Valla doktor uyuzdu ya. Kendimiz burda bilgilenmesek etmesek ne hatalar yaparlar bize .. Ben çoğu şeyi kafama göre uyguladım. Şükürler olsun allahım şu günlere ben de hamis olabiliyorsam herkesssssss. .Sendé olacaksın. . Bu günleri boş gecme gün aşırı çalış et. Rabbim ne zaman verecekse belli şimdi. . Susssstun sen de şimdı geldin.. bu ay olur belkimmmmm; )
Olabilir canım. Neyse .bu ay olmasa gelecek ay olur. Üzülmek yok.. pkolular da lh testleri de pozitif veriyor bazenKozlar ya simdi WC te gittim peceteye pembe kan geldi.. Bende pko var hafif adet dongum 30-32 geleni bulunuyor gecen ayin 8 ince olmuştum acaba erken mi oluyorum belinde agriyor biraz
İnşallah canım. Ya..Bu ay umut yok yarın adet günüm gerçi belli olmaz geçen ay 2 gün önce oldu bu ay 2 Gün geçebilir Çarşamba kesin olurum :) canım Sağolsun Rabbim büyük artık hayırlı zaman da olur inşallah beklemedeyim sen ve hamile arkadaşlar tamamına erer inşallah ve ben gibi dileyen herkesin bebiş olur
Kiz vorones nasıl yâni yokla derken ucunu sikmakmi yoksa ucuna dokundugundami[/QUOTE]İnşallah canım. Ben işte bu testlerden sonra negatif hcg görünce . Kesin hamis değilm dedim. Beklemek en iyisi. Duamiz seninle..Akıntı da Adet belirtilerini ayırmak mümkün olmuyor pek aynı gibi iki gün beyaz gelip kayboldu benim. .ama göğsünün ucunu yokla bi acio mu .
Oyle zaten canim. Muhtemelen adet olucam. Karnimda agrimaya başladı. Ovulasyon testi pkolarda silik ciktigini bilmiyordum. Sende kafana takma canim kimi insanda test geç gösteriyor sürekli yaparak üzme canini. Ayrıca erken daha belirti. Birkaç hafta sonra basliyor meraklanma. Bebegin inşaallah seninledir[/QUOTE]TE="vorones, post: 42880233, member: 566866"]Olabilir canım. Neyse .bu ay olmasa gelecek ay olur. Üzülmek yok.. pkolular da lh testleri de pozitif veriyor bazen
. Günün geçerse ins .bu yerleşme neyin dir . De. Geçince hcg yaparsın . Ovu . Testleri kafani karıştırmasin.
Kozlar ya simdi WC te gittim peceteye pembe kan geldi.. Bende pko var hafif adet dongum 30-32 geleni bulunuyor gecen ayin 8 ince olmuştum acaba erken mi oluyorum belinde agriyor biraz
Kiz vorones nasıl yâni yokla derken ucunu sikmakmi yoksa ucuna dokundugundami
Bu ay benimde öyle adete yonelik tekKozlar ya simdi WC te gittim peceteye pembe kan geldi.. Bende pko var hafif adet dongum 30-32 geleni bulunuyor gecen ayin 8 ince olmuştum acaba erken mi oluyorum belinde agriyor biraz
Kızlar yuurtlamadan sonraki 14.gün bugun adet oldum ama niye hiç göğüs ağrısı şişmesi olmadı 18 yıldır hep hissettiğim ağrı yoktu offfff doktora gideyimmi sizce zaten 6 gunde geç yumurtladim ve bi değişik adet ilk defa kahverengi geliyor siyaha yakın rengi
Ay ne bilim canım hicbir belirti olmayınca sorunmu var acaba dedim rahatladim sağol sen nasılsın canım uzun zamandır görünmüyordunCanım korkma yumurtlama hep aynı zaman olacak diye bir durum yokki :) bak hapla tedavi de ve iğneli tedavimde bile farklı zamanlarda yumurta büyüdü :)) bu ay bende de hiç ağrılar yok göğüs ağrısı, karında şişlik, mide bulantım da olurdu benim hiç biri yok bu ay dert etme ben bi ay sadece pıhtı attım bi ay hiç pıhtı gelmedi bazen değişiklik olur belki de rahim hazırlığıdır sıkıntı yapma çok fazla forum da dolaştım bir çok kişi yaşıyor bunu
Anlayamadim yahu. Ben dun gece peceteyle dilince pembemsi bir kan geldi. Sabahtan yine ayni şekilde ama gelen giden yok şuan. Ve pkoluyum düşün adetine daha 3 gün var anlayamadim. Ben pek ümitli değilim adet olucam sanirim. İnşaallah sen hamilesindir günün geçti mi?[/QUOTE]sevdabuzer, post: 42885532, member: 432595"]Bu ay benimde öyle adete yonelik tek
belirti karin siskinligiydi ve direk kanamam başlardı bu ay farklı kahverengi geliyor
Yok canım adet oldum bugun[/QUOTE]sevdabuzaman9586 .!.:Anlayamadim yahu. Ben dun gece peceteyle dilince pembemsi bir kan geldi. Sabahtan yine ayni şekilde ama gelen giden yok şuan. Ve pkoluyum düşün adetine daha 3 gün var anlayamadim. Ben pek ümitli değilim adet olucam sanirim. İnşaallah sen hamilesindir günün geçti mi?
Kusura bakma o zaman insaallah bir dahaki ay hamile kalirsin :)[/QUOTE]Yok canım adet oldum bugun
Canimmmm. Hoşgeldin nerelerdeydin. .Valla nedenini tam bilmemekle birlikte hsg rahim filmine bağlıyorum . Gerçi bilmiöm işte eşimde klomen içiyorduvorones ya super bir haber ayy cok sevindim naz yaptı ve geldi annesi. klomeni kullandığın aymı tutmuş bendemi icsem ya bir ben kaldım hamile olmayan oyy oyy
Canlaaarr. Adet olunca ağlayıp bağıracak kadar isyan noktasına getirmesin rabbim..Adeti takmamaya devam edip inatla nazlilari davete beklemeye devammmm.
Yani hemmen önümüzdeki aylara çalışmalarà başlamaya. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?