ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

8 ya da 9.gün olabilir . Normalde 12. Gün oluyor da sanmıyorum pek .ama ya.. Nasip bundan sonra bir araya GELEMİYCEM eşimle
Tarlım sıkıntı yapma olacağı varsa hertürlü olur bence...ben napayım bu 2 ay daha olmazsa eylülden sonra kimbilir nezaman denk geleceğimiz belli değil ama unudumu kaybetmek istemiyorum, hep olumlu düşünmete çalışıyorum...

Yarından ümitliyim inşallah

Geçmiş olsunmu denir başınsağolsunmu denir bilemedim Allah bidaha yaşatmasın canım benm ozaman hiç moralini bozma 7ay ara vermişsin daha 2.ayın inşallah bu ay olur ozaman ki geçen ay yumda olmamış ilk ay bu benim 12.ay hiç olmadı oyüzdende hep bi soru işareti olmuyordu diye bişeyim çıkmadı eşinin spermiyogram yaptk ama beyefendi sonucu almaya gitmiyo korkuyo galiba oda bi muamma yani

Sağol tatlım hayırlısı inş buay ikimizde aynı anda öğrenir ve 9 ayı beraber geçiririz burada...
Tatlım spermiyogram testini alsın da içiniz rahat ersin, ben üniv 2. Sınıftayken embriyoloji böl staj yapmıştım, spermiyogram testi de çok yaptım. Onemli olan sayı değil hareketlilerin olması...ona baksın enazından bi prob varsada ona göre yöntem bulunur ve hemen gamile kalırsın inş.

Ayyy inşallah canım ne güzel olur yaa beraber doğuma kadar ay şöyle oldu yok sancım var migdem bulanıyor diye diye doğururuz hahahaa
Eşim gitmezse zorla kulağından tutup götürcem başka çare yok cirkefligimden korkar

Kız Allah iyiliğini versin 2yaş var aramızda hey gidi gençlik hey önemli olan hissettiğin yaş ben 40 hissediyorum kendimi
Hehe :) niye 40 hissediyorsun canım ya :) dur daha, ben öğrencilerimle gençleşiyorum valla krndimi en fazla 25-26 hissediyırum :) gören de 27-28 yaşındasın diyır bana göstermiyorum heralde :) sende öyle hisset sakın öyle yaşlı havalarına girme :/

Eki Görüntüle 1588610 Buarada bugün 2. Testimi yaptım şimdi, yarın okula gideceğim için yapamayabilirim ama şimdi de kopkoyu çıktı.
Uvvvv süper hcgde de böyle kıpkırmızı gör inşallah bende daha demin bi bakiim akıntı kontrolü yapiim dedim dalmışım işedm gittiiii 2saattir sıvı almıyodm Allahm ya senin akıntı varmı benim bikac gün önce vardi şimdi kuru

Ayy inş ya böyle olmasa siliğine de razıyım, yeterki oldun da bebiş:) valla akıntıya çok dikkat etmedim ama dün biraz vardı gibi bugün su gibi biraz geldi ama çok kontrol ettiğim söylenemez, sen de alemsin bende unutuyorum oyüzden tuvalete gitmiyorum tutmak için haha:) normalde 2-3 litre su içerdim günde şimdi mecburen susuzluktan ölüyorum ya:/

Allah sonumuzu hayır etsin diyecek hiçbişi bulamıyorummm hahahaaa

Kizlar sizce ovulasyon testime gore bugun iliski olmasi gerekir mi ? Yardimci olur musunuz

Eklentiler

• image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 52
Tatlım daha silik gibi ama sen bilirsin. Bugün benim yüklediğime bi bak istersen öyle olursa yumurtlama baslıyormuş. Gerçi biz syın 19undan beri düzenli bi şekilde devam ediyoruz çalışmalara

Control cizgisi t cizgisinden daha silik yani t daha koyu yumurtlama oldugunu o sekilde belli etmiyomuydu test?

Control cizgisi t cizgisinden daha silik yani t daha koyu yumurtlama oldugunu o sekilde belli etmiyomuydu test?
birde inanilmaz kasklarimda agri var ? Yumurta catlamasinda herkes te bole bir belirti oluyor mu?

Eklentiler

• image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 54
allhim yardimciniz olsun ayri kalmak zor ama farklı alanda çalışmakta zor kendi alanima dönmek istedim olmadi dva surecini basltmak istedim aacik açık egitimbirsen uyesiysen olur yoksa olmaz dediler hayirlisi yani .vajinismusta es desteği o kadar onemliki esim hep diyordu bir ömür yanimda ol boyle devam etsin ama cok yakin arkadasimda aynı dertten boşandı

Yok baci . Ben onu da yaşadım. . anam ne tecrübeliyim moralim bozulup gelmemelerr yok yapmam öyle .yolda misafirlikte falan olunca yazamadım bazen
hah birde bebeğe kusmeler ... umutsuz durumlar ...Bunlar voronesi anlatir.ama tatlıdır ya voronesim

bence siliklestiginde yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…