Hımm. Baktım biraz . Sayıyı da arttırıyormuş. Bizim sayı iyi de hız sınırda demişti doktor. Gebeliğe engel değil diordu.da inşallah bü dur sorun da . Biz de onu bu ilaçla çözeriz de olur . Ne biliyim...bende bi ara eşime ilaç almak için araştırmıştım istersen evet fiyatı yüksek istersen bide sen araştır içine sinsin canım
Klomen aldım 2 paket . 10 lira mis . Eşim kullanıo şimdi . Ben de adetim gelsin başlarım içmeyeBu ay olmadı kabul et simdlik klomen warmı elinde igne d al bide benim dedklermi yap ne aglaması yahu
Boyle konus canimi ye :)Herkese iyi geceler . Biraz daha iyi. Daha umutluyum. Ekim için yani
Daha kirmizilari gormeden diger ay deme bence[QUOT post: 42736752, member: 566866"]Herkese iyi geceler . Biraz daha iyi. Daha umutluyum. Ekim için yani
AaaammmiinnnnnHerkesin mübarek günlerde duaları kabul olsun. Göbusler bebislerle dolsun
Cok iyi diyolar o jel ile ilgili ben hamile kalmasaydm siparis verecektm.Kızlar . Bu preseed jel için bi fikriniz var mı . Ben ondan mı siparis etsem diom.?
Benimde gebeligi ogrenmeden once iliskide acayip kasiklarim ağrıdı. Hatta o an aklima geldi acaba hamilemiyim diye. Ay hadi inşallah hamissindr :)Bir de gece ilişkiden sonra müthiş şekilde kasiklarimà ağrı girdi sebebi ne ola ki. Adet olmadım henüz. Yarınİ bekliom artık
Dimi yanlış hatirlamiosam sen öyle demiştin . Alıyim sence . Bugün daha düşünüyordum. Sipariş veriyim miCok iyi diyolar o jel ile ilgili ben hamile kalmasaydm siparis verecektm.
Hadi yaaa..Ay ...vallla mı. Ağrı oldu diosun yani... Kaç gün öncesinde olmuştu ilişki. . Ya ben değilimdir ama. Hiç his heves kalmadı. . Yarın dà gelmese klomen geciktirio muş ona bağlarım yaniBenimde gebeligi ogrenmeden once iliskide acayip kasiklarim ağrıdı. Hatta o an aklima geldi acaba hamilemiyim diye. Ay hadi inşallah hamissindr :)
Valla benim duzensizdi ya adetm o yuzden tam olarak ne desem yalan olur. Test yapmadan 2 gün önce falan agri olmustu. Preseed i simdi alma. Adet olursan ( insallah olmazsinda hamis olursn) o zaman alıp denersn :)Hadi yaaa..Ay ...vallla mı. Ağrı oldu diosun yani... Kaç gün öncesinde olmuştu ilişki. . Ya ben değilimdir ama. Hiç his heves kalmadı. . Yarın dà gelmese klomen geciktirio muş ona bağlarım yani
Tamam canım. . Adet bi gelsin . Öyle siparis ediyim bakalım. . Geçen aylara göre bugün kırmızı ya da kahve gelmelidi adet. Ama. Şimdilik bişi yok. Yarında gün boyu gelmese heyecan yapcam..Ama işte benim ovülasyon testi tamamen silige dönmüştüValla benim duzensizdi ya adetm o yuzden tam olarak ne desem yalan olur. Test yapmadan 2 gün önce falan agri olmustu. Preseed i simdi alma. Adet olursan ( insallah olmazsinda hamis olursn) o zaman alıp denersn :)
Evet koyuydu. Hic mi bisey çıkmıyor yaTamam canım. . Adet bi gelsin . Öyle siparis ediyim bakalım. . Geçen aylara göre bugün kırmızı ya da kahve gelmelidi adet. Ama. Şimdilik bişi yok. Yarında gün boyu gelmese heyecan yapcam..Ama işte benim ovülasyon testi tamamen silige dönmüştü
.. Senin koyuydu hatirliorum?
Yok canım . Tırt yani....Evet koyuydu. Hic mi bisey çıkmıyor ya
Hmm kiz yenimi yumurtladin acep yada ikinci kez falan miYok canım . Tırt yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?