Foto yu diosun dimi. Sevmiyom ben de o görüntüyü pek.Tobe tobe her hamilelik takvimi gordugumde durup bakıyom o biri büyük biri küçük çukur ne oluyor diye
Geçmiş olsun canım ya. Allah sağlık sorunu vermesin. . İkinciyi ne zamandan beri istiyorsun. Çok fazla uzmemelisin kendini adet oldu ümitlerim boşa çıktı die.. çünkü bi kere oldu ise 2 3 de olur inşallah. Ümitsizliğe yer yok .Slm kızlar iki gece once rahatsizlandim hastaneye gittik film çekilmesi gerekti ve kana bakıldı kan testim negatif ciktibata iki gun var ... Bu ayda olmadı .. Rahim filmi çekilmiştim ve vorones seninde bu ay olunca cok ümitlendim fkt olmadı ben simdi adetim gelsin gitsin klomen iceyim diyorum esiminde spremigrofisini yaptıralım dr gecen ay istemişti ztn testi bir yıldır ikinciyi istiyorz diyince .. Bakalım Dr kontrolünde Yada bişeyler yapmak lazım artık bu ay ... Sizin aşılama da oldu dimi ve tutmadı mı ?
Canlaaarr. Adet olunca ağlayıp bağıracak kadar isyan noktasına getirmesin rabbim..Adeti takmamaya devam edip inatla nazlilari davete beklemeye devammmm.
Yani hemmen önümüzdeki aylara çalışmalarà başlamaya. ..
Evet evet o cok garibime gidiyor nedir o diye :))))Foto yu diosun dimi. Sevmiygörüntüyü pek.
Amiiin CNm insaallah bir yıldır istiyorum ... Nasip kısmet tabii ama artık ister istemez kafama takmaya başladım niye olmuyor diyeGeçmiş olsun canım ya. Allah sağlık sorunu vermesin. . İkinciyi ne zamandan beri istiyorsun. Çok fazla uzmemelisin kendini adet oldu ümitlerim boşa çıktı die.. çünkü bi kere oldu ise 2 3 de olur inşallah. Ümitsizliğe yer yok .
Evet aşılama yapmıştım olmadı. Klomen iyi olabilir.senin için .
yapma canim kendine bu eziyeti adet olduysan.aglayip iyice bunyeni cokertiyorsun.igneli tedavi dedigin asilamami klomenmi allahim hakkinda hayirlisini versingeçen ay adetimi 12 eylül de bekliyordum ama 10. gün adet oldum eşim evde yoktu geldi ben bi köşeye sinmiş içli içli ağlıyorum bu arada iğneli tedavi olmuşum kasık ağrılarım var umutluyum tabi büyük hüsran oldu.. Eşim geldi bir baktı bana adet mi oldun dedi kafa salladım daha çok ağlamaya başladım eşim güldü taktığın şeye bak dedi olur dedi bayaaa teselli etti... SONRA KENDİ KENDİME KIZDIM OLMUŞLA ÖLMÜŞE ÇARE YOK BİR DE BOŞU BOŞUNA EŞİMİ ÜZÜYORUM DİYE... ve bir karar verdim dr ile görüştük 1-2 ay ara verelim dedik ve kafamı rahat bıraktım ilişkileri takip etmedim hatta şunu da söyleyeyim tam verimli günlerde çalışmadık bayram arefesi bayram dedik :)) şu an beklentim adetten yana ya azıcık mı ağrımaz karnım ve göğüsler geçen ay kasık ve göğüsler patlayacak gibiydi yahuu.. Tamamen aklımın bana oyunlar oynaması sanırım
Ben de gecen yani bu adet gününe yakın ağlayinca baktım ki eşimi çok uzuyorm. Hiç birşey ikimizden kıymetli değil diye çok özür dilemistim. Çünkü onlara göre basit takmamamiz gereken bişi oluyor ister istemez..geçen ay adetimi 12 eylül de bekliyordum ama 10. gün adet oldum eşim evde yoktu geldi ben bi köşeye sinmiş içli içli ağlıyorum bu arada iğneli tedavi olmuşum kasık ağrılarım var umutluyum tabi büyük hüsran oldu.. Eşim geldi bir baktı bana adet mi oldun dedi kafa salladım daha çok ağlamaya başladım eşim güldü taktığın şeye bak dedi olur dedi bayaaa teselli etti... SONRA KENDİ KENDİME KIZDIM OLMUŞLA ÖLMÜŞE ÇARE YOK BİR DE BOŞU BOŞUNA EŞİMİ ÜZÜYORUM DİYE... ve bir karar verdim dr ile görüştük 1-2 ay ara verelim dedik ve kafamı rahat bıraktım ilişkileri takip etmedim hatta şunu da söyleyeyim tam verimli günlerde çalışmadık bayram arefesi bayram dedik :)) şu an beklentim adetten yana ya azıcık mı ağrımaz karnım ve göğüsler geçen ay kasık ve göğüsler patlayacak gibiydi yahuu.. Tamamen aklımın bana oyunlar oynaması sanırım
bence olabiir CNm sen birde hgc yapsanaYa tamam pkoluyum lh hormonum sizinkilerden yuksek. Ama birkaç gün öncesine kadar neredeyse yoktu simdi silikten biraz daha fazla. Ve leke görmeme rağmen kirmizilari görmedim adetine daha 2 gün var. Adet olacak gibiyim ama azicik kendimi de kandirmamayayim yani :) belki vardır inşaallah vardır Allahim :)
Yok ya sanmiyorum canim. Simdi birşeyler geecek gibi. Geçerse inşaallah olmazsam 8 inden sonra yaparim. Pkom olduğu için sanirim4295 .!.:bence olabiir CNm sen birde hgc yapsana
yapma canim kendine bu eziyeti adet olduysan.aglayip iyice bunyeni cokertiyorsun.igneli tedavi dedigin asilamami klomenmi allahim hakkinda hayirlisini versin
Ben de gecen yani bu adet gününe yakın ağlayinca baktım ki eşimi çok uzuyorm. Hiç birşey ikimizden kıymetli değil diye çok özür dilemistim. Çünkü onlara göre basit takmamamiz gereken bişi oluyor ister istemez..
Ama sana kızdım bak . Yum . Günlerini hiç es geçme . Ben tatil dé falan . Ne zor durumda kalmak pahasına günleri değerlendirmeye çalışıyordum..
Çalış iste . Rabbim bi şekilde duyuyor.görüyor zaten halimizi.
Bu arada çok uykum var benim yaaaaa
Yanı sende sorun yok ama biran önce hamiş kalabilmek içinmi bu iğneli tedaviyi oldunYok canım aşılama değil iğneyle yumurta büyütme bu aslında yumurtlama da problem yok ama aceleci davrandım sanırım ilaç tedavi istedim 5. Ayımda ilaçlar kist yaptı sonra doktorum iğneli tedaviye geçirdi çok şükür o işe yaradı Ama Döllenme olmadı işte nasip ara verdim 1-2 ay bu iğneyi göbekten vuruyorlar aşılama ve tüp bebek tedavisinde de KULLANILIYOR ama daha çok tüp bebekte kullanılıyormuş
Bebisimizden sinyal geliyor annesi şimdi uyu beni kucağına alınca uykuya hasret kalcaksinBen de gecen yani bu adet gününe yakın ağlayinca baktım ki eşimi çok uzuyorm. Hiç birşey ikimizden kıymetli değil diye çok özür dilemistim. Çünkü onlara göre basit takmamamiz gereken bişi oluyor ister istemez..
Ama sana kızdım bak . Yum . Günlerini hiç es geçme . Ben tatil dé falan . Ne zor durumda kalmak pahasına günleri değerlendirmeye çalışıyordum..
Çalış iste . Rabbim bi şekilde duyuyor.görüyor zaten halimizi.
Bu arada çok uykum var benim yaaaaa
Yok kız benimki pek bebisteen belirtiden falan değil okuldà uykum çoktu. Erken kalkiyoruz ya. 3 ay sonra bünye alisamadi hala..Bebisimizden sinyal geliyor annesi şimdi uyu beni kucağına alınca uykuya hasret kalcaksin
Yanı sende sorun yok ama biran önce hamiş kalabilmek içinmi bu iğneli tedaviyi oldun
ayse 8 yavrum nerelerdesin. . Ne belirti yasion az anlat hele. Ben de mide bulantısı neyin tık yok. Yalnız çok sık wc ye gidiom önceden de öyleydim ama. Tutabiliodum gene şimdi hemen sıkışık hissediyorum.
Bir de bişi sorcam çok çay içerim ben de onun yerine sıcak içecek ne içilebilir . Hani okulda öğle arası falan.
Aynen çaya bayılrm epey iciyorum sorun yok dewam edblr sn cnım bi fincan kahwe d iceblr sn ama kahwe bir fincanı geçmiycek çaydan yana korkun olmasın canımayse 8 yavrum nerelerdesin. . Ne belirti yasion az anlat hele. Ben de mide bulantısı neyin tık yok. Yalnız çok sık wc ye gidiom önceden de öyleydim ama. Tutabiliodum gene şimdi hemen sıkışık hissediyorum.
Bir de bişi sorcam çok çay içerim ben de onun yerine sıcak içecek ne içilebilir . Hani okulda öğle arası falan.
Normal cayı diyorum ben cnım bitki çayı içme demir hapı alıyorm birde her gece yatmadan doktor wermedi kendm basladm oda cok iyi etmssn dedi saçım kasım dökulmden destek olsun sımdidn diyeayse 8 yavrum nerelerdesin. . Ne belirti yasion az anlat hele. Ben de mide bulantısı neyin tık yok. Yalnız çok sık wc ye gidiom önceden de öyleydim ama. Tutabiliodum gene şimdi hemen sıkışık hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?