bakalım tatlım.
Geçmiş olsunmu denir başınsağolsunmu denir bilemedim Allah bidaha yaşatmasın canım benm ozaman hiç moralini bozma 7ay ara vermişsin daha 2.ayın inşallah bu ay olur ozaman ki geçen ay yumda olmamış ilk ay buTatlım ben kasımda 10 haftalık bebeğimi kaybettim, sonra 7 ay korunduk. Geçen ay çalışmalar başladık ama ovu testini buay kullanmaya basladım. Bizim geçen ay yum günüm diye tahmin ettiğim günde kavga ettik ve olmadı. Diğer günler hergün ilişki olmuştu ama tutmadı, bakalkm bu ay hergün denemeye kara verdim. İnş olur olmazsa da çift çizgi yakalayana kadar eşimi bekleteceğim. Buarada yum gününde bile ilişki olsa tutma sansı %50ymiş, oyüzden biz yapacağomızı yapalım, gerisi allahtan artık...
Sağol tatlım hayırlısı inş buay ikimizde aynı anda öğrenir ve 9 ayı beraber geçiririz burada...Yarından ümitliyim inşallah
Geçmiş olsunmu denir başınsağolsunmu denir bilemedim Allah bidaha yaşatmasın canım benm ozaman hiç moralini bozma 7ay ara vermişsin daha 2.ayın inşallah bu ay olur ozaman ki geçen ay yumda olmamış ilk ay bubenim 12.ay hiç olmadı oyüzdende hep bi soru işareti olmuyordu diye bişeyim çıkmadı eşinin spermiyogram yaptk ama beyefendi sonucu almaya gitmiyo korkuyo galiba oda bi muamma yani
Ayyy inşallah canım ne güzel olur yaa beraber doğuma kadar ay şöyle oldu yok sancım var migdem bulanıyor diye diye doğururuz hahahaaSağol tatlım hayırlısı inş buay ikimizde aynı anda öğrenir ve 9 ayı beraber geçiririz burada...
Tatlım spermiyogram testini alsın da içiniz rahat ersin, ben üniv 2. Sınıftayken embriyoloji böl staj yapmıştım, spermiyogram testi de çok yaptım. Onemli olan sayı değil hareketlilerin olması...ona baksın enazından bi prob varsada ona göre yöntem bulunur ve hemen gamile kalırsın inş.
Götğr bencede tatlım senin yas kaç buarada?Ayyy inşallah canım ne güzel olur yaa beraber doğuma kadar ay şöyle oldu yok sancım var migdem bulanıyor diye diye doğururuz hahahaa
Eşim gitmezse zorla kulağından tutup götürcem başka çare yok cirkefligimden korkar
Agustosta 28 olucam dolu doluGötğr bencede tatlım senin yas kaç buarada?
siz gençsiniz daga canım, ben 30um eşimde 31...Agustosta 28 olucam dolu dolueşimle aynı yaştayız
Kız Allah iyiliğini versin 2yaş var aramızda hey gidi gençlik hey önemli olan hissettiğin yaş ben 40 hissediyorum kendimiS
siz gençsiniz daga canım, ben 30um eşimde 31...
Hehe :) niye 40 hissediyorsun canım ya :) dur daha, ben öğrencilerimle gençleşiyorum valla krndimi en fazla 25-26 hissediyırum :) gören de 27-28 yaşındasın diyır bana göstermiyorum heralde :) sende öyle hisset sakın öyle yaşlı havalarına girme :/Kız Allah iyiliğini versin 2yaş var aramızda hey gidi gençlik hey önemli olan hissettiğin yaş ben 40 hissediyorum kendimi
Uvvvv süper hcgde de böyle kıpkırmızı gör inşallahEki Görüntüle 1588610 Buarada bugün 2. Testimi yaptım şimdi, yarın okula gideceğim için yapamayabilirim ama şimdi de kopkoyu çıktı.
Ayy inş ya böyle olmasa siliğine de razıyım, yeterki oldun da bebiş:) valla akıntıya çok dikkat etmedim ama dün biraz vardı gibi bugün su gibi biraz geldi ama çok kontrol ettiğim söylenemez, sen de alemsin bende unutuyorum oyüzden tuvalete gitmiyorum tutmak için haha:) normalde 2-3 litre su içerdim günde şimdi mecburen susuzluktan ölüyorum ya:/Uvvvv süper hcgde de böyle kıpkırmızı gör inşallahbende daha demin bi bakiim akıntı kontrolü yapiim dedim dalmışım işedm gittiiii 2saattir sıvı almıyodm Allahm ya senin akıntı varmı benim bikac gün önce vardi şimdi kuru
Allah sonumuzu hayır etsin diyecek hiçbişi bulamıyorummm hahahaaaAyy inş ya böyle olmasa siliğine de razıyım, yeterki oldun da bebiş:) valla akıntıya çok dikkat etmedim ama dün biraz vardı gibi bugün su gibi biraz geldi ama çok kontrol ettiğim söylenemez, sen de alemsin bende unutuyorum oyüzden tuvalete gitmiyorum tutmak için haha:) normalde 2-3 litre su içerdim günde şimdi mecburen susuzluktan ölüyorum ya:/
Tatlım daha silik gibi ama sen bilirsin. Bugün benim yüklediğime bi bak istersen öyle olursa yumurtlama baslıyormuş. Gerçi biz syın 19undan beri düzenli bi şekilde devam ediyoruz çalışmalaraKizlar sizce ovulasyon testime gore bugun iliski olmasi gerekir mi ? Yardimci olur musunuz
Tatlım daha silik gibi ama sen bilirsin. Bugün benim yüklediğime bi bak istersen öyle olursa yumurtlama baslıyormuş. Gerçi biz syın 19undan beri düzenli bi şekilde devam ediyoruz çalışmalara
birde inanilmaz kasklarimda agri var ? Yumurta catlamasinda herkes te bole bir belirti oluyor mu?Control cizgisi t cizgisinden daha silik yani t daha koyu yumurtlama oldugunu o sekilde belli etmiyomuydu test?
allhim yardimciniz olsun ayri kalmak zor ama farklı alanda çalışmakta zor kendi alanima dönmek istedim olmadi dva surecini basltmak istedim aacik açık egitimbirsen uyesiysen olur yoksa olmaz dediler hayirlisi yani .vajinismusta es desteği o kadar onemliki esim hep diyordu bir ömür yanimda ol boyle devam etsin ama cok yakin arkadasimda aynı dertten boşandıBende öğretim üyesiyim eşimle 3 saatlik mesafelerde çalılıyıruz. Ben haftanın 3-4 günü diğer şehirdeyim, git-geller çok yordu. Benimde imkanım olsa alanımı değiştirir eşimin yanına gelebilirim ama illaki kadro bulmak lazım oyğzden gelemîyorum...eşimde mesleğinin önü çok açık benim olduğum şehire gelirse körelecek ama bir ihtimal üniv teyi tekrar zorlayacağız o da girsib diye yoksa hayat böyle geçip gidiyor...
Vajinusmus çok zordur eminim ama çok güçlğ ve azimliymişsinizki bu durumu yenmişsiniz. Çocuk olayı da hopp gelir bu azimle ben eminim
hah birde bebeğe kusmeler ... umutsuz durumlar ...Bunlar voronesi anlatir.ama tatlıdır ya voronesimYok baci . Ben onu da yaşadım. .anam ne tecrübeliyim moralim bozulup gelmemelerr yok yapmam öyle .yolda misafirlikte falan olunca yazamadım bazen
bence siliklestiginde yapinEki Görüntüle 1588404 Kuzular tecrübeliler bi el atın şimdi çift çizgi net çıktı hatta fotosunu da yüklüyorum. Şimfi 19undan beri hergün ilişki oldu, beklemedikbugün ve yarında üstüste ilişki olsun mu? Yada bugün bekleyip yarınmı yapalım? Ama öyle olursa geç olur gibi, riske atmakta istemiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?