ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bebegim cay yerine kusburnu falan icilmesi gerekiyrms. Cayi azaltmak gerekiyrms. Ben normalde cayi pek sevmezdm ama hamilelik te cok icmeye basladim cok ama cok açık içiyorum.
Ben dé normalde demli severim. . Açık içmeye çalışiyorim o da hiç hoş digil tadı. Kusburnu sallama paket çay olur mü acaba

Amaaan kız nerde araba al kıyafet al dicem de . İki aile de yani bizimkiler de rezil eder beni. LaF edrler hatta. Ben evlendiğimde ne ailemden ne de onlardan zerre yardım görmedim. Bebiste mi beklentim olacak .. Oy Oy . . Bana gölge etmesinler başka bişi istemem. .

Ilk zamanlar öyle oluyor. Ben hep unutuyordum
Ay normal diosun yani .öyle mı. Peki imtisall cim. Şimdi allah izin verirse.cuma değeri 2000 ı geçkin bekliyoruz. Kese görünür de kalp atışı kaç ta duyulur. Doktor bana ne zaman gel diyeçek. Ay ben o doktora salla sallan minibüsle gidiyom sorun mu ya . Fazla ziplatio falan. ..Oy Oy arabayı alsaydık ne vardı. ..
Hayal oldu o gerizekalı aile yüzünden. .

Bende bu ay deniycem internetden siparish etdim daha gelemdi reglimin 12 ci gunundeyim.evet o iki cizgiyi yakaladikdan sonra 24 saat icerisinde yumurtlama oluyor qaliba.spermin de uzun zaman yasama ozelliyi var yani cift cizgiyi gorunce iliski olmasi gerekr.sperm iki gun yasaya bildiyi icin zaten otomatik yumurtlamayi yakaliyor.bir gun arayla iliski daha iyiymis oyle okudum.

Hadi hayırlı olsunnn. Hoşgeldin .. Çift çizginin sonrası siliklesme de de çalışmalar devam etmeli. .. bi gün bos bigün dolu en iyisi . Çift çizgi günü ve ertesi olması tavsiye tabi. Testlerini yaptıkca foto at . Arkadaşlar yardim ediyor. .

Tamam testim gelsin yapib resimler aticam beraber motivasyon kazanalim)))

Normal normal :) Allahın izniyle keseyi gorursun. Ben kalp atisini 7 hafta 6 gunlukken duymuştum.

Ben dé normalde demli severim. . Açık içmeye çalışiyorim o da hiç hoş digil tadı. Kusburnu sallama paket çay olur mü acaba
Ben kusburnunu sallama iciyorm valla. Toz olarakta var ama cok eksi oluyr o.

Otobüste sarsilmamaya dikkat et. Tekerlek olan yere oturma.

Canım insanların dedikleri bitmez herzaman konuşurlar,bakma kimseye hele onlar için canını asla sıkma bitmez soruları beklentileri,bebeğin şuan tam sana hayata tutunma aşamasında,ilk haftalar çok önemli bebeğin tutunması kalp atışı için keseyi gördükten sonra 7-8. Haftalarda duyuluyor kalp atışı genelde Benimde kasık ağrısı sürekli değildi ara sıra yoklar geçerdi göğüs hassasiyeti hep devam etti,araba konusuda fena olmuş ahh bu aileler destek olmazlar köstek olmasalar ya,keşke eşinde hayır demeyi bilseydi

Son düzenleme:
Kızlar adetin içindeyken yumurtlama olabilirmi benim adetin üçüncü günü kasiklarim sancılanınca test yaptım böyle çıktı

Kuzucan sen kendini strese sokuyon eger buralarda dolanmak seni strese sokuyorsa hiç girme çocuk olmamasından öte birsuru hastalığa yol açıyor stres

Tövbe ya ay senin bu umutsuzluklarin ay biraz güzel düşün

Ben ben öyle sessizce otururum ses etmem valla

OTE="sevdabuzer, post: 42929971, member: 432595"]Kızlar adetin içindeyken yumurtlama olabilirmi benim adetin üçüncü günü kasiklarim sancılanınca test yaptım böyle çıktıEki Görüntüle 1650536 [/QUOTE]
Cok ilginç gerçekten. Bir yerde okumuştum. Bir kadim Dr kontrolünde yumurtlama gününü denk getirmeye calisiyormus ama adetten sonra hic denk gelemiyormusm sonrasında dDr adetliyken cairmis ve yumurtladigini gormus. Çok garip gelmişti ama senin testi görünce direk aklima okuduklarim geldi. Pko yok demi sende. Adet seyrin nasil suan

Kızlar bence ben yumurtladim ya ama çok saçmalık adetin içinde olurmu 'ya

OTE="sevdabuzer, post: 42929971, member: 432595"]Kızlar adetin içindeyken yumurtlama olabilirmi benim adetin üçüncü günü kasiklarim sancılanınca test yaptım böyle çıktıEki Görüntüle 1650536
Cok ilginç gerçekten. Bir yerde okumuştum. Bir kadim Dr kontrolünde yumurtlama gününü denk getirmeye calisiyormus ama adetten sonra hic denk gelemiyormusm sonrasında dDr adetliyken cairmis ve yumurtladigini gormus. Çok garip gelmişti ama senin testi görünce direk aklima okuduklarim geldi. Pko yok demi sende. Adet seyrin nasil suan[/QUOTE]
Yok tatlım pko yok inan bende şaşırdım kaldım zamaninda âdet oldum 3. gunum bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…