Kuzum kqlbini ferah tut hicbir sorun aikinti yok benceKızlar bugün kan à gidersem yazarım sonucu . Ama şöyle biraz kafamı dagitmam gerekecek.. bugun vbir de okul yoktu evde iyice strese girdim. İsim gücüm kimyasal gebelik bilmem ne okuyup kendimi ve eşimi strese sokmak oldu. . Ben biraz gidiyorm.sevdabuzer senin de bu ay hamis haberini alacaz inşallah.
Allahım hepimizin isteğini versin
Canim noldu sana neden bu kadar umutsuzsun insallah deyerlerin yukselir kendini uzme doktira gitdiysen sonuclardan haber ver cok merak ediyorumKızlar bugün kan à gidersem yazarım sonucu . Ama şöyle biraz kafamı dagitmam gerekecek.. bugun vbir de okul yoktu evde iyice strese girdim. İsim gücüm kimyasal gebelik bilmem ne okuyup kendimi ve eşimi strese sokmak oldu. . Ben biraz gidiyorm.sevdabuzer senin de bu ay hamis haberini alacaz inşallah.
Oyle seyleri cok fazla okur odaklanirsan oylr olur Allah korusun. Pozitif düşün. Beyin ona odaklanınca dolayisiyla organlarda ona göre calisiyor. Olumlu düşün lutfen.. uzme kendini de bebisinide.Kızlar bugün kan à gidersem yazarım sonucu . Ama şöyle biraz kafamı dagitmam gerekecek.. bugun vbir de okul yoktu evde iyice strese girdim. İsim gücüm kimyasal gebelik bilmem ne okuyup kendimi ve eşimi strese sokmak oldu. . Ben biraz gidiyorm.sevdabuzer senin de bu ay hamis haberini alacaz inşallah.
Yok sanirim canim ben 2 ay once kontrole gittim doktor hersey normal dedi sadece sol tupum tikali kist falan da yok cok sukurPolikistik over.
Hmm o zaman gec yumurtluyr olabilirsn canm.Yok sanirim canim ben 2 ay once kontrole gittim doktor hersey normal dedi sadece sol tupum tikali kist falan da yok cok sukur
Artik bakacaz canim bi belirti yok adetle ilgilide hayirlisi allahtanHmm o zaman gec yumurtluyr olabilirsn canm.
Belirtilerin hamissin gibi ama bilemedimki gogus agrisi sismesi hep olurmuyduVorones tebrik ederim diğer konudan da yazmıştım kalbini güzel tut ne mutlu sizlere , bizde muradımıza ersek hayırlısı ile , ben bu ay eşimle güzel çalıştım hatta hep kürler adı Polenleri falan yedi ümitliydim ama yumurtlamadan 1 gün sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum tutmaz hayatta artık dedim 1.5 yıldır sağlıklıyken olmuyorsa diye düşündüm ama adetime 2 gün kaldı son 1 haftam karın kasık bel ağrısı ile geçti dün ve bugünde hafif bulantım var ama göğüs ağrısı hassasiyet i hiç yok bu şekilde hamile kalınır mı düşün düşün deli olcam nerden ümitlendim yine ben arkadaşlar nolur bişey söyleyin yaa
Bendede hep 10-12 gun onceden baslardi gogus agrilari sismesi adete 5 gun var hala yok sadece Arada kasik agrisi oluyor buda adetim yakinlasti diyedir.sabret bakalim biraz daha belirtiler boyleyse test yaparsin insallahda hamilesindirgöğüslerim genelde ağrırdı adet öncesi,ama gel gelelim sıfır hassaslık ağrı bişey yok ,bilemiyorum bu midem niye bulandı dün ,kii hiç böyle bişey olmaz bundan 2 gün önce karın ve kasıklarımda aralıklı ağrı girip çıkıyordu dün azladı bugün hiç yok,offff çok zormuş
Canim daha adetine var ama erken degilmi test icingebelik testim koca bi negatif çıktı ,yum testim ise belirgin ama silik tabi ateşim de 37.1 ne demek oluyor acaba iyice paranoya bağladım gerçekten hastalansam da kurtulsam yok ise bişey
Bende bebis iateme olayi daha yok sadece bu topigi burdaki arkadaslari cok seviyorum gelirse gelir gelmezsede aimdilik takmiyorum bende belirti yok bu arada utanma aonucta karsindaki erkekte olsa kadinda olsa doktorerken mi 2 gün var ama bilemedim işte kanım kaynıyor yapıverdim:) senin belirtilerin var mı ne zamandır istiyorsun bebiş
ilk zamanlar bende olursa olur olmazsa olmaz diye düşünüyordum ama baktım 1.5 yıl oldu daha 9 ayı var bu işin yaşım zaten 30 oldu koşturmadan olmuycağını anladım ,doktor yeterki derdimize çare olsun da seve seve gidicem bende sorun yok eşimin sperm sayı ve hızında düşüklük çıktı ama en azından böyle durumda olanlara bi tedavi şekillderi vardır diye düşünüyorum inşallah mutlu döneriz doktordan eşimde üroloğa gözükcek bakalım heşeyin hayırlısıBende bebis iateme olayi daha yok sadece bu topigi burdaki arkadaslari cok seviyorum gelirse gelir gelmezsede aimdilik takmiyorum bende belirti yok bu arada utanma aonucta karsindaki erkekte olsa kadinda olsa doktor
Canim esin urologa gorundukten sonra ne aoyledigini paylasabilirmisin eaiminde tek testis oldugu icin sperm sayisi azilk zamanlar bende olursa olur olmazsa olmaz diye düşünüyordum ama baktım 1.5 yıl oldu daha 9 ayı var bu işin yaşım zaten 30 oldu koşturmadan olmuycağını anladım ,doktor yeterki derdimize çare olsun da seve seve gidicem bende sorun yok eşimin sperm sayı ve hızında düşüklük çıktı ama en azından böyle durumda olanlara bi tedavi şekillderi vardır diye düşünüyorum inşallah mutlu döneriz doktordan eşimde üroloğa gözükcek bakalım heşeyin hayırlısı
Çanlar benim esimde ürolog à gitti hem de çok kaliteli bi doktor du. . Klomen yazdı sayıyı artırmak için . Hız için de emodex ilaç yazdı ..Ben neden hamile kaldığımı bilmiom belkı de eşim. Klomen kullandı diedir..Canim esin urologa gorundukten sonra ne aoyledigini paylasabilirmisin eaiminde tek testis oldugu icin sperm sayisi az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?