ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ins bir gün biri de bana hamilesin der Allah anali babali buyutsun degerin kötü filan degil 2 gunde bir en az % 60 artmasi lazim genelde de iki kati arttiginda sorun olmaz .
Sordum bir gün gecikmeden mi boyle ki dedim . Evet dedı. Haftaya bi da yaptırın dedi. Bundan sonrası Rabbime emanetiZZ . Sen de duyacaksin emin ol

Kocam hastane kapısında bekle dedim. Sonucu aldım. Karşıdan nasıl salliom beyaz bayrak sallar gibi.. baba oluyorsun .dedim
. Çıkista A101 é girdik . Deli kocam halay çekio markette
ha ha ha allahim nutlulugunuzu daim eylesin canim saglikla kucagina alirsin insallah

canlarım mmmmmm. İcimicime sigmiyor. Gebesiniz dedi ya sonrasını dinlemedm. Bileee. Duanizi eksik etmeyin. . Ovulasyon günlerini değerlendirmek aklinizdan çıkmasın anacimmmm. Biz bi delilik ettik ailelelere haber verdik .
.amâ sonra düşündüm ki hamile kalabileceğimi bilsinler . Kimse bana hiç olmayacakmis gibi ezikleyip bakmasın ..Şükür namazını da kıldık eşimle.

Bn yakaladim yumurtayi bu ay. Adetime iki gun var. Bakalim dort seneden sonra tutturduk mu :) dua edin kizLar

[QUOTEvorones, post: 42772825, member: 566866"] canlarım mmmmmm. İcimicime sigmiyor. Gebesiniz dedi ya sonrasını dinlemedm. Bileee. Duanizi eksik etmeyin. . Ovulasyon günlerini değerlendirmek aklinizdan çıkmasın anacimmmm. Biz bi delilik ettik ailelelere haber verdik .
.amâ sonra düşündüm ki hamile kalabileceğimi bilsinler . Kimse bana hiç olmayacakmis gibi ezikleyip bakmasın ..Şükür namazını da kıldık eşimle. [/QUOTE]
Canim cok sevindim. Rabbim tamamina erdirsin. Saglikla al kucagina insaallah

Kizlar sonuç 43.8 Gebesiniz dediiiiii. Değer iyi mi kötü mü ayyy. Allahım. Banâ dedi hamile dedi..

Oleeeyyyy. Canımmm sağsalim gelsin bebişin. Darısı diğer arkadaşların başına.
Değerin çok güzel, verebilirsen 2 gün sonra tekrar kan ver. 2 ye katlamış olsun inşallah. Ondan sonra rutin kontroller başlar hayırlısıyla

Kocam hastane kapısında bekle dedim. Sonucu aldım. Karşıdan nasıl salliom beyaz bayrak sallar gibi.. baba oluyorsun .dedim
. Çıkista A101 é girdik . Deli kocam halay çekio markette
Adamcagzı suclayp durdn bend sorn yok onda diyp durdn sana o kadar soldm klomenle saglık lı we cok yumurtan oldu dogurganlgnı artrdn dmekki bizm yumurtalrdj sorn warms adamlar bi deneme d hamile bırakiyolarms gördn mu :)) benim esimin 5 milyndu bi gun suclamadm hep kendmde aradm.

Haklısın bacim. Klomen den bilmiom.da hsg filmı de inkar edemem. . Belki de yapisiklik neyin vardı ilaçla açıldı.

vorones canim burada hemen folik asitle başla kullanıyor miydin bilmiyorum ama önemli
Bırakmıştım. 3 4 tane kalmış. . 1 tane içtim. Şimdi. Başka bilmem gereken bişi var mı . Yahu. Hastane doktor da yok burda . Hafta hafta takıp edebilsem keşke . Özel muayene olsa

Ayyy..Değer güzel.mi dersin.. Ben hiç anlamiomm
1 gün gecti normal mi dedim evet dedi doktor ama. . Doktor bir hafta sonra dedi ama. Öyle mi yapsam.. Cuma gidim.olmadı. kontrol için doktorum. Yok ki ankarada ... Burda ilçeye mı gidem. Neyse sen bana git dersin giderim.. Şimdi cuma yi beklemece

Vorones hayrli olsun kucana almayi nasip etsin allah. Darisi bizlere
Sağol canım. . Ben hiç yumurtlama neyin bilmezken bu topic te herkes yoldas oldu.yumurtlamayi tutturduysan rabbim. Verecektir . Bize de yaz mutlaka ..

Bırakmıştım. 3 4 tane kalmış. . 1 tane içtim. Şimdi. Başka bilmem gereken bişi var mı . Yahu. Hastane doktor da yok burda . Hafta hafta takıp edebilsem keşke . Özel muayene olsa
Folik asiti ihmal etme suan dr gitsende degerin 1000 hatta 1500 olmadan goremiyorlar keseyi. Yakinlarinda saglik ocagi var ise sali gunu tekrar test yaptir. ilk ay kanama Allah korusun kusma yoksa sadece folik asit veriliyor. Kendine dikkat et ayakta cok durma bebisin sana tutunmaya calisiyor ona gore :) bebek ilk 3 ay senden besleniyor. İlk 3 ayi kilo almadan atlatsan super olur yediklerine dikkat et ceviz felen balik yumurta peynir ve yogurt cok onemli dr bana yogurtu her ogunde ye demisti. Simdilik bu kadar. Hayirli olsun tekrar.

Ay çok güzel bilgiler .. harikasın. Okudum eşime . Beraber dikkat edecez artık. Ben iki gün önce hamile degilim die çok fazla yordum km lerce bisiklet sürdüm . İnşallah bişi olmamıştır . Bir de iliski olmuştu. Nasıl adet agrisi gibi ağrı olmuştu bebektendi belki.de . Ay dikkat edeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…