Yani çok çok net değil canım ama belli yani az bile olsa pozitifBugun canım. Bak boyleydi.
Ay canımm . Gördüm dien ağzın bal yesin. Bebisin sana gelsin inşallah. 24 25 çalisma oldu ise bi gün boş bırak istersen. Ben bu ay öyle yaptım. 12 13 dolu 15 dolu 18 dolu .oldu. İnşallah ben hamişimdir sen de bana uyarak bu ay emeğin karşılığını alırsınKizlar iyi geceler.vorones bende gördüm o cizgiyi inşaallah yarin güzel haber verirsin bizlere. Benimde bugünkü testin boyle 24-25 i değerlendirdikten bugünude değerlendirmeli miyiz ?
Canım. Bat bugün du olmadım. Erkenden gelen leke de yok . Sabah idrar testinin fotosunu bi koydum. Herkes çizgi var var die . Bana kendimi hamisss hissettirdi. İnsallah öyledirvorones kuzucum ay hadi insallah son du rum ne okuyamadim mesajlari yav bak bencede hamilesin kime ne dediysem cikar sendede bu sefer tutacak insallah
Alllahhhhhhh harbidenmi insalkâh insallah kuzucum sende hamilesin valla telden kapandi surekli bende kaynanamin tabletini caldim su gecmisi okuyam biCanım. Bat bugün du olmadım. Erkenden gelen leke de yok . Sabah idrar testinin fotosunu bi koydum. Herkes çizgi var var die . Bana kendimi hamisss hissettirdi. İnsallah öyledir
Woww kaynanaya bak tableti varAlllahhhhhhh harbidenmi insalkâh insallah kuzucum sende hamilesin valla telden kapandi surekli bende kaynanamin tabletini caldim su gecmisi okuyam bi
Anammmmmmmmm var isteKız benı de bayiltmayin yok artık ... bü da şimdi
Hcg bariz pozitif işte, aslında kan verebilsen ne güzel olurCanlar zor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.
Ooooooooo kaynanam tam bir teknokolik simdide kendine 6 inclik tel aldi rahat rahat faceye girmek icin :) bak bak o test yarin dahWoww kaynanaya bak tableti varkız deli deli gidip bakıom teste . Yarına şurda az kaldı . Gidip yatıyim
Kir daha belirgin bu tatlım hamışsın isteCanlar zor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.
Kuzu git de kan ver be daha yüzünü yıkamadım valla :))))))))Canlar zor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.
Nasıl fark yok ya voronesım çift cızgı ıste. Yasasınnnnnnnnnn bebısımız geliyorCanlar zor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.
Bugun canım. Bak boyleydi.
benimkide acaip silikti testte belli belirsizdi hatta gozlerimmi beni yaniltiyor diyordum kuzum ahmilesinnnn gozun aydin hayirli olsun senden bu haberi almak ne akdarda guzelllCanlar zor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.
Canim gunaydin. Hamilesin muhtemelen gec dollenme. Eğer çok sabirsizsan yaptir kan testi ama biraz bekleyip yaptirsan daha iyi çünkü insan strese giriyor ikiye katlanarak mi az mi çok mu diye. 2 gün sonra tekrar test yap daha da koyulasirsa gidip kan testi yaptir ama sen bilirsin tabi. Çok sevindim. İnşaallah saglikla kucaginada alirsin bebesinivorones .!.:Canlar zor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.
Kız bi hastaneye git ya. Benimde net bitmis koşa koşa anneme geldmCanlar zor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.
Kız sizi yerim bennnnn. Ay bana da biraz daha koyulasmisgibi geldi . Şimdi baktim da. Hani düne göre. Allam boyle mi olacaktı. Hamis değilim die. 3 gün önce hickirahickira ağladım.Kız bi hastaneye git ya. Benimde net bitmis koşa koşa anneme geldmkadın şaşırdı beni görünce
Valla çok sabırsızm va çok korkuyorum bu yaşadıklarım fos çıkar da adet gelir die. İnşallah yaa. Ne de güzel dileklerrr. Ay üstüme alınamıyom amaCanim gunaydin. Hamilesin muhtemelen gec dollenme. Eğer çok sabirsizsan yaptir kan testi ama biraz bekleyip yaptirsan daha iyi çünkü insan strese giriyor ikiye katlanarak mi az mi çok mu diye. 2 gün sonra tekrar test yap daha da koyulasirsa gidip kan testi yaptir ama sen bilirsin tabi. Çok sevindim. İnşaallah saglikla kucaginada alirsin bebesini
Ayy bacimmmmmm seni .görmek güzel. Oglusun olacak dimi. Sağlıkla gelsin inşallah. Ben dé hamişşşşsem dediğin gibi seninkinden isterdimmm. Allahım güzel haberler Vermek nasip etsin.benimkide acaip silikti testte belli belirsizdi hatta gozlerimmi beni yaniltiyor diyordum kuzum ahmilesinnnn gozun aydin hayirli olsun senden bu haberi almak ne akdarda guzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?