ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Takvimim die bsy war uygulamadan indrsene ben gecen eyluldn beri adtin ilk gunlerni hatrlıyrm kaydttm ona bakıp geciktgmi farketm hem heyecnlı da oluyor hatrladgm 4 5 ayı kaydtsene o ne dycek adetne bkalm gecen ay kacinda olmustn
12 + 14 sayınca 26 si oluyir .sanırım yarın bat günüm . Ben 2 öne atıyordu ya benim ondan 24 ü die söylemiştim. Ama sen de bilion ben hep önceden lekelenme ile başlıyordu önceden adet..Şimdi neden böyle öf. Klomen mı yaptı acaba .. Bi de klomen ilski sonrası kaşık ağrısı yapıyor bende galibaaaa. Sen de böyle bisi oldu mu

Yok cnim 3 tane ictm az belki o yuzdn agrımadı sen 5 mi icmstn oda çok dgl gerci gunde 2 tane iciyo herkes niye agri war peki normalde kasık agrn warmı hcg yap yoksa kist olmasn igne kullanmadn diye

Yok cnim 3 tane ictm az belki o yuzdn agrımadı sen 5 mi icmstn oda çok dgl gerci gunde 2 tane iciyo herkes niye agri war peki normalde kasık agrn warmı hcg yap yoksa kist olmasn igne kullanmadn diye
Evet ondan korktum ben de . Bu ay adetle atılır varsa da
Gelecek ay için kullanıp kullanmamak konusunda kararsız kaldım. .Ben 5 gün kullandım. .Topic de bi kızda benim gibi ilk kez ve 5 gün kullanmiş o da ilk kez ilski de ağrı olmuş :*

Yarın sabah yapiyim. Hcg. . Varsa bebis zaten çıkar. Yoksa.adet gelsin die dua etcem artık

Igne olmaynca catlamayblr ki igne olup catlamayanlar da cok bunye napsn o kadar yumu kendi catlatamıyodur belki bildgm suki ignesz kullan ma adtn 3.gunu içmeye bsla ben 3 gun ictm ama tek bna 3 gun icrdi yum cok olusuyo die normali 5 gun bidaha dne dewlet te bunun takibi olur cok basit ultrasnla bakio sadce

Ay ayse Haklisn galiba.. Ben bu ay . İçiyim ama devlete gidim barı. 12 . Günüm de de yum baktirmaya giderim. Olmadı yaz derim. Eşek değil ya. Ay ama burda çok kotü sert bi doktor erkek ve . Muayene odasında nerden baksan on köylü kadin vardı. O ortama gitmemeye söz vermiştim

Canım ben 3 ay klomen kullanarak aşılama olmuştum, sana şöyle söliim. Klomen kullandığım ilk ay yumurtalar kiste dönüşmeden atılmıştı, ikinci ay klomen içtiğimde çatlatma iğnesi olduğum halde adetin 3. Gününde büyük folikülüm vardı ve doktor bu ay klomen kesinlikle kullanmıcaksın demişti. 3. Klomen kullanımında da kist oluşmuştu. Sana tavsiyem doktor kontrolünde kullan, ultrasonla takip etsin, yumurtan 18,19,20 mm olduğunda da çatlatma iğnesi versin. Ben devlet hastanesinde takip yaptırmıştım. Dediğim gibi eğer adetin 3. Gününde büyük folikül varsa klomene başlatmıyolar

Adete son 4 gün ovu. Testi böyle ama dünde gebelik testi yaptm negatif cıktı ovu testi en son 3 gün önce yapmıştım bu kadar koyu değildi

Eklentiler

• image.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 86
Haklısın canım. Ya. Ben eşimle de konuştum sen içme dedi. Doktor imkanı yok şimdi. Hem sorun ben de yokken. İçmim.

Bu da bat günü saçmalık hallerimin acabalarimin neticesi

Eklentiler

• 2015-09-26 11.44.17.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 95
Benim de senin gibi olmuş demek . 3. Günü olmuştu. İçme dedi içtim.

vorones bayilcam şimdi kizz. Benimde ilk boyle golge gibiydi sonra gittikce koyulasti. Açıp acip bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…