Ben dé normalde demli severim. . Açık içmeye çalışiyorim o da hiç hoş digil tadı. Kusburnu sallama paket çay olur mü acabaBebegim cay yerine kusburnu falan icilmesi gerekiyrms. Cayi azaltmak gerekiyrms. Ben normalde cayi pek sevmezdm ama hamilelik te cok icmeye basladim cok ama cok açık içiyorum.
Amaaan kız nerde araba al kıyafet al dicem de . İki aile de yani bizimkiler de rezil eder beni. LaF edrler hatta. Ben evlendiğimde ne ailemden ne de onlardan zerre yardım görmedim. Bebiste mi beklentim olacak .. Oy Oy . . Bana gölge etmesinler başka bişi istemem. .Ayy bizde cok.sıkıntı cektik çekiyoruz da halen. Benim esimin aileside uzakta Allah tan ama taaaaa nerelerden her seye karisiyolar. Annem bebegimin besigini battaniyesini elbiselerini neyin aldi. Onlara dedim sizde araba alin bari. Yok efendm pahaliyms alamazlarmsta bilmem ne. O zaman hic bisey yapmayin arayp torunumuz nasil diyede sormayin dedim. Cektim resti. O arabayida alcm onlarin gözüne gözüne sokcm. Gorecek onlar. Ay sinir oldm..
Ay normal diosun yani .öyle mı. Peki imtisall cim. Şimdi allah izin verirse.cuma değeri 2000 ı geçkin bekliyoruz. Kese görünür de kalp atışı kaç ta duyulur. Doktor bana ne zaman gel diyeçek. Ay ben o doktora salla sallan minibüsle gidiyom sorun mu ya . Fazla ziplatio falan. ..Oy Oy arabayı alsaydık ne vardı. ..Ilk zamanlar öyle oluyor. Ben hep unutuyordum
Bende bu ay deniycem internetden siparish etdim daha gelemdi reglimin 12 ci gunundeyim.evet o iki cizgiyi yakaladikdan sonra 24 saat icerisinde yumurtlama oluyor qaliba.spermin de uzun zaman yasama ozelliyi var yani cift cizgiyi gorunce iliski olmasi gerekr.sperm iki gun yasaya bildiyi icin zaten otomatik yumurtlamayi yakaliyor.bir gun arayla iliski daha iyiymis oyle okudum.Arkadaşlar henuz regl günümdeyim ama 3 gün sonra bitecek. Testleri internetten aldım ama tam olarak nasıl kullanılır bilemedim. İkinci çizgi silik cikiyor bazen çıkmıyor. En koyuyu mu yakalamak gerekir. . Çifti gördükten sonra o gece ve sonrası mi ilişki olmalı . Üst üste denemek Sperm kalitesini düşürmez mi ya da gün aşırı olunca ya kaçırırsak günü. ... sorular sorular. Yardım edelim birbirimize
Hadi hayırlı olsunnn. Hoşgeldin .. Çift çizginin sonrası siliklesme de de çalışmalar devam etmeli. .. bi gün bos bigün dolu en iyisi . Çift çizgi günü ve ertesi olması tavsiye tabi. Testlerini yaptıkca foto at . Arkadaşlar yardim ediyor. .Bende bu ay deniycem internetden siparish etdim daha gelemdi reglimin 12 ci gunundeyim.evet o iki cizgiyi yakaladikdan sonra 24 saat icerisinde yumurtlama oluyor qaliba.spermin de uzun zaman yasama ozelliyi var yani cift cizgiyi gorunce iliski olmasi gerekr.sperm iki gun yasaya bildiyi icin zaten otomatik yumurtlamayi yakaliyor.bir gun arayla iliski daha iyiymis oyle okudum.
Tamam testim gelsin yapib resimler aticam beraber motivasyon kazanalim)))Hadi hayırlı olsunnn. Hoşgeldin .. Çift çizginin sonrası siliklesme de de çalışmalar devam etmeli. .. bi gün bos bigün dolu en iyisi . Çift çizgi günü ve ertesi olması tavsiye tabi. Testlerini yaptıkca foto at . Arkadaşlar yardim ediyor. .
Normal normal :) Allahın izniyle keseyi gorursun. Ben kalp atisini 7 hafta 6 gunlukken duymuştum.Ay normal diosun yani .öyle mı. Peki imtisall cim. Şimdi allah izin verirse.cuma değeri 2000 ı geçkin bekliyoruz. Kese görünür de kalp atışı kaç ta duyulur. Doktor bana ne zaman gel diyeçek. Ay ben o doktora salla sallan minibüsle gidiyom sorun mu ya . Fazla ziplatio falan. ..Oy Oy arabayı alsaydık ne vardı. ..
Hayal oldu o gerizekalı aile yüzünden. .
Ben kusburnunu sallama iciyorm valla. Toz olarakta var ama cok eksi oluyr o.Ben dé normalde demli severim. . Açık içmeye çalışiyorim o da hiç hoş digil tadı. Kusburnu sallama paket çay olur mü acaba
Otobüste sarsilmamaya dikkat et. Tekerlek olan yere oturma.Ay normal diosun yani .öyle mı. Peki imtisall cim. Şimdi allah izin verirse.cuma değeri 2000 ı geçkin bekliyoruz. Kese görünür de kalp atışı kaç ta duyulur. Doktor bana ne zaman gel diyeçek. Ay ben o doktora salla sallan minibüsle gidiyom sorun mu ya . Fazla ziplatio falan. ..Oy Oy arabayı alsaydık ne vardı. ..
Hayal oldu o gerizekalı aile yüzünden. .
Canım insanların dedikleri bitmez herzaman konuşurlar,bakma kimseye hele onlar için canını asla sıkma bitmez soruları beklentileri,bebeğin şuan tam sana hayata tutunma aşamasında,ilk haftalar çok önemli bebeğin tutunması kalp atışı için keseyi gördükten sonra 7-8. Haftalarda duyuluyor kalp atışı genelde Benimde kasık ağrısı sürekli değildi ara sıra yoklar geçerdi göğüs hassasiyeti hep devam etti,araba konusuda fena olmuş ahh bu aileler destek olmazlar köstek olmasalar ya,keşke eşinde hayır demeyi bilseydiÖyle mi dersin kuzum ya. Valla MilLET şimdiye kadar bebis var mı die beni sıkardi şimdi de belirti nie yok bilmem ne die . Soruyorlar . Senin de mi kız .oy masallahhhhh. Ay acaba benimki ne biraz daha iyiyim . Anladım ki gené esimden benden kıymetli bişey yok. Ben öyle ağlayıp sinirden gerilince eşim. Bebisimizi düşün . Sen boyle yapınca o da etkileniyor deyince . Sustum . Toparladim kendimi. .basım ağrıyor BİRAz
Kuzucan sen kendini strese sokuyon eger buralarda dolanmak seni strese sokuyorsa hiç girme çocuk olmamasından öte birsuru hastalığa yol açıyor stresEvet canım çok şükür eşimde de bende de sorun yok ben baktım 3 ay da tutmadı aceleci davrandım. iğneler filan süreci hızlandırmak içindi ama çok taktım sanırım neyse şu an ara verdim diyorum ama kendimi kandırıyorum artık eşim kızıyor bana ara verdim deyince.. :))) buraya da sık girmeye başladım yaww işlerim aksıyor çok başlık var bende çok meraklıyım yine bi uzaklaşmam yakındır aklım karışıyor çok farklı sayfalar var yaa
Aynen ama 2.5 gün okulum olunca uykumu aliyom benYok kız benimki pek bebisteen belirtiden falan değil okuldà uykum çoktu. Erken kalkiyoruz ya. 3 ay sonra bünye alisamadi hala..
Tövbe ya ay senin bu umutsuzluklarin ay biraz güzel düşünAy allah korusun neymiş öyle bitki çaylarinà bak sen.. Sen sınıfcı miydin canım. Kolay gelsin ya. Aynen kk da insan çok vakit geçiriyor ama gerçekten sana tavsiye çok okuyup kafayı bulandirmamak gerek .. Çok bilmek her türlü iyi ama stres yapio . Hem hamis olmadan hem de olunca stres yapio insanda
Perşembe 2000 olur gel demişti . Ben cuma gitcem bakalım. . Ya ben çok umutsuzm. BİRAzda ailevi sorunlar yaşıyormm . Çok canım sıkkın mesela şimdi. Kendimi çaresiz hissediyorum . Cuma günü kötü şeyler duyacakmisim gibi hissediyorum. Hiç bi belirti yaşamıyorm zaten. .çok mutsuzum ben yaaaa
Ben ben öyle sessizce otururum ses etmem vallaAy deme öyle ..Ben o bana surat yapınca yüzü asık olunca çok mutsuz oluyorum . Yaptığı herseyi unutuyorum ki kendim icin yani normale dönsün de ben yıpranmıyim die. Ailesi yüzünde bi sürü sıkıntı çektik hala çekiyorz. O da bana haklısın sen deyince eriyorm. Bana seni seviyorum dediğin de . İçimde n valla ben de benim gibisini severdim.yani diyorum. .
Aman bilmiom yaaa.. allah dert vermesin. Tan şu is hallodu derken yeni bişi çıkıo. İnşallah bebislerimizı kucağımıza ALIRIz ve hersey istediğimiz gibi olur..
Gel aysem çay yaptım İçek söyle karşılıklı. .
Cok ilginç gerçekten. Bir yerde okumuştum. Bir kadim Dr kontrolünde yumurtlama gününü denk getirmeye calisiyormus ama adetten sonra hic denk gelemiyormusm sonrasında dDr adetliyken cairmis ve yumurtladigini gormus. Çok garip gelmişti ama senin testi görünce direk aklima okuduklarim geldi. Pko yok demi sende. Adet seyrin nasil suan[/QUOTE]OTE="sevdabuzer, post: 42929971, member: 432595"]Kızlar adetin içindeyken yumurtlama olabilirmi benim adetin üçüncü günü kasiklarim sancılanınca test yaptım böyle çıktıEki Görüntüle 1650536
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?