ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Slm kızlar nasılsiniz ? vorones keseyi görmüşsün CNm gözün Aydın :) benimde adetim bitmek uzere bu ay bende klomen mi icsem hatta eşimede içirsem mı sen nasıl kullandın adet bittikten kac gun sonra gunde kac defa ictin ? Bu ay Bi denicem onu

15 inde n sonra da çalış tatlimm. bırakma hemen . Geç döllenme neyin fırsatı kaçırma
Canım bugunki ovuladyon testi 2. Cizgi bayGi belli oluyor bugun 16. Gun dun calışma olmadı bugun olacak yarında yapiyim testi bakalım ne cikacak

Eklentiler

• image.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 60
Kizlar bana yardim edin.benim adetime daha var ama ben son iki gunde cok hassaslasdim her seye tepki veriyorum aglamak istiyorum depressiv durumdayim ve hic bir sebep yok ortada.esimi de tersliyorum (((hamile ola bilirmiyim?sizde boyle seyler oldumu?
Inşallah hamilesindir ama adetten öncede bu tarz hormonal değişiklikler olabiliyor

Merhaba kizlar. Pazartesi ovulasyon testim pozitifti birliktelik oldu. Sali da pozitifti saliyi es gectik ve bu sabah birlikte olduk. Oglen cizgi siliklesmisti. Sizce kacirdim mi yoksa bu sabah tam zamani miydi? Esimin morfolojidi cok dusuk, immobilite %53 ve prolaktini yuksek cikti. Yarin doktora gidicez ama belki supriz yapar mi bebek bize diye de umud etmiyor degilim. Fotografi ekledim. Yorum yaparsaniz cok sevinirim.

Tabikide kacirmadin spermin 3-5 gun yasama shansi var merak etme

Süper çalışma olmuş . Umarım hamis olursun. Bugün gecenin sabah da olsa mi ki

Kocam 5 gün kullanıp 2 gün ara vererek 1 ay kullandı. Ben de adetin 3. Günden başlayarak 5 tane 5 gun içtim yani

Adetin bitmek üzeré ise klomen için geç kalıonnn. Sağol canımm bu arada . Kese minnak bişi di inşallah sağlıkla gelişiyor dur . Senin de gönlüne göre verir allahım. Benim psikolojim şu günlerde hiç iyi değil. Mutsuzum ben yaaaa. İnsanlar çok bozuyor moralimı eşim de dahil...

Günaydın kızlar ben de hamileyim, ya inanamıyorum bunu söylediğime, 3 yıldır her ay negatifi gören bir insan olarak... yani inşallah hamileyimdir, adetime 3 gün var, 2 gündür ovulasyon testim çift çizgi çıkıyodu, gittim kan verdim, değerim yüksek çıktı, hamilesiniz dedi doktor. İnşallah değerim artar.

Masallah canim cok sevindim. Bebegin sana tutunsun guzel bir hamilelik gecir insallah :) 3 yildir olmayinca doktora gittiniz mi? Bir sebep soylediler mi?

Masallah canim cok sevindim. Bebegin sana tutunsun guzel bir hamilelik gecir insallah :) 3 yildir olmayinca doktora gittiniz mi? Bir sebep soylediler mi?
canım çok teşekkür ederim. 4 yıllık evliyim 3 yıldır gebelik oluşmuyodu, adetlerim düzensizdi başlarda, 60 günde oluyodum. Polikistik over görünümü var dediler, tedaviye başlamadan önce hsg(rahim filmi) çektirmemi istediler. Hsg çekilirken sol tüpün kapalı olduğunu söylediler, biraz daha dayan sıvıyı bi kere daha vericez dediler, kapalı olan sol tüpüm o anda 2. Defa verdikleri sıvı ile açıldı, sonra aşılama aşamasına geçtik, 5 defa aşılama oldum hiçbirinde gebelik oluşmadı. Sonra doktora gitmeyi bıraktım. Soğan kürü ardından incir kürü yaptım yine gebelik oluşmadı. Sonra başka bi doktora gittim, inofolic verdi, adetlerim iyice düzene girdi inofolic sayesinde, inofoliği kullandığım 4. Ay tüp bebek doktoruna gittim, yumurtlaman gayet iyi, eşinin sperm hareketliliği düşük dedi, tüp bebek önerdi bize. 2 ay daha bekledim, bu ay başlıcaktım tüp bebeğe ama dün kan testim pozitif çıktı. Tabi eşim de 3-4 aydır vitamin desteği alıyodu. Bu arada da ovulasyon testi yaptım sürekli, inofolic kullandığım için de yumurtlama dönemini anlıyordum, en belirgini yumurta akı kıvamında uzun akıntım olmasıydı ovulasyon zamanı. O günleri değerlendirdik, ve bişey daha dicem hiç aklımdan çıkmadı... Hiç kafamdan atamadım her ay ümitlendim, regl olduğumda bi sonraki ayın yumurtlama gününü hesaplıyordum. Tüp bebeğe başlıcamı bildiğim halde aman boşver ne de olsa tüp bebek yapıcam diyemedim, hep aklımda acaba hamile kalıcakmıyım düşüncesi vardı. ben bunları 3 yılda yaşadım, daha kaç yıl her ay negatifi gören kadınlar var, çok zor allah onların yardımcısı olsun öncelikle, çevre baskısı bi taraftan, insanlara laf anlatamıyosun bi taraftan, neye üzülceni şaşırıyosun çünkü bu durumu yaşamayanlar seni anlamıyor... İnşallah hamileyimdir, rabbim hayırlısını versin.

OTE="Perimasali21, post: 43045530, member: 630999"]canım çok teşekkür ederim. 4 yıllık evliyim 3 yıldır gebelik oluşmuyodu, adetlerim düzensizdi başlarda, 60 günde oluyodum. Polikistik over görünümü var dediler, tedaviye başlamadan önce hsg(rahim filmi) çektirmemi istediler. Hsg çekilirken sol tüpün kapalı olduğunu söylediler, biraz daha dayan sıvıyı bi kere daha vericez dediler, kapalı olan sol tüpüm o anda 2. Defa verdikleri sıvı ile açıldı, sonra aşılama aşamasına geçtik, 5 defa aşılama oldum hiçbirinde gebelik oluşmadı. Sonra doktora gitmeyi bıraktım. Soğan kürü ardından incir kürü yaptım yine gebelik oluşmadı. Sonra başka bi doktora gittim, inofolic verdi, adetlerim iyice düzene girdi inofolic sayesinde, inofoliği kullandığım 4. Ay tüp bebek doktoruna gittim, yumurtlaman gayet iyi, eşinin sperm hareketliliği düşük dedi, tüp bebek önerdi bize. 2 ay daha bekledim, bu ay başlıcaktım tüp bebeğe ama dün kan testim pozitif çıktı. Tabi eşim de 3-4 aydır vitamin desteği alıyodu. Bu arada da ovulasyon testi yaptım sürekli, inofolic kullandığım için de yumurtlama dönemini anlıyordum, en belirgini yumurta akı kıvamında uzun akıntım olmasıydı ovulasyon zamanı. O günleri değerlendirdik, ve bişey daha dicem hiç aklımdan çıkmadı... Hiç kafamdan atamadım her ay ümitlendim, regl olduğumda bi sonraki ayın yumurtlama gününü hesaplıyordum. Tüp bebeğe başlıcamı bildiğim halde aman boşver ne de olsa tüp bebek yapıcam diyemedim, hep aklımda acaba hamile kalıcakmıyım düşüncesi vardı. ben bunları 3 yılda yaşadım, daha kaç yıl her ay negatifi gören kadınlar var, çok zor allah onların yardımcısı olsun öncelikle, çevre baskısı bi taraftan, insanlara laf anlatamıyosun bi taraftan, neye üzülceni şaşırıyosun çünkü bu durumu yaşamayanlar seni anlamıyor... İnşallah hamileyimdir, rabbim hayırlısını versin.[/QUOTE]
Cok com sevindim all a him sonunda yuzunuze guldu insalllah degerlerin artar saglikli bir hamilelik gecirirsin

Ay maşallah. İnsallah artar değerin.. Hayırlı olsun..sağlikla kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…