ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ay çok sevindim canım hadi hayırlısı minnoş geliyor

Ohhh çok sevindim,şimdi kesesi minnacık ya başlarda bebeğinizin boyu 1-1,5mm diye okumuştum imzamda,şimdi saçları 1 cmden uzun kızımın çok hızlı büyüyorlar,senin bebeğinede maşallah darısı kalp atışına

Tatlm sana dmstmya dogru tahmin ettm haftasnı dogum tarihini de haftaya erken bence cnim 6 kusurde en erken kalp atısı duyuluyor cok sık gtmyrm ben doktora yani ayda bir

Bebegi görebldn mi cnim ben görememstm kalp atısınada hala gtmdm yarın belki tatsızm bu aralar doktor kntrolumu bile atladm bir hafta önce gtmem gerekiyodu.allah saglıkla dogmayı nasip etsn bebislerimize kalp atısı baslaynca kusma hissdyosun midn kotulesiyor bikç gun

vorones şimdi gördüm ayyy çok sevindim atarlı arkadaşım :) bundan 2-3 ay önce istemiyorum zaten çocuk sesi diyorduk avutuyorduk kendimizi hahhaaaaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canimm..evet yaa..Sen bilirsin o hallerimı . Kız hala kadin dogumdaki hamileler falan hiç sevimli gelmio .. ama.bebis fikrim değişti ..sana da nasip etsin inşallah rabbim

Kalp atışı anca 3 haftaya kadar dedi. Kese görüldü bi tek o da siyah bişi hani .şurası da bebek mi demesi mi gerekirdi ki bilmiorum. Haftaya gene gel . Tahlil test neyin yapılacak dedi. Ya gitmesem hemen olur mu ki . Çok zor burda hastaneye ulaşmak arabasiz.

Bence iki hafta snra gt cnim 6 kusur de duyuluyo ultrasndj kalp atsı oldgu anlasilio cok sık gtmeye ne gerek war idrar yolu ilthbi kansızlık gbi seylere bakacktr

Kac saat suruyo oraya gtmek muayene ucreti flan nasl guzel bi hastanemi

Aksatma doktor kontrollerini. Ne zaman gel dediyse o zaman git çünkü olumsuz bir durumda müdahale ediliyor hemen. Gereksiz diye düşünme. Kritik zamanlar bu zamanlar. Hic birsey bebeginden önemli degil ne kadar zorlansanda bebegin icin yap bunu. Biliyorsn nazlı bebis seninki o yüzden üzme onu annesi

Doktorun dogru demis bebek 7 ve 8. Haftalarda gorunuyor. Bazilarinin daha erken ama genel olarak öyle bunlari takma kafana :)

Canimm..evet yaa..Sen bilirsin o hallerimı . Kız hala kadin dogumdaki hamileler falan hiç sevimli gelmio .. ama.bebis fikrim değişti ..sana da nasip etsin inşallah rabbim
Allah iyiliğini versn niye sevimli gelmiyo hahahaaa bende hamileydim şundan 2 hafta önce falan düşük yaptım canım nasip değilmiş inşallah Rabbim arayı fazla açmadan birdaha nasip eder

Canım prolaktin degerim normal cikti cok sukur korkmuştum. Bu ay başladık bakalım banada dua et

Merhaba bende ovulasyon testine yeni basladim.OVula diye bi markanin kadet tipi testini aldim iki gun ayni saatte uygulafim ve ikinci cizgi her iki testte de silikti.dun clearblue digital aldim dun aksam ve bu sabah yaptim bos yuvarlak cikti yani yumurtlama yok anlamadim adetim duzensiz 35-40 periyodunda sat 18/09 yumurtlams hangi gun olur sizce testlere debam edimmi?bugun 22.gun yardim lutfen

Hergun aynı saatte yapmaya devam edın bence yakındır yumurtlamanız

Insallah umarim kacirmadim 1 hafta once kahverengi lekelenme ve cok acik renk kan geldi yumurtlama olabilir diye iliskiye devam ettim kafam cok karisti bu nedenle

@voranes çok sevindim sonunda kavuştun bebeğine :)
dolunay'a çok ama çok üzüldüm, mayıs haziran gibi bebek düşünmeye başladıgımda yazışmıştık ve çok sevinmiştim onun adına. allah ona sağlık ve sabır versin , inşallah istediği anda yeniden bebek sahibi olur.

Ben de hazirandaki düşükten sonra, ciddi sancılar başlamıştı, tahliller testler, düşük, bedenimi sarsmış bundan dolayıymış . zaten bu süreçte de hamile kalmayı düşünmüyorum tatillerden dolayı, bakalım yine nisan mayıs bekleyeceğim :) Allah nasip ederse, yazdan bu yana doğum kontrol hapı kullandırıyor doktor, sağ yumurtalığımdaki kistlerden dolayı, uzun süreden beri bu ay reglim ağrısız sancısız geçti aynen eski günlerdeki gibi mutlu oldum. Okul çok yogun gidiyor çok nadir okuma fırsatım oluyor yazamaya ise yok denecek kadar az, sabah erken kalkmaya bie alışamadım akşam oğlumla beraber 9 gibi sızar oldum :)
Hayırlısı her işte bir hayır vardır derler ya, oğlum da azıcık daha yalnız olmasının tadını çıkarıyor, tek çocuk olarak yine mutluluğu devam en azından bir yaş daha büyümüş olacak daha olgun karşılar eğer ki bebek gelmek isterse :)

Canımmm hersey gonlumzce olsun . Su an mesaj yazmakta bile çok zorlanıyorm. Şükür bebisle alakali değil de çok usuttugumden yatıyorm yatalarda. Duâ edelim bolca

Kızlar bu ay adetim 4 Eylül'de bitti bu ay ilk defa ovulasyon testsiz yapicam bir gun arayla iliski oluyor tam Günü'de bilmediğim icin adetin 8. Ginu 10. Gunu 12. Gunu seklinde gidiyoruz ins tutar bu ay bende paylaşırım guzel haberler

Inşallah canım hayırlı ve güzel haberler duyarız senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…