Canım sen o topiclere baştan çok takılma çünkü her kafadan bir ses çıkıyor,herkes bişey söylüyor bir de ne yazıkki kayıplar yaşanıyor insan etkilenip kendini karşılaştırıyor benim ilacım folbioldu doktorum yazdı aksine folik asit çok önemli ilk 3 ay,sonra doktor düzenliyor ilaçlarıAy başka topicler sırf stres anacim. Nasıl gerildim. Folbiol içmek otizme neyin yol açar dediler. . Allam yaaa. Başka aklıma düşürecek kurt yoktu
Tamam canım haklısın . İnşallah allahım beni sınamaz öyle bi durumla. Hiçbirimizı tabi..Canım sen o topiclere baştan çok takılma çünkü her kafadan bir ses çıkıyor,herkes bişey söylüyor bir de ne yazıkki kayıplar yaşanıyor insan etkilenip kendini karşılaştırıyor benim ilacım folbioldu doktorum yazdı aksine folik asit çok önemli ilk 3 ay,sonra doktor düzenliyor ilaçları
Doğru aslında ya haklısın. . Zaten kendi başıma olması bıraz endişelendiriyor beni . Yarın cuma. GidebilirSem yarın gideyim burda benim de bu doktorum olsun . Olmadı diom haftaya cuma gidiyimm hem belki kese neyin goruruzCanim isine karismak istemem ama doktoruna sormadan hic birsey kullanma. Çünkü doktorda kisiye gore veriyr. Benim bi.arkadasim var. Ayni doktora cikiyoruz ona folik asit verdi bi kac ay bama vermedi. Sordm nedem diye senin ihtiyacın yok bosuna kullanma dedi. Sabret doktora gidince sor gerekirse verir zaten ille de kullanilck diye bisey yok. Sen zaten yedigine ictigine dikkat edip dogal besleniyorsn.
Kese 5 haftalikken gorunur kiz. Ama senin gec dollenmeyse gorunmeyedebilir hemen :)Doğru aslında ya haklısın. . Zaten kendi başıma olması bıraz endişelendiriyor beni . Yarın cuma. GidebilirSem yarın gideyim burda benim de bu doktorum olsun . Olmadı diom haftaya cuma gidiyimm hem belki kese neyin goruruz
Senin dogum tatile yakin olacak iyi bari bebisinle daha cok vakit gecirirsin :))Doğru aslında ya haklısın. . Zaten kendi başıma olması bıraz endişelendiriyor beni . Yarın cuma. GidebilirSem yarın gideyim burda benim de bu doktorum olsun . Olmadı diom haftaya cuma gidiyimm hem belki kese neyin goruruz
Teşekkürler canımm. .vorones cim tatlım hayırlı olsun hamileliğin :) ben bayadır girememiştim nete, ovu testlerini bırakıyırum artık 3 ay oldu takip etmicem. Ne yum gününü ne adet gününü, artık bebiş nezaman gelirse gelsin diyorum...
Evet eşim de öğretmen ya hani aslında tüm aile öyle . Yanımda olacaklar .en çok ona seviniyorm.. kış ayları .buranın imkansizliklariyla çok zor olurdu. Sulu RabbimeSenin dogum tatile yakin olacak iyi bari bebisinle daha cok vakit gecirirsin :))
Canimm yarın dersim yok . Ben de ilçedeki özel hastaneye randevu aldım. Aslında takibe alacak doktoruma inşallah. Gidim bakalım dedim. Folbiol ü içmedim bugün yarın artık o ne verirse. .Kese 5 haftalikken gorunur kiz. Ama senin gec dollenmeyse gorunmeyedebilir hemen :)
Ay senin gobusun kocaman olmuştur şimdi .ay . Ben var ya öyle şiş hissediyorum bugün öğle arası sonrası bu baktım 5 aylik gibi gobusum varKese 5 haftalikken gorunur kiz. Ama senin gec dollenmeyse gorunmeyedebilir hemen :)
Evet iyi yapmissin. Doktorun senin icin uygunsa verecektr folbiolu zaten. Insallah yarın keseyi gorursun :)Canimm yarın dersim yok . Ben de ilçedeki özel hastaneye randevu aldım. Aslında takibe alacak doktoruma inşallah. Gidim bakalım dedim. Folbiol ü içmedim bugün yarın artık o ne verirse. .
İyi yapmışım. Demi
kocaman olmasi gerekiyr ama cok buyuk degil. Hatta ben soylemesem anlamıyor arkadaslar falan :) ama sanirim zaten son bir iki ayda cikiyormus göbek. :) ilk baslarda cok gaz oluyr seninki ondan cikmis olabilir bakAy senin gobusun kocaman olmuştur şimdi .ay . Ben var ya öyle şiş hissediyorum bugün öğle arası sonrası bu baktım 5 aylik gibi gobusum var
Tatlım bu 4 ayda ilişkiler görev gibi olmaya başladı, açıkçası eski günlerimizi çok özledim. Üstüne atlama günlerini:)) birde buay elim hep şehirdışında olucak belli günler yanımda olucak oyüzden ovu testi yapdanda istedem de yanıma gelemeyecek... Bubyüzden boşuna stres olmayım dedim. Dr. A gittim aslında, 3 ay daha bekleyelim dedi. Olmazsa eşimi de götüreceğim. İnş olur da bunlara gerek kalmaz... Sen de dikkat et kendine :) çok yorma :)Teşekkürler canımm. .Bırakma istersen ya en azından tam gününü bilmiosan bi iki tane ile de bakabilirsin yum . Günlerine. Su tezi savunmuyorum ben. Hani .
Kafan rahatken düşünmedigim anda geldi takip etmedim bilmem ne..
Ben de hep düşünürdüm ki ben bundan uzaklasamamm hani aman bırakıyim çabalamiyım düşünmıyım. . É bunu yapamicam à göre ben hamis olamam diodum. Kı topici bıraktim bir ara. Full kafamı tatile zayıflama topiclerine neyin verdimm. Ama gelmedi. Gelmiyordu.. Rabbim zamanını ayarlayınca senin de olacak emin ol. Tabi ümitsizliğe kapılmamak en önemlisi. .
Rabbim nasip etti şükür .
Diyeceğim o ki. Tahlillerini eşini falan mutlaka kontrol ettir. Zaman kaybetme .
Ay benim zaten ..Hani biraz yemek yiyim.böyle midem.asagida gibi. Gobusum şişerdi.şimdi bi şiş ve belirgin kj. Bende okulda herkes hemen anlicak die .içime cekiomkocaman olmasi gerekiyr ama cok buyuk degil. Hatta ben soylemesem anlamıyor arkadaslar falan :) ama sanirim zaten son bir iki ayda cikiyormus göbek. :) ilk baslarda cok gaz oluyr seninki ondan cikmis olabilir bak
Ay görülebilir mj acaba. . Alttan bakım derse yok diyim miEvet iyi yapmissin. Doktorun senin icin uygunsa verecektr folbiolu zaten. Insallah yarın keseyi gorursun :)
Görulcgni pek sanmyrm cnım 1500 beta olck wajinadan göbektn 2500 diolar ama benim 9000 lerde goruldu 4800 d görunme di haftaylada alakalı benceAy görülebilir mj acaba. . Alttan bakım derse yok diyim mi
Aynı okuldamsnz esinle o ne ögretmeni cnim yarın hastaneye tekmi gdcnEvet eşim de öğretmen ya hani aslında tüm aile öyle . Yanımda olacaklar .en çok ona seviniyorm.. kış ayları .buranın imkansizliklariyla çok zor olurdu. Sulu Rabbime
Alttan baktirma ya sabret azcikAy görülebilir mj acaba. . Alttan bakım derse yok diyim mi
Benim beta hcg 825 di. 5 haftalikken göründü kese gobek ten. Belkide kisiden kisiye degisiyodr :)Görulcgni pek sanmyrm cnım 1500 beta olck wajinadan göbektn 2500 diolar ama benim 9000 lerde goruldu 4800 d görunme di haftaylada alakalı bence
Evwt bak dogru. Benimde adetten once cikardi gobegm. Yavas yavas sertlesmeye baslick asagidan. Ayy cok heyecanli yaaAy benim zaten ..Hani biraz yemek yiyim.böyle midem.asagida gibi. Gobusum şişerdi.şimdi bi şiş ve belirgin kj. Bende okulda herkes hemen anlicak die .içime cekiomadet zamanı boylé olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?