ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Eklentiler

• 2015-09-26 15.12.52.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 114
Ne hissediyosun cnim :)sana dmstm aynı ay hamis olacz esini suclayıp durma diye ama dinlemdn :)
Ay ayse . İnşallah. .Sen şimdi. Benim. Hamis oldugumumu düşünüyorsun. Yum. Testime baksana bi . Gene ümitlenémedim ama. Topicte subatta resim. Eklemişim. 4..Sayfada galiba. T. Den eser yok. Burda var

Ay ayse . İnşallah. .Sen şimdi. Benim. Hamis oldugumumu düşünüyorsun. Yum. Testime baksana bi . Gene ümitlenémedim ama. Topicte subatta resim. Eklemişim. 4..Sayfada galiba. T. Den eser yok. Burda var
Yum testini boswer nöbetci eczandn bi erken iki normal test alıp yap

Yum testini boswer nöbetci eczandn bi erken iki normal test alıp yap
Ayşem üzülürüm kız sonra . Çok üzülürüm. Yarın ı bekliyim. Elimde test bi tane kaldı. . Sabah idrariyla yapım. . Şimdi bugünü zehir etmiyim. Boyle hayaller sardı. .mutluyuz eşimle çocuklar gibi şen im..

Ayyy ağzın bal yesin nnnnn nn. Hepinizİ çok seviyorum yaaaa. İnşalllaaahhh inşallah. Yarin elimdeki ikinci testi de yapım bakım. İnsallah o da ümitli cikar
Yarıni bekleme artk gdp testini al su ic yap cıkiyo ben yarim saatlik idrarla yaptm iki tane ard arda

Uzulcgni san myrm gebelik yok kn yaptm ben cok kez hc bisy cıkmazdi hemd hc bisy

Uzulcgni san myrm gebelik yok kn yaptm ben cok kez hc bisy cıkmazdi hemd hc bisy
Ovulasyontesti mı bişey çıkmadı. É ben de yaptım ya 4 gün kala hcg testi hiç bişi çıkmadi.. Keske elim de o markadan olsa ondan yapsam . O da boyle cikarmiydi die . Bu değişik olduğu için mi silik cikti die de düşünmüyor değilim. . Ya..var ya . Fos çıkarsam. Eşimi sizi uzdum die . Çok uzulcem.. Adet bugün gelmez inşallah. Zaten sabah gelmemiş olursa.. Ben de Artik inanırm hamis olduguma.. Günüm geçmiş olur cunku

Ben bu gece uyuyamam yap bi test daha yahuuuu ay catlicm valla

Yaptım ya gebelik testi pozitif işte :) az silik bile cıksa pozitif

Ben bu gece uyuyamam yap bi test daha yahuuuu ay catlicm valla
Al benden de o kadar ... yavrum. Yarına az kaldı. Bugün hep rüya görerek uyandım zaten. . Test yapiodum falan . Yarın ı bekliyim.. biraz moral bozdum valla. Topicte bi kızın testi bana yakın siliklikteYDı millet tebrik etti . Kan testine gitti geldi. 0.15 çıkmış

Sen tamamsın ovu bile koyu :) benimkide böyle inşallah bende hamişimdir :)
Koyu diyemem de ne bilim adete yakın t hiç çıkmazdi bende.. O kadar çay su içtim. T çıktı. İnşallah gebelikten dr seninki de benimkide

Yarıni bekleme artk gdp testini al su ic yap cıkiyo ben yarim saatlik idrarla yaptm iki tane ard arda
Kuzum senin akıntı nasıl . Korkuyorm. Kahve ya da kırmızı gelirse die. Benim.böyle normal yani nasıl desem beyaz değil sarimsi az az

Yok canım yaptın ya yazarken yaptım olmuş :) ben dün akşam yaptm ama negatif
Senin daha bat a var sanırım. Ondan çıkmamıştır. Ay benim çıkmis gibi konuşuyommm. Çok inandım valla napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…