ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Âmin canım inşallah sana bana dileyen herkese inşallah

Haa şöyle yaa canım artık güzel Şeyler düşün onları çağır inşallah gerçekleşir bana ve Arkadaşlara da dua et unutmaaaaa

İnsallah canimmmm. Allahim gönlüne göre versin. Dua ümit olmazsa insan yaşayamaz . Senin de güZEL. Haberlerini alıcaz . Yine diyorum. Benim olduysa herkesin olurrr
Amin canim insallah.. Seninde bebisin sana sımsıkı tutunsun, saglicakla dogsun insallah

Peki testlerin pozitif cikiyormuydu. Yoksa ilk defa oradami öğrendin
Yok çıkmazdi ki adetliyken yum. Çatlamaz die zaten 12 13 . Günlerde koyu cıkardi testim. Adet varken test yapmadım. Doktor yumurta seçilmiş klomen icme dedi başka yumurta olussa da bu diğerlerini engeller zaten dedi. Ama dinlemeyip. İçmistim

vorones bebegim insallah keseyi görürsün bugün :)
İnsallah canimmmm. Dua et. Okuldan geldim eşimi bekliyorum. O ilçeye gitmek de zor yaaa. Off. Ne vardı kapımdan arabamla gitseydim doktora. .Su mevzular bu gu n de devam ediyor. .sıkıntılar yani.. Nefret ediyorm eşimin abilerinden ....

Insanin ister iatemez cani sikiliyor senin hakettigini bir baskasinin elinden almasi... ama napacan canim cocugun var artik hisseder bak mal mulk degilmi bir sekilde olur alllahim senin esinin ve cocugunun saglikla mutluluklq bir omur beraber yaslanmanizi nasip etsin

Rabbim sabr versin. Ama uzme kendinide bebisinide. Hersey gelir gecer Allahın izniylr. Bizimde bir sürü düğün borcu vardi ödedik şükür gelip geciyor maddiyat. Bebisini buyutmeye bak

Sen van da mi gorev yapiyordn canim?

vorones şimdi gördüm ayyy çok sevindim atarlı arkadaşım :) bundan 2-3 ay önce istemiyorum zaten çocuk sesi diyorduk avutuyorduk kendimizi hahhaaaaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

vorones bugün kontrolün vardı merak ettim,inşallah keseyi görmüş güzel haberler almışsınızdır
Evet şimdi dönüş yolundayiz şükür görebildik keseyi miniminnacik bişi. 4+1 sin dedi doktor . Haftaya gene çağırdı . Şükür olumsuz bisi yokmuş. .Herşey dua ile ya..Hiç eksik etmeyelim duamizi. Bebisler bizimle olsun hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…