ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

TE="vorones, post: 42775571, member: 566866"]Ay çok güzel bilgiler .. harikasın. Okudum eşime . Beraber dikkat edecez artık. Ben iki gün önce hamile degilim die çok fazla yordum km lerce bisiklet sürdüm . İnşallah bişi olmamıştır . Bir de iliski olmuştu. Nasıl adet agrisi gibi ağrı olmuştu bebektendi belki.de . Ay dikkat edeyim bari[/QUOTE]
Eger agri olduysa Dr gidene kadar ilişkiye ara verin bence. Bol bol su iç burada. İdrarini tutma. Bisiklete ara ver simdilik :) herşey yoluna girdiğinde Dr sorarsin yyürüyüşler yaparsiniz. Buarada bol bol dua et. Kendini oku mutlaka birde hergunin 99 kere YA MUBDİ ismini sağ elini karnina koyarak tesbih çek. Yardimci olduysam ne mutlu. İnşaallah herşey GÖNLÜNÜZCE olur ben nazara çok inanirim. 3 aya kadar en azindan aile dişinda pek kimseyle paylasmayin ilk masaallahiniz benden olsun

Kizlar sonuç 43.8 Gebesiniz dediiiiii. Değer iyi mi kötü mü ayyy. Allahım. Banâ dedi hamile dedi..

canim kac gundur yazdiklarini okuyorum ama telefondan girdigim icin yazamadim Kendim hamile kalmis kadar sevindim senin bu guzel haberine artik senin isin bebegine iyi bakmak ve bizlere de dua etmek olsun topigide birakma lutfen

Canim bir sey sormak istiyorum yumurtlama doneminizin hangi gunlerini değerlendirdiniz biz yumurtlamadan bir gun oncesini degelendirdik daha da olmadı ihtimal var midir acaba?

Canim. Tavsiyeleriné kesinlikle uyacam. Teşekkürler iyi ki varsın.
İnşallah hep beraber hamis olucaz . Haberler vercez. Sağlikla kucaklarimizda olucak bebislerimiz. Rabbim esirgesin. .

Canim bir sey sormak istiyorum yumurtlama doneminizin hangi gunlerini değerlendirdiniz biz yumurtlamadan bir gun oncesini degelendirdik daha da olmadı ihtimal var midir acaba?
Benim yum . Günü 12. Si die hesapliyordum. . 12 13 ve 15 te oldu . Bir de 18 ve 21. Günde oldu. Hangisi tuttu bilmiom Rabbîmin takdiri..
Şunu da anladım. Ki . Kesinligi yok . Allah vermek istemeyince olmuo. Yoksa . Çok stratejik calismisligim vardır. . Topigim bemin serüvenimé sahittir

Kizlar sonuç 43.8 Gebesiniz dediiiiii. Değer iyi mi kötü mü ayyy. Allahım. Banâ dedi hamile dedi..
Voronesimmm cok duygulandim yaaa aglicam bak simdi ay cok mutluyum yaa Rabbim ne büyük demekki senin bebisin nasibi bu aymis hayırlısıyla kalp atisinida duy innnsaaaallaaahh

Olmaz dedigin ve tahmin etmedigin bi anda geliyor dimi :))

Kocam hastane kapısında bekle dedim. Sonucu aldım. Karşıdan nasıl salliom beyaz bayrak sallar gibi.. baba oluyorsun .dedim
. Çıkista A101 é girdik . Deli kocam halay çekio markette
Kiz sana halay cekcm demistm ya 2 gundur düğün yapiyolar sokakta senin serefine oynadm evde yaa

Elhamdulillah :)

Bebektendi tabiii dedim sana çünkü benimde kasiklarim cok agrimisti ve tahmin ettim uzatmadm

Kiz sana halay cekcm demistm ya 2 gundur düğün yapiyolar sokakta senin serefine oynadm evde yaa
Canimmmm başından beri hiç bırakmadın beni. Testime de bakıp beni ikna edenlerdensin. . Hep yanimdasinnn . Teşekkürler. Sen doğurmadan bak yetiştim inşallah sana . Değerim çok az . İnşallah çok çok hayırla artar. . Gelişmeleri yazarım takip é devam. Burda kızlara yardimci oluruz gene . Her isteyen hamis olsun. Benimm gibi umutsuzluk abideleri olsalar bile .

Tekrar hayırlı olsun CNm :)hikâyen neydi senin ne zamandır istiyorsun rahim filmini ne zmn çekildin

Tekrar hayırlı olsun CNm :)hikâyen neydi senin ne zamandır istiyorsun rahim filmini ne zmn çekildin
Geçen ay çekindim canım. Teşekkürler. . valla topicin 1 .sayfasından beri subatta başladı hayalkiriklıklarim

Adetime 2 gün var ovulasyon testim boyle 2 gün kala yumurtlama olur mu ki ilk defa t c den bu kadar koyu birde 13. Gün koyuydu ama bu kadarda değildi sizce bugün mu yumurtlama günüm ama 2 gün kalada olur mu olmaz diye biliyorum ama

Eklentiler

• 1443437022695.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 53
Degerin az olmasi normal canm. Benimde 79du ama hcg de cizgi daha belirgndi. Senin gec döllenme kesin. Saglik ocaginda sorgusuz sualsiz test yapiylar cumaa gününe kadar 2 gunde bir gidersn. Dikkat et kendine ceviz ye bol bol. Ayy senin bulanti lar kokulardn tiksinmeler baslick şimdi yegenler çoğalıyor

Adetin duzensz mi canim. Benim duzenszdi adet olmam gerekn gunde yumurtluyordm. Hcg yaptn mi?

Adetin duzensz mi canim. Benim duzenszdi adet olmam gerekn gunde yumurtluyordm. Hcg yaptn mi?
2 gün önce yaptim negatiftir 2 gün önce ovude yaptim çok silikti adetlerin düzensiz değil 26 27 günde bir oluyorum 2 3 gün düşüyor sadece ama düzenli yani

2 gün önce yaptim negatiftir 2 gün önce ovude yaptim çok silikti adetlerin düzensiz değil 26 27 günde bir oluyorum 2 3 gün düşüyor sadece ama düzenli yani
Hmm varsa elinde bi hcg daha yap negatif çıkarsa demekki yeni yumurtluyrsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…