ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

vorones @ayse 8 kizlaaarr uzun zamandir yazmadim ama sizi ara ara hep okudum.. Ikinizide tebrik ediyorum, oyle cok sevindimki.. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebeislerinizi.. Sabrettiniz ama sonunda geldi minikleriniz sizinle..umutsuz voronesim ne cok sıkmıstın canini Insallah bizde o gunleri goruruz.. Bizde sorun cikti.. Esim tedavide kasim ayinda gidecegiz doktora, hayirlisi olsun.. Sizin duaniz gecer benim icinde dua edin olur mu ?

Kuzucan sen kendini strese sokuyon eger buralarda dolanmak seni strese sokuyorsa hiç girme çocuk olmamasından öte birsuru hastalığa yol açıyor stres

Girmedim uzunca bir süre ama bi ilaç veriyor doktor acayip araştırıyorum é k k baya şeyler yazılıyor ben de girince buraya da bi bakayım diyoruM işte kendimi engellemek gibi ya da takmamak gibi bir şey artık pek mümkün değil vorones in de dediği gibi yani aklından çıkmıyor çevremdeki herkes evliliklerinin 1. yılında ellerinde bebekleri vardı işte o 3-4 aylık süreç sonrası stres engel olamıyorum ki. Yemek olmasa amann boşver derim 2 hafta temizlik yapmam canım istemese mesela ama bu olay çok farklı Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah canım. İnanki kucağında ve göbeğinde bebek gördüğüm herkese imreniyorum ve her an duam dilimde ne olur benimde olsun diye :)) ama nasip tabi benim istemem pek bir şey ifade etmiyor. Rabbim nasip eder ol derse olacak tabii bende bu süreçte elimden geleni yapmaya çalışacağım. Normalde önümüzdeki adetimden sonra yani 26 kasımda gideyim diyordum vazgeçtim. 26 günde bir adet oluyorum 31 ekim e gün alacağım doktorumdan bakalım ne diyecek tabi bu arada boş durmuyorum inofolic içiyorum.

Yani canım çok bilmek hem iyi hem stresli ama olsun bak sen başardın hani diyordun ya ben hamiş kaldıysam herkes kalır diye sıra bende o vakit beklemedeyim inofolik vermişti doktorum dinlenme aşamasında iç gebeliğe yardımcı demişti içiyorum, diyete başlayacam yarın 31 ekim de diğer adet günüm doktorumdan randevu alacağım o da 2 3 ay filan dedi işte 2 ay 2 adet olacak.

Gelelim diğer konuya gebeliğin gayette güzel gidiyor işte canım neden takıyorsun ki arkadaşım hamileliğinde ilaçsız ayakta duramadı kusmaktan bak ne güzel rahat gidiyor bırak akışına hem artık umutsuzum kelimesini ben sana hiç yakıştırmıyorum. Bak ne güzel Rabbim dualarını kabul etti sana evlat nasip etti daha ne umutsuzluğu inşallah sağsağlim kucağına da alman nasip olur, ama stres yapma bak bugünlere kolay gelmedin nereyse 1 yıldır uğraşıyorsun, çevreden baskılar falan sen kendine iyi davran olumlu düşün ki sen iyi ol bebeğin herşeyi hissediyor.. Hayatın da olumsuzluklar var okudum inşallah onlarda atlatılır dert etme akışına bırak bak kocanı seviyorsun kaç yıllık evlisin ve onunla mutlusun eşin de bir daha o yaptığı hataları yapmaz bak bebişiniz olunca onun geleceğini hazırlamk zorundasınız sonuçta. İçini ferah tut kötü şeyleri sen çağırırsan gelir bunu da unutma bol bol dua et insanın içi rahatlıyor bir de inşirah oku çokça.

ne güzelde yazmışsın canım cok haklisin valla bu süreçte artık yersiz umutsuzluklara yer yok sımsıkı bebeğine sarilmasi gerekki oda annesinden ayrılmasın şunu biliyorumki evliliklerde kendı sorunlarından çok çevrenin sana sıkıntısı daha çok oluyor ama eşine olan sevginle üstesinden geliyorsun.Kuzucan allahım sanada en kısa zamanda hayırlı hamlelik nasip etsin

Ah mervem valla ne iyi anlamis anlatmissin. . Hayırlısı diyelim artık tek dayanağım bebisim o da bana tutunur bırakmaz inşallah.. Bol dua edelim birbirimize

Canım yaaa. İyiki varsın. . Çok haklısın. .eşimi çok seviyorum o da beni...maddiyat bi yere kadar . Benim tek zenginligim onun sevgisi . O olmasa ben napardm. Çok doğru söylemişsin ya.bebis hisseder falan dün ağlamaktan gerilmekten sol yanım uyusmustu . Dedim ne yapıyorum. Ben . Toparladim kendimi .şimdi .mesajınla daha bi iyi hissediyorum; )

Canimmm. Sana da nasip etsin. Dualarımız seninle sizinle . Çok Haklsın z ya eşşek kafam . Kimse beni bebisimi üzemez. . Yarın için çok stres yaptım bak gene. Kontrole gitcez öğleden sonra

Ah mervem valla ne iyi anlamis anlatmissin. . Hayırlısı diyelim artık tek dayanağım bebisim o da bana tutunur bırakmaz inşallah.. Bol dua edelim birbirimize
İnşallah tutunmuştur annesine kuzu,yarında kontrolünüz çok iyi geçer tanışırsınız nazlı bebeğinle sıkıntılar herzaman oluyor ama canını sıktığın olaylara sebep olan insanlar kendi hayatlarına devam ediyorlar gayet rahat olarak,al senin kaybının yerine yenisi de demiyorlar. Ama eşinde artık sorumluluğunun farkına varmalı ailesini bi yerde bırakıp kendi kurduğu ailenin üzerine yoğunlaşmalı ilk sırada onlar olmalı umarım konuşarak halledebilirsiniz

Evet konuştuk neyseki. . Zaten onun sessiz kalıp hiç ağzını bıçak AÇMAz halleri beni çok yipratiyordu. Takmiyorum gerçekten artık valla film repligi gibi olacak ama dün baktım aynaya aman dedim canlari cehenneme. Bizi kimse üzemez

En iyisini yapmışsın boşver gitsin bebiş geldi ya arabada alınır herşey yapılır

İnsallah canimmmm. Allahim gönlüne göre versin. Dua ümit olmazsa insan yaşayamaz . Senin de güZEL. Haberlerini alıcaz . Yine diyorum. Benim olduysa herkesin olurrr

Tesekkur ediyruz tatlm ins en kısa zamanda olur canım hayırlisı olsun en guzel vakitte gelsin bebegn.

Canimmm. Sana da nasip etsin. Dualarımız seninle sizinle . Çok Haklsın z ya eşşek kafam . Kimse beni bebisimi üzemez. . Yarın için çok stres yaptım bak gene. Kontrole gitcez öğleden sonra
Sen beynini bu tarz olumsuzluklqra kapat esine bebisine simsiki saril birsey olmaz allahin izniyle

Ya korkuyorum kizlar adette yumurtlama ya pkoya yqda yunurtaliklarda sorunmus Ben o kqdar kontrol oldum hic oyle birsey demediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…