Ins canım ya bu ay ilk defa ovulasyon testsiz çalışıyoruz ins tutarİnsallah canımmm. .Çok istiyorum sen den de duymak guzel haber . Çalışmalar tam gaz devammmm
Ins canım hayirlisiyla bu ay olurda guzel haberler veririmInşallah canım hayırlı ve güzel haberler duyarız senden
Aynen canimm :)Kız bi kaç sene mi
.sıkılmas misin. Ki. Gerçi bebis olunca hep bi mesguliyet iyi olur sana
YA ben de kararsız kaldım. Ama sizin ilişki olduğunda yum .henüz çatlamamis . Bu gece olsa iyi olur dié düşünüyorm. Çünkü teste göre gece falan çatlar gibiMerhaba kizlar. Kadinlar klubunu bayagidir takip ediyorum ancak yeni uye oldum. Yaklasik 6 aydir deniyoruz ilk aylarda tabiki yumurtlama falan birseye dikkat etmeden sanki bir kere de olucakmis gibi dusunduk tabiki olmadi. Gecen ay ilk defa ovulasyon testi kullandim. Simdi bu ay da kullaniyorum. SAT 28 Eylul. 12 Ekimde (Pazartesi gunu) ovulasyon testi yaptim saat 11:30 da pozitif cikti. Sabahtan birlikte olmustuk. Simdi yarin da test yapicam ama bugun de birliktelik olmali mi sizce yoksa bugunu es gecip yarin mi yapalim? Bu arada esiminde prolaktin yuksek cikti ve morfolojisi de dusuk maalesef. Su ovulasyon testine gore ne zaman iliski olmasi gerek konusunda yardimci olursaniz cok sevinirim.
Eki Görüntüle 1655636
Bat ne zaman canım . Ona göre bekliyek güzel haberiniIns canım ya bu ay ilk defa ovulasyon testsiz çalışıyoruz ins tutar
Birer gün arayla olsun bence. Yani ben öyle yapiyordm. Gun asırı olsn. Sperm kaliteside dusmemis olur.Merhaba kizlar. Kadinlar klubunu bayagidir takip ediyorum ancak yeni uye oldum. Yaklasik 6 aydir deniyoruz ilk aylarda tabiki yumurtlama falan birseye dikkat etmeden sanki bir kere de olucakmis gibi dusunduk tabiki olmadi. Gecen ay ilk defa ovulasyon testi kullandim. Simdi bu ay da kullaniyorum. SAT 28 Eylul. 12 Ekimde (Pazartesi gunu) ovulasyon testi yaptim saat 11:30 da pozitif cikti. Sabahtan birlikte olmustuk. Simdi yarin da test yapicam ama bugun de birliktelik olmali mi sizce yoksa bugunu es gecip yarin mi yapalim? Bu arada esiminde prolaktin yuksek cikti ve morfolojisi de dusuk maalesef. Su ovulasyon testine gore ne zaman iliski olmasi gerek konusunda yardimci olursaniz cok sevinirim.
Eki Görüntüle 1655636
Amiin canım sağ olasın, kısmet olmadı kucağıma alıp koklamakTatlım anlat içini dok inanki şu an dugundeyim girip girip bakıyorum sen benim hep tekrar hatırlatmak istemiyorum ama ikiz gebelik yüzünden idolumdun allahima hep onunda sulalesinde yokmuş banada nasip et diye dua ederdim.kuzum allahım yardımcın hizir yoldasın olsun cennetin kapısından iki meleginle beraber gireceksin acini unutturacak bir sağlıklı bebek nasip etsin sana allahım
Allah razı olsun canım ya... Evet benim eşim de seni biliyor...ne olur dualrını eksik etme... Şu dönemi atlatıp anne olurum inşallah yine ve inşallah bu defa sağ salim kavuşurum yavrularıma... ve inşallah sen de eksiksiz, sağ salim kavuşursun kuzuna...Canım ya . Benim icin de0dolunay0 in ayrı bi yeri idol gibi yani vardı . Eşim de bilirdi o da cok uzuldu .sayfa 1 den beri yoldaşız biz . Ben ona o bana dua ederdi . İnançlı Rabbime bağlı biri şükur kı bu acıyı sabırla karşılamak nasip etsin allahım. Biz beraber 41 gün meryem Suresi okumuştuk . Yani ben onun sayesinde okumuştum. Şimdi dualarımız bir an önce toparlanip yeniden bebis çalışmaları yapması için olsun.. hepimiz mutlu olalım . Her şey güZEL olsun... Topic İmiz . Boyle haberlerle @m3rv3_gkn ında düşuk haberiyle uzulmustu. Ama o hamişşşş şimdi. Dolunay da hamis olacak . Rabbim sıhhat versin. .aminnñ
Allah razı olsun canım...hep dualarımdaydınız aylardır... şimdi benim için dua ettiğinizi bilmek bile öyle güzel ki...Amin canin inşallah biliyorum sizin nasıl bağlı oldugunuzu okumuştum hep dualarımız onun için olsun
Allah razı olsun kuzzum ya... İnşallah hepinizden öyle bir müjde alırım ve hepinze böyle bir müjde verebilirm inşallah...ve inşallah bu defa sağ salim kucağıma alabilirmHer duamda sende olacaksın canım yer gök dua ile bu acıyı hafifletebilecek tek şey yeni bir bebek müjdesi inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebiş gelir konar karnına
Senin de başın sağ olsun... Rabbim tez zamanda senin de kucağını doldursun inşallah bebeklerle... çok zormuş evlat acısı çokO kadar uzuldum ki. İlk defa birini seni cok iyi anliyorum demek istemiyorum. Bende melek annesiyim bebegimi nisan ayinda 27 haftalik kaybettim 1 hafta dayandi benim kuzumda. Rabbim gonlune ferahlik versin. Sabir versin.
Canımmmmm hatırladın mı beni ilk sayfa üçümüzvorones sen Ve ben en Başlarda ne güzeldi. Senin haberin bizi çok mutlu etti ikizleri duyunca mutluluğum ikiye katlandı. Aslında vorones i yalnız bırakmadım şu son bi kaç güne kadar takip ettim ama yazamadım zor zamanlar geçirdim, geçiriyorum hala hamile kalamadım tedavi oldu..... vorones in hamile OLDUĞUNU öğrendim tebrik yazmak için gitdim yazışmaları okudum senin durumu öğrendim nasıl çok sevindiysem o güzel haberine şimdi o kadar kahroldum. Son yarım saattir ağlıyorum ve dua ediyorum sana ve tüm Arkadaşlara Allah'ım herkese annelik duygusunu tattırsın kimseye bulduğunu kaybettirmesin. .. Nasipte olanı yaşıyor insanoğlu Allah'ım büyük canım Rabbim o güzel duyguyu bir daha yaşatır inşallah ve tamamına erdirir analı babalı Allah'ım sabır versin sana ve eşine ve hayırlısıyla evlat kokusun tatmayı nasip etsin. O melekler cennete seni izliyor ve çok üzülürsen onlarda orda o kadar üzülür. Rabbim gönlüne serinliğini versin
Ay bu hangi marka test yahu nekadar da belirgin çıkıo . Eşin tedavi oldtan sonra da testle falan çalışmalariniz devam ederse bebis kesin gelir allahin izniyle . Bi boş bir dolu olsun bence. Bugün sabaha karşı da olsa iyi olur sanki. Çünkü çift çıkan gün ve ertesi çalışmk dogrusuEki Görüntüle 1656347 Kizlar bu da bugun ki testim. Sizce bugun iliski olmali mo yoksa yarin mi olsun? Maalesef esimin immobilitesi yuksek %53 ve morfoloji cok dusuk. Persembe doktora gidicez. Bir umut belki bu sefer olur
Canimmmmmm artık ağlama. O güzel yüzün hep gülsün. . Yeni bebis haberi alacaz inşallah senden. Rabbim güç versin. Duamiz seninle. .Amiin canım sağ olasın, kısmet olmadı kucağıma alıp koklamakRabbim sana tez zamnda hayırlısı ile nasip etsin inşallah gönlündekini... Öyle hasretim bebeklerime... bu kadar ay beraberdik şimdi melek oldular
Allah razı olsun canım ya... Evet benim eşim de seni biliyor...ne olur dualrını eksik etme... Şu dönemi atlatıp anne olurum inşallah yine ve inşallah bu defa sağ salim kavuşurum yavrularıma... ve inşallah sen de eksiksiz, sağ salim kavuşursun kuzuna...
Allah razı olsun canım...hep dualarımdaydınız aylardır... şimdi benim için dua ettiğinizi bilmek bile öyle güzel ki...
Allah razı olsun kuzzum ya... İnşallah hepinizden öyle bir müjde alırım ve hepinze böyle bir müjde verebilirm inşallah...ve inşallah bu defa sağ salim kucağıma alabilirmöyle bir sarılma ihtiyacı var ki içimde geçmiyor geçmiyor
Senin de başın sağ olsun... Rabbim tez zamanda senin de kucağını doldursun inşallah bebeklerle... çok zormuş evlat acısı çok
Unutmadım ki hatırlayayım kuzum ya.... mesajların bile yeter inan... aminnn canım amiiin... herkesin sınavı farklı benimki de böyleymiş...Rabbim beterinden ve tekrarından saklasın inşallahahhh o melekler sayesinde 2 gün anne oldum, sütüm bile geldi sağdım ama olmadı yaşatamadım kuzularımı, kucağıma bile alamadım inşallah senden güzel haberler alırım kuzum ya
Kan verdin mi canım. Pozitifı görmeden kan à gidemedim ben.. Hani çok da silik de olsa çıkıo. Foto atarsan bakalimTestleri negatif çıkıp kanda pozitif çıkan var mi? Adetim 3 gün gecikti idrar testlerim negatif ama belirtilerim var.
Cok sagol canim yurt disinda yasiyorum. Valla 1 dolarlik test. Dun iliski olmustu bugunu es gecim yarin sabah erkenden bir calisma yapalim. Insallah esimin sorunu da cozulebilcek biseydir. Allah baska dert vermesin ne diyelim. Cok tesekkurler sana da saglikli bir hamilelik ve dogum dilerimAy bu hangi marka test yahu nekadar da belirgin çıkıo . Eşin tedavi oldtan sonra da testle falan çalışmalariniz devam ederse bebis kesin gelir allahin izniyle . Bi boş bir dolu olsun bence. Bugün sabaha karşı da olsa iyi olur sanki. Çünkü çift çıkan gün ve ertesi çalışmk dogrusu
Dun nasıldı canım testin durumuKızlar bir fikir verin ne yapicagimi sasirdim Eylül'ün 4 de bitti adetim 1 gun arayla iliski oldu bugun 15. Gun dun iliski olmadı bugun olacaktı fakat ovuladyon testi yaptım silik cikti acaba yarın teste goremi iliski olsa yoksa yumurtlama zamanının son gunumudurki püf ne yapiyim
Aynen canım başka dert vermesin allahım . Her isteyene sağlıkla bebis versin allahım . Sana da versin.. dualarımız kabul olsun aminnnnCok sagol canim yurt disinda yasiyorum. Valla 1 dolarlik test. Dun iliski olmustu bugunu es gecim yarin sabah erkenden bir calisma yapalim. Insallah esimin sorunu da cozulebilcek biseydir. Allah baska dert vermesin ne diyelim. Cok tesekkurler sana da saglikli bir hamilelik ve dogum dilerim
Dolunay yeni gordum canım allahım sabır versin cok zor bende 4 aylik kaybetmiştimeger anlatmanda sakınca yoksa seni uzmuceksem nedeni belli oldumu kuzum allahım bize ins saglikli evlatlar nasip etsinAmiin canım sağ olasın, kısmet olmadı kucağıma alıp koklamakRabbim sana tez zamnda hayırlısı ile nasip etsin inşallah gönlündekini... Öyle hasretim bebeklerime... bu kadar ay beraberdik şimdi melek oldular
Allah razı olsun canım ya... Evet benim eşim de seni biliyor...ne olur dualrını eksik etme... Şu dönemi atlatıp anne olurum inşallah yine ve inşallah bu defa sağ salim kavuşurum yavrularıma... ve inşallah sen de eksiksiz, sağ salim kavuşursun kuzuna...
Allah razı olsun canım...hep dualarımdaydınız aylardır... şimdi benim için dua ettiğinizi bilmek bile öyle güzel ki...
Allah razı olsun kuzzum ya... İnşallah hepinizden öyle bir müjde alırım ve hepinze böyle bir müjde verebilirm inşallah...ve inşallah bu defa sağ salim kucağıma alabilirmöyle bir sarılma ihtiyacı var ki içimde geçmiyor geçmiyor
Senin de başın sağ olsun... Rabbim tez zamanda senin de kucağını doldursun inşallah bebeklerle... çok zormuş evlat acısı çok
Unutmadım ki hatırlayayım kuzum ya.... mesajların bile yeter inan... aminnn canım amiiin... herkesin sınavı farklı benimki de böyleymiş...Rabbim beterinden ve tekrarından saklasın inşallahahhh o melekler sayesinde 2 gün anne oldum, sütüm bile geldi sağdım ama olmadı yaşatamadım kuzularımı, kucağıma bile alamadım inşallah senden güzel haberler alırım kuzum ya
Canım testi sadece bugun yapabildim oncesi yok ama 1 gun arayla iliski oldu bir tek dun olmadı bugun olsamiki calışma yoksa yarınki teste goremi olsa ay ne yapiyim benDun nasıldı canım testin durumu
Hımmm. Keşke dün yapmış olsaydın . Hesaplayici ne diyor . 12 13 . Günler mi acaba senin yum . Günün öyleyse bugün kesin olsun . Amann değilse de sen bi boş bi dolu kuralınà uy bence olsun bugunde hatta sabaha karşı olursa iyi olur :) yarın 12 gibi test yap. Gene silikse çok doğru çalışmişsimdir demekCanım testi sadece bugun yapabildim oncesi yok ama 1 gun arayla iliski oldu bir tek dun olmadı bugun olsamiki calışma yoksa yarınki teste goremi olsa ay ne yapiyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?