ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Hmm kiz yenimi yumurtladin acep yada ikinci kez falan mi
Ay bilmiom ki..Doktor adetin 3. Günü yumurtan seçilmiş demişti. .Ne demek deyince . Başlamış büyümeye demişti. .bu büyüyüp diğerlerinı engeller klomené gerek yok demişti..Ben de kafama göre kullandım. . Burda ayse den etkilendim. Hasiliiii bencede acaba ikinci yum.mu çatladı ki.. öyleyse değerlendirmedik o günü ya hamişim se die.

Kac gun oncesini degerlendirdn?

Kizlar. Öncelikle herkesin bBayramiç mübarek olsun. İnşaallah diğer bayramda kucaklarimizda bebeklerimizle gireriz.
Kızlar testlerine bi bakarmisiniz? Yumurtlama olmus mu olacak mi anlayamadim

Eklentiler

• IMG_20150925_133141.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 47
Kizlar. Öncelikle herkesin bBayramiç mübarek olsun. İnşaallah diğer bayramda kucaklarimizda bebeklerimizle gireriz.
Kızlar testlerine bi bakarmisiniz? Yumurtlama olmus mu olacak mi anlayamadim
Canım iyi bayramlar. Adet döngün ve bunlar kaçıncı günleri n testleri yazar misin . Biri durmuş da koyulasmis . Biri de taze. yani sanki daha koyusunu görürsün gibi me geldi

member: 566866"]Canım iyi bayramlar. Adet döngün ve bunlar kaçıncı günleri n testleri yazar misin . Biri durmuş da koyulasmis . Biri de taze. yani sanki daha koyusunu görürsün gibi me geldi[/QUOTE]
Canim bende pko var. Adet dongum 32-34 degisyor bugun 18. Gunum. Durdugundan degil dunde koyuydu o testim cekememistim. Sanirim ben bulamayacagim yumurtlama gunumu gecen gebeligimde adet olacagim hafta yumurtlamistim gec yumurtlayabiliyorum ama normal dogum yapmistim degisebilir demisti dr.

En doğru zamanda gelecekler kuzum. Hep dualarımdasın

member: 566866"]Canım iyi bayramlar. Adet döngün ve bunlar kaçıncı günleri n testleri yazar misin . Biri durmuş da koyulasmis . Biri de taze. yani sanki daha koyusunu görürsün gibi me geldi
Canim bende pko var. Adet dongum 32-34 degisyor bugun 18. Gunum. Durdugundan degil dunde koyuydu o testim cekememistim. Sanirim ben bulamayacagim yumurtlama gunumu gecen gebeligimde adet olacagim hafta yumurtlamistim gec yumurtlayabiliyorum ama normal dogum yapmistim degisebilir demisti dr.[/QUOTE]
Sen günaşırı çalışmaları eksik etme . Rahat ol. Gerisi çok da önemli değil. Bence zaten. 16 . Ve 21. Güne kadar çalışin

Canimmmm seni görmek ne güzel. . Duanı eksik etme. İkiz bebisler nasıl . Kaç hafta sonra doğum inşallah
Seni görmek de çok güzel canım erken doğum riskimiz var. ekim sonu gibi bekliyoruz kısmetse sen nasılsın görüşmeyeli?

Seni görmek de çok güzel canım erken doğum riskimiz var. ekim sonu gibi bekliyoruz kısmetse sen nasılsın görüşmeyeli?
İnşallah sağlıkla kolay bir şekilde alırsın kucağına. . Ben de ankarada aşılama yaptırdım. Tutmadı. Hsg çekildim. Falann.. sebepsiz infertilite grubundayim. Malesef. Hayırlısı diorum artık . Ben bu ekimde kasım da doğum yapamazdim mesela zor olurdu.. bu aylarda hamile kalsam.süper olur . Haziran temmuz falan dogururdm. Ay inşallah duan daim olsun.. Ben de sana etcem sağlıkla doğur minnak kuzulari

Hani koyu cikti ya ov testin bata yakin. O testten kac gun once oldu çalışma.
Ondan sonra olmadı bebek varsa die . Öncesini hatırlayamadım o koyuyu ne gün yapmıştım ki. Uf. . Ayın 18 in de oldu iliski onu biliom.

İyi bayramlar Canım. . Yok yarını bekliyorum bat bugün desem yarın gecikme olacak
Takvimim die bsy war uygulamadan indrsene ben gecen eyluldn beri adtin ilk gunlerni hatrlıyrm kaydttm ona bakıp geciktgmi farketm hem heyecnlı da oluyor hatrladgm 4 5 ayı kaydtsene o ne dycek adetne bkalm gecen ay kacinda olmustn

Takvimim die bsy war uygulamadan indrsene ben gecen eyluldn beri adtin ilk gunlerni hatrlıyrm kaydttm ona bakıp geciktgmi farketm hem heyecnlı da oluyor hatrladgm 4 5 ayı kaydtsene o ne dycek adetne bkalm gecen ay kacinda olmustn
Uygulamayı indirmekle.ugrasmim şimdi. . Ayın 31 in de leke geldi..1 eylül de de başladı kabul etmiştim. 12 si 13 ü ovu . Günüm die degerlendirdik. Zaten bilion. 25 günde bir adet oluom .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…