ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ayy bacimmmmmm seni .görmek güzel. Oglusun olacak dimi. Sağlıkla gelsin inşallah. Ben dé hamişşşşsem dediğin gibi seninkinden isterdimmm. Allahım güzel haberler Vermek nasip etsin.
dualarim hep seninle.idi takipteydim kuzum inan kendi hamileleigimi ogrendigim kadar sevimdiiiimmmm benim oglusum olcak allah nasip ederse evet kasimda teyzesiiii hadi ogluma bir kanki yap sendeee :)) sorularin varsa cevaplamaktan asla usanmam cunku ilk aylar akillarda deli sorular oluyor :)

Kızlar by aşerme hangi zaman olur . Ben çok aciktim ya. Ama canım evdeki şeyleri istemio. Dürüm istiom ben yaaaaa

Ay maşallah ..kasım bebişi demek. Hem de istediğimden oglussss. Oy ne güzel. . Bi yerde görmüştüm. Değer fazla artista ise kız ya da ikiz gebelik mis . Boyle bişi duydun mu.. ya da senin değerin artışı nasildi

Benim.degerde bayabartti kuzum alalh dedim yandin kizim ikiz geliyor
Ama allahima pin sukur tek bebisim oldugunu gorduk kesede rahatladim kuzum :) artisindan endise etme benimde afet 3gun kala 38 idi sonra yukseldi 2 kere dhaa yapmistim meraktan :) kafada deli sorular cunkum :)

Polikistik over.
Canım ya . Benim moralim çok bozukKKK. Test yaptım. . Çıkmıyordu önce .. sonra boyLé bi bak adet gunu bu kadar geçmişken zorlama çizgi var

Eklentiler

• 2015-09-29 07.53.35.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 76
Yap gtsn kız bend kalp atısnı duymadm 3 ay bitmdn rahat edilmez ama bu duyguyu tattkya
Ayse testlerinı at bi ya. Ben sabah koyulukla karşılascam sanarkenn. Benim değer düştü galiba . Offf. Ben nasıl gitcem hastaneye falannn. Çok mutsuzum

Canım ya . Benim moralim çok bozukKKK. Test yaptım. . Çıkmıyordu önce .. sonra boyLé bi bak adet gunu bu kadar geçmişken zorlama çizgi var

selam canım başka topikte gördüm seni önceklikle hayırlı olsun sağlıklı büyüsün karnın inşallahh benm de BAT bugün böyle silik çizgi var çok benziyor seninkine ama daha kan testi vermedim geçen gün 3 farklı markayla test yaptım biri hiç çıkmadı diğeri çok silik erken gebelik olansa biraz daha belirgin çıkmıştı yani markalara göre değişiyor anladığım

Eklentiler

• WP_20150929_002.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 70
  • WP_20150929_003.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 64

selam canım başka topikte gördüm seni önceklikle hayırlı olsun sağlıklı büyüsün karnında inşallahh benim de BAT bugün böyle silik çizgi var çok benziyor seninkine ama daha kan testi vermedim geçen gün 3 farklı markayla test yaptım biri hiç çıkmadı diğeri çok silik erken gebelik olansa biraz daha belirgin çıkmıştı yani markalara göre değişiyor anladığım

Ama var yani sonuçta. Saglik ocagina falan gttn mi kan testine. Ben soylemistm ilk ogrendgmde ogretmenlik yapiyrm burda iki gunde bir kan degerlerime baktirsam olir mu demistm olur tabi demislerdi. Sende öyle söyle bakim bi.ayrica test markasına gore degisiyr.

Bide sen klomen kullandn ya düzen degisms olabilir. Ikinci yumurtlamanin uzerinden sayarsan 14 günü adet gecmemis olur.

Kizlar benim bu ay 6 gun gec yunurtlama oldu o zaman adette 6 gun gecikir dmi 20 eylulde oldu yunurtlama ekim 4 gibi adet olurum diye hesapladim dogrumuyum sizce

Markalara göre değiştiğini .. geç döllenme olduğunu falan düşünmek istiyorm. Aksi durumda çok üzülüyorum. .teşekkürler paylaşım icin

Bide sen klomen kullandn ya düzen degisms olabilir. Ikinci yumurtlamanin uzerinden sayarsan 14 günü adet gecmemis olur.
Ama ultrasonda falan 2 yumurta yoktu ki . .sonradan oluştuysa bilemem. İnşallah öyledir . Geç döllenme ise .dediğin gibi ayin 15 ı oldu ilski bi de 18 ı . Üstüne sayınca gün geçmemiş oluyör. Allahım inşallah bi sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…