ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

bende bi ara eşime ilaç almak için araştırmıştım istersen evet fiyatı yüksek istersen bide sen araştır içine sinsin canım
Hımm. Baktım biraz . Sayıyı da arttırıyormuş. Bizim sayı iyi de hız sınırda demişti doktor. Gebeliğe engel değil diordu.da inşallah bü dur sorun da . Biz de onu bu ilaçla çözeriz de olur . Ne biliyim...

Bu ay olmadı kabul et simdlik klomen warmı elinde igne d al bide benim dedklermi yap ne aglaması yahu
Klomen aldım 2 paket . 10 lira mis . Eşim kullanıo şimdi . Ben de adetim gelsin başlarım içmeye

Herkese iyi geceler . Biraz daha iyi. Daha umutluyum. Ekim için yani

[QUOT post: 42736752, member: 566866"]Herkese iyi geceler . Biraz daha iyi. Daha umutluyum. Ekim için yani [/QUOTE]
Daha kirmizilari gormeden diger ay deme bence belki bu ay vardir benim ilk hamileligimde adetim 10 gecmisti ve idrarda gozukmuyordu. Gec yumurtlamisim ve dr idrar hcg 10 un ustu olmadan gozukmez dedi. Tabiki kendini olmamis gibi sartlandir ama daha hersey bitmedi :)
Buarada bugunku teste sanirim yumurtladim. sencede oyle mi?

Eklentiler

• IMG_20150923_134453.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 48
[QUOT post: 42736752, member: 566866"]Herkese iyi geceler . Biraz daha iyi. Daha umutluyum. Ekim için yani
Daha kirmizilari gormeden diger ay deme bence belki bu ay vardir benim ilk hamileligimde adetim 10 gecmisti ve idrarda gozukmuyordu. Gec yumurtlamisim ve dr idrar hcg 10 un ustu olmadan gozukmez dedi. Tabiki kendini olmamis gibi sartlandir ama daha hersey bitmedi :)
Buarada bugunku teste sanirim yumurtladim. sencede oyle mi?[/QUOTE]
Owww gayet güzel
. Yok yumurtaladin değil de yumurtlayacaksin bugün sıkı çalışın ben ovu . Testi yaptım sabah silik bile çıkmadı

Kızlar . Bu preseed jel için bi fikriniz var mı . Ben ondan mı siparis etsem diom.?

Bir de gece ilişkiden sonra müthiş şekilde kasiklarimà ağrı girdi sebebi ne ola ki. Adet olmadım henüz. Yarınİ bekliom artık

Bir de gece ilişkiden sonra müthiş şekilde kasiklarimà ağrı girdi sebebi ne ola ki. Adet olmadım henüz. Yarınİ bekliom artık
Benimde gebeligi ogrenmeden once iliskide acayip kasiklarim ağrıdı. Hatta o an aklima geldi acaba hamilemiyim diye. Ay hadi inşallah hamissindr :)

Benimde gebeligi ogrenmeden once iliskide acayip kasiklarim ağrıdı. Hatta o an aklima geldi acaba hamilemiyim diye. Ay hadi inşallah hamissindr :)
Hadi yaaa..Ay ...vallla mı. Ağrı oldu diosun yani... Kaç gün öncesinde olmuştu ilişki. . Ya ben değilimdir ama. Hiç his heves kalmadı. . Yarın dà gelmese klomen geciktirio muş ona bağlarım yani

Hadi yaaa..Ay ...vallla mı. Ağrı oldu diosun yani... Kaç gün öncesinde olmuştu ilişki. . Ya ben değilimdir ama. Hiç his heves kalmadı. . Yarın dà gelmese klomen geciktirio muş ona bağlarım yani
Valla benim duzensizdi ya adetm o yuzden tam olarak ne desem yalan olur. Test yapmadan 2 gün önce falan agri olmustu. Preseed i simdi alma. Adet olursan ( insallah olmazsinda hamis olursn) o zaman alıp denersn :)

Valla benim duzensizdi ya adetm o yuzden tam olarak ne desem yalan olur. Test yapmadan 2 gün önce falan agri olmustu. Preseed i simdi alma. Adet olursan ( insallah olmazsinda hamis olursn) o zaman alıp denersn :)
Tamam canım. . Adet bi gelsin . Öyle siparis ediyim bakalım. . Geçen aylara göre bugün kırmızı ya da kahve gelmelidi adet. Ama. Şimdilik bişi yok. Yarında gün boyu gelmese heyecan yapcam..Ama işte benim ovülasyon testi tamamen silige dönmüştü
.. Senin koyuydu hatirliorum?

Evet koyuydu. Hic mi bisey çıkmıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…