Bak hele bak benle uğraştın. Çarp yüzüme.. yorulmustunuz artıkAmin cnım inş. Allah isteyen herkese nasip etsn artk sıra send ugrasırz senle hamile oldgnu ögrenene kadar :)
Ay ben hep istrdm bekarkend aile d cok bizm esim hc sasırmadı hep söldgm icin ama ben böyle zor oldgnu bilmzdm ki hersyn hayırlsı demek lazımmıs erken dogum riski cok felanBizim burda0dolunay0 vardı o da ikiz hamiş. . O da leke neyin görmüştü . Yerleşiyor diedir . Zor geçmez. İnşallah. Arkadaş topicé gelirse . Paslasirsiniz
Kiziimmm bi taş da iki kuş yanii. Masraflı olecek tabi .Ay ben hep istrdm bekarkend aile d cok bizm esim hc sasırmadı hep söldgm icin ama ben böyle zor oldgnu bilmzdm ki hersyn hayırlsı demek lazımmıs erken dogum riski cok felan
Aaa aaa. Ben sana boyle diyince kafamı kiriodun ama. . Sen de düşünecek hamişşşş olacaksin. Zamaani gelince[/QUOTE]taze anne nasillar acaba :)Hayirlisi canim dusunemiyom kendimde ama
Waay benimki erik kadardı kayısı gbi oldu :)))[/QUOTE]benim goguslrr nadide sultaninki kadar oldugundan Aci olayi uca gelemedi bi turlu
O kadar buyudurlermi simdidn :)[/QUOTE]Ay çok hoşsun . Ben de bugun çamaşır daki ek sünger destekleri çıkardım.
Annemle daym ikiz kuzenlrm war hep cok tatlılardı berbr buyudulr meslekleri bile aynı oldu ay ne bilm saglıklı hayrlı olsunlardaKiziimmm bi taş da iki kuş yanii. Masraflı olecek tabi .Rabbim kaldirabileceginı bildiği için vermis. Gönlüne göre oldu şükür . Bizim sülalede hiiiic yok
taze anne nasillar acaba :)[/QUOTE]Aaa aaa. Ben sana boyle diyince kafamı kiriodun ama. . Sen de düşünecek hamişşşş olacaksin. Zamaani gelince
O kadar buyudurlermi simdidn :)[/QUOTE]Ay çok hoşsun . Ben de bugun çamaşır daki ek sünger destekleri çıkardım.
Vorones boyle gidrse karpuz kadar olur kizO kadar buyudurlermi simdidn :)
Yaptım az önceumut var mı sence . Ovu. Testi bu .
Iyi geceler CNm testime baksana ne dersin normalde bu ovulasyonda adete yakın cizgi cikiyor muIyi geceler kizlar
Tatlım bende kaç gündür adete yakın ovu testi ciftmi olur yoksa ikinci çizgi olmazmi araştırdım ama bulamadım ama senin var gibi bisiler bayada belirgin ikinci çizgi inşallah hamissindir adetten 1 gün önceye kadar tekrarla bakalım devm edecek miEki Görüntüle 1646186vorones CNm ya adetime 5 gun var senin gibi bende Lh testi yaptım dayanamadım cikti cizgi sence var mıdır bende de bisey hgc testi ne zmn yaptın sen adete kac gun kala ? Normal de nasıl olur bu test adete yakın hic çizgi olmaz mı ayyy bende bu ay rahim film içekildim hic bir sorun yok dedi Dr ins benimde olmuştur senin gibi
Hamiş olanların hepsinde gördük canım adete yakın koyu çıkıyordu bide rahim filmi cektirenlerinde çoğunun o ay hamile kaldığını gördük burda istersen hcg testi yap ama cikmazsada üzülme çünkü 5 gün var dahaIyi geceler CNm testime baksana ne dersin normalde bu ovulasyonda adete yakın cizgi cikiyor mu
İnsallah canim vardır . Bugün gene yap istersen.. benim adete yakın t den eser olmazdi . 4 gün kala silikti. Ama durunca koyulasiyor. Benim hiç yum .gunu gibi koyu olmadı . 5 gün kala da zaten. Hcg testi negatif çıktı .ağladım. Sen 4 5 gun daha sık dişini ben adet gunu hayalet çizgiyle müjde aldimEki Görüntüle 1646186vorones CNm ya adetime 5 gun var senin gibi bende Lh testi yaptım dayanamadım cikti cizgi sence var mıdır bende de bisey hgc testi ne zmn yaptın sen adete kac gun kala ? Normal de nasıl olur bu test adete yakın hic çizgi olmaz mı ayyy bende bu ay rahim film içekildim hic bir sorun yok dedi Dr ins benimde olmuştur senin gibi
Bu testin şimdiki halini atar misin. Yani beklemiş haliniEki Görüntüle 1646186vorones CNm ya adetime 5 gun var senin gibi bende Lh testi yaptım dayanamadım cikti cizgi sence var mıdır bende de bisey hgc testi ne zmn yaptın sen adete kac gun kala ? Normal de nasıl olur bu test adete yakın hic çizgi olmaz mı ayyy bende bu ay rahim film içekildim hic bir sorun yok dedi Dr ins benimde olmuştur senin gibi
Tmm CNm beklicem ztn adete kadar siz verdim kendime siliklesmis sanki durdukcaBu testin şimdiki halini atar misin. Yani beklemiş halini
Kuzuummmm gözün aydın :) Hamilesin sanırım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sorunsuz bir hamileliğin olur inşallahİnşallah sağlıkla kolay bir şekilde alırsın kucağına. . Ben de ankarada aşılama yaptırdım. Tutmadı. Hsg çekildim. Falann.. sebepsiz infertilite grubundayim. Malesef. Hayırlısı diorum artık . Ben bu ekimde kasım da doğum yapamazdim mesela zor olurdu.. bu aylarda hamile kalsam.süper olur . Haziran temmuz falan dogururdm. Ay inşallah duan daim olsun.. Ben de sana etcem sağlıkla doğur minnak kuzulari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?