Ayy inşallah. Hep beraber hamisizdir. Bu ay senden bekliyorum valla. Hele ki ben hamişşşşseem senin hic kaçarin yok .Nasıl fark yok ya voronesım çift cızgı ıste. Yasasınnnnnnnnnn bebısımız geliyor
Ben de sabah 6 da uyandım. Uyku tutmadı testten sonra. 9 à doğru uyumusum. Anca uyandım. Yatakta dönüyom öyleKuzu git de kan ver be daha yüzünü yıkamadım valla :))))))))
Kan için bugün bi arastirayim. Yarin nasipse gidem.Hcg bariz pozitif işte, aslında kan verebilsen ne güzel olur
Ya git acile rahatsizim ilac kullancm ama gebelik şüphesi var de bakarlar hemen yarim saatte cikar sonucun :)Kız sizi yerim bennnnn. Ay bana da biraz daha koyulasmisgibi geldi . Şimdi baktim da. Hani düne göre. Allam boyle mi olacaktı. Hamis değilim die. 3 gün önce hickirahickira ağladım.
Kan için devlet h. Var. Pazar hem. Gidip ne dicem. Randevu neyin almak gerek mı bilmiom.
kasevdabuzer koş kız koş . Bunlar bana hamissin dio..Su saat oldu adet olmadım . İnşallah olmammmmmmm
Acile gdcn cnım acileKız sizi yerim bennnnn. Ay bana da biraz daha koyulasmisgibi geldi . Şimdi baktim da. Hani düne göre. Allam boyle mi olacaktı. Hamis değilim die. 3 gün önce hickirahickira ağladım.
Kan için devlet h. Var. Pazar hem. Gidip ne dicem. Randevu neyin almak gerek mı bilmiom.
Neyin var ilaç kullanion dese. Ne diyim. . Şimdi gidiom valla siz dediniz die .Ya git acile rahatsizim ilac kullancm ama gebelik şüphesi var de bakarlar hemen yarim saatte cikar sonucun :)
Kızlar verdım mm. Cok uğraştım ama verdimmm. 1 saate çıkar dediler
Yuppiiiiiiii iate bu be nasil sevindim ya hayirli olsun kuzucum canim sendeki gec dollenmeydi ondan deger Boyle cikti bence yuppi yuppi yuppi :)Kizlar sonuç 43.8 Gebesiniz dediiiiii. Değer iyi mirefe mü ayyy. Allahım. Banâ dedi hamile dedi..
Ins bir gün biri de bana hamilesin der Allah anali babali buyutsun degerin kötü filan degil 2 gunde bir en az % 60 artmasi lazim genelde de iki kati arttiginda sorun olmaz .Kizlar sonuç 43.8 Gebesiniz dediiiiii. Değer iyi mi kötü mü ayyy. Allahım. Banâ dedi hamile dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?