ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

T cizgisi C'den daha koyu çıkmış C niye öyle silik gibi onu anlamadım normalde C kopkoyu olur

:) bende ona anlam veremedim 11. Gunden itibaren 5 gun yaptim t hic koyulasmadi. Biraktim. Dun ve Bugun kasiklarim da agri olunca dayanamadim gene aldim. İsten geldikten sonra da yaptim sonuc bu normal de c hep koyu cikardi. Tekrar mi yapsam acaba

Herkese iyi aksamlar arkadaslar. Uzun bir suredir tatildeydim giremedim. Umarim herkesler iyidir. Hersey yolundadir :)

iyiyiz canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
BEn de iyiyim cnm, biraz bulanti var onun disinda iyi cok sukur, iyi gidiyor. Sizler dd var mi yeni bebis haberleri, uzak kalinca merak ettim. Ozellikle sen, vorones ve ayse 8. Sizlerden de guzell haberler bekliyorum hep

14 gun varsa yumurtlama bugündür çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor yani inş olmazsın

valla dünü değerlendirdik. bugünüde değerlendircez bi aksilik olmazsa:) Kısmet bakalım. Bugün doktora yumurtlama ne durumda diye kontrole gideceğim. İnşallah bu ay olur

benimde àdete 14 gün var ama kocacik yanımda yok :))

Olsun canım, ben ilk defa bu ay yumurtlama , ovulasyon ,akıntı gibi şeyleri öğrendim. haziranın sonunda çocuk düşünmeye karar verdik zaten o ay geçmişti. ilk kez bu ay dikkat ettim. Bide bende Prolaktin değeri 42 çıktı geçen ay. Dostinex kullanıyorum. Yanında da İnofolic. Doktor ne zaman yumurtan çatlar belli değil dedi. Hergün de akıntım gelince anlamadım ne zaman yumurtlama olduğunu ovu testi aldım 3 gün yaptım silik çıktı. Sinirlendim attım. 2 gündür kasıklarımda adet olucak gibi ağrı hissedince gene aldım. Çift çizgiyi gördüm ama ne kadar doğru onu da bilmiyorum. Belki geç yumurtlarsın o zaman da eşin yanında olur

BEn de iyiyim cnm, biraz bulanti var onun disinda iyi cok sukur, iyi gidiyor. Sizler dd var mi yeni bebis haberleri, uzak kalinca merak ettim. Ozellikle sen, vorones ve ayse 8. Sizlerden de guzell haberler bekliyorum hep
aman dikkat et kendine canım şu ara yok malesef haberler bu ay ümidim var burdaki bayanlardan valla haril haril calisiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…