ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

vorones ben Herkül yaptım yumurtlamadan sonra bi kaç gün hiç çıkmadı sonra tekrar çift oldu bugün tamamen silik bat 10 ekim yada 11 erken daha sanırım
Owww bat daha çok kıs . Dur hele ayin 5 inde yap bi de . Bura foto atarsin

10

Sanmiyorum kuzum tek olan sey kendimi bildim bileli adetten 10-12 gun once goguslerim siser agriyordu simdi tik yok adetede 3 gun var 4 gun once test yapmistim negatif
Ayşem de sorar şimdi . Ucu acıdı mı ucu

Yolk OTE="vorones, post: 42857131, member: 566866"]Ayşem de sorar şimdi . Ucu acıdı mı ucu [/QUOTE]
Yok tatlim acimiyor

Kesinlik le ben hep sıkp bkrdm hc agrı hassayt olmuyordu ama ucu dısndaki bölge adete yakn hep agrırdı ilk bu ay ucu agrıdı suan yok ucu dsndaki yerlr agriyor birde hafiftn buyudu ikizlerya iki kat belirti yasiyrm
ayyyyy yerim o ikizleri allahim hep var olduklarini hissettirsin sana canim

Kesinlik le ben hep sıkp bkrdm hc agrı hassayt olmuyordu ama ucu dısndaki bölge adete yakn hep agrırdı ilk bu ay ucu agrıdı suan yok ucu dsndaki yerlr agriyor birde hafiftn buyudu ikizlerya iki kat belirti yasiyrm
Oyyy yerlerrrr sizi ikiz anası yaaa. Masallahhhhh sanaaa . Ben diyetten de çıktığımdan midjr nedir iyi yiyorum yaaa. Acikiyorum. Dün bu saatte yumurta kırıp yedik bildigin sahur gibi yedikk

Oyyy yerlerrrr sizi ikiz anası yaaa. Masallahhhhh sanaaa . Ben diyetten de çıktığımdan midjr nedir iyi yiyorum yaaa. Acikiyorum. Dün bu saatte yumurta kırıp yedik bildigin sahur gibi yedikk
Bugun iyi yedm simdi d mantı yiycem bugun baya aclık hissetm hamilelgm zor gececk bugn hafif bikc damla kanamam oldu

Bugun iyi yedm simdi d mantı yiycem bugun baya aclık hissetm hamilelgm zor gececk bugn hafif bikc damla kanamam oldu
Bizim burda 0dolunay0 vardı o da ikiz hamiş. . O da leke neyin görmüştü . Yerleşiyor diedir . Zor geçmez. İnşallah. Arkadaş topicé gelirse . Paslasirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…