ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Amin cnım inş. Allah isteyen herkese nasip etsn artk sıra send ugrasırz senle hamile oldgnu ögrenene kadar :)
Bak hele bak benle uğraştın. Çarp yüzüme.. yorulmustunuz artık ay uğraşıriz valla..bu ay yoksa geleck ay olur kiiii

Bizim burda 0dolunay0 vardı o da ikiz hamiş. . O da leke neyin görmüştü . Yerleşiyor diedir . Zor geçmez. İnşallah. Arkadaş topicé gelirse . Paslasirsiniz
Ay ben hep istrdm bekarkend aile d cok bizm esim hc sasırmadı hep söldgm icin ama ben böyle zor oldgnu bilmzdm ki hersyn hayırlsı demek lazımmıs erken dogum riski cok felan

Ay ben hep istrdm bekarkend aile d cok bizm esim hc sasırmadı hep söldgm icin ama ben böyle zor oldgnu bilmzdm ki hersyn hayırlsı demek lazımmıs erken dogum riski cok felan
Kiziimmm bi taş da iki kuş yanii. Masraflı olecek tabi . Rabbim kaldirabileceginı bildiği için vermis. Gönlüne göre oldu şükür . Bizim sülalede hiiiic yok

benim goguslrr nadide sultaninki kadar oldugundanAci olayi uca gelemedi bi turlu
Waay benimki erik kadardı kayısı gbi oldu :)))[/QUOTE]
Keske benimkide o kadar olsa rengarenk suslu puslu seyler giysem

All a him "vorones, post: 42857463, member: 566866"]Hayirlisi canim dusunemiyom kendimde ama[/QUOTE]
Aaa aaa. Ben sana boyle diyince kafamı kiriodun ama. . Sen de düşünecek hamişşşş olacaksin. Zamaani gelince[/QUOTE]
Allahim hayirli zamanda hayirlisini versin canim

Kiziimmm bi taş da iki kuş yanii. Masraflı olecek tabi . Rabbim kaldirabileceginı bildiği için vermis. Gönlüne göre oldu şükür . Bizim sülalede hiiiic yok
Annemle daym ikiz kuzenlrm war hep cok tatlılardı berbr buyudulr meslekleri bile aynı oldu ay ne bilm saglıklı hayrlı olsunlarda

Aaa aaa. Ben sana boyle diyince kafamı kiriodun ama. . Sen de düşünecek hamişşşş olacaksin. Zamaani gelince
taze anne nasillar acaba :)[/QUOTE]
Canimmmm
İyiyiz. Hep beraber hamis iz kız .rabbim saglikla kucağımıza almak nasip etsin. Siz doğurmadan yetiştim. Şükürler olsun

Ay çok hoşsun . Ben de bugun çamaşır daki ek sünger destekleri çıkardım.
O kadar buyudurlermi simdidn :)[/QUOTE]
Yok kız büyüme değilde . Deli gibi destekli takiyom ben. Biraz hassas ya şimdi baskı uygulayınca açıo.. Yoksa seninki gibi benimde

Yaptım az önce umut var mı sence . Ovu. Testi bu .
vorones CNm ya adetime 5 gun var senin gibi bende Lh testi yaptım dayanamadım cikti cizgi sence var mıdır bende de bisey hgc testi ne zmn yaptın sen adete kac gun kala ? Normal de nasıl olur bu test adete yakın hic çizgi olmaz mı ayyy bende bu ay rahim film içekildim hic bir sorun yok dedi Dr ins benimde olmuştur senin gibi

Tatlım bende kaç gündür adete yakın ovu testi ciftmi olur yoksa ikinci çizgi olmazmi araştırdım ama bulamadım ama senin var gibi bisiler bayada belirgin ikinci çizgi inşallah hamissindir adetten 1 gün önceye kadar tekrarla bakalım devm edecek mi

Iyi geceler CNm testime baksana ne dersin normalde bu ovulasyonda adete yakın cizgi cikiyor mu
Hamiş olanların hepsinde gördük canım adete yakın koyu çıkıyordu bide rahim filmi cektirenlerinde çoğunun o ay hamile kaldığını gördük burda istersen hcg testi yap ama cikmazsada üzülme çünkü 5 gün var daha

İnsallah canim vardır . Bugün gene yap istersen.. benim adete yakın t den eser olmazdi . 4 gün kala silikti. Ama durunca koyulasiyor. Benim hiç yum .gunu gibi koyu olmadı . 5 gün kala da zaten. Hcg testi negatif çıktı .ağladım. Sen 4 5 gun daha sık dişini ben adet gunu hayalet çizgiyle müjde aldim

Bu testin şimdiki halini atar misin. Yani beklemiş halini

Kuzuummmm gözün aydın :) Hamilesin sanırım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sorunsuz bir hamileliğin olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…