Ay bilmiom ki..Doktor adetin 3. Günü yumurtan seçilmiş demişti. .Ne demek deyince . Başlamış büyümeye demişti. .bu büyüyüp diğerlerinı engeller klomené gerek yok demişti..Ben de kafama göre kullandım. . Burda ayse den etkilendim. Hasiliiii bencede acaba ikinci yum.mu çatladı ki.. öyleyse değerlendirmedik o günü ya hamişim se die.Hmm kiz yenimi yumurtladin acep yada ikinci kez falan mi
Kac gun oncesini degerlendirdn?Ay bilmiom ki..Doktor adetin 3. Günü yumurtan seçilmiş demişti. .Ne demek deyince . Başlamış büyümeye demişti. .bu büyüyüp diğerlerinı engeller klomené gerek yok demişti..Ben de kafama göre kullandım. . Burda ayse den etkilendim. Hasiliiii bencede acaba ikinci yum.mu çatladı ki.. öyleyse değerlendirmedik o günü ya hamişim se die.
Canım iyi bayramlar. Adet döngün ve bunlar kaçıncı günleri n testleri yazar misin . Biri durmuş da koyulasmis . Biri de taze.Kizlar. Öncelikle herkesin bBayramiç mübarek olsun. İnşaallah diğer bayramda kucaklarimizda bebeklerimizle gireriz.
Kızlar testlerine bi bakarmisiniz? Yumurtlama olmus mu olacak mi anlayamadim
İyi bayramlarSelamlar herkese biraz geç kaldım ama bayramınız mübarek olsun kızlar,eşlerinizle ailenizle nice mutlu,sağlıklı bayramlara inşallahhh
Nasıl yani anlamdim. 12. 13 . Günleri değerlendirdi.m. bir de 15. 18. Günü .Kac gun oncesini degerlendirdn?
En doğru zamanda gelecekler kuzum. Hep dualarımdasınİyiyiz yoldaaasssbi ben topic in başından beridir hamis olamadım. Neyse artık . Bakalım bakalım ..Allahın takdiri diyelim artık . Demek öyle ha deyince olmuyormuş . Sizin bebişlerin gelesi varmış benimki bakalım ne zaman gelcek
Canimmmm seni görmek ne güzel. . Duanı eksik etme. İkiz bebisler nasıl . Kaç hafta sonra doğum inşallahEn doğru zamanda gelecekler kuzum. Hep dualarımdasın
Canim bende pko var. Adet dongum 32-34 degisyor bugun 18. Gunum. Durdugundan degil dunde koyuydu o testim cekememistim. Sanirim ben bulamayacagim yumurtlama gunumumember: 566866"]Canım iyi bayramlar. Adet döngün ve bunlar kaçıncı günleri n testleri yazar misin . Biri durmuş da koyulasmis . Biri de taze.yani sanki daha koyusunu görürsün gibi me geldi
Seni görmek de çok güzel canımCanimmmm seni görmek ne güzel. . Duanı eksik etme. İkiz bebisler nasıl . Kaç hafta sonra doğum inşallah
İnşallah sağlıkla kolay bir şekilde alırsın kucağına. . Ben de ankarada aşılama yaptırdım. Tutmadı. Hsg çekildim. Falann.. sebepsiz infertilite grubundayim. Malesef. Hayırlısı diorum artık . Ben bu ekimde kasım da doğum yapamazdim mesela zor olurdu.. bu aylarda hamile kalsam.süper olur . Haziran temmuz falan dogururdm. Ay inşallah duan daim olsun.. Ben de sana etcem sağlıkla doğur minnak kuzulariSeni görmek de çok güzel canımerken doğum riskimiz var. ekim sonu gibi bekliyoruz kısmetse sen nasılsın görüşmeyeli?
Hani koyu cikti ya ov testin bata yakin. O testten kac gun once oldu çalışma.Nasıl yani anlamdim. 12. 13 . Günleri değerlendirdi.m. bir de 15. 18. Günü .
Ondan sonra olmadı bebek varsa die . Öncesini hatırlayamadım o koyuyu ne gün yapmıştım ki. Uf. . Ayın 18 in de oldu iliski onu biliom.Hani koyu cikti ya ov testin bata yakin. O testten kac gun once oldu çalışma.
Ayın 20 siymis . .. aradim buldum..Durdukca koyulasma oldu. Öf keşke hamile olsammm. Salakça umutlandim bak
Iyi byramlr cnim hala adet olmadın mıAyın 20 siymis . .. aradim buldum..
İyi bayramlar Canım. . Yok yarını bekliyorumIyi byramlr cnim hala adet olmadın mı
Takvimim die bsy war uygulamadan indrsene ben gecen eyluldn beri adtin ilk gunlerni hatrlıyrm kaydttm ona bakıp geciktgmi farketm hem heyecnlı da oluyor hatrladgm 4 5 ayı kaydtsene o ne dycek adetne bkalm gecen ay kacinda olmustnİyi bayramlar Canım. . Yok yarını bekliyorumbat bugün desem yarın gecikme olacak
Uygulamayı indirmekle.ugrasmim şimdi. . Ayın 31 in de leke geldi..1 eylül de de başladı kabul etmiştim. 12 si 13 ü ovu . Günüm die degerlendirdik. Zaten bilion. 25 günde bir adet oluom .Takvimim die bsy war uygulamadan indrsene ben gecen eyluldn beri adtin ilk gunlerni hatrlıyrm kaydttm ona bakıp geciktgmi farketm hem heyecnlı da oluyor hatrladgm 4 5 ayı kaydtsene o ne dycek adetne bkalm gecen ay kacinda olmustn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?