ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım hakkında hayırlısı . Vermeyince vermiyor rabbim . Bilirim sıkıntısını. Anlarım seni

Amaninnnnnn takvimini yesinler senin masallah masallah

az önce buzdalabımı sildim eğil kalk bi başım döndü bayılcaktım nerdeyse ve sürekli oldu eğilip kalktıkca Allahım ne olursun umutlandım bu ay bebiş nasip et bana,halbuki idrar enfeksiyonu oldum bu ay geçen aylarda bile hiç belirti dinlemiyorddum ama bu ay o kadar belirti yaşadım ki ister istemez ümitlendim

Kan verdn mi cnım takvimd yaptgna göre hersey guzel gdiyor dmektr ben kötym agzıma tek lokma alamıyrm 57 idim 53 oldum
Kuzum ilerleyen zamanlarda mide bulantisi gecer kilo alirsin dert etme kiz hem 53 nedir ya kilomu o

Şimdide mide yanması ve ayak üşümesi var bu ay ne kadar çok belirti yaşadım eğer bu ay hamile değilsem bir daha asla belirtilere inanmam yarın sabah iple çekiyorum ve ilk defa doktora gideceğim için heyecanlıyım

Canım çok yakışmış imzan kafanı dağıtabildin mi biraz stres yapmamak imkansız ama yinede rahat olmaya çalış kan testi yaptırdın mı
Evet canim şükür o gün neydi öyle .bugün okulda 7 saat ders falan vardı kafam dağıldı . 43 ten 105 é çıkmis .

Kan verdn mi cnım takvimd yaptgna göre hersey guzel gdiyor dmektr ben kötym agzıma tek lokma alamıyrm 57 idim 53 oldum
Ay ben de aksine ne bulsam yiyorum. . O belirti sonra gelecek galiba . Ben de 56 yim. Valla kilo vermek işime gelir ama sanmiyorum. Dün gece durum neyin yedik

Gögus ucu agrın warmı cnim ucu ama ona bk onun dısında kasık agrısı oldu sadce bende

Vay be kuzum demistm ama dimi berbr hamis olcz diye sana
He yaaa. Ben dé inanamıyorum valla. . Ay kızlar . Folbiol marka folik asit içiyorum günde 1 tane . Hamileler topicin de sakin içme dediler . Siz ne marka içiyonz. Kaç mg . 5 mg mis folbiol 0.4 olmaliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…