- 15 Kasım 2014
- 890
- 1.126
- 113
ne güzelde yazmışsın canım cok haklisin valla bu süreçte artık yersiz umutsuzluklara yer yok sımsıkı bebeğine sarilmasi gerekki oda annesinden ayrılmasın şunu biliyorumki evliliklerde kendı sorunlarından çok çevrenin sana sıkıntısı daha çok oluyor ama eşine olan sevginle üstesinden geliyorsun.Kuzucan allahım sanada en kısa zamanda hayırlı hamlelik nasip etsin
Canım yaaa. İyiki varsın. . Çok haklısın. .eşimi çok seviyorum o da beni...maddiyat bi yere kadar . Benim tek zenginligim onun sevgisi . O olmasa ben napardm. Çok doğru söylemişsin ya.bebis hisseder falan dün ağlamaktan gerilmekten sol yanım uyusmustu . Dedim ne yapıyorum. Ben . Toparladim kendimi .şimdi .mesajınla daha bi iyi hissediyorum; )
Üzülmek yok....yola devam . İnatla devam . Olacak olacak.Ben kirmizilari gördüm malasef
Amin canim insallah.. Seninde bebisin sana sımsıkı tutunsun, saglicakla dogsun insallahİnsallah canimmmm. Allahim gönlüne göre versin. Dua ümit olmazsa insan yaşayamaz . Senin de güZEL. Haberlerini alıcaz . Yine diyorum. Benim olduysa herkesin olurrr
Amin canim insallah.. Allah senide ikizlerinide korusun saglicakla gelsinler insallahTesekkur ediyruz tatlm ins en kısa zamanda olur canım hayırlisı olsun en guzel vakitte gelsin bebegn.
Amin canım iyi kalpli insansn seninde bana duan kabul olur insallahAmin canim insallah.. Allah senide ikizlerinide korusun saglicakla gelsinler insallah
Canim merhaba, yumurtanin secildigini nerden bakarak soyledi. Alttan muayene mi ?Ben de adetin 3. Günü gittiğimde yumurta seçilmiş yani büyümeye başlamış demişti . Demek senin daha hızlı buyuyup catlio
Yok canım adet günümün 3. Günü du karından baktıCanim merhaba, yumurtanin secildigini nerden bakarak soyledi. Alttan muayene mi ?
Peki testlerin pozitif cikiyormuydu. Yoksa ilk defa oradami öğrendinYok canım adet günümün 3. Günü du karından baktı
Yok çıkmazdi ki adetliyken yum. Çatlamaz die zaten 12 13 . Günlerde koyu cıkardi testim. Adet varken test yapmadım. Doktor yumurta seçilmiş klomen icme dedi başka yumurta olussa da bu diğerlerini engeller zaten dedi. Ama dinlemeyip. İçmistimPeki testlerin pozitif cikiyormuydu. Yoksa ilk defa oradami öğrendin
İnsallah canimmmm. Dua et. Okuldan geldim eşimi bekliyorum. O ilçeye gitmek de zor yaaa. Off. Ne vardı kapımdan arabamla gitseydim doktora. .Su mevzular bu gu n de devam ediyor. .sıkıntılar yani.. Nefret ediyorm eşimin abilerinden ....vorones bebegim insallah keseyi görürsün bugün :)
Sen de inşallah hamişsindir. Test yaptın mı bugünPeki testlerin pozitif cikiyormuydu. Yoksa ilk defa oradami öğrendin
Insanin ister iatemez cani sikiliyor senin hakettigini bir baskasinin elinden almasi... ama napacan canim cocugun var artik hisseder bak mal mulk degilmi bir sekilde olur alllahim senin esinin ve cocugunun saglikla mutluluklq bir omur beraber yaslanmanizi nasip etsinİnsallah canimmmm. Dua et. Okuldan geldim eşimi bekliyorum. O ilçeye gitmek de zor yaaa. Off. Ne vardı kapımdan arabamla gitseydim doktora. .Su mevzular bu gu n de devam ediyor. .sıkıntılar yani.. Nefret ediyorm eşimin abilerinden ....
Rabbim sabr versin. Ama uzme kendinide bebisinide. Hersey gelir gecer Allahın izniylr. Bizimde bir sürü düğün borcu vardi ödedik şükür gelip geciyor maddiyat. Bebisini buyutmeye bakİnsallah canimmmm. Dua et. Okuldan geldim eşimi bekliyorum. O ilçeye gitmek de zor yaaa. Off. Ne vardı kapımdan arabamla gitseydim doktora. .Su mevzular bu gu n de devam ediyor. .sıkıntılar yani.. Nefret ediyorm eşimin abilerinden ....
Sen van da mi gorev yapiyordn canim?İnsallah canimmmm. Dua et. Okuldan geldim eşimi bekliyorum. O ilçeye gitmek de zor yaaa. Off. Ne vardı kapımdan arabamla gitseydim doktora. .Su mevzular bu gu n de devam ediyor. .sıkıntılar yani.. Nefret ediyorm eşimin abilerinden ....
Evet şimdi dönüş yolundayizvorones bugün kontrolün vardı merak ettim,inşallah keseyi görmüş güzel haberler almışsınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?