Mrb cnım bebekler icn cok uzuldum allah yardımcın olsun içim acıdı bend ikizlere hamileym daha cok anladm seni allah yasatmasın sanada sabır guç versin insallahKuzuummmm gözün aydın :) Hamilesin sanırım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sorunsuz bir hamileliğin olur inşallah
Dolunayla ilgili bi sorun mu var ?Mrb cnım bebekler icn cok uzuldum allah yardımcın olsun içim acıdı bend ikizlere hamileym daha cok anladm seni allah yasatmasın sanada sabır guç versin insallah
Nolmuş ki bebeklerineMrb cnım bebekler icn cok uzuldum allah yardımcın olsun içim acıdı bend ikizlere hamileym daha cok anladm seni allah yasatmasın sanada sabır guç versin insallah
Ben merak ettim sayfasına girdim erken doğum yapmış biri meleklerin arasına karışmış digeride ancak 2 gün yaşayabilmiş allahım yar ve yardımcısı olsun çok zor yaDolunayla ilgili bi sorun mu var ?
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah... Çok fenayım 2 gün arayla kokusunu bile alamadığım yavrularımı toprağa verdim...Mrb cnım bebekler icn cok uzuldum allah yardımcın olsun içim acıdı bend ikizlere hamileym daha cok anladm seni allah yasatmasın sanada sabır guç versin insallah
Canım ne denir bilmiyomki allahım sana ve eşine sağlıklı uzun omurler versin sağlıklı bebekler nasip etsin sizeKuzuummmm gözün aydın :) Hamilesin sanırım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sorunsuz bir hamileliğin olur inşallah
Cnim cok etkilendm saatlerdr kendme gelemyrm kaderde bu varmş dmekki cok kucukte dgller sanki 7 aylık doganlar bile yasıyor pek bilgm yok amaRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah... Çok fenayım 2 gün arayla kokusunu bile alamadığım yavrularımı toprağa verdim...hamilelik takvimini sileyim dedim elim varmadı Rabbim hepinize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin... Hiçbirinize evlat acısı yaşatmasın inşallah
Canım ne denir bilmiyomki allahım sana ve eşine sağlıklı uzun omurler versin sağlıklı bebekler nasip etsin size
Amiiin inşallah öyle hasretim ki kuzularıma :-( 32+1'de aniden oldu her şey. İki kiloya yakın doğdu ikisi de... Ama Rabbim ömür vermeyince kilo da hafta da boşmuşCnim cok etkilendm saatlerdr kendme gelemyrm kaderde bu varmş dmekki cok kucukte dgller sanki 7 aylık doganlar bile yasıyor pek bilgm yok ama
Seni orada bekleyp cennete göturceklr canım en kısa zamanda yenidn hamile kalırsn ins esin yanındaysa sana destekse daha kolay atlatırsınAmiiin inşallah öyle hasretim ki kuzularıma :-( 32+1'de aniden oldu her şey. İki kiloya yakın doğdu ikisi de... Ama Rabbim ömür vermeyince kilo da hafta da boşmuşsizi üzmek istemiyorum.... Rabbim belki tekrar nasip eder ve bir daha evlat acısı yaşatmaz şimdi en güzel kuvözde mercimeklerim.... Rabbim sizin yavrularınıza uzun ömür versin inşallah
Canimmmmtaze anne nasillar acaba :)
Canimmmm .ya ağlıyorum şu an . Sen benim kardeşim dostum gibisin . Yol Arkadaşımsin.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah... Çok fenayım 2 gün arayla kokusunu bile alamadığım yavrularımı toprağa verdim...hamilelik takvimini sileyim dedim elim varmadı Rabbim hepinize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin... Hiçbirinize evlat acısı yaşatmasın inşallah
Canım çok üzüldüm,eşinin de seninde başınız sağolsun rabbim sabır versin. Teselli olabilecek söz yok,inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebeğin müjdesiyle şenlenir gönlünüz,eviniz yenidenRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah... Çok fenayım 2 gün arayla kokusunu bile alamadığım yavrularımı toprağa verdim...hamilelik takvimini sileyim dedim elim varmadı Rabbim hepinize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin... Hiçbirinize evlat acısı yaşatmasın inşallah
Rabbim sabr versin. Böyle bir acıyı bi daha yasatmasin inşallah...Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah... Çok fenayım 2 gün arayla kokusunu bile alamadığım yavrularımı toprağa verdim...hamilelik takvimini sileyim dedim elim varmadı Rabbim hepinize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin... Hiçbirinize evlat acısı yaşatmasın inşallah
Allah razı olsun canım benim. Ağlama, üzme kendini. Miniğimizi üzme annesi... Hani sen derdin ya hamilelerin duası kabul olur dua et ben de hamile kalayım diye, şimdi aynı şeyi ben senden istiyorum... Dua et Rabbim dayanma gücü versin bana ve aileme ve hayırlısı ile sağ salim yeniden evlat nasip etsinCanimmmm .ya ağlıyorum şu an . Sen benim kardeşim dostum gibisin . Yol Arkadaşımsin.
Kelimeler yetmiyor ne denir ki. Rabbim sabırlar versin.. Biz hep senin yanındayız .güzel kalpli arkadaşım ..seni de üzmek istemiyorm daha fazla uzatip . Herşeyin hayırlısıni dileyelim isteyelim.
Kalbinı ferah tut.
Sağlık sıhhat olsun .
Çok seviyoruz senı. Toparlanip aramıza donersin..Herşey gönlünce olsun . Mevlam sabırlar versin. Eşinin senin başın sağolsun.
Amiiiiiiiin inşallahCanım çok üzüldüm,eşinin de seninde başınız sağolsun rabbim sabır versin. Teselli olabilecek söz yok,inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebeğin müjdesiyle şenlenir gönlünüz,eviniz yeniden
Amiiiin canım, Rabbim sizlerin evladına sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin inşallah...Rabbim sabr versin. Böyle bir acıyı bi daha yasatmasin inşallah...
Tatlım anlat içini dok inanki şu an dugundeyim girip girip bakıyorum sen benim hep tekrar hatırlatmak istemiyorum ama ikiz gebelik yüzünden idolumdun allahima hep onunda sulalesinde yokmuş banada nasip et diye dua ederdim.kuzum allahım yardımcın hizir yoldasın olsun cennetin kapısından iki meleginle beraber gireceksin acini unutturacak bir sağlıklı bebek nasip etsin sana allahımAllah razı olsun canım benim. Ağlama, üzme kendini. Miniğimizi üzme annesi... Hani sen derdin ya hamilelerin duası kabul olur dua et ben de hamile kalayım diye, şimdi aynı şeyi ben senden istiyorum... Dua et Rabbim dayanma gücü versin bana ve aileme ve hayırlısı ile sağ salim yeniden evlat nasip etsinanlatacak çok şey var ama ne başlığımızı bozmak istiyorum ne de sizin gibi güzel insanları üzmek... Dediğim gibi aklına geldikçe bana ve meleklerime dua et yeter...
Amiiiiiiiin inşallahAllah razı olsun canım. Rabbim hiçbirinizi evladının varlığı ile de yokluğu ile de sınamasın. Dua et bana olur mu?
Amiiiin canım, Rabbim sizlerin evladına sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin inşallah...
Canım ya . Benim icin deTatlım anlat içini dok inanki şu an dugundeyim girip girip bakıyorum sen benim hep tekrar hatırlatmak istemiyorum ama ikiz gebelik yüzünden idolumdun allahima hep onunda sulalesinde yokmuş banada nasip et diye dua ederdim.kuzum allahım yardımcın hizir yoldasın olsun cennetin kapısından iki meleginle beraber gireceksin acini unutturacak bir sağlıklı bebek nasip etsin sana allahım
Amin canin inşallah biliyorum sizin nasıl bağlı oldugunuzu okumuştum hep dualarımız onun için olsunCanım ya . Benim icin de0dolunay0 in ayrı bi yeri idol gibi yani vardı . Eşim de bilirdi o da cok uzuldu .sayfa 1 den beri yoldaşız biz . Ben ona o bana dua ederdi . İnançlı Rabbime bağlı biri şükur kı bu acıyı sabırla karşılamak nasip etsin allahım. Biz beraber 41 gün meryem Suresi okumuştuk . Yani ben onun sayesinde okumuştum. Şimdi dualarımız bir an önce toparlanip yeniden bebis çalışmaları yapması için olsun.. hepimiz mutlu olalım . Her şey güZEL olsun... Topic İmiz . Boyle haberlerle M3rv3_gkn ında düşuk haberiyle uzulmustu. Ama o hamişşşş şimdi. Dolunay da hamis olacak . Rabbim sıhhat versin. .aminnñ
Canım çok haklısın en başından beri hepimiz hem sevincimizi hem hüznümüzü paylaştık burda,hep destek olduk birbirimize.Yine dualarımdasınız çünkü hamile kalmak kolay kısmıymış işin,sağlıkla kucağına alabilmek çok daha zormuş,kimse evladıyla sınanmasın inşallahCanım ya . Benim icin de0dolunay0 in ayrı bi yeri idol gibi yani vardı . Eşim de bilirdi o da cok uzuldu .sayfa 1 den beri yoldaşız biz . Ben ona o bana dua ederdi . İnançlı Rabbime bağlı biri şükur kı bu acıyı sabırla karşılamak nasip etsin allahım. Biz beraber 41 gün meryem Suresi okumuştuk . Yani ben onun sayesinde okumuştum. Şimdi dualarımız bir an önce toparlanip yeniden bebis çalışmaları yapması için olsun.. hepimiz mutlu olalım . Her şey güZEL olsun... Topic İmiz . Boyle haberlerle M3rv3_gkn ında düşuk haberiyle uzulmustu. Ama o hamişşşş şimdi. Dolunay da hamis olacak . Rabbim sıhhat versin. .aminnñ
Her duamda sende olacaksın canım yer gök dua ile bu acıyı hafifletebilecek tek şey yeni bir bebek müjdesi inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebiş gelir konar karnınaAllah razı olsun canım benim. Ağlama, üzme kendini. Miniğimizi üzme annesi... Hani sen derdin ya hamilelerin duası kabul olur dua et ben de hamile kalayım diye, şimdi aynı şeyi ben senden istiyorum... Dua et Rabbim dayanma gücü versin bana ve aileme ve hayırlısı ile sağ salim yeniden evlat nasip etsinanlatacak çok şey var ama ne başlığımızı bozmak istiyorum ne de sizin gibi güzel insanları üzmek... Dediğim gibi aklına geldikçe bana ve meleklerime dua et yeter...
Amiiiiiiiin inşallahAllah razı olsun canım. Rabbim hiçbirinizi evladının varlığı ile de yokluğu ile de sınamasın. Dua et bana olur mu?
Amiiiin canım, Rabbim sizlerin evladına sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin inşallah...
Yok bitanem yaaa. İnan her aşaması zor emek dua istiyor . Ben en son aşılama yapıp da para döküp de sonuç tırt çıkınca yahu ben nasıl ne yapsam hamile kalsam bi die döndüm durdum. Tüp bebek merkezlerindeki burda topiclerdeki bisürü umitsiz vaka var. Rabbim bize nasip ettiCanım çok haklısın en başından beri hepimiz hem sevincimizi hem hüznümüzü paylaştık burda,hep destek olduk birbirimize.Yine dualarımdasınız çünkü hamile kalmak kolay kısmıymış işin,sağlıkla kucağına alabilmek çok daha zormuş,kimse evladıyla sınanmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?