- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
genellikle olur kasiklrda agri ve akıntıbirde inanilmaz kasklarimda agri var ? Yumurta catlamasinda herkes te bole bir belirti oluyor mu?
insalkah tutar kuzum bide sen acaba 2 defami yumurtlucan bu ayBenim.yanımda test falan yoktu.. Dün adetin geçtiği 2 . Günü falandi. Kasikta sancim oldu yum . Günü gibim.değerlendirdik bakalım ama bilmiom
T cizgisi C'den daha koyu çıkmış C niye öyle silik gibi onu anlamadım normalde C kopkoyu olurKizlar sizce ovulasyon testime gore bugun iliski olmasi gerekir mi ? Yardimci olur musunuz
T cizgisi C'den daha koyu çıkmış C niye öyle silik gibi onu anlamadım normalde C kopkoyu olur
T cizgisi C'den daha koyu çıkmış C niye öyle silik gibi onu anlamadım normalde C kopkoyu olur
İyi yapmışın canım bu daha iyi kaç gün var bata evet C de koyu için rahatlasın kesin ovi günün bol şans hadi bakalımBunu da simdi yaptim. Daha belirgin sanki
Bugün ve yarını değerlendir canım ve hatta ertesi gün bile olur garanti ötesiiBunu da simdi yaptim. Daha belirgin sanki
Bugün ve yarını değerlendir canım ve hatta ertesi gün bile olur garanti ötesii
İyi yapmışın canım bu daha iyi kaç gün var bata evet C de koyu için rahatlasın kesin ovi günün bol şans hadi bakalım
14 gun varsa yumurtlama bugündür çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor yani inş olmazsınBat 6 agustos 14 gun var canm
iyiyiz canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyorHerkese iyi aksamlar arkadaslar. Uzun bir suredir tatildeydim giremedim. Umarim herkesler iyidir. Hersey yolundadir :)
benimde àdete 14 gün var ama kocacik yanımda yok :))14 gun varsa yumurtlama bugündür çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor yani inş olmazsın
BEn de iyiyim cnm, biraz bulanti var onun disinda iyi cok sukur, iyi gidiyor. Sizler dd var mi yeni bebis haberleri, uzak kalinca merak ettim. Ozellikle sen, vorones ve ayse 8. Sizlerden de guzell haberler bekliyorum hepiyiyiz canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
14 gun varsa yumurtlama bugündür çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor yani inş olmazsın
benimde àdete 14 gün var ama kocacik yanımda yok :))
aman dikkat et kendine canım şu ara yok malesef haberler bu ay ümidim var burdaki bayanlardan valla haril haril calisiyorlarBEn de iyiyim cnm, biraz bulanti var onun disinda iyi cok sukur, iyi gidiyor. Sizler dd var mi yeni bebis haberleri, uzak kalinca merak ettim. Ozellikle sen, vorones ve ayse 8. Sizlerden de guzell haberler bekliyorum hep
insallah canimvalla dünü değerlendirdik. bugünüde değerlendircez bi aksilik olmazsa:) Kısmet bakalım. Bugün doktora yumurtlama ne durumda diye kontrole gideceğim. İnşallah bu ay olur
ney bu hamılelık testımı ovulasyonmuKızlar bir bakar mısınız çok silik ama
aman dikkat et kendine canım şu ara yok malesef haberler bu ay ümidim var burdaki bayanlardan valla haril haril calisiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?