ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kos bi hastaneye kooooşşş
Yok yaaa. Değildir . Valla bak.. bugun adet olmasam. Yarın. Da son testi yapım bakım. Ona göre. Ay şimdiden sizden de özür dilerim valla .sizi de bebisini de heyecanlandirdim

Yok yaaa. Değildir . Valla bak.. bugun adet olmasam. Yarın. Da son testi yapım bakım. Ona göre. Ay şimdiden sizden de özür dilerim valla .sizi de bebisini de heyecanlandirdim
Ya bosver bizi sen kiz nasil dayancn. Kurban olam git hastaneye ben bile sabirszlanfmm. Zaten birazdan esin tutup kolundan götürür seni

Abla sen de mı. .. Ay. Vallla mı. . Peki bat günün muydu.
1-2 gün kalaydı canım. Ama herkesin farklı olur sen kafanı karıştırma. Elinde test varsa 2-3 saat tut idrarını tekrar yap. Olmadı yarın sabah ilk idrarla tekrarla. Güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla.

İlk idrar derken .. Ben bugun sabh bi 7 de gittim. Bir de 11 de . Bunu onla yaptım ama su içmedim . Olur mu öyle. . Duanı eksik etme. He yok kafamı karustirmiyom şimdilik . Adet gelir die kafam o kadr ikna ki. Hayırlısı inşallah

Sabaha kadar tutup yaptığın ilk idrar canım Ama gebelik varsa gün içinde 2 saat tutmayla bile çıkıyor. Allah en kısa zamanda sana da güzel haber verdirmek nasip etsin canım.

Canım yumurtlama testi yapsana hemen, hamilelik varsa yumurtlama testi çift çizgi çıkıyor biliyosun

Kız ayse acep geç döllenme mi oldu. Hani ya 15 indeki çalışma ya da 18 deki. Ay öyleyse buna inanırım da .. 12. Sinin üstünden 14 gün geçti bu kadar hayalet cikmaz
Gec dollen me bence cnim cunku normal döllen me adettn önce bile cıkıyor klomenle sonrdan olusan yumlar dollendi iste dmstm send d ise yaradı sorunsuz insanlarda tek deneme d tutuyo

Ne hissediyosun cnim :)sana dmstm aynı ay hamis olacz esini suclayıp durma diye ama dinlemdn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…