ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Hesaplayici bu ayın 15 diyor ozaman 1 gun arayla devam edeyim degilmi ay ins tutar bu ay

Kızlar nöbet yapmiyim die rapor yazmıştı doktor okul müdürüné verdim Kabül etmedi . Tamam buraya kadar normal olabilir resmiyet te ileriki haftalarda olduğunu ben de biliyorum ama. İnsanlar çok çekemez yaa. Art niyetli pislikler . Amann ne nazlı senin bebe diyen mi ne olacak ki arada oturursun dien mi. Okulda bi tek ben hamişim benden başka yok hani desem ki hepsi idare edilse nöbet yapan kalmicak olmaz die o da değil.
Hasiliiii çok yorulma dinlen dien doktorun 8 saat ders ve 3. Kata in çık yapan nöbet tempomu ki öğle aralarında tabanvay eve geliom gidiom zaten .. Offf çok sinirlerm bozuk . Ve hı tamam dedim geçtim. Bişi diyemedim.
Allahım herkesi benimkini de göz den nazardan korusun.. haset edenler be anlıyor bu duygudan anlamıyorum

Verdim ve yine koca bir negatif ve adetim 4 gun gecikti. Bu beynimin bana bi oyunu. Anladım.
Üzülme canım inan bana zamanını bekliyor. .. Umarım hemen adet gelir de yani çalışmalara başlarsın. .
Ya da daha iyi bir temenni umarım bu gecikme bebistendir

Kuzucan sıkma canını malesef iyi ve anlayışlı müdürle çalışmak çok zor.ben toplamda 7_8 okulda görev aldım tek bir müdür o kadar babacandaki yapmak istemedigim şeyi bile rica ettiğinde hevesle yapardım canını sıkma kuzum boşver deyip geçeceksin böylelerini

Üzülme canım inan bana zamanını bekliyor. .. Umarım hemen adet gelir de yani çalışmalara başlarsın. .
Ya da daha iyi bir temenni umarım bu gecikme bebistendir
Senin hikayeni biliyorum canim 1 yilin sonunda bu ay oldu dimi. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin. Bastan sona okumustum bekleyislerinizi. Ben ilk aydan yıkıldım. Ne zormus beklemek. Sana helal vallaha. Belkide dedigin gibidir. Ama oyle olsa kanda kesin cikmaz miydi. Bilemiyorum bakalim neler olacak.

Canım ya hikayemi biliyorsun ne güzel . Umutsuzluklarımı da okumuşsundur. Seni çok iyi anlıyorum. Mutluluk pek yakında . Rabbim dert vermesin . Bebisin zamanı gelince müjde verecek sana

Haklısın canım. Aman ne bilim hormonlar la mi alakali bilmiom ya canım sıkkin . Eşime de sıkkın .. Aman yaa . Mutlu günlerimizı zehir edenler hiç eksik olmuyor. Allahım kötü şeylerle sinamasinnn tabi

15 inde n sonra da çalış tatlimm. bırakma hemen . Geç döllenme neyin fırsatı kaçırma

canım bebiş nasıl ? moralin nasıl şu an vücudunda nasıl değişiklikler oluyor hissediyor musun ?
Haydi sana bir soru sence kız mı? erkek mi? ne hissediyorsun :) cinsiyeti belli olunca burdan bakarız :)) bu arada bugün benim çalışmalar da başlıyor uzamaya başlayan akıntılar gördüm gün aşırı çalışma adet gününe 1 hafta kala bırakıyordum çalışmayı filan bu sefer kırmzı görene kadar durmak yok dualarınızı bekliyorum canım
vorones , 0dolunay0 I imtisall sevdabuzer

Haklısın canım. Aman ne bilim hormonlar la mi alakali bilmiom ya canım sıkkin . Eşime de sıkkın .. Aman yaa . Mutlu günlerimizı zehir edenler hiç eksik olmuyor. Allahım kötü şeylerle sinamasinnn tabi
Amin canım hormonlarlada alakalı olabilir değişiyor sonuçta sen sıkma canını taze hamisimiz

Dualarımız hep seninle kuzucum seninde yakinda güzel haberlerini alacağız insallah

Canimmm. Valla ben de bilmiom nasıl. .Bi farklılık hissetmiyorum. Sadece çok sıkışıyorm wc yol oldu. . Onun dışında ne bilim p. Tesi kontrol var inşallah iyidir hersey..
Ay hayırlısı olsun da ben erkek istiyorum. . İnşallah olur. Kız olsa da olur tabi
Seni tebrik ediyorum pes etmeden azimle çalışmak en güzeli . Yani senin gibi. Bebise ısrar edince gelio

bayanlar merhaba bişi sorucam bende pko var progestan hapı kullanıyorum adetımın 5. günündeyim bu hap hem düzene sokucak hemde rahmi hazırlıyormış ovulasyon testi alsam sizce nasıl olur

Kizlar bana yardim edin.benim adetime daha var ama ben son iki gunde cok hassaslasdim her seye tepki veriyorum aglamak istiyorum depressiv durumdayim ve hic bir sebep yok ortada.esimi de tersliyorum (((hamile ola bilirmiyim?sizde boyle seyler oldumu?

bayanlar merhaba bişi sorucam bende pko var progestan hapı kullanıyorum adetımın 5. günündeyim bu hap hem düzene sokucak hemde rahmi hazırlıyormış ovulasyon testi alsam sizce nasıl olur
Ovulasyon testi bende ise yaradi yani en azindan yumurtlama gunumu yakalaya bildim ama hamilemiyim bilmiyorim shu an.test isini rahatlasdirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…