ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ya git acile rahatsizim ilac kullancm ama gebelik şüphesi var de bakarlar hemen yarim saatte cikar sonucun :)

sevdabuzer koş kız koş . Bunlar bana hamissin dio..Su saat oldu adet olmadım . İnşallah olmammmmmmm
ka
Acile gdcn cnım acile

vorones kuzu sen bi git acile yok anacim bizim cocuk tedaviyle olur anca hem bu ay dokuz dogurtturdun ban a daha ne dogurcam :))))

Ay kızlar gidem mj . Valla mi ayyy. Dışardaydım. Şimdi. Devlet hastanesi ne gidem mj bi ay

Doktor olmaz dio.. Laboratuvar da almam etmem dedi.. öğretmenim yarın okul var gelemem dedim ettim de aldılar

Antibiyotik kullaniom dedim. Yemedi doktor . . Yarın gelin dedı. Yarın okul açılıo gelemem dedim falan filan . Derken . Beklioz bakalim

[QUOTEnes, post: 42771040, member: 566866"]Ay rotayı değiştirdi kocam . Hastaneye gidioz[/QUOTE]
Helal eniste:))))

Kizlar sonuç 43.8 Gebesiniz dediiiiii. Değer iyi mirefe mü ayyy. Allahım. Banâ dedi hamile dedi..
Yuppiiiiiiii iate bu be nasil sevindim ya hayirli olsun kuzucum canim sendeki gec dollenmeydi ondan deger Boyle cikti bence yuppi yuppi yuppi :)

Kizlar sonuç 43.8 Gebesiniz dediiiiii. Değer iyi mi kötü mü ayyy. Allahım. Banâ dedi hamile dedi..
Ins bir gün biri de bana hamilesin der Allah anali babali buyutsun degerin kötü filan degil 2 gunde bir en az % 60 artmasi lazim genelde de iki kati arttiginda sorun olmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…