Kuzucan sen kendini strese sokuyon eger buralarda dolanmak seni strese sokuyorsa hiç girme çocuk olmamasından öte birsuru hastalığa yol açıyor stres
Ay allah korusun neymiş öyle bitki çaylarinà bak sen.. Sen sınıfcı miydin canım. Kolay gelsin ya. Aynen kk da insan çok vakit geçiriyor ama gerçekten sana tavsiye çok okuyup kafayı bulandirmamak gerek .. Çok bilmek her türlü iyi ama stres yapio . Hem hamis olmadan hem de olunca stres yapio insanda
Perşembe 2000 olur gel demişti . Ben cuma gitcem bakalım. . Ya ben çok umutsuzm. BİRAzda ailevi sorunlar yaşıyormm . Çok canım sıkkın mesela şimdi. Kendimi çaresiz hissediyorum . Cuma günü kötü şeyler duyacakmisim gibi hissediyorum. Hiç bi belirti yaşamıyorm zaten. .çok mutsuzum ben yaaaa
ne güzelde yazmışsın canım cok haklisin valla bu süreçte artık yersiz umutsuzluklara yer yok sımsıkı bebeğine sarilmasi gerekki oda annesinden ayrılmasın şunu biliyorumki evliliklerde kendı sorunlarından çok çevrenin sana sıkıntısı daha çok oluyor ama eşine olan sevginle üstesinden geliyorsun.Kuzucan allahım sanada en kısa zamanda hayırlı hamlelik nasip etsinYani canım çok bilmek hem iyi hem stresli ama olsun bak sen başardın hani diyordun ya ben hamiş kaldıysam herkes kalır diyesıra bende o vakit beklemedeyim inofolik vermişti doktorum dinlenme aşamasında iç gebeliğe yardımcı demişti içiyorum, diyete başlayacam yarın 31 ekim de diğer adet günüm doktorumdan randevu alacağım o da 2 3 ay filan dedi işte 2 ay 2 adet olacak.
Gelelim diğer konuya gebeliğin gayette güzel gidiyor işte canım neden takıyorsun ki arkadaşım hamileliğinde ilaçsız ayakta duramadı kusmaktan bak ne güzel rahat gidiyor bırak akışına hem artık umutsuzum kelimesini ben sana hiç yakıştırmıyorum. Bak ne güzel Rabbim dualarını kabul etti sana evlat nasip etti daha ne umutsuzluğu inşallah sağsağlim kucağına da alman nasip olur, ama stres yapma bak bugünlere kolay gelmedin nereyse 1 yıldır uğraşıyorsun, çevreden baskılar falan sen kendine iyi davran olumlu düşün ki sen iyi ol bebeğin herşeyi hissediyor.. Hayatın da olumsuzluklar var okudum inşallah onlarda atlatılır dert etme akışına bırak bak kocanı seviyorsun kaç yıllık evlisin ve onunla mutlusun eşin de bir daha o yaptığı hataları yapmaz bak bebişiniz olunca onun geleceğini hazırlamk zorundasınız sonuçta. İçini ferah tut kötü şeyleri sen çağırırsan gelir bunu da unutma bol bol dua et insanın içi rahatlıyor bir de inşirah oku çokça.
Ah mervem valla ne iyi anlamis anlatmissin. . Hayırlısı diyelim artık tek dayanağım bebisim o da bana tutunur bırakmaz inşallah.. Bol dua edelim birbirimizeCanım insanların dedikleri bitmez herzaman konuşurlar,bakma kimseye hele onlar için canını asla sıkma bitmez soruları beklentileri,bebeğin şuan tam sana hayata tutunma aşamasında,ilk haftalar çok önemli bebeğin tutunması kalp atışı için keseyi gördükten sonra 7-8. Haftalarda duyuluyor kalp atışı genelde Benimde kasık ağrısı sürekli değildi ara sıra yoklar geçerdi göğüs hassasiyeti hep devam etti,araba konusuda fena olmuş ahh bu aileler destek olmazlar köstek olmasalar ya,keşke eşinde hayır demeyi bilseydi
Canım yaaa. İyiki varsın. . Çok haklısın. .eşimi çok seviyorum o da beni...maddiyat bi yere kadar . Benim tek zenginligim onun sevgisi . O olmasa ben napardm. Çok doğru söylemişsin ya.bebis hisseder falan dün ağlamaktan gerilmekten sol yanım uyusmustu . Dedim ne yapıyorum. Ben . Toparladim kendimi .şimdi .mesajınla daha bi iyi hissediyorum; )Yani canım çok bilmek hem iyi hem stresli ama olsun bak sen başardın hani diyordun ya ben hamiş kaldıysam herkes kalır diyesıra bende o vakit beklemedeyim inofolik vermişti doktorum dinlenme aşamasında iç gebeliğe yardımcı demişti içiyorum, diyete başlayacam yarın 31 ekim de diğer adet günüm doktorumdan randevu alacağım o da 2 3 ay filan dedi işte 2 ay 2 adet olacak.
Gelelim diğer konuya gebeliğin gayette güzel gidiyor işte canım neden takıyorsun ki arkadaşım hamileliğinde ilaçsız ayakta duramadı kusmaktan bak ne güzel rahat gidiyor bırak akışına hem artık umutsuzum kelimesini ben sana hiç yakıştırmıyorum. Bak ne güzel Rabbim dualarını kabul etti sana evlat nasip etti daha ne umutsuzluğu inşallah sağsağlim kucağına da alman nasip olur, ama stres yapma bak bugünlere kolay gelmedin nereyse 1 yıldır uğraşıyorsun, çevreden baskılar falan sen kendine iyi davran olumlu düşün ki sen iyi ol bebeğin herşeyi hissediyor.. Hayatın da olumsuzluklar var okudum inşallah onlarda atlatılır dert etme akışına bırak bak kocanı seviyorsun kaç yıllık evlisin ve onunla mutlusun eşin de bir daha o yaptığı hataları yapmaz bak bebişiniz olunca onun geleceğini hazırlamk zorundasınız sonuçta. İçini ferah tut kötü şeyleri sen çağırırsan gelir bunu da unutma bol bol dua et insanın içi rahatlıyor bir de inşirah oku çokça.
Canimmm. Sana da nasip etsin. Dualarımız seninle sizinle . Çok Haklsın z ya eşşek kafam . Kimse beni bebisimi üzemez. . Yarın için çok stres yaptım bak gene. Kontrole gitcez öğleden sonrane güzelde yazmışsın canım cok haklisin valla bu süreçte artık yersiz umutsuzluklara yer yok sımsıkı bebeğine sarilmasi gerekki oda annesinden ayrılmasın şunu biliyorumki evliliklerde kendı sorunlarından çok çevrenin sana sıkıntısı daha çok oluyor ama eşine olan sevginle üstesinden geliyorsun.Kuzucan allahım sanada en kısa zamanda hayırlı hamlelik nasip etsin
İnşallah tutunmuştur annesine kuzu,yarında kontrolünüz çok iyi geçer tanışırsınız nazlı bebeğinle sıkıntılar herzaman oluyor ama canını sıktığın olaylara sebep olan insanlar kendi hayatlarına devam ediyorlar gayet rahat olarak,al senin kaybının yerine yenisi de demiyorlar. Ama eşinde artık sorumluluğunun farkına varmalı ailesini bi yerde bırakıp kendi kurduğu ailenin üzerine yoğunlaşmalı ilk sırada onlar olmalı umarım konuşarak halledebilirsinizAh mervem valla ne iyi anlamis anlatmissin. . Hayırlısı diyelim artık tek dayanağım bebisim o da bana tutunur bırakmaz inşallah.. Bol dua edelim birbirimize
Ay olabilir mi acaba .ama zor ihtimal. .Adetin en erken 8. Günü falan olur olsa. O da döngüsü çok kısa olanlardadirKızlar adetin içindeyken yumurtlama olabilirmi benim adetin üçüncü günü kasiklarim sancılanınca test yaptım böyle çıktıEki Görüntüle 1650536
Evet konuştuk neyseki. . Zaten onun sessiz kalıp hiç ağzını bıçak AÇMAz halleri beni çok yipratiyordu. Takmiyorum gerçekten artık valla film repligi gibi olacak ama dün baktım aynaya aman dedim canlari cehenneme. Bizi kimse üzemezİnşallah tutunmuştur annesine kuzu,yarında kontrolünüz çok iyi geçer tanışırsınız nazlı bebeğinle sıkıntılar herzaman oluyor ama canını sıktığın olaylara sebep olan insanlar kendi hayatlarına devam ediyorlar gayet rahat olarak,al senin kaybının yerine yenisi de demiyorlar. Ama eşinde artık sorumluluğunun farkına varmalı ailesini bi yerde bırakıp kendi kurduğu ailenin üzerine yoğunlaşmalı ilk sırada onlar olmalı umarım konuşarak halledebilirsiniz
En iyisini yapmışsın boşver gitsin bebiş geldi ya arabada alınır herşey yapılırEvet konuştuk neyseki. . Zaten onun sessiz kalıp hiç ağzını bıçak AÇMAz halleri beni çok yipratiyordu. Takmiyorum gerçekten artık valla film repligi gibi olacak ama dün baktım aynaya aman dedim canlari cehenneme. Bizi kimse üzemez
İnsallah canimmmm. Allahim gönlüne göre versin. Dua ümit olmazsa insan yaşayamaz . Senin de güZEL. Haberlerini alıcaz . Yine diyorum. Benim olduysa herkesin olurrrvorones @ayse 8 kizlaaarr uzun zamandir yazmadim ama sizi ara ara hep okudum.. Ikinizide tebrik ediyorum, oyle cok sevindimki.. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebeislerinizi.. Sabrettiniz ama sonunda geldi minikleriniz sizinle..umutsuz voronesim ne cok sıkmıstın canini Insallah bizde o gunleri goruruz.. Bizde sorun cikti.. Esim tedavide kasim ayinda gidecegiz doktora, hayirlisi olsun.. Sizin duaniz gecer benim icinde dua edin olur mu ?
Gece rüya görmüştüm gogsumden süt geliyordu..tabire baktım.En iyisini yapmışsın boşver gitsin bebiş geldi ya arabada alınır herşey yapılır
Tesekkur ediyruz tatlm ins en kısa zamanda olur canım hayırlisı olsun en guzel vakitte gelsin bebegn.vorones @ayse 8 kizlaaarr uzun zamandir yazmadim ama sizi ara ara hep okudum.. Ikinizide tebrik ediyorum, oyle cok sevindimki.. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebeislerinizi.. Sabrettiniz ama sonunda geldi minikleriniz sizinle..umutsuz voronesim ne cok sıkmıstın canini Insallah bizde o gunleri goruruz.. Bizde sorun cikti.. Esim tedavide kasim ayinda gidecegiz doktora, hayirlisi olsun.. Sizin duaniz gecer benim icinde dua edin olur mu ?
Sen beynini bu tarz olumsuzluklqra kapat esine bebisine simsiki saril birsey olmaz allahin izniyleCanimmm. Sana da nasip etsin. Dualarımız seninle sizinle . Çok Haklsın z ya eşşek kafam . Kimse beni bebisimi üzemez. . Yarın için çok stres yaptım bak gene. Kontrole gitcez öğleden sonra
Yok kuzum bildigin yunurtlama doktorda oyle dediAy olabilir mi acaba .ama zor ihtimal. .Adetin en erken 8. Günü falan olur olsa. O da döngüsü çok kısa olanlardadir
E napcan çok yoğun değilse ilişki olsun madem. Ki bebis olsunYok kuzum bildigin yunurtlama doktorda oyle dedi
Ben de adetin 3. Günü gittiğimde yumurta seçilmiş yani büyümeye başlamış demişti . Demek senin daha hızlı buyuyup catlioYok kuzum bildigin yunurtlama doktorda oyle dedi
E napcan çok yoğun değilse ilişki olsun madem. Ki bebis olsun
Bilemedimki canim yogun biraz yani nasil desem sulandirilmis gibi geliyor normalde 4 .gun bitti bitecek gibi olurdu oda sapitti napsinE napcan çok yoğun değilse ilişki olsun madem. Ki bebis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?