ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bu ay umut yok yarın adet günüm gerçi belli olmaz geçen ay 2 gün önce oldu bu ay 2 Gün geçebilir Çarşamba kesin olurum :) canım Sağolsun Rabbim büyük artık hayırlı zaman da olur inşallah beklemedeyim sen ve hamile arkadaşlar tamamına erer inşallah ve ben gibi dileyen herkesin bebiş olur

Kozlar ya simdi WC te gittim peceteye pembe kan geldi.. Bende pko var hafif adet dongum 30-32 geleni bulunuyor gecen ayin 8 ince olmuştum acaba erken mi oluyorum belinde agriyor biraz
Olabilir canım. Neyse .bu ay olmasa gelecek ay olur. Üzülmek yok.. pkolular da lh testleri de pozitif veriyor bazen
. Günün geçerse ins .bu yerleşme neyin dir . De. Geçince hcg yaparsın . Ovu . Testleri kafani karıştırmasin.

İnşallah canım. Ya..
Ben de hiç hamisim gibi his yok. Belirti falan da bişe yok. Rabbim hayırlar versin . Bi de bugün de test yaptım çift koyu beklerken silik hala bakalım rabbim bizé neler gösterecek. .

Kiz vorones nasıl yâni yokla derken ucunu sikmakmi yoksa ucuna dokundugundami[/QUOTE]
bilmem. Yum .dan sonra deyince bisı bile ağrıyan 2 günüm olmuştu. .. adeté yakında sıkınca aciodu galiba.

TE="vorones, post: 42880233, member: 566866"]Olabilir canım. Neyse .bu ay olmasa gelecek ay olur. Üzülmek yok.. pkolular da lh testleri de pozitif veriyor bazen
. Günün geçerse ins .bu yerleşme neyin dir . De. Geçince hcg yaparsın . Ovu . Testleri kafani karıştırmasin.[/QUOTE]
Oyle zaten canim. Muhtemelen adet olucam. Karnimda agrimaya başladı. Ovulasyon testi pkolarda silik ciktigini bilmiyordum. Sende kafana takma canim kimi insanda test geç gösteriyor sürekli yaparak üzme canini. Ayrıca erken daha belirti. Birkaç hafta sonra basliyor meraklanma. Bebegin inşaallah seninledir

Oyle zaten canim. Muhtemelen adet olucam. Karnimda agrimaya başladı. Ovulasyon testi pkolarda silik ciktigini bilmiyordum. Sende kafana takma canim kimi insanda test geç gösteriyor sürekli yaparak üzme canini. Ayrıca erken daha belirti. Birkaç hafta sonra basliyor meraklanma. Bebegin inşaallah seninledir[/QUOTE]

İnsallah canim.. Dua edelim birbirimize.. İyi geceler . Yarin yorucu bir gün beni bekler. ..
Bugun bisürü temizlik ütü derken çok yoruldum yahu. Güya dikkat etcektim kendime

Kozlar ya simdi WC te gittim peceteye pembe kan geldi.. Bende pko var hafif adet dongum 30-32 geleni bulunuyor gecen ayin 8 ince olmuştum acaba erken mi oluyorum belinde agriyor biraz
Kiz vorones nasıl yâni yokla derken ucunu sikmakmi yoksa ucuna dokundugundami
bilmem. Yum .dan sonra deyince bisı bile ağrıyan 2 günüm olmuştu. .. adeté yakında sıkınca aciodu galiba.[/QUOTE]

Kızlar yuurtlamadan sonraki 14.gün bugun adet oldum ama niye hiç göğüs ağrısı şişmesi olmadı 18 yıldır hep hissettiğim ağrı yoktu offfff doktora gideyimmi sizce zaten 6 gunde geç yumurtladim ve bi değişik adet ilk defa kahverengi geliyor siyaha yakın rengi

Bu ay benimde öyle adete yonelik tek
belirti karin siskinligiydi ve direk kanamam başlardı bu ay farklı kahverengi geliyor

Canım korkma yumurtlama hep aynı zaman olacak diye bir durum yokki :) bak hapla tedavi de ve iğneli tedavimde bile farklı zamanlarda yumurta büyüdü :)) bu ay bende de hiç ağrılar yok göğüs ağrısı, karında şişlik, mide bulantım da olurdu benim hiç biri yok bu ay dert etme ben bi ay sadece pıhtı attım bi ay hiç pıhtı gelmedi bazen değişiklik olur belki de rahim hazırlığıdır sıkıntı yapma çok fazla forum da dolaştım bir çok kişi yaşıyor bunu

Ay ne bilim canım hicbir belirti olmayınca sorunmu var acaba dedim rahatladim sağol sen nasılsın canım uzun zamandır görünmüyordun

sevdabuzer, post: 42885532, member: 432595"]Bu ay benimde öyle adete yonelik tek
belirti karin siskinligiydi ve direk kanamam başlardı bu ay farklı kahverengi geliyor[/QUOTE]
Anlayamadim yahu. Ben dun gece peceteyle dilince pembemsi bir kan geldi. Sabahtan yine ayni şekilde ama gelen giden yok şuan. Ve pkoluyum düşün adetine daha 3 gün var anlayamadim. Ben pek ümitli değilim adet olucam sanirim. İnşaallah sen hamilesindir günün geçti mi?

sevdabuzer, post: 42885532, member: 432595"]Bu ay benimde öyle adete yonelik tek
belirti karin siskinligiydi ve direk kanamam başlardı bu ay farklı kahverengi geliyor
Anlayamadim yahu. Ben dun gece peceteyle dilince pembemsi bir kan geldi. Sabahtan yine ayni şekilde ama gelen giden yok şuan. Ve pkoluyum düşün adetine daha 3 gün var anlayamadim. Ben pek ümitli değilim adet olucam sanirim. İnşaallah sen hamilesindir günün geçti mi?[/QUOTE]
Yok canım adet oldum bugun

Yok canım adet oldum bugun[/QUOTE]
Kusura bakma o zaman insaallah bir dahaki ay hamile kalirsin :)

vorones ya super bir haber ayy cok sevindim naz yaptı ve geldi annesi. klomeni kullandığın aymı tutmuş bendemi icsem ya bir ben kaldım hamile olmayan oyy oyy
Canimmmm. Hoşgeldin nerelerdeydin. .Valla nedenini tam bilmemekle birlikte hsg rahim filmine bağlıyorum . Gerçi bilmiöm işte eşimde klomen içiyordu
.ben de 5 tane icmstim
Bir asilama gecirdim sonrasinda hamislik orani artiyormus falan. Rabbim nasip etti şükür . Tamamina erer insallah.
Senin durum nedir . Tedavi neyin başladı mı .

Canlaaarr. Adet olunca ağlayıp bağıracak kadar isyan noktasına getirmesin rabbim..Adeti takmamaya devam edip inatla nazlilari davete beklemeye devammmm.
Yani hemmen önümüzdeki aylara çalışmalarà başlamaya. ..

Canlaaarr. Adet olunca ağlayıp bağıracak kadar isyan noktasına getirmesin rabbim..Adeti takmamaya devam edip inatla nazlilari davete beklemeye devammmm.
Yani hemmen önümüzdeki aylara çalışmalarà başlamaya. ..

Tobe tobe her hamilelik takvimi gordugumde durup bakıyom o biri büyük biri küçük çukur ne oluyor diye

Slm kızlar iki gece once rahatsizlandim hastaneye gittik film çekilmesi gerekti ve kana bakıldı kan testim negatif cikti bata iki gun var ... Bu ayda olmadı .. Rahim filmi çekilmiştim ve vorones seninde bu ay olunca cok ümitlendim fkt olmadı ben simdi adetim gelsin gitsin klomen iceyim diyorum esiminde spremigrofisini yaptıralım dr gecen ay istemişti ztn testi bir yıldır ikinciyi istiyorz diyince .. Bakalım Dr kontrolünde Yada bişeyler yapmak lazım artık bu ay ... Sizin aşılama da oldu dimi ve tutmadı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…