Topici bırakmak asla yok .her gelen hamis olacak inşallah . Sağlıkla mutlulukla bebisler gelsin. Sıra sen de zatennAmin canin inşallah biliyorum sizin nasıl bağlı oldugunuzu okumuştum hep dualarımız onun için olsun
biz zor bulduk hamd olsun 20 yıl bekleyn war elbet ama 4 aydan sonrası korkutucu bi surecYok bitanem yaaa. İnan her aşaması zor emek dua istiyor . Ben en son aşılama yapıp da para döküp de sonuç tırt çıkınca yahu ben nasıl ne yapsam hamile kalsam bi die döndüm durdum. Tüp bebek merkezlerindeki burda topiclerdeki bisürü umitsiz vaka var. Rabbim bize nasip etti
Darısı tüm isteyenlere . Nazarlardan korusun rabbim . Sağlıkla bebislerimizı kucağımıza alalım
Aynen canım . Ben de topic ı işte subatta aaçmıştım. Aralık ocak gibi istemeye başlamıştım. 10 11 ay olmuş hüsranlar umitsizlikler. . Şükür rabbimebiz zor bulduk hamd olsun 20 yıl bekleyn war elbet ama 4 aydan sonrası korkutucu bi surec
He yav bırakmayın topigiTopici bırakmak asla yok .her gelen hamis olacak inşallah . Sağlıkla mutlulukla bebisler gelsin. Sıra sen de zatenn
O kadar uzuldum ki. İlk defa birini seni cok iyi anliyorum demek istemiyorum. Bende melek annesiyim bebegimi nisan ayinda 27 haftalik kaybettim 1 hafta dayandi benim kuzumda. Rabbim gonlune ferahlik versin. Sabir versin.Amiiin inşallah öyle hasretim ki kuzularıma :-( 32+1'de aniden oldu her şey. İki kiloya yakın doğdu ikisi de... Ama Rabbim ömür vermeyince kilo da hafta da boşmuşsizi üzmek istemiyorum.... Rabbim belki tekrar nasip eder ve bir daha evlat acısı yaşatmaz şimdi en güzel kuvözde mercimeklerim.... Rabbim sizin yavrularınıza uzun ömür versin inşallah
Amiiin inşallah öyle hasretim ki kuzularıma :-( 32+1'de aniden oldu her şey. İki kiloya yakın doğdu ikisi de... Ama Rabbim ömür vermeyince kilo da hafta da boşmuşsizi üzmek istemiyorum.... Rabbim belki tekrar nasip eder ve bir daha evlat acısı yaşatmaz şimdi en güzel kuvözde mercimeklerim.... Rabbim sizin yavrularınıza uzun ömür versin inşallah
Bak hele bak benle uğraştın. Çarp yüzüme.. yorulmustunuz artıkay uğraşıriz valla..bu ay yoksa geleck ay olur kiiii
Canım yaaa. İnAnmicaksin ama. Ben de bugün seni etiketleyip topicé cagiracaktim. İyi ki geldin.. kötü günler süreçler hepimiz geçirdik . Burda destek olmaya devam. GüZEL haberlerinı duyalim senin de inşallah. Şimdi durumun nedir ..Bence acele et geç kalmadan hsg çektir. Evet acio ama çok anlık bişi . Hemen kalkıp geliosun yerinden . Korkma yani..Canım hayırlı uğurlu olsun o kadar çok sevindim ki Allah'ım tamamına erdirsin analı babalı büyümesini nasip etsin. Ne kadar da çok uğraştınız güzel ben hsg ye cesaret edemiyorum biliyor musun ama tüplere bakılmaya erken gibi de geliyor geçirdiğim süreçte sinirlerim çok bozuldu artık her adete ağlıyor oldum ama şu an da0dolunay0 da yeni duydum seni de hem mutlu hem çok üzgünüm hayırlı olsun arkadaşım
Çok güzel duan için teşekkürler yaa. Ne kadar da ictensiniz.. üzülmemek elde değil. Ama rabbim sabır ve güç versin. . Bir daha kimseye öyle kötü şeyler yasatmasin..Canım hayırlı uğurlu olsun o kadar çok sevindim ki Allah'ım tamamına erdirsin analı babalı büyümesini nasip etsin. Ne kadar da çok uğraştınız güzel ben hsg ye cesaret edemiyorum biliyor musun ama tüplere bakılmaya erken gibi de geliyor geçirdiğim süreçte sinirlerim çok bozuldu artık her adete ağlıyor oldum ama şu an da0dolunay0 da yeni duydum seni de hem mutlu hem çok üzgünüm hayırlı olsun arkadaşım
Canım yaaa. İnAnmicaksin ama. Ben de bugün seni etiketleyip topicé cagiracaktim. İyi ki geldin.. kötü günler süreçler hepimiz geçirdik . Burda destek olmaya devam. GüZEL haberlerinı duyalim senin de inşallah. Şimdi durumun nedir ..Bence acele et geç kalmadan hsg çektir. Evet acio ama çok anlık bişi . Hemen kalkıp geliosun yerinden . Korkma yani..
Valla doktor uyuzdu ya. Kendimiz burda bilgilenmesek etmesek ne hatalar yaparlar bize .. Ben çoğu şeyi kafama göre uyguladım. Şükürler olsun allahım şu günlere ben de hamis olabiliyorsam herkesssssss. .Sendé olacaksın. . Bu günleri boş gecme gün aşırı çalış et. Rabbim ne zaman verecekse belli şimdi. . Susssstun sen de şimdı geldin.. bu ay olur belkimmmmm; )Canım doktor kontrolundeyim ben şu an Dr isteği ile ara verdim bakalım 2 adet sonra tekrar başlayacak belki iğneli tedaviden bi daha olurum o da olmazsa hsg olur büyük ihtimal bakalım gerçi sen hsg sen sonra hamile kaldın ama aşılama ve klomen yanlış oldu sana çok kızdım o doktorlara. Birde benim Dr bu dinlenme aşamasın da inofolic verdi iç diye iki kutu içtim bıraktım adetle tekrar başlayacağım
Anammmmm kız hamişsindir belki.. Bakalım teste .. 5 kala benim de koyu olup 4 te silik çıkmıştıKizlar ya benim bata 5 gün var. Birkaç gün önce ovulaston testi yaptigimda cook silikti. Dun yaptim koyulasmis bugünde koyu. Yine mi yumurtluycam acaba?
Agzin bal yesin insaallah canim ya. Testlerim resimde baksana bi yahuuvorones .!.:Anammmmm kız hamişsindir belki.. Bakalım teste .. 5 kala benim de koyu olup 4 te silik çıkmıştı
Ay Bilemedim şimdi . Bunlar da benimdi. 2.3 . Ü aynı idrarla yapmıştım. .benzio bence . Ay hamişsindir inşallahResimler bu canim
Ya oyle bile olsa simdi cikar mi bilmiyorum. Gecen hafta yumurtlama testimi göndermiştim ciftcçizgi cikmisti hatirlarsan birde ayip olacak ama sari sümüksübir akintim var iki ggündür felen yyoğun değil ama arada geliyor acaba usuttum mu ne? Ayrıca umutlanmayayim c.tesiyi bekleyeyim bi ama içim içimi yiyor valla Allahim inşaallah bende hamileyimdir ve inşaallah bu sefer saglikla kucagima alip buyuturum sevdiklerimle. Hamile olan herkese tek dileğim bu inşaallah herkes alir kucagina bebeklerini[/QUOTE][QU"vorones, post: 42877066, member: 566866"]Ay Bilemedim şimdi . Bunlar da benimdi. 2.3 . Ü aynı idrarla yapmıştım. .benzio bence . Ay hamişsindir inşallah
İnşallah canım. Ben işte bu testlerden sonra negatif hcg görünce . Kesin hamis değilm dedim. Beklemek en iyisi. Duamiz seninle..Akıntı da Adet belirtilerini ayırmak mümkün olmuyor pek aynı gibi iki gün beyaz gelip kayboldu benim. .ama göğsünün ucunu yokla bi acio mu .[/QUOTE]Ya oyle bile olsa simdi cikar mi bilmiyorum. Gecen hafta yumurtlama testimi göndermiştim ciftcçizgi cikmisti hatirlarsan birde ayip olacak ama sari sümüksübir akintim var iki ggündür felen yyoğun değil ama arada geliyor acaba usuttum mu ne? Ayrıca umutlanmayayim c.tesiyi bekleyeyim bi ama içim içimi yiyor valla Allahim inşaallah bende hamileyimdir ve inşaallah bu sefer saglikla kucagima alip buyuturum sevdiklerimle. Hamile olan herkese tek dileğim bu inşaallah herkes alir kucagina bebeklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?