Ay kahkahayla guluom. Kocam da delirdi sizin. Gibi. . Ay yapmayın yazık bana ümitlendirmeyin :)Kizzzz Allah seniii var iste yaaa ay icim icime sigmiyor benim bebis bile hissetti dans ediyr icimde
Cok yeni dmekki klomen ise yaradı yakın zamanda bidaha yumurtladn oda tuttuKız benı de bayiltmayin yok artık ... bü da şimdi
Kız ayse acep geç döllenme mi oldu. Hani ya 15 indeki çalışma ya da 18 deki. Ay öyleyse buna inanırım da .. 12. Sinin üstünden 14 gün geçti bu kadar hayalet cikmazKızım körmüsün :)
Ya normalde bembeyaz cikardi baksana cikmis isteAy kahkahayla guluom. Kocam da delirdi sizin. Gibi. . Ay yapmayın yazık bana ümitlendirmeyin :)
Yok yaaa. Değildir . Valla bak.. bugun adet olmasam. Yarın. Da son testi yapım bakım. Ona göre. Ay şimdiden sizden de özür dilerim valla .sizi de bebisini de heyecanlandirdimKos bi hastaneye kooooşşş
AmanınnnnKız benı de bayiltmayin yok artık ... bü da şimdi
Gec olmustr canim ama var yani yasasinnnKız ayse acep geç döllenme mi oldu. Hani ya 15 indeki çalışma ya da 18 deki. Ay öyleyse buna inanırım da .. 12. Sinin üstünden 14 gün geçti bu kadar hayalet cikmaz
Kız test bozuktür neyin ben de kocama gosterdimm o da sizden . İnanmam kız hamislik kim ben kim. Ay sıyirdimAy orda silik bisey varkiz anneme gosterdm bisey var orda diyor..
Abla sen de mı. .. Ay. Vallla mı. . Peki bat günün muydu.Amanınnnn
Canım kan testi yaptır derim, benim de değerim 47 çıktığında idrar testi bu şekildeydi
Ya bosver bizi sen kiz nasil dayancn. Kurban olam git hastaneye ben bile sabirszlanfmm. Zaten birazdan esin tutup kolundan götürür seniYok yaaa. Değildir . Valla bak.. bugun adet olmasam. Yarın. Da son testi yapım bakım. Ona göre. Ay şimdiden sizden de özür dilerim valla .sizi de bebisini de heyecanlandirdim
Kız ilk sen dedin de millet de sana uyuyor . Kafayı yemek içten degil. İnşalllaaahhh sen Haklisndir . Ve hepiniz ve hamişimdir ayyyy ayyy ayyyy.Ben sanki hafif bişey gördüm
1-2 gün kalaydı canım. Ama herkesin farklı olur sen kafanı karıştırma. Elinde test varsa 2-3 saat tut idrarını tekrar yap. Olmadı yarın sabah ilk idrarla tekrarla. Güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla.Abla sen de mı. .. Ay. Vallla mı. . Peki bat günün muydu.
İlk idrar derken .. Ben bugun sabh bi 7 de gittim. Bir de 11 de . Bunu onla yaptım ama su içmedim . Olur mu öyle. . Duanı eksik etme. He yok kafamı karustirmiyom şimdilik . Adet gelir die kafam o kadr ikna ki. Hayırlısı inşallah1-2 gün kalaydı canım. Ama herkesin farklı olur sen kafanı karıştırma. Elinde test varsa 2-3 saat tut idrarını tekrar yap. Olmadı yarın sabah ilk idrarla tekrarla. Güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla.
Sabaha kadar tutup yaptığın ilk idrar canımİlk idrar derken .. Ben bugun sabh bi 7 de gittim. Bir de 11 de . Bunu onla yaptım ama su içmedim . Olur mu öyle. . Duanı eksik etme. He yok kafamı karustirmiyom şimdilik . Adet gelir die kafam o kadr ikna ki. Hayırlısı inşallah
Canım yumurtlama testi yapsana hemen, hamilelik varsa yumurtlama testi çift çizgi çıkıyor biliyosunİlk idrar derken .. Ben bugun sabh bi 7 de gittim. Bir de 11 de . Bunu onla yaptım ama su içmedim . Olur mu öyle. . Duanı eksik etme. He yok kafamı karustirmiyom şimdilik . Adet gelir die kafam o kadr ikna ki. Hayırlısı inşallah
Gec dollen me bence cnim cunku normal döllen me adettn önce bile cıkıyor klomenle sonrdan olusan yumlar dollendi iste dmstm send d ise yaradı sorunsuz insanlarda tek deneme d tutuyoKız ayse acep geç döllenme mi oldu. Hani ya 15 indeki çalışma ya da 18 deki. Ay öyleyse buna inanırım da .. 12. Sinin üstünden 14 gün geçti bu kadar hayalet cikmaz
dışardan yazdıklarınızı okuyorum ama vorones bencede var ben bile gördüm gayet netKız test bozuktür neyin ben de kocama gosterdimm o da sizden . İnanmam kız hamislik kim ben kim. Ay sıyirdim
Ama gördüm canım ikincisi dahada belliKız ilk sen dedin de millet de sana uyuyor . Kafayı yemek içten degil. İnşalllaaahhh sen Haklisndir . Ve hepiniz ve hamişimdir ayyyy ayyy ayyyy.
Ne hissediyosun cnim :)sana dmstm aynı ay hamis olacz esini suclayıp durma diye ama dinlemdn :)İlk idrar derken .. Ben bugun sabh bi 7 de gittim. Bir de 11 de . Bunu onla yaptım ama su içmedim . Olur mu öyle. . Duanı eksik etme. He yok kafamı karustirmiyom şimdilik . Adet gelir die kafam o kadr ikna ki. Hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?