Canım hakkında hayırlısı . Vermeyince vermiyor rabbim . Bilirim sıkıntısını. Anlarım seniilk zamanlar bende olursa olur olmazsa olmaz diye düşünüyordum ama baktım 1.5 yıl oldu daha 9 ayı var bu işin yaşım zaten 30 oldu koşturmadan olmuycağını anladım ,doktor yeterki derdimize çare olsun da seve seve gidicem bende sorun yok eşimin sperm sayı ve hızında düşüklük çıktı ama en azından böyle durumda olanlara bi tedavi şekillderi vardır diye düşünüyorum inşallah mutlu döneriz doktordan eşimde üroloğa gözükcek bakalım heşeyin hayırlısı
Canım çok yakışmış imzanCanım hakkında hayırlısı . Vermeyince vermiyor rabbim . Bilirim sıkıntısını. Anlarım seni
Amaninnnnnn takvimini yesinler senin masallah masallahÇanlar benim esimde ürolog à gitti hem de çok kaliteli bi doktor du. . Klomen yazdı sayıyı artırmak için . Hız için de emodex ilaç yazdı ..Ben neden hamile kaldığımı bilmiom belkı de eşim. Klomen kullandı diedir..
Paylaşırım tabi canımCanim esin urologa gorundukten sonra ne aoyledigini paylasabilirmisin eaiminde tek testis oldugu icin sperm sayisi az
Maşallah dien gönlün sağolsun . Göbişine bebis konsunAmaninnnnnn takvimini yesinler senin masallah masallah
Kuzum ilerleyen zamanlarda mide bulantisi gecer kilo alirsin dert etme kiz hem 53 nedir ya kilomu oKan verdn mi cnım takvimd yaptgna göre hersey guzel gdiyor dmektr ben kötym agzıma tek lokma alamıyrm 57 idim 53 oldum
anam sen ille beni hamis yaptircn belli hele bizim pasa karninda biraz buyusunMaşallah dien gönlün sağolsun . Göbişine bebis konsun
Cok alırım ilerd o kesin cnim istemesemd mecbur alrmKuzum ilerleyen zamanlarda mide bulantisi gecer kilo alirsin dert etme kiz hem 53 nedir ya kilomu o
Evet canim şükür o gün neydi öyle .bugün okulda 7 saat ders falan vardı kafam dağıldı . 43 ten 105 é çıkmis .Canım çok yakışmış imzankafanı dağıtabildin mi biraz stres yapmamak imkansız ama yinede rahat olmaya çalış kan testi yaptırdın mı
Ay ben de aksine ne bulsam yiyorum. . O belirti sKan verdn mi cnım takvimd yaptgna göre hersey guzel gdiyor dmektr ben kötym agzıma tek lokma alamıyrm 57 idim 53 oldum
Valla topicim de bi sen kaldın .anam sen ille beni hamis yaptircn belli hele bizim pasa karninda biraz buyusun
İnsallah hamişsindir canım. İnşallah. .Şimdide mide yanması ve ayak üşümesi var bu ay ne kadar çok belirti yaşadım eğer bu ay hamile değilsem bir daha asla belirtilere inanmam yarın sabah iple çekiyorum ve ilk defa doktora gideceğim için heyecanlıyım
Vay be kuzum demistm ama dimi berbr hamis olcz diye sanaAy ben de aksine ne bulsam yiyorum. . O belirti sonra gelecek galiba . Ben de 56 yim. Valla kilo vermek işime gelir ama sanmiyorum. Dün gece durum neyin yedik
Gögus ucu agrın warmı cnim ucu ama ona bk onun dısında kasık agrısı oldu sadce bendeŞimdide mide yanması ve ayak üşümesi var bu ay ne kadar çok belirti yaşadım eğer bu ay hamile değilsem bir daha asla belirtilere inanmam yarın sabah iple çekiyorum ve ilk defa doktora gideceğim için heyecanlıyım
Ay senin takvimini sevsinlerAy ben de aksine ne bulsam yiyorum. . O belirti sonra gelecek galiba . Ben de 56 yim. Valla kilo vermek işime gelir ama sanmiyorum. Dün gece durum neyin yedik
He yaaa. Ben dé inanamıyorum valla. . Ay kızlar . Folbiol marka folik asit içiyorum günde 1 tane . Hamileler topicin de sakin içme dediler . Siz ne marka içiyonz. Kaç mg . 5 mg mis folbiol 0.4 olmaliymisVay be kuzum demistm ama dimi berbr hamis olcz diye sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?