Yok aynı oldu değil canım. Benim bu haftalık ders yok haftaya full doluyum da. O da izin alıp gelecek . Saat 1 den sonra dediler bakalım. Doktor ne dicek. . . Ayşem ben şimdi anlamadım. Alttan muayene edeceğim dersé ıstemiom mu deyim. Ne deyim ay.Aynı okuldamsnz esinle o ne ögretmeni cnim yarın hastaneye tekmi gdcn
Kimi bisy olmaz diyor kimi baktrma diyor ben alttan bktrmadm henuz fikrm yok cnımYok aynı oldu değil canım. Benim bu haftalık ders yok haftaya full doluyum da. O da izin alıp gelecek . Saat 1 den sonra dediler bakalım. Doktor ne dicek. . . Ayşem ben şimdi anlamadım. Alttan muayene edeceğim dersé ıstemiom mu deyim. Ne deyim ay.
Ay cok azken gòrunmuş doktor öyle dmsti bana dıs gebelik sanıp 2500 d kesin göruluyor senin gorunmuyor flan dieBenim beta hcg 825 di. 5 haftalikken göründü kese gobek ten. Belkide kisiden kisiye degisiyodr :)
Bende öyle duymuştum. Gobekten 2500lerde görünüyor diye ama göründü bilemedim artk :)Ay cok azken gòrunmuş doktor öyle dmsti bana dıs gebelik sanıp 2500 d kesin göruluyor senin gorunmuyor flan die
Vajinal ultrason istemiyrm. Biraz daha bekleyelm dersin. 1 2 hafta sonra gel der zaten.Yok aynı oldu değil canım. Benim bu haftalık ders yok haftaya full doluyum da. O da izin alıp gelecek . Saat 1 den sonra dediler bakalım. Doktor ne dicek. . . Ayşem ben şimdi anlamadım. Alttan muayene edeceğim dersé ıstemiom mu deyim. Ne deyim ay.
Ultrasondan bakım ama gözükmez dedi.. gözükmedi de zaten. . 105 ten 250 olmuş şükür. Haftaya perşembe gel 2000 olması lazım dedı. Kese o zaman görülürmuş. İnsan ne kadar da endişelendiriyor yahuvorones naptin tatlim merak ettim :)
Demedi bakım dié zaten.Kimi bisy olmaz diyor kimi baktrma diyor ben alttan bktrmadm henuz fikrm yok cnım
İnsanın boyle merak eden arkadaşlarının olması ne güzel ... Valla sanal manal ama ben gerçekten . Sizi unutmam ve cok seviyorumvorones naptin tatlim merak ettim :)
Aynı cnim bend öyle oldum ya halbuki bi klomen werselerdi hc biseye gerk kalmycktı bunada sukur tbi elhamdulillah cnimDemedi bakım dié zaten.
Ama var ya aysem biz ne uğraştık ne yiprandik valla.. Hele ben aşılama da ayrı alttan operasyon. Rahim filmi desen bi ton acı sıkıntı.
Hani düşündum de mesela dün test yapmıştım 2. Çizgi koyuydü şükür . Dedim milLET boyle günü geçio öğrenio pat hamile hiç bir alttan bakmaya neyin gerek kalmadan uğraşmadan hamisss..
Neyse tabi rabbim daha fazla ugrastirmadan hani tüp bebek falan olmadan gösterdi bize bugünleri.
.resmen senle aynı ay hamisizzz kizzz. Elhamdülillah
Ay yakin olsaydik ozeldede gorusurdk bebislerle falan :))İnsanın boyle merak eden arkadaşlarının olması ne güzel ... Valla sanal manal ama ben gerçekten . Sizi unutmam ve cok seviyorum
Iyi olmus sordugun. En azindan icin rahat kullanirsn folik asiti :)Ultrasondan bakım ama gözükmez dedi.. gözükmedi de zaten. . 105 ten 250 olmuş şükür. Haftaya perşembe gel 2000 olması lazım dedı. Kese o zaman görülürmuş. İnsan ne kadar da endişelendiriyor yahu
. Herşey Güzel olur inşallah
Folik asiti de elinde folbiol varsa iç . Ama tedirgin edecekse içme dedi. Mg si fazla.diolar dedim.. fazlasını vücut atıyor zaten dedi.
Endişelenme canım herşey yolunda bak şükürkiUltrasondan bakım ama gözükmez dedi.. gözükmedi de zaten. . 105 ten 250 olmuş şükür. Haftaya perşembe gel 2000 olması lazım dedı. Kese o zaman görülürmuş. İnsan ne kadar da endişelendiriyor yahu
. Herşey Güzel olur inşallah
Folik asiti de elinde folbiol varsa iç . Ama tedirgin edecekse içme dedi. Mg si fazla.diolar dedim.. fazlasını vücut atıyor zaten dedi.
Var canım . 1. Si ayın 20 si battan 5 gün önce. Bugün yazanlarda ertesi. Gebelik testinde de çıkmamıştı. Ağladım deli delivorones hani hamileligini ogrenmeden onceki yaptigin ovu teatlerini yukleyebilirmisin eger varsa
Yukaridaki resim işte. 5 gün önce böyle. Silik . Ama ilk o suphelendirdi. Benim t hiç çıkmazdi adete yakinvorones battan kaç gün önce ovulasyonda çift çizgi çıktı
Benim 3 bugun yazmissinya oyle aksam 8 de yapmistimVar canım . 1. Si ayın 20 si battan 5 gün önce. Bugün yazanlarda ertesi. Gebelik testinde de çıkmamıştı. Ağladım deli deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?