ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Aynen çaya bayılrm epey iciyorum sorun yok dewam edblr sn cnım bi fincan kahwe d iceblr sn ama kahwe bir fincanı geçmiycek çaydan yana korkun olmasın canım
Valla içme deseler de çok zor olur zaten benim için inşallah bi sorun olmaz. İçiyoruz sağol sen de ay iyi ki varsınız. Ben hiç kendimi hamis gibi hissetmiom yaa. Cuma günü doktorà kese için gitcem. Belki o zaman biraz inanirim

Bende d belirti yok cnım halsizlik war oda zaman zaman olurdu bulantm oldu bikc gun o kadar ama akıntm normald olmazdı simdi war bskada bisy yok cnim bende de

Beta 1500 olunca kese alttan gorunuyor 2500 olunca göbekten ne kadar olmustr acaba betan

Ay allah korusun neymiş öyle bitki çaylarinà bak sen.. Sen sınıfcı miydin canım. Kolay gelsin ya. Aynen kk da insan çok vakit geçiriyor ama gerçekten sana tavsiye çok okuyup kafayı bulandirmamak gerek .. Çok bilmek her türlü iyi ama stres yapio . Hem hamis olmadan hem de olunca stres yapio insanda
Beta 1500 olunca kese alttan gorunuyor 2500 olunca göbekten ne kadar olmustr acaba betan
Perşembe 2000 olur gel demişti . Ben cuma gitcem bakalım. . Ya ben çok umutsuzm. BİRAzda ailevi sorunlar yaşıyormm . Çok canım sıkkın mesela şimdi. Kendimi çaresiz hissediyorum . Cuma günü kötü şeyler duyacakmisim gibi hissediyorum. Hiç bi belirti yaşamıyorm zaten. . çok mutsuzum ben yaaaa

Kötu bsy olsa kanamj flan olurdu cnim sorunlar ne esinlemi akrabalarnlamı

Canım nasılsın nasıl gidiyor,herşey yolundadır inşallah herkesin gebeliği bir değil kuzum bende hiçbir belirti yaşamadım,ne bulantı ne halsizlik sadece biraz kasık batması oldu o kadar maşallah çok uslu bizim kız o yüzden belirti arayıp mutsuz olma hatta sevin bulantı halsizlik yaşayanlar çok zorlanıyor çünkü cuma günü güzel şeyler duyacaksın inşallah sorunlarında çözülür inşallah biran önce

Kötu bsy olsa kanamj flan olurdu cnim sorunlar ne esinlemi akrabalarnlamı
Eşimin akrabalarıyla.. Öyle olunca da esimle de problem çıkıyor. İnşallah atlatabiliriz ama iş maddiyatla da alakali . Hal böyle olunca daha can sıkıyor.

Öyle mi dersin kuzum ya. Valla MilLET şimdiye kadar bebis var mı die beni sıkardi şimdi de belirti nie yok bilmem ne die . Soruyorlar . Senin de mi kız . oy masallahhhhh. Ay acaba benimki ne biraz daha iyiyim . Anladım ki gené esimden benden kıymetli bişey yok. Ben öyle ağlayıp sinirden gerilince eşim. Bebisimizi düşün . Sen boyle yapınca o da etkileniyor deyince . Sustum . Toparladim kendimi. .basım ağrıyor BİRAz

Bendé de bulantı yok halsizlik okulla alakali biliyorum. Sadecé göğüsler hassas. Sık wc ye gidiyorm. Kasık batma lari ağrısı geçti . Tık yok

Eşimin akrabalarıyla.. Öyle olunca da esimle de problem çıkıyor. İnşallah atlatabiliriz ama iş maddiyatla da alakali . Hal böyle olunca daha can sıkıyor.
Hc kimseyi takma cnım bizde de durumlar berbat umrumda dgl kimse esimde buna dahil cocuklarıma adadm simdiden kendimi dgrleri ise benden uzak olsun allah bilir yapacagnı biz karnımızda melek tasıyoruz cnım cok takmamak lazım

Hc kimseyi takma cnım bizde de durumlar berbat umrumda dgl kimse esimde buna dahil cocuklarıma adadm simdiden kendimi dgrleri ise benden uzak olsun allah bilir yapacagnı biz karnımızda melek tasıyoruz cnım cok takmamak lazım
Hay ağzına sağlık. . Ne güzel dedin. İnşallah bu düşünceyi geliştirp iyice takmamaya çalışmam lazım

Hay ağzına sağlık. . Ne güzel dedin. İnşallah bu düşünceyi geliştirp iyice takmamaya çalışmam lazım
Esindn baslaman lazm cnim ben iki hafta önceye kadar cewreyı takardm esime toz kondurmazdm ama anladm ki ondan kaynaklı ve artık oda umrumda dgl cok deger verirdim artık zerre kadar degeri yok gözumde

Esindn baslaman lazm cnim ben iki hafta önceye kadar cewreyı takardm esime toz kondurmazdm ama anladm ki ondan kaynaklı ve artık oda umrumda dgl cok deger verirdim artık zerre kadar degeri yok gözumde
Ay deme öyle ..Ben o bana surat yapınca yüzü asık olunca çok mutsuz oluyorum . Yaptığı herseyi unutuyorum ki kendim icin yani normale dönsün de ben yıpranmıyim die. Ailesi yüzünde bi sürü sıkıntı çektik hala çekiyorz. O da bana haklısın sen deyince eriyorm. Bana seni seviyorum dediğin de . İçimde n valla ben de benim gibisini severdim.yani diyorum. .
Aman bilmiom yaaa.. allah dert vermesin. Tan şu is hallodu derken yeni bişi çıkıo. İnşallah bebislerimizı kucağımıza ALIRIz ve hersey istediğimiz gibi olur..
Gel aysem çay yaptım İçek söyle karşılıklı. .

Geleym icelm cnim o kadar bekldk cocugmuz olsun istdk te sevincimiz yarım kaldı walla bu aileler neden böyle bilmiyorum benim esimdki sorun klasik tum ucuz erkek ler gbi ailem haklı diyip duruyor kaynanam tam bi gıcık gözu kahwerengi yesil gözluym diyo guluyum mu aglayam mı bilmyrm esimin yanında da söyldi kac kez ben duymadım diyor hani en basitı en komigi bu beni deli ediyor

Aynen yaaa. Benim kaynana uzakta hani onla.sıkıntı yok da .. bebis gelio die kredi çekim borç harç araba alalım dedik abilerine gene kefil olmuş bizimkisi maaş dà haciz varmış. ...... Bilmem ne bilmem ne bisürü rezalet .. Ay gene geldi aklıma Çıldırcam.

Ben bıktım artık canım bıktım

Ayy canim benim okulda uyuklarsin artık ben ne cekmistim o uykudan, yorgunluktan :))

Bebegim cay yerine kusburnu falan icilmesi gerekiyrms. Cayi azaltmak gerekiyrms. Ben normalde cayi pek sevmezdm ama hamilelik te cok icmeye basladim cok ama cok açık içiyorum.

Ilk zamanlar öyle oluyor. Ben hep unutuyordum

Ayy bizde cok.sıkıntı cektik çekiyoruz da halen. Benim esimin aileside uzakta Allah tan ama taaaaa nerelerden her seye karisiyolar. Annem bebegimin besigini battaniyesini elbiselerini neyin aldi. Onlara dedim sizde araba alin bari. Yok efendm pahaliyms alamazlarmsta bilmem ne. O zaman hic bisey yapmayin arayp torunumuz nasil diyede sormayin dedim. Cektim resti. O arabayida alcm onlarin gözüne gözüne sokcm. Gorecek onlar. Ay sinir oldm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…