ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Gunaydin☺☺☺ 23.gun hala gulenyuz cikmadi muhtemel adet tarihim 23 u gorunuo gec mi yumurtlicam acaba??

Gunaydin☺☺☺ 23.gun hala gulenyuz cikmadi muhtemel adet tarihim 23 u gorunuo gec mi yumurtlicam acaba??
Adet döngün uzunsa ola da bilir. Sen gün aşırı calismaya devam et bu ay hamis ol inşallah

İnsallah canımmm. .Çok istiyorum sen den de duymak guzel haber . Çalışmalar tam gaz devammmm

Hala hasta yatıyorm kızlar . Ihlamur içtim. .nane limon da olur dimi..Doktor ıhlamur iç dedi de nane limon sormadim

Hala hasta yatıyorm kızlar . Ihlamur içtim. .nane limon da olur dimi..Doktor ıhlamur iç dedi de nane limon sormadim
Gecmis olsun. Suan bende aynı dertten muzdaripim zencefil limon kabuklu cay var sallama ondanda icebilirsin. Iyi geliyor. Sade limon tüketme kanı sulandiriyor.

Gecmis olsun. Suan bende aynı dertten muzdaripim zencefil limon kabuklu cay var sallama ondanda icebilirsin. Iyi geliyor. Sade limon tüketme kanı sulandiriyor.
Sana da geçmiş olsun. .Şükür dinlenince geçiyor galiba . Haftasonu kurs varmis gidemedim valla. Yarından sonra iyi olsam bari. Çalışan Anne olmak zor olsa gerek . Hele benim bünye çok zayıf hemen hasta oluyirm

Doktor.sallama çaylar kanserojen dedi. İçme dedi.

Kızlar hastayim ama kalkıp kendime kuru patlıcan dolması neyin yapcam . Ay aciktim ben aşerme bu mu ki aklıma düştü. ..

I imtisall ve vorones kızlar geçmiş olsun  dikkat edin kendinize okullarının nasıl? Benim ki resmen buz köyün tek öğretmeniyim sobalı bi odadayım kış boyunca canım tuvalete bile gitmek istemez çünkü buz gibi ( sizin okullarda kalorifer vardır gerçi. Ama bu arada çocuklar zeki ve aileleri iyi :))) bu da tesellim. Ama bende kış boyunca Grip gibi geziyorum ortalarda. KIZLAR KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ İÇİN FÜNDE 2 YEMEK KAŞIĞI KADAR ŞİFA OLUR SICAK TUTAR ZARARI DA OLMAZ BENDE BU KIŞ YAPACAĞIM BUNU bana da 8 aylık bebiş olan bir arkadaşım dedi hamileliği boyunca içmiş bir de normalde kansızlık varmış hamileliği boyunca kansızlık problemi yaşamamış

vorones ve I imtisall ya da doktorunuza ya da aile büyüklerine bi danışın :)) alerjik bir durumunuz varsa içmeyin :)
Canım ya. Sağol tavsiyelerin için . Doğru kan yapıcı seyler icmeliyim çabuk üşüyorm ben isinamam öyle pek. .
Okul şükür iyi. Eşim koy okulunda benim de . Düşünüyorm da onun yerinde olsam çok zorlanirdim. Allahım sana yardım etsin . İnşallah hayırlı zamanda gelsin bebisin

Clearbulue digital.ile takip ediyorum bos daire cikio eger yumurtlama olsaydi.gulen yuz cikmasi lasim di kaset tipi degil
Kaset Tipi daha ucuz ve kullanışlı keşke onu deneseydin. Neyse insallah bu ay hamis olursun gerek kalmaz

Sağol canım inşallah :) bende 2 Kasım a randevu aldım doktorumdan 31 Ekim adet olcam ama 1 Kasım da olsa daha iyi :)) bugünden itibaren de sıcak tutsun diye KEÇİBOYNUZU pekmezine başlıcam sıcak tutarım kendimi olurda hamile kalırsam bebişe kan olsun :)) bende kansızlık sorunu var ( dikkat etmezsem dibe vuruyor değerler.

Bir de bu ay dikkat etmeyeceğim sadece gün aşırı çalışma olsun bakalım zati inofolic ve folbiol içiyorum. Veren Allâh ben diliyorum ve elimden geleni yapmaya çalışıyorm Evvel Allâh ve doktorum sayesinde olur inşallah tabi sizlerin duası da çok önemli benim için :)) teşekkürler :)

Ben evdeym. Zaten sözleşmeli çalışıyordum. Bir kac sene ara vermeyi dusunuyorm bakalm hayırlısı. Ben kan ilacindan nefret ediyrm acaba iyi olur mu keci boynuzu pekmezi. Bi deniyeyim. Sagoll

Ben evdeym. Zaten sözleşmeli çalışıyordum. Bir kac sene ara vermeyi dusunuyorm bakalm hayırlısı. Ben kan ilacindan nefret ediyrm acaba iyi olur mu keci boynuzu pekmezi. Bi deniyeyim. Sagoll
Kız bi kaç sene mi
.sıkılmas misin. Ki. Gerçi bebis olunca hep bi mesguliyet iyi olur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…