ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

biz zor bulduk hamd olsun 20 yıl bekleyn war elbet ama 4 aydan sonrası korkutucu bi surec

biz zor bulduk hamd olsun 20 yıl bekleyn war elbet ama 4 aydan sonrası korkutucu bi surec
Aynen canım . Ben de topic ı işte subatta aaçmıştım. Aralık ocak gibi istemeye başlamıştım. 10 11 ay olmuş hüsranlar umitsizlikler. . Şükür rabbime

O kadar uzuldum ki. İlk defa birini seni cok iyi anliyorum demek istemiyorum. Bende melek annesiyim bebegimi nisan ayinda 27 haftalik kaybettim 1 hafta dayandi benim kuzumda. Rabbim gonlune ferahlik versin. Sabir versin.

Canımmmmm hatırladın mı beni ilk sayfa üçümüz vorones sen Ve ben en Başlarda ne güzeldi. Senin haberin bizi çok mutlu etti ikizleri duyunca mutluluğum ikiye katlandı. Aslında vorones i yalnız bırakmadım şu son bi kaç güne kadar takip ettim ama yazamadım zor zamanlar geçirdim, geçiriyorum hala hamile kalamadım tedavi oldu..... vorones in hamile OLDUĞUNU öğrendim tebrik yazmak için gitdim yazışmaları okudum senin durumu öğrendim nasıl çok sevindiysem o güzel haberine şimdi o kadar kahroldum. Son yarım saattir ağlıyorum ve dua ediyorum sana ve tüm Arkadaşlara Allah'ım herkese annelik duygusunu tattırsın kimseye bulduğunu kaybettirmesin. .. Nasipte olanı yaşıyor insanoğlu Allah'ım büyük canım Rabbim o güzel duyguyu bir daha yaşatır inşallah ve tamamına erdirir analı babalı Allah'ım sabır versin sana ve eşine ve hayırlısıyla evlat kokusun tatmayı nasip etsin. O melekler cennete seni izliyor ve çok üzülürsen onlarda orda o kadar üzülür. Rabbim gönlüne serinliğini versin

Bak hele bak benle uğraştın. Çarp yüzüme.. yorulmustunuz artık ay uğraşıriz valla..bu ay yoksa geleck ay olur kiiii

Canım hayırlı uğurlu olsun o kadar çok sevindim ki Allah'ım tamamına erdirsin analı babalı büyümesini nasip etsin. Ne kadar da çok uğraştınız güzel ben hsg ye cesaret edemiyorum biliyor musun ama tüplere bakılmaya erken gibi de geliyor geçirdiğim süreçte sinirlerim çok bozuldu artık her adete ağlıyor oldum ama şu an da 0dolunay0 da yeni duydum seni de hem mutlu hem çok üzgünüm hayırlı olsun arkadaşım

Canım yaaa. İnAnmicaksin ama. Ben de bugün seni etiketleyip topicé cagiracaktim. İyi ki geldin.. kötü günler süreçler hepimiz geçirdik . Burda destek olmaya devam. GüZEL haberlerinı duyalim senin de inşallah. Şimdi durumun nedir ..Bence acele et geç kalmadan hsg çektir. Evet acio ama çok anlık bişi . Hemen kalkıp geliosun yerinden . Korkma yani..

Çok güzel duan için teşekkürler yaa. Ne kadar da ictensiniz.. üzülmemek elde değil. Ama rabbim sabır ve güç versin. . Bir daha kimseye öyle kötü şeyler yasatmasin..
Her animiz rabbime emanet ki..

Canım doktor kontrolundeyim ben şu an Dr isteği ile ara verdim bakalım 2 adet sonra tekrar başlayacak belki iğneli tedaviden bi daha olurum o da olmazsa hsg olur büyük ihtimal bakalım gerçi sen hsg sen sonra hamile kaldın ama aşılama ve klomen yanlış oldu sana çok kızdım o doktorlara. Birde benim Dr bu dinlenme aşamasın da inofolic verdi iç diye iki kutu içtim bıraktım adetle tekrar başlayacağım

Valla doktor uyuzdu ya. Kendimiz burda bilgilenmesek etmesek ne hatalar yaparlar bize .. Ben çoğu şeyi kafama göre uyguladım. Şükürler olsun allahım şu günlere ben de hamis olabiliyorsam herkesssssss. .Sendé olacaksın. . Bu günleri boş gecme gün aşırı çalış et. Rabbim ne zaman verecekse belli şimdi. . Susssstun sen de şimdı geldin.. bu ay olur belkimmmmm; )

Kizlar ya benim bata 5 gün var. Birkaç gün önce ovulaston testi yaptigimda cook silikti. Dun yaptim koyulasmis bugünde koyu. Yine mi yumurtluycam acaba?

Kizlar ya benim bata 5 gün var. Birkaç gün önce ovulaston testi yaptigimda cook silikti. Dun yaptim koyulasmis bugünde koyu. Yine mi yumurtluycam acaba?
Anammmmm kız hamişsindir belki.. Bakalım teste .. 5 kala benim de koyu olup 4 te silik çıkmıştı

[QU"vorones, post: 42877066, member: 566866"]Ay Bilemedim şimdi . Bunlar da benimdi. 2.3 . Ü aynı idrarla yapmıştım. .benzio bence . Ay hamişsindir inşallah[/QUOTE]
Ya oyle bile olsa simdi cikar mi bilmiyorum. Gecen hafta yumurtlama testimi göndermiştim ciftcçizgi cikmisti hatirlarsan birde ayip olacak ama sari sümüksübir akintim var iki ggündür felen yyoğun değil ama arada geliyor acaba usuttum mu ne? Ayrıca umutlanmayayim c.tesiyi bekleyeyim bi ama içim içimi yiyor valla Allahim inşaallah bende hamileyimdir ve inşaallah bu sefer saglikla kucagima alip buyuturum sevdiklerimle. Hamile olan herkese tek dileğim bu inşaallah herkes alir kucagina bebeklerini

[QU"vorones, post: 42877066, member: 566866"]Ay Bilemedim şimdi . Bunlar da benimdi. 2.3 . Ü aynı idrarla yapmıştım. .benzio bence . Ay hamişsindir inşallah
Ya oyle bile olsa simdi cikar mi bilmiyorum. Gecen hafta yumurtlama testimi göndermiştim ciftcçizgi cikmisti hatirlarsan birde ayip olacak ama sari sümüksübir akintim var iki ggündür felen yyoğun değil ama arada geliyor acaba usuttum mu ne? Ayrıca umutlanmayayim c.tesiyi bekleyeyim bi ama içim içimi yiyor valla Allahim inşaallah bende hamileyimdir ve inşaallah bu sefer saglikla kucagima alip buyuturum sevdiklerimle. Hamile olan herkese tek dileğim bu inşaallah herkes alir kucagina bebeklerini[/QUOTE]
İnşallah canım. Ben işte bu testlerden sonra negatif hcg görünce . Kesin hamis değilm dedim. Beklemek en iyisi. Duamiz seninle..Akıntı da Adet belirtilerini ayırmak mümkün olmuyor pek aynı gibi iki gün beyaz gelip kayboldu benim. .ama göğsünün ucunu yokla bi acio mu .

İnşallah canım. Ben işte bu testlerden sonra negatif hcg görünce . Kesin hamis değilm dedim. Beklemek en iyisi. Duamiz seninle..Akıntı da Adet belirtilerini ayırmak mümkün olmuyor pek aynı gibi iki gün beyaz gelip kayboldu benim. .ama göğsünün ucunu yokla bi acio mu .[/QUOTE]
Kiz vorones nasıl yâni yokla derken ucunu sikmakmi yoksa ucuna dokundugundami

Kozlar ya simdi WC te gittim peceteye pembe kan geldi.. Bende pko var hafif adet dongum 30-32 geleni bulunuyor gecen ayin 8 ince olmuştum acaba erken mi oluyorum belinde agriyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…