ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım ben şeyi anlayamadim ya. Şimdi ben dün değil de bugün gitseydim. 43 çarpı iki . Yani 86 mi çıkardı ki.

Ayyyy kesin hamilesinnnnn

Canım. Bu da bugünku testim. Başka marka ile yaptımdı sabah

Eklentiler

• 2015-09-28 14.47.27.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 73
Bugun daha koyu cnım gec dollen me işte hamilelik haftanda adt tarihne 1 hafta eklemen lazm 20 yse 27 yapcn mesela
Ay bu dediğini anlamadım. Ekleme işini. Benim. 1 eylül du sat.
Geç döllenme derken yani yumurtlama günü ki yum bekledı sonra mı dollen di . Ay bunu da anlamadım

Geç döllenme derken yani yumurtlama günü ki yum bekledı sonra mı dollen di . Ay bunu da anlamadım
hayır cnım bak simdi kendi yum catladı gtti dollenmdi ama 5.gun klomen ictn yeni yum cıktı o buyudu yakın zamanda çatladı benim yumlarn ikisi ayni gun belki iki gun arayla catladı ama seninki 1 hafta sonra klomen sayesind yani sat 1 eylulya sen 8 eylul kbul etcn yada tahmini dogum tarihne 7 eklycen

Yani normald ayda 1 kez yumurtluyodn klomen le yumurta sayn arttı daha gec buyudu catladı iyki iliski olmş yum bitti die boswermslik yapmadn

Voronesim anladn mı bi normal gunund yumurtladn ama olmadi o bird daha gec yumurtladn 18 yada 21 indki iliskidn gebe kaldn dgrn cok dusuk bu cok cok yeni oldugu icn benim 3 gun gecikme d 2367 idi ikiz daha yuksek ama tek icnd tam yarısını al yine 1000 lerde

Sen sat gününden hessplicn. Zaten ultrasondada gelisime göre belirlenebiliyor.

Ama senin gec dollenmede olmus olabilir dimi. O zaman hesap degsiir. En iyisini doktr belirler. Benim sat 17 subatti ama ben nisanin basinda ogrendm. Doktor degerime gore hesapladı ve sat 5 mart olarak hesaplicz dedi. Arada nerdeyse 20 gün var. Ultrason ölçüm yapip hesapliyr zaten :)

Mrb arkadaslar bsey sorucaktim siz anlarsiniz ovul. Testi kullaniyorum bu ay ilk defa yumurtlama olmus mu olmamis mi yardimci olur musunuz resmini gostersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…