3.testi hangi gün yaptıysan o gün yumurtlama olmuş ertesi günde çatlamış gibi duruyor çalışma olduysa tutmuştur inşallah
Ay ben de diorum bi kardeşim eksik mervem yokmuş meğer . Canimmmm .Allaaaahhhh ne güzel bir müjde var topiğimizde yaaaa cumartesi kardeşimin nişanı vardı dünde yollardaydım eve döndüm en heyecanlı zamanları kaçırmışımmmOyyyy vorones im hamileymişşşş tebrikler kuzum benim tek tek okudum her yazılanı,gördüm testlerini sağlıkla gelsin inatçı bebiş eşininde seninde gözünüz aydın canım benim bundan sonrada herşey güzel gitsin inşallah
İnsallah canımmm. Darısı sana olsun insallah. . Sağlıkla devam ederim ben dé .vorones çok tebrik ederim canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah bizlere de bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah
aamin :)
Tesekkur ederim :) yorumunuz icin3.testi hangi gün yaptıysan o gün yumurtlama olmuş ertesi günde çatlamış gibi duruyor çalışma olduysa tutmuştur inşallah
Bu azimle kaçmazdı zaten sendenAy ben de diorum bi kardeşim eksik mervem yokmuş meğer . Canimmmm .Seni görmek ne güzel. Yetiştimmm kız koştum mm arkanizdan
Rica ederim ne demek hepimiz aynı amaç için uğraşıyoruzTesekkur ederim :) yorumunuz icin
Evet canımm. Ben de öyle diorum.bayram şekeri die. .bizim.dugunumuzde bayramın 4. Günü olmuştu . Bu da iyi oldu.Bu azimle kaçmazdı zaten sendenuğraştırdı kuzu biraz ama sonunda teşrif etti nihayet annesinin göbüşüne bayram hediyesi gibi oldu hepimize. Ama hep dedik zamanını bekliyor gelecek elbet diye bayram şekeri oldu seninki sağlıkla kavuş inşallah bebeğine
Degilmi hep umutsuz vorones simdi hamis voronesBenimki boyleydi iste artiyr yavas yavas. Sıkıntı yapma hic bebisin sımsıkı tutunsun sana :) ayyy bebisin dedimm bunu soylemek cok güzel :))
AynennnDegilmi hep umutsuz vorones simdi hamis vorones
Canım korkmakta haklısın ama stres yapma,değerin adet gününe göre gayet güzel hemde herkesin hamileliği birbirinden tamamen farklı kimseyle kendini karşılaştırma,sanırım testini cmt günü yaptırmışsın pazartesi yine yaptır değerinin iki katı civarı artması lazım düzenli artış önemli canım değerinin kaç olduğu değil. Sonra kese görme gelecek sonrada kalp atışı hepsini sevinçle mutlulukla atlatırsınız inşallah ayyyy seninle bunları konuşmak ne güzelllEvet canımm. Ben de öyle diorum.bayram şekeri die. .bizim.dugunumuzde bayramın 4. Günü olmuştu . Bu da iyi oldu.
Ya ama ben derdim.merak etmicem değer mevzuunu falan. İçimde korku var ya . Biraz okudum . Adeti bir gün geçip benim kadar düşük değerli olan yok.. Canımİ sıkmayim diorum. Pek elimde değil
. 43.8 sence nasıl . Dün yaptım. Yarın gitsem yaparlar mı gene.. demesinler git bir hafta sonra gel die
Tamam canımm. Deger iyi diosun yani insallah oyledir .sağol yanımda olduğun için. . Pazar verdim. Yarın salı . Yarın da veriyim.bakalım almayiz demezler inşallah. Sonra bir de cuma mi vercem. Yoksa bekleyip cuma mi versem.Canım korkmakta haklısın ama stres yapma,değerin adet gününe göre gayet güzel hemde herkesin hamileliği birbirinden tamamen farklı kimseyle kendini karşılaştırma,sanırım testini cmt günü yaptırmışsın pazartesi yine yaptır değerinin iki katı civarı artması lazım düzenli artış önemli canım değerinin kaç olduğu değil. Sonra kese görme gelecek sonrada kalp atışı hepsini sevinçle mutlulukla atlatırsınız inşallah ayyyy seninle bunları konuşmak ne güzelll
Ilginc gercekten. Baya uzun süre siliklesmemis testler. Pko falan yok dimi canm.Ovulasyon testlerim son iki tane olan bugun gebelik testi negatif bugun adetin 24. Gunu adete 2 gun var
O ne kiIlginc gercekten. Baya uzun süre siliklesmemis testler. Pko falan yok dimi canm.
Baya koyu ovu. Testi ya .bence yarın bida yap hcg. Ve atma çöpe falann. . At buraya foto . Kızlar görüyor valllaOvulasyon testlerim son iki tane olan bugun gebelik testi negatif bugun adetin 24. Gunu adete 2 gun var
Hahah canim cizgi olacakki gorsunler :) seninki gorunuyodu sen onu nasil gormedin anlamadm :))Baya koyu ovu. Testi ya .bence yarın bida yap hcg. Ve atma çöpe falann. . At buraya foto . Kızlar görüyor vallla
Bencede :)Hahah canim cizgi olacakki gorsunler :) seninki gorunuyodu sen onu nasil gormedin anlamadm :))
Canım salı günü ver ki artışı tam takip edebilesin,cuma günü verirsen hesaplamak zor olabilir. Sağlık ocağına gidip yaptırabilirsin artışa bakıcam falan deme direkt hcg ölçümü yaptır. Aslında farklı yerler arasında fark oluyor ilk yaptırdığın hastanede daha doğru sonuç alırsınTamam canımm. Deger iyi diosun yani insallah oyledir .sağol yanımda olduğun için. . Pazar verdim. Yarın salı . Yarın da veriyim.bakalım almayiz demezler inşallah. Sonra bir de cuma mi vercem. Yoksa bekleyip cuma mi versem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?