ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bende dee senle belirtiler de aynıydı bizim. Akıntı mevzu da.
Ewet meshur sari akıntı ardından adet sadce ikimizd olurduya o sinr akıntı bu ay eywah ddm onu gorunce walla akntm yine war yapıskan azcık gelio hergun folidoce benim ilcm bu arada

Ewet meshur sari akıntı ardından adet sadce ikimizd olurduya o sinr akıntı bu ay eywah ddm onu gorunce walla akntm yine war yapıskan azcık gelio hergun folidoce benim ilcm bu arada
Ben ne alıyim kız. .Doktora yani kadin doğumcuya anca haftaya cuma gidim diodum.. soramiyorum dà.

Benim de sinir olduğum o akinti var. Ama seviyorum artık onu geçen iki gün çok korkuyodum wc ye gitmeye kan görürüm. Die.. Çok şükür yok

Folidoce iyi b 12 d war icind doktor werdi
Tamam bunu da kendim almıştım zaten. .O halde yarın bunu alıyim ben de . Bırakıyim folbiol ü . Sağol canım. Watsapp tan ankaradaki doktora yazdım . Bekliyorum Cevap verir mi. Ama iyi ki siz varsınız

Tamam bunu da kendim almıştım zaten. .O halde yarın bunu alıyim ben de . Bırakıyim folbiol ü . Sağol canım. Watsapp tan ankaradaki doktora yazdım . Bekliyorum Cevap verir mi. Ama iyi ki siz varsınız
Oda duysun hamile oldugunu hem :)

Oda duysun hamile oldugunu hem :)
Evet bu aşılama yapan .bana çatladığı ni söylediğim halde bi gün sonra ya gel diebilen uyuz doktor gerçi bu klomen kullan senin bebis kesin olur diodu. Sonra ki gittiğim bi duysa hamis oldugumu ben sana korun dedim bilmem ne der . O da ayrı uyuzdu kız . Bana diodu kı yasin 30 à gelmiş ne düşünüyon 10 sene daha mı beklicen. 2. Aşılama yapalım.

Sananeg diyeydin :) :)

Gögus ucu agrın warmı cnim ucu ama ona bk onun dısında kasık agrısı oldu sadce bende
Maalesef canım göğüs dair hiçbişey yaşamadım bu ay o yüzden çok kaptırmak istemiyorum çünki hemen hemen hamile kalanların çoğunda göğüs ucu acısı mevcut , bende onun dışında herşey yaşadım hayırlısı olsun ya olmazsa da üzülmem yarın gideceğim doktor ünlü ümitliyim en azından..

Ben her ay gogus ucu agrisi aradm ilk bu ay oldu o onemli bence

Ama hsg çektirip hamile olanlar çoğunlukta en son onuda çektiririm diyorum çok acıyor mu acaba , birde fiyatı nedir bilen var mı acep???

Ama hsg çektirip hamile olanlar çoğunlukta en son onuda çektiririm diyorum çok acıyor mu acaba , birde fiyatı nedir bilen var mı acep???
Ben turgutozal da 250 liraya çektirdim. Allah bi da yasatmasin. Tamam anlık hemen geçio ama ilacı verince çok acıdı . Sen de bu ay olmasa hemen çekti derim

Ankara da çektirdim. Ben . MuayAne ücreti 120 liradi
Canim isine karismak istemem ama doktoruna sormadan hic birsey kullanma. Çünkü doktorda kisiye gore veriyr. Benim bi.arkadasim var. Ayni doktora cikiyoruz ona folik asit verdi bi kac ay bama vermedi. Sordm nedem diye senin ihtiyacın yok bosuna kullanma dedi. Sabret doktora gidince sor gerekirse verir zaten ille de kullanilck diye bisey yok. Sen zaten yedigine ictigine dikkat edip dogal besleniyorsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…