Akşamda ovu testi yapcam yine koyucikarsa sabah gebelik testi yaparim negatif cikarsa demek bugün yumurtlama günümHmm varsa elinde bi hcg daha yap negatif çıkarsa demekki yeni yumurtluyrsn.
Degerlendir bari bu günü boş gecme ama gebelik ihtimaline karsida cok uzatma iliskiyiAkşamda ovu testi yapcam yine koyucikarsa sabah gebelik testi yaparim negatif cikarsa demek bugün yumurtlama günüm
Canım ben şeyi anlayamadim ya. Şimdi ben dün değil de bugün gitseydim. 43 çarpı iki . Yani 86 mi çıkardı ki.Degerin az olmasi normal canm. Benimde 79du ama hcg de cizgi daha belirgndi. Senin gec döllenme kesin. Saglik ocaginda sorgusuz sualsiz test yapiylar cumaa gününe kadar 2 gunde bir gidersn. Dikkat et kendine ceviz ye bol bol. Ayy senin bulanti lar kokulardn tiksinmeler baslick şimdiyegenler çoğalıyor
Ayyyy kesin hamilesinnnnnAdetime 2 gün var ovulasyon testim boyle 2 gün kala yumurtlama olur mu ki ilk defa t c den bu kadar koyu birde 13. Gün koyuydu ama bu kadarda değildi sizce bugün mu yumurtlama günüm ama 2 gün kalada olur mu olmaz diye biliyorum ama
2 günde bir katlaniyor. Yarın baktr istersen :)Canım ben şeyi anlayamadim ya. Şimdi ben dün değil de bugün gitseydim. 43 çarpı iki . Yani 86 mi çıkardı ki.
Canım. Bu da bugünku testim. Başka marka ile yaptımdı sabahDegerin az olmasi normal canm. Benimde 79du ama hcg de cizgi daha belirgndi. Senin gec döllenme kesin. Saglik ocaginda sorgusuz sualsiz test yapiylar cumaa gününe kadar 2 gunde bir gidersn. Dikkat et kendine ceviz ye bol bol. Ayy senin bulanti lar kokulardn tiksinmeler baslick şimdiyegenler çoğalıyor
Yarın gidem olmadı . Kaç olması gerek o zaman .2 günde bir katlaniyor. Yarın baktr istersen :)
İnşallah canim yaAyyyy kesin hamilesinnnnn
Benimki boyleydi iste artiyr yavas yavas. Sıkıntı yapma hic bebisin sımsıkı tutunsun sana :) ayyy bebisin dedimm bunu soylemek cok güzel :))Canım. Bu da bugünku testim. Başka marka ile yaptımdı sabah
Yani iste 80 90 olur belki daha fzla benim 5 gün icinde 825 olmustu. Muhtemelen cuma gününe kadar seninde oyle olur inşallah :)Yarın gidem olmadı . Kaç olması gerek o zaman .
Bugun daha koyu cnım gec dollen me işte hamilelik haftanda adt tarihne 1 hafta eklemen lazm 20 yse 27 yapcn meselaCanım. Bu da bugünku testim. Başka marka ile yaptımdı sabah
Ay bu dediğini anlamadım. Ekleme işini. Benim. 1 eylül du sat.Bugun daha koyu cnım gec dollen me işte hamilelik haftanda adt tarihne 1 hafta eklemen lazm 20 yse 27 yapcn mesela
hayır cnım bak simdi kendi yum catladı gtti dollenmdi ama 5.gun klomen ictn yeni yum cıktı o buyudu yakın zamanda çatladı benim yumlarn ikisi ayni gun belki iki gun arayla catladı ama seninki 1 hafta sonra klomen sayesind yani sat 1 eylulya sen 8 eylul kbul etcn yada tahmini dogum tarihne 7 eklycenAy bu dediğini anlamadım. Ekleme işini. Benim. 1 eylül du sat.
Geç döllenme derken yani yumurtlama günü ki yum bekledı sonra mı dollen di . Ay bunu da anlamadım
Yani normald ayda 1 kez yumurtluyodn klomen le yumurta sayn arttı daha gec buyudu catladı iyki iliski olmş yum bitti die boswermslik yapmadnAy bu dediğini anlamadım. Ekleme işini. Benim. 1 eylül du sat.
Geç döllenme derken yani yumurtlama günü ki yum bekledı sonra mı dollen di . Ay bunu da anlamadım
Voronesim anladn mı bi normal gunund yumurtladn ama olmadi o bird daha gec yumurtladn 18 yada 21 indki iliskidn gebe kaldn dgrn cok dusuk bu cok cok yeni oldugu icn benim 3 gun gecikme d 2367 idi ikiz daha yuksek ama tek icnd tam yarısını al yine 1000 lerdeAy bu dediğini anlamadım. Ekleme işini. Benim. 1 eylül du sat.
Sen sat gününden hessplicn. Zaten ultrasondada gelisime göre belirlenebiliyor.Ay bu dediğini anlamadım. Ekleme işini. Benim. 1 eylül du sat.
Ama senin gec dollenmede olmus olabilir dimi. O zaman hesap degsiir. En iyisini doktr belirler. Benim sat 17 subatti ama ben nisanin basinda ogrendm. Doktor degerime gore hesapladı ve sat 5 mart olarak hesaplicz dedi. Arada nerdeyse 20 gün var. Ultrason ölçüm yapip hesapliyr zaten :)Ay bu dediğini anlamadım. Ekleme işini. Benim. 1 eylül du sat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?