Hamilemsn yoksa kuzumBenim 3 bugun yazmissinya oyle aksam 8 de yapmistim
Sanmiyorum kuzum tek olan sey kendimi bildim bileli adetten 10-12 gun once goguslerim siser agriyordu simdi tik yok adetede 3 gun var 4 gun once test yapmistim negatifHamilemsn yoksa kuzum
Owww bat daha çok kıs . Dur hele ayin 5 inde yap bi de . Bura foto atarsinvorones ben Herkül yaptım yumurtlamadan sonra bi kaç gün hiç çıkmadı sonra tekrar çift oldu bugün tamamen silik bat 10 ekim yada 11 erken daha sanırım
Ayşem de sorar şimdi . Ucu acıdı mı ucu10
Sanmiyorum kuzum tek olan sey kendimi bildim bileli adetten 10-12 gun once goguslerim siser agriyordu simdi tik yok adetede 3 gun var 4 gun once test yapmistim negatif
Test durunca koyulasiyor. Sen yatın gene yap. Foto at. Ayyyy sen de hamis olsan topic muradına erecekBenim 3 bugun yazmissinya oyle aksam 8 de yapmistim
Yok tatlim acimiyor[/QUOTE]Yolk OTE="vorones, post: 42857131, member: 566866"]Ayşem de sorar şimdi . Ucu acıdı mı ucu
Kesinlik le ben hep sıkp bkrdm hc agrı hassayt olmuyordu ama ucu dısndaki bölge adete yakn hep agrırdı ilk bu ay ucu agrıdı suan yok ucu dsndaki yerlr agriyor birde hafiftn buyudu ikizlerya iki kat belirti yasiyrmAyşem de sorar şimdi . Ucu acıdı mı ucu
Ilahi Sen :) :)Test durunca koyulasiyor. Sen yatın gene yap. Foto at. Ayyyy sen de hamis olsan topic muradına erecek
Gelecek ay acırYok tatlim acimiyor
ayyyyy yerim o ikizleri allahim hep var olduklarini hissettirsin sana canimKesinlik le ben hep sıkp bkrdm hc agrı hassayt olmuyordu ama ucu dısndaki bölge adete yakn hep agrırdı ilk bu ay ucu agrıdı suan yok ucu dsndaki yerlr agriyor birde hafiftn buyudu ikizlerya iki kat belirti yasiyrm
Gelecek ay acırYok tatlim acimiyor
Oyyy yerlerrrr sizi ikiz anası yaaa. Masallahhhhh sanaaa . Ben diyetten de çıktığımdan midjr nedir iyi yiyorum yaaa. Acikiyorum. Dün bu saatte yumurta kırıp yedik bildigin sahur gibi yedikkKesinlik le ben hep sıkp bkrdm hc agrı hassayt olmuyordu ama ucu dısndaki bölge adete yakn hep agrırdı ilk bu ay ucu agrıdı suan yok ucu dsndaki yerlr agriyor birde hafiftn buyudu ikizlerya iki kat belirti yasiyrm
Gelecek ay acırbu ay inşallah vardır da
Gelecek ay acırbu ay inşallah vardır da
Hayirlisi canim dusunemiyom kendimde ama[/QUOTE]Gelecek ay acırbu ay inşallah vardır da
Bugun iyi yedm simdi d mantı yiycemOyyy yerlerrrr sizi ikiz anası yaaa. Masallahhhhh sanaaa . Ben diyetten de çıktığımdan midjr nedir iyi yiyorum yaaa. Acikiyorum. Dün bu saatte yumurta kırıp yedik bildigin sahur gibi yedikk
Amin cnım inş. Allah isteyen herkese nasip etsn artk sıra send ugrasırz senle hamile oldgnu ögrenene kadar :)ayyyyy yerim o ikizleri allahim hep var olduklarini hissettirsin sana canim
Bizim burdaBugun iyi yedm simdi d mantı yiycembugun baya aclık hissetm hamilelgm zor gececk bugn hafif bikc damla kanamam oldu
Ay çok hoşsun . Ben de bugun çamaşır daki ek sünger destekleri çıkardım.benim goguslrr nadide sultaninki kadar oldugundan Aci olayi uca gelemedi bi turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?